Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου... η Α656 των 37'' είναι πολύ κατώτερη αυτής των 40'';

Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Nα ρωτήσω κάτι? Επόμενη σειρά από την Α656 δεν θα έρθει από τα μέρη μας? Εννοώντας καλύτερο μοντέλο από την 656.

Θα έρθει η σειρά 7, αλλά στον τομέα της εικόνας νομίζω πως δεν θα έχει διαφορές με την 6. Προς το τέλος του χρόνου αναμένεται και η σειρά 9 με led backlight.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23648

Κταταραμένη τεχνολογία,μέσα σε 2 χρόνια Max οι τηλεοράσεις μας θα είναι ξεπερασμένες! LED Backlight ε? Aυτά είναι...

Κταταραμένη τεχνολογία,μέσα σε 2 χρόνια Max οι τηλεοράσεις μας θα είναι ξεπερασμένες! LED Backlight ε? Aυτά είναι...

Ναι, μόλις βγούν LED backlight 1:1 ή έστω 1:10 με 5ής γενιάς 100hz, 2ms κτλπ έχουμε κανονίσει powerbuy. Να υπολογίζουμε 2 χρονάκια.

Εγω μέχρι τώρα δεν είχα εμπειρία σε LCD, όλα καλά, ωραία τα χρώματα γρήγορο το panel καλό το μαύρο. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε χαμηλό φωτισμό στις σκοτεινές σκηνές το μαύρο δεν είναι μαυρο αλλά βαθύ γκρί.

ναι το ειδα αντε να δουμε εχει πεσει πολυ δουλεια το μηνα που περασε με review!

Re: Νέα Samsung LCD

Λοιπόν τελικά μετά από πολύ ώριμη (και μεστωμένη τόσο που κόντεψε να σαπίσει) σκέψη την παράγγειλα την 46Α656....2238 ευρώπουλα σε 48 δόσεις με 2 χρόνια εγγύηση, από πολύ γνωστό κατάστημα (να μην κάνουμε και διαφήμιση, δεν λέει). Το θέμα φυσικά είναι πως θα την παραλάβω μετά από 2 εβδομάδες, λόγω μη ύπαρξης....αποθεμάτων στις αποθήκες του φουρλή. Μόλις την παραλάβω θα σας πω εντυπωσεις (δεν είμαι και κάνας guru του είδους αλλά από ότι μπορώ να κρίνω) !!

Λοιπόν τελικά μετά από πολύ ώριμη (και μεστωμένη τόσο που κόντεψε να σαπίσει) σκέψη την παράγγειλα την 46Α656....2238 ευρώπουλα σε 48 δόσεις με 2 χρόνια εγγύηση, από πολύ γνωστό κατάστημα (να μην κάνουμε και διαφήμιση, δεν λέει).

Mεγεια.

Με την τιμη αυτη μαλλον δυσφημιση θα κανεις αν μας πεις το καταστημα (καταλαβα ποιο ειναι)...

Τουλαχιστον εχει τις 48 δοσεις...

Λοιπόν τελικά μετά από πολύ ώριμη (και μεστωμένη τόσο που κόντεψε να σαπίσει) σκέψη την παράγγειλα την 46Α656....2238 ευρώπουλα σε 48 δόσεις με 2 χρόνια εγγύηση, από πολύ γνωστό κατάστημα (να μην κάνουμε και διαφήμιση, δεν λέει). Το θέμα φυσικά είναι πως θα την παραλάβω μετά από 2 εβδομάδες, λόγω μη ύπαρξης....αποθεμάτων στις αποθήκες του φουρλή. Μόλις την παραλάβω θα σας πω εντυπωσεις (δεν είμαι και κάνας guru του είδους αλλά από ότι μπορώ να κρίνω) !!

Όσες 46ες Α656 έχω δει σε εκθέσεις είχαν το πρόβλημα ότι το μαύρο τους ήταν μοβ. (π.χ. άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο όταν τελειώνει μια ταινία)

Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό στην Samsung και υπάρχει FW update. Είμαι περίεργος εάν οι νέες 46 Α656 που πωλούνται στην Ελλάδα το έχουν. Tο νέο FW είναι το „1007.2“.

Περιμένουμε νέα σου μόλις παραλάβεις την TV

Φιλικά, Drak

το προβλημα που διορθωθηκε με fw ήταν το out of focus,αυτο με το μωβ δεν μπορει να διορθωθει με fw ή τουλαχιστον οχι ακομα

Γεια χαρα.
Σας παρακολουθω καιρό και διαβάζω το φορουμ με σπανια συμμετοχη αλλα μια και ηρθε το πληρωμα του χρονου να αγορασω TV επελεξα την 46α656 και είπα να μειραστω την εμπειρια μου

Ομολογω με ενα βαρος και μια ανυσηχια στην καρδια πηρα LCDμε ολα αυτα που διαβαζω για αυτες και το τηλεοπτικο σημα μια και ειναι πρωτη εμπειρια με τετοιου ειδους τηλεορασεις.

