Samsung b650 ή νέα sony με wifi

dimitrispm

Established Member
15 January 2010
122
Έχώ βάλει στο μάτι τη samsung 40b650 για τις πολύ καλές κριτικές που διαβάζω αλλά για το internet tv που διαθέτει (αν και δεν έχω ακόμα γνώμη κατά πόσο λειτουργικό είναι). Από ότι είδα όμως τα νέα μοντέλα της sony έρχονται με wifi και άλλα πολλά σχετικά με internet tv που με ενδιαφέρει.. Αξίζει να περιμένω ή να πάρω τη samsung;

Έχώ βάλει στο μάτι τη samsung 40b650 για τις πολύ καλές κριτικές που διαβάζω αλλά για το internet tv που διαθέτει (αν και δεν έχω ακόμα γνώμη κατά πόσο λειτουργικό είναι). Από ότι είδα όμως τα νέα μοντέλα της sony έρχονται με wifi και άλλα πολλά σχετικά με internet tv που με ενδιαφέρει.. Αξίζει να περιμένω ή να πάρω τη samsung;

Πολύ καλή-2009,overall-επιλογή (αν και υπήρξαν,αν θυμάμαι καλά, παράπονα στο νήμα της για τη διάθεσή της με δύο τύπους panel, τα καλά και τα "κινέζικα") Τώρα σχετικά με internet tv, νομίζω ότι η Panasonic με το viera cast της, είναι μακράν μπροστά (eurosport-youtube-picasa-τσέχικο nova, και στα μοντέλα 2010 skype-twitter κλπ.) Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις τα νέα μοντέλα, λοιπόν....