Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Noμιζω οτι δεν ισχυει εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας αν την παρεις απο εκει οποτε αν παθει κατι θα την στειλουν Γαλλια για επισκευη.

Στο εξωτερικο αυτη ειναι περιπου η τιμη της 656 απλως εδω πουλαει η αντιπροσωπια με "καπελο".

Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Έχει δίκιο ο Rivers για την εγγύηση...

...επίσης, ρίξε μια ματιά αν / και πως, χρεώνουν μεταφορικά...μήπως υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση....πέραν της αναγραφόμενης τιμής της τηλεόρασης.

Πηρα τηλ. στο συγκεκριμένο site και μου είπε την στέλνω στην Samsung στην Αθήνα σε περίπτωση βλάβης.
Επίσης οταν έρθει ο Courier με περιμένει να την ανοίξω να βεβαιωθώ οτι δεν έχει γυαλιά μέσα σπασμένα (σπασμένη οθόνη) και αν είναι ολα οκ στο καλό να πάει το παληκάρι.

Πάντως ρε παιδιά η τηλεόραση που την είδα απο κοντα με Blue Ray κανει μπαμ, μακράν καλύτερη στην αγορά, δυστυχώς όμως δεν την είδα σε αναλογικό , ίσως καλύτερα για να μην απογοητευτώ. Απλά κραταω ενα ενδοιασμό για την σειρά 7 που θα έχει 1 Gb ενσωματωμένο , αλλα φοβάμαι θα εχει πολυ υψηλη τιμή και θα πρέπει να περιμένω πολυ πολυ καιρό (τι λέτε?)

Αυτό το πράγμα που μου λενε πρέπει να την βλέπεις στα 3 μέτρα για μένα ειναι απαράδεκτο αλλά τι να κάνεις που το αναλογικό αυτα τα pixel δίνει ,τι να σου κάνει η καυμένη η τηλεόραση.

Μετά απο κάμποσες μέρες χρήσης ομολογώ οτι είμαι απολύτα ικανοποιημένος απο την 40άρα 656...
Κορυφαίο design,σωστός ήχος,γνωστό και οικείο μενού,ολοζώντανη εικόνο.Το κοντράστ είναι απο άλλο πλανήτη.
Ακόμη και τα επίγεια αναλογικά κανάλια μπορεί να βλέπει κανείς με ευχαρίστηση...
Μένει να δω το κρυφό μενού (αν έχει κάποιες ώρες χρήσης επιπλέον,αλλά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα αφού όλα λειτουργούν ΟΚ).

Συνδεσα επίσης απο περιέργεια και την LE52F96B στο Home cinema,αλλά εκεί έχουμε δουλειά ακόμη με τα έπιπλα που περιμένω,οπότε έχουμε καιρό μέχρι να τελειοποιηθούν οι συνδέσεις....
Οι εντυπώσεις κι εκεί κορυφαίες...
Προβλέπω να βλέπω πολύ σινεμά εντός οικίας αυτο το χειμώνα...:smile:

Παιδια τελικα προ 5 ημερων βαλαμε την 40 Α656 μας με την βαση και πλεον μπορω να εκφερω γνωμη! Μπορω να πω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!
Παιζει φανταστικα,ειδικα με To Nova γιατι λογω που μπηκε στο εξοχικο στην πελοποννησο δεν εχει καλο σημα,οποτε το Nova ηταν μονοδρομος! Το μονο δεν εχω εμπειρια να σας πω για τα επιγεια ψηφιακα επειδη εκει δεν τα πιανουμε!
Εχει φοβερη κατασκευη,πολυ ωραια κινηση που δεν κουραζει,καινουργιο χειριστηριο ομορφο και πολυ εργονομικο! Συκρινοντας την με την αλλη Samy που εχω (LE 32 R71) μπορω να πω πως η τεχνολογια προχωραει! Το μονο αρνητικο και αυτο οχι σε μεγαλο βαθμο ειναι οτι οπως και ολες οι ''λεπτες τηλεορασεις'' δεν εχει δυνατο και τοσο καλο ηχο! Καλος ειναι αλλα νομιζω πως ενα μικρο συνοδευτικο ηχοσυστημα ειναι αναγκαιο!
Το κερασακι ειναι πως τελικα την πηρα απο το μαγαζι που ειπα σε προηγουμενες καταχωρησεις (Κωτ.........λος) 1550 Euro! Καλη φαση? Εγω πιστευω ειναι τελεια τιμη και αν αναλογιστεις πως μπηκε το ποσο και σε 12 ατοκες δοσεις με πρωτη δοση τον Οκτωβριο θεωρω καλα την πηρα! Προχωρηστε λοιπον οσοι την σκεφτεστε αφοβα! Εφ'οσον η Kuro ειναι πιο πανω τιμολογιακα (Αν και καποιες προσφορες στην 428 τρεχουν) παρτε την αφοβα!

Που μπορώ να βρω link για upgrade Samsung LCD γενικά αλλά και για LE46F86 ειδικά?

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα και εγώ παρέλαβα την LE46A656A1F από τον Κωτσόβολο. Όλα καλά κι όλα ωραία (αν και δεν κατάλαβα πού θα έπρεπε ή όχι να βλέπω αυτό το μωβ ή μαύρο που λέτε), αλλά έχω ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Δεν μου αναγνωρίζει το HTPC που έχω δίπλα της στο σαλόνι το οποίο είναι συνδεδεμένο βάση του manual στο HDMI2 με καλώδιο DVI-HDMI με μιά NVidia 8400GS (μην με βρίσετε, θα την αλλάξω με μιά ATI 38xx το συντομότερο).

