Samsung Apps .. Shazam .?

OdysseasRaw

New member
2 August 2012
59
Καλησπερα.
Εχω το Samsung Galaxy Siii και θελω να κατεβασω το Shazam !
Δεν το βρισκω ομως πουθενα ενω ειναι πολυ γνωστο.
Που θα τοκατεβασω ?
Προτεινει κανεις προγραμματα ενδιαφερον μεσα στα τοσα που εχουν βγαλει ?

Προσπάθησες μέσω του Play Store και δεν υπάρχει ?
Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το SoundHound για την ίδια δουλειά, αλλά ξαναπροσπάθησε για το Sh.

Καλό το shazam αλλά και το soundhound απαραίτητο νομίζω. Γενικά αναγνωρίζει πιο εύκολα τραγούδια και από ξένα ροκ πολλά περισσότερα Επίσης αν δεν υπάρχει διαθέσιμο internet αποθηκεύει την ηχογράφηση και μόλις βρεις internet κάνει την αναγνώριση.
Υπάρχουν στο play store και τα 2

Τι διαφορα εχει το Samsung Apps απο το Play Store ?
(Θα το ψαξω και στο Play Store)

Το Samsung Apps είναι το Play Store της ... Samsung. :-)
Έχει εφαρμογές δλδ αλλά είναι πολύ περιορισμένες. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Καλό το shazam αλλά και το soundhound απαραίτητο νομίζω. Γενικά αναγνωρίζει πιο εύκολα τραγούδια και από ξένα ροκ πολλά περισσότερα Επίσης αν δεν υπάρχει διαθέσιμο internet αποθηκεύει την ηχογράφηση και μόλις βρεις internet κάνει την αναγνώριση.
Υπάρχουν στο play store και τα 2
Τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο και βρίσκεις πως το soundhound είναι καλύτερο ?

Το Samsung Apps είναι το Play Store της ... Samsung. :-)
Έχει εφαρμογές δλδ αλλά είναι πολύ περιορισμένες. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.
+1
Οι εφαρμογές της Samsung είναι λιγοστές, ενώ στο play store θα βρείς ότι θελήσεις, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή εφαρμογές.
Ακόμη και οι δωρεάν θα σε καλύψουν απόλυτα, εκτός αν χρειάζεσαι κάτι τόσο εξειδικευμένο...

Τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο και βρίσκεις πως το soundhound είναι καλύτερο ?

Σε ροκ που ακούω εγώ τουλάχιστον το soundhound έχει βρει πολλά τραγούδια σχετικά άγνωστα που δεν έχει βρει το shazam . Γενικά έχω και τα δύο πρόχειρα και αν δεν βρει κάτι το ένα βάζω και το άλλο.

Σε ροκ που ακούω εγώ τουλάχιστον το soundhound έχει βρει πολλά τραγούδια σχετικά άγνωστα που δεν έχει βρει το shazam . Γενικά έχω και τα δύο πρόχειρα και αν δεν βρει κάτι το ένα βάζω και το άλλο.

O.K θα το εγκαταστήσω και αυτό,
γιατί με το Shazam υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου δεν έβρισκε τίποτα,
ή όταν ..."έβρισκε" δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα...

O.K θα το εγκαταστήσω και αυτό,
γιατί με το Shazam υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου δεν έβρισκε τίποτα,
ή όταν ..."έβρισκε" δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα...
Ναι μου είχε τύχει και μένα με το shazam αυτό. Το καλό είναι ότι μπορείς να ηχογραφήσεις κάτι χωρίς internet και το βρίσκεις όποτε συνδεθείς πολύ χρήσιμο feature

Ναι μου είχε τύχει και μένα με το shazam αυτό. Το καλό είναι ότι μπορείς να ηχογραφήσεις κάτι χωρίς internet και το βρίσκεις όποτε συνδεθείς πολύ χρήσιμο feature

Αυτή τη λειτουργία την έχει και το Shazam πάντως

Συγνωμη.. ειμαι τοσο ασχετος ?
Στο Play Store μου λεει : Προσθηκη λογαριασμου στο google
Θελετε να προσθεσετε εναν υπαρχοντα λογαριασμο η να δημιουργησετε ενα νεο ?
Πηγαινω στο υπαρχων (ωστε να βαλω το λογαριασμο που μπαινω και στο Samsung Apps)
Βαζω το e-mail και τον κωδικο που εχω και μου λεει.. το ονομα χρηστη και ο κωδικος προσβασης δεν συμφωνουν. Δοκιμαστε ξανα !
Γιατι ?

Συγνωμη.. ειμαι τοσο ασχετος ?
Στο Play Store μου λεει : Προσθηκη λογαριασμου στο google
Θελετε να προσθεσετε εναν υπαρχοντα λογαριασμο η να δημιουργησετε ενα νεο ?
Πηγαινω στο υπαρχων (ωστε να βαλω το λογαριασμο που μπαινω και στο Samsung Apps)
Βαζω το e-mail και τον κωδικο που εχω και μου λεει.. το ονομα χρηστη και ο κωδικος προσβασης δεν συμφωνουν. Δοκιμαστε ξανα !
Γιατι ?

Στο play θέλει μόνο λογαριασμό σε gmail. Στο samsung apps νομίζω βάζεις ό,τι email θες.

Σωστα!
Εφτιαξα λογαριασμο gmail και με δεχτηκε κανονικα!
Εχει πολυ περισσοτερα προγραμματα απο το samsung apps

Παντως σε μενα το Shazam μεχρι τωρα δεν με εχει απογοητεύσει...
Δεν το χρησιμοποιώ και ολη την ωρα αλλα τις 10 φορε που το χρειάστηκα μου βρηκε αυτο που το εδωσα ...
Μαλιστα σε μια περίπτωση δεν το περιμενα γιατι του εβαλα να βρει ενα ελληνικο του 1960 απο εναν αγνωστο τραγουδιστή και αυτο με την μια μου τον εβγαλε...