Samsung Α856 ή Β7000 ?

άρα για να ρωτήσω και εγώ που με ενδιαφέρει αγορά λίγο πιο μεγάλης tv στα ίδια μοντέλα και βρίσκω την 52A756R και την LE55B650T2 στα ίδια χρήματα να προτιμήσω την B650 ?

Μεταξυ του περυσινου μοντελου (Α756) και του φετινου (Β650) δεν θα επρεπε να ρωτας καν...ειναι και τρεις ιντσες μεγαλυτερη η Β650 , ακομη καλυτερα...-bye-

Η αντιστοιχη Sony ειναι η W5500 , η V5500 μπορει να ειναι φθηνότερη αλλα σε τοσο μεγαλο μεγεθος φαινεται πιο πολυ η διαφορα λογω των 100 Hz.

Εδώ και 3 ημέρες είμαι περήφανος κάτοχος μιας Β7000 σε 46'' και μπορώ να πώ ότι χαλάλι τα λεφτά της πολύ καλή προσπάθεια από την Samsung σε όλων των ειδών τα σήματα.
+1 για τη συγκεκριμένη και να πώ με την ευκαιρία ότι ήμουν και εγώ μεταξύ των δυο πριν περάσω στο επόμενο δίλημα 956 ή 7000 και μπορώ να πώ ότι όποος μπορεί να διαθέσει το ποσό της θα αποζημιωθεί από το αποτέλεσμα.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω τυχόν κατόχους εδώ της ίδιας TV εάν στη συσκευασία της περιλαμβάνεται και η επιτοίχια βάση διότι σε εμένα δεν ήταν και μου είπαν ότι είναι extra (Στο site της samsung εάν δεν απατώμαι λέει ότι συμπεριλαμβάνεται). Επίσης ποιός είναι ο συνδιασμός πλήκτρων για να μπεί και να δεί κάποιος το Service Menu της και με ποιό πλήκτρο βγαίνεις από εκεί;