Αν το συνδέσω στο ακριανό HDMI4, παίζει κανονικά σε 1920χ1080, αλλά εκεί δεν έχω ήχο, γιατί δεν περνάει ο ήχος από το HDMI (ο λόγος αλλαγής της κάρτας), αλλά μέσω audio καλωδίου που έχω βάλει στο DVI IN (HDMI2) βύσμα.

Καμιά πρόταση; Την έχει συνδέσει κανένας άλλος με PC? κι αν ναι, πως;

και για να δείτε και λίγο τις συνδέσεις...
HCC155.samsung.pic04-420-75.jpg

Είμαι άσχετος με τον ήχο, αλλά δοκίμασε να βγάλεις τον καλώδιο από το DVI-IN audio και να τον συνδέσεις με τα R,L του component. Εννοείται χρησιμοποιώντας το HDMI 4 για την εικόνα.

Το HDMI 2 δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στο βλέπει καθόλου.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας πώ.

Αν κάποιος έχει και καμιά άλλη άποψη/ιδέα, ας την πει.

Δεν μου έπαιξε... Καμιά άλλη ιδέα;

Έχω δει σήμερα την 46Α656 σε μαγαζί με HD σήμα και αυτό που έχω να πω είναι ότι η LCD αναμφισβήτητα έκανα βήματα προς τα εμπρός στο θέμα εικόνας αλλα όχι αρκετά για να με πείσουν.
Φυσικά είναι προσωπική μου άποψη αυτή και δεν έχω δει ακόμα την W4000.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Έχω δει σήμερα την 46Α656 σε μαγαζί με HD σήμα και αυτό που έχω να πω είναι ότι η LCD αναμφισβήτητα έκανα βήματα προς τα εμπρός στο θέμα εικόνας αλλα όχι αρκετά για να με πείσουν.

Αν δεν σε ικανοποιησε η 656 με HD τοτε μαλλον αυτο ειναι προβλημα δικο σου και οχι της 656.:2thumb22sup:

Αυτό είναι πιθανόν:silly:

Μπορεί όμως να είναι και το ότι έχω σαν μετρο σύγκρισης την LX5090;)

Last edited:

Αυτό είναι πιθανόν:silly:

Μπορεί όμως να είναι και το ότι έχω σαν μετρο σύγκρισης την LX5090;)

Τότε μην γυρνάς στα μαγαζιά γιατί οι απογοητεύσεις θα συνεχιστούν ;)

Edit: Καμιά λύση με τις συνδέσεις του φίλου apotsi δεν έχετε βρε ? Ας μιλήσει κάποιος σχετικός !!!

Last edited:

Τότε μην γυρνάς στα μαγαζιά γιατί οι απογοητεύσεις θα συνεχιστούν ;)

:flipout:
Είμαι σε διακοπές 3 εβδομάδες και η Κυρια εργάζεται, τι να κάνω είπα να κερδίσω λίγο χαμένο έδαφος.

Re: Απάντηση: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα και εγώ παρέλαβα την LE46A656A1F από τον Κωτσόβολο. Όλα καλά κι όλα ωραία (αν και δεν κατάλαβα πού θα έπρεπε ή όχι να βλέπω αυτό το μωβ ή μαύρο που λέτε), αλλά έχω ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Δεν μου αναγνωρίζει το HTPC που έχω δίπλα της στο σαλόνι το οποίο είναι συνδεδεμένο βάση του manual στο HDMI2 με καλώδιο DVI-HDMI με μιά NVidia 8400GS (μην με βρίσετε, θα την αλλάξω με μιά ATI 38xx το συντομότερο).

Αν το συνδέσω στο ακριανό HDMI4, παίζει κανονικά σε 1920χ1080, αλλά εκεί δεν έχω ήχο, γιατί δεν περνάει ο ήχος από το HDMI (ο λόγος αλλαγής της κάρτας), αλλά μέσω audio καλωδίου που έχω βάλει στο DVI IN (HDMI2) βύσμα.

Καμιά πρόταση; Την έχει συνδέσει κανένας άλλος με PC? κι αν ναι, πως;

Εγώ στην PS42C96HD έχω συνδεδεμένο HTPC με ATI 3650 με το αταπτορακι DVI-HDMI και δουλεύει άψογα και στα 2 HDMI(με ήχο).
Αν κατάλαβα σωστά πρέπει να έχεις πρόβλημα με το HDMI2?
Αν ναι τότε δοκίμασε:
1. Όλα τα αλλα HDMI δουλεύουν OK.
2. Δοκίμασε μια άλλη συσκευή όπως PS3-360 πχ αν δουλεύει στην HDMI2.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Αν δεν σε ικανοποιησε η 656 με HD τοτε μαλλον αυτο ειναι προβλημα δικο σου και οχι της 656.:2thumb22sup:

Γιάννη σήμερα είδα την 46Α656 σε άλλο μαγαζί με πολύ καλύτερες συνθήκες θέασης και πραγματικά είναι σαν να έβλεπες άλλη TV, καλύτερα χρώματα-κίνηση και πολύ λιγότερο "Pixelλιαρισμα".

Re: Απάντηση: Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Δεν υπαρχει "πιξελιασμα" στην 656 με HD (ουτε καν σε SD). Προφανως κατι τρεχει με τις ρυθμισεις η τις συνδεσεις.