Παιδες δεν ξερω τι στανταρ εχετε βαλει για την εικονα που θελετε να παρακολουθειτε αλλα και στο τηλεοπτικο ( βλεπω απο τα 4 μετρα) η τηλεοραση στα ματια μου ειναι παρα πολυ καλη.
Αν και αρυθμιστη αφου δεν προλαβα (μολις χθες παρελαβα )ειναι πανω απο οτι περιμενα και ειδικα η κινηση της ειναι απιστευτη, πολυ ζωντανη και 3D μεχρι και η συζηγος ενω είχα χασει ποντους στο WAF point system λογω μεγεθους εχει παθει την πλάκα της και απλα βλεπαμε Las Vegas στον Ant1

Επομενο βημα να παρακολουθησω HiDef.

Α και σας ευχαριστω ολους που αν και δεν το ξερατε με βοηθησατε πολυ -bye-

Γεια χαρα.
Σας παρακολουθω καιρό και διαβάζω το φορουμ με σπανια συμμετοχη αλλα μια και ηρθε το πληρωμα του χρονου να αγορασω TV επελεξα την 46α656 και είπα να μειραστω την εμπειρια μου

Ομολογω με ενα βαρος και μια ανυσηχια στην καρδια πηρα LCDμε ολα αυτα που διαβαζω για αυτες και το τηλεοπτικο σημα μια και ειναι πρωτη εμπειρια με τετοιου ειδους τηλεορασεις.

Παιδες δεν ξερω τι στανταρ εχετε βαλει για την εικονα που θελετε να παρακολουθειτε αλλα και στο τηλεοπτικο ( βλεπω απο τα 4 μετρα) η τηλεοραση στα ματια μου ειναι παρα πολυ καλη.
Αν και αρυθμιστη αφου δεν προλαβα (μολις χθες παρελαβα )ειναι πανω απο οτι περιμενα και ειδικα η κινηση της ειναι απιστευτη, πολυ ζωντανη και 3D μεχρι και η συζηγος ενω είχα χασει ποντους στο WAF point system λογω μεγεθους εχει παθει την πλάκα της και απλα βλεπαμε Las Vegas στον Ant1

Επομενο βημα να παρακολουθησω HiDef.

Α και σας ευχαριστω ολους που αν και δεν το ξερατε με βοηθησατε πολυ -bye-
Καλορίζικη φίλε μας καλές θεάσεις και καλό EURO :firstprize:
Τιμούλα αν επιτρέπεται?
Στα 3 η 3.5 μέτρα είναι υπερβολική η 46άρα για τηλεοπτικό?

-bye-

Καλορίζικη :fahne90: Πιθανότατα πήρες την καλύτερη LCD της αγοράς, oπότε καταλαβαίνεις οτι με πολύ ενδιαφέρον αναμένουμε reviews και γνώμες από χρήστες εν Ελλάδι ώστε να σχηματίσουμε καλύτερη και αντικειμενικοτερη άποψη (δεδομενου οτι μιλάμε για νέο μοντέλο)

Οταν μπορείς γράψε περισσότερες εντυπώσεις και βάλε αν γίνεται μερικές φωτογραφίες εν ώρα δράσης..

Καλορίζικη φίλε μας καλές θεάσεις και καλό EURO :firstprize:
Τιμούλα αν επιτρέπεται?
Στα 3 η 3.5 μέτρα είναι υπερβολική η 46άρα για τηλεοπτικό?

-bye-

1850 Eura

Κοιτα εγω παρακολουθω σε αποσταση ακριβως στα 4 μετρα και η αληθεια ειναι οτι χθες σαν πρωτη μερα μας κουρασε αλλα απο 14" σε 46" ( νεοπαντροι γαρ ) ε ειναι λογικο πιστευω. Ευτυχως δηλαδη γιατι το φοβομουν και παραλιγο να παρω την 40αρα.
Αλλα οσο περνουσε η ωρα ηταν και καλυτερα και σε μερικες μερες πιστευω μια χαρα, τωρα στα 3μ, προσωπικα παντα, νομιζω ειναι πολυ κοντα για καθημερινη χρηση.

Παω να παιξω με τις ρυθμισεις τωρα :2thumb22sup:

Βγάλ' την φωτογραφίες σε όλες τις ώρες τις ημέρας και από όλες τις γωνίες να παίζει τα πάντα! (όχι τη γυναίκα, την τηλεόραση! :grinning-smiley-043:flipout::flipout:)
Καλορίζικη!

Βγάλ' την φωτογραφίες σε όλες τις ώρες τις ημέρας και από όλες τις γωνίες να παίζει τα πάντα! (όχι τη γυναίκα, την τηλεόραση! :grinning-smiley-043:flipout::flipout:)
Καλορίζικη!

Βρε θα την βγαλω απο οπου θες. απο τον καναπε,την κουζινα,το μπαλκονι...
την γυναικα...οχι την TV να μου την ματιασετε.:fahne90:

Καλορίζικη φίλε. Η τιμή ακούγεται εξαιρετική. Που την έχει τόσο φθηνά ;

η τιμη έγινε μέσω φιλου και δεν θα ηθέλα το αναφερω.sorry e.

Τελικά δεν άντεξα, την τσίμπησα κι εγώ. 46Α656 απο Multirama με 15% έκπτωση στα 1860 Ε !!! Παραλαβή την Τρίτη (λένε). Είδωμεν... Ελπίζω να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη το AVCLUB σε περίπτωση που μου κάτσει μοντέλο με μώβ αντι μαύρου... Αυτά προς το παρόν. Εντυπώσεις και φωτο απο βδομάδα.