Samsung A656 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 40/46/52A656 Official Thread

Δεν ξέρω. Ίσως να ξέρεις κάτι παραπάνω, αλλά το τι αγόρασα είναι αυτό που βλέπω και είναι μία 40’’ 1049 τελική σε 12 άτοκες. Σήμερα που πήγε ένας γνωστός μου την είδε να πωλείτε 999. (αντίστοιχα η 46άρα 856 ανέβηκε η τιμή της!). Όχι ότι μα αφορά, αλλά έτσι είναι.
Έλαβα πολλές πληροφορίες από αυτό το φορουμ πριν κάνω την αγορά και προσπαθώ να το ανταποδώσω. Ούτος ή άλλος, όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να κάνουν την ανάλογη τηλεφωνική (αν όχι επιτόπια) έρευνα αγοράς πρίν αποφασίσουν.

Φίλε μου συγχώρα με το πήρες λίγο στραβά. Απλά στη σελίδα στο διαδίκτυο έχει άλλες τιμές απ' αυτές που λες και συγκεκριμένα η τιμή που είπες ήταν αυτή της 37". Τώρα εάν το εν λόγω κατάστημα παίρνει από παζάρια ....it's OK.

Στην προηγούμενη σελίδα το συζητήσαμε φίλε μου:

Διαβαζοντας για την τιμη της 40αρας, το μεσημερι πηγα στο Πρακτικερ Μεταμορφωσης,εκει ειχε μονο μια SAMSUNG που εμοιαζε με την 656 εξωτερικα μεν ,αλλα ειχε κωδικο 616 νομιζω,γνωριζεται τυχων διαφορες-ομοιοτητες μεταξυ τους;

Είχε και αυτή το κόκκινο χρώμα στο πλαίσιο ?

Νομίζω πως η 616 έχει παρόμοια επίστρωση πάνελ με την σειρά 5, δηλαδή λιγότερο γυαλιστερή.

Να συμπληρώσω πως έχει ένα HDMI λιγότερο, μικρότερη αντίθεση (λόγω της διαφορετικής επίστρωσης) και πιθανότατα κάποιες διαφορές στο Movie Plus.

Τεχνικά χαρακτηριστικά στην γερμανική σελίδα.

Γιωργο σε εξωτερικη εμφανιση ηταν ιδιες με την 656,εξαλου το κοκκινο πλαισιο ειναι αυτο που σου κανει αμεσως εντυπωση.
Για την γυαλιστερη επιφανεια ειναι κατι που δεν το προσεξα, αν και η θεση που ηταν, δεν θα βοηθουσε στο να δω τυχων αντανακλασεις αν εκει θελεις να καταληξεις.
Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα σε καποια τεχνικα χαρακτηριστικα διαφερει απο την 656.

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα.... δεν υπαρχουν τα 100 Hz.....

φίλε mnova22 η δική σου έχει σάρωση 100Hz ?

Ναι έχει 100Ηz και όλα τα υπόλοιπα. Και άσχετα με το τι λέει το κουτί της, πάνω στο πλαίσιο λέει:
MODEL CODE: LE40Α656A1FXXH
SERIAL NUMBER: ......
VERSION: SQ01

Αρα το πιο πιθανό έιναι ο admin του site να μήν ενημερώθηκε ή να μην πέρασε τις αλλαγές ακόμα, ή κάτι τέτοιο.

Όσο για τα παζάρια. ΟΛΟΙ κάνουν παζάρια. Είναι δύσκολοι καιροί κύριοι. Πάτε σε ένα μαγαζί και ρωτήστε τον manager (που βοηθάει τους άλλους εργαζόμενους εκεί στο να κυνηγάνς μύγες).

Εχθές πήγα και αγόρασα την 40Α656. Με τέτοια φοβερή τιμή δεν το σκέφτηκα άλλο (ήθελα να πάρω την sony w4500), 950 ευρώ απο τα praktiker με 9 άτοκες δόσης.
Η τηλεόραση είναι φοβερή, της πέρασα το τελευταίο firmware έκανα τις ρυθμίσεις που κατέβασα απο το διαδίκτυο και η τηλεόραση δείχνει φοβερά και sd και dvd και nova. Απορώ για κάποιους που λένε οτι οι lcd δεν παίζουν καλά τα sd κανάλια. Σίγουρα δεν δείχνουν σαν HD αλλά η τηλεόραση κάνει τα μέγιστα και το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό.
Έβαλα ενα divx στο dvd μου (philips) σε στικάκι, με hd σύνδεση και ήταν σαν να έβλεπα ποιότητα dvd στην παλιά μου crt (που δεν ήταν καμιά τυχαία, το κορυφαίο μοντέλο της sony στις 29´ πριν απο 10 χρόνια).
Στο Hd σήμα δεν την έχω δοκιμάσει αλλά την εχω δει στις εκθέσεις και ήταν πολύ καλό.
Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια που προσφέρετε από αυτό το forum.

φιλε centeris απο που την πηρες την τηλεοραση? ξερει κανεις εαν εχουν μεινει καθολου κομματια στο Praktiker? η πουθενα αλλου κοντα στο χιλιαρικο...

paidia kalhspera ...shmera phra mia samsung 46 656A ...vrhka ena pixel kameno kai 8elw thn apopsh sas an to 8ewreite provlhma.

Θα δικαιολογούσατε τα έξτρα 400 ευρώ για την αγορά της Sony w4500 ή της Samsung 856 αντί της Samsung 656 στις 46'' πάντα?

κατα τη γνωμη μου,εστω και με μικρη διαφορα ειναι ναι

Μολις εφτασε σπιτι μου η Samsung LE40A656A1F !!!

Πεστε μου τι τις κανω για να τι "στρωσω" ... απο firmware και settings !
Το ποστ ειναι υπερβολικα μεγαλο για να το διαβασω ΤΩΡΑ !!! αλλα θα το κανω καποια στιγμη γιατι με ενδιαφερει !!!

Προς το παρων την "εγκαινιαζω" για να δω ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ οποτε θα δω τις απαντησεις σας μετα !!!

:P