Ξερει κανεις ποτε ερχεται και τι χαρακτηριστικα θα εχει?
Ευχαριστω και καλες διακοπες:worshippy:
Mέσω της θύρας USB και της λειτουργίας WiseLink Pro, μπορεί να «διαχειρισθεί» αρχεία φωτογραφιών JPEG, ήχου MP3 και βίντεο με συμβατότητα σε φορμά ΜPG-4/H.264, DiVX και VC1!!!
Πώς μπορώ να πάρω τον ήχο από την τηλεόραση και να τον οδηγήσω στο home cinema και να εχω κανονικά εξακάναλο ήχο; Αυτή τη στιγμή η συνδεσμολογία έχει ως εξής:Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόθεσή σας να βοηθήσετε, αλλά τελικά βρήκα άκρη. Ήταν το DVI-HDMI καλώδιο. Άλλαξα και μιά κάρτα και έβαλα μιά 3870 και τώρα όλα μιά χαρά. Και ήχο και εικόνα ... όλα μιά χαρά...
Energy saving Medium
Mode Standard
backlight 8
Φιλε μου σε παρακαλω επειδη εχω κανει ποστ για αλλο θεμα σχετικα με blu-ray και δεν μου εχει απαντησει κανεις μπορεις να μου πεις αν ξερεις για το samsung 1500 αν παιζει dvd+r/rw ;Σαν εικονα ειναι μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν. Ειδικα σε HD δινει ρεστα.
Οποτε μενει να σου βγει και αξιοπιστη-απροβληματιστη και θα εισαι οκ.
Σε ευχαριστω πολυ......Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα δεν το γνωριζω...
Παντως πλεον και τα DVD player των 30 ευρω παιζουν οποιοδηποτε format οποτε φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχει πρροβλημα...
Οσον αφορά τα αναλογικά κανάλια είναι πρόβλημα, γιατί με την ποιότητα σήματος που έχω στο διαμέρισμα, αυτό που εισπράτω είναι πολλές φορές απογοητευτικό.
Κατά τα άλλα, γνωρίζει κανείς τι ακριβώς αναβαθμίζει το νέο firmware ; Αξίζει να το εγκαταστήσω ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.