Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δοκίμασα να παω να βάλω σαν χώρα united kingdom και μου ζήτησε το pin και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος γιατί θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις;

σοβαρά μιλάει; χάνω τα πάντα δηλαδή;

δοκίμασα να παω να βάλω σαν χώρα united kingdom και μου ζήτησε το pin και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος γιατί θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις;

σοβαρά μιλάει; χάνω τα πάντα δηλαδή;

Σίγουρα χάνονται όλα τα κανάλια που έχεις αποθηκεύσει, ταξινομήσει...
Και αν έκατσες να γράψεις και τα ονόματα των καναλιών, τότε είναι αρκετή δουλειά που πάει χαμένη...
Στο λέω γιατί το έπαθα εγώ...-bye-

αν χάνεται μόνο αυτό δεν με πειράζει, γιατί,
επειδή δεν βλέπω tv (παρα μονο κανα ματς ίσως),
όπως τα πιασε μετά την αυτόματη αναζήτηση, έτσι τ'άφησα,
τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (εικόνας, ήχου, firmware κλπ) δεν τις χάνει;
αν ξέρει κανείς φυσικά

λοιπόν,
πήγα εδώ:

http://newage.mpeg4-players.info/samsung/b650/b650.html

και εγκατέστησα το πρώτο από τα 2,
εμφανίζεται μια νέα ρύθμιση, ρυθμίζω την εικόνα σε 16:9 και όλα jet,
ούτε καν τις ρυθμίσεις δεν έχασε :-)

αν χρειαστεί να εγκαταστήσω νέο firmware,
θα χάσω τις αλλαγές του παλιού (το full screen);

έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει και δεύτερο firmware;
λειτουργεί "αθροιστικά" ή κάνει reset και τα περνάει όλα από την αρχή;

αν χάνεται μόνο αυτό δεν με πειράζει, γιατί,
επειδή δεν βλέπω tv (παρα μονο κανα ματς ίσως),
όπως τα πιασε μετά την αυτόματη αναζήτηση, έτσι τ'άφησα,
τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (εικόνας, ήχου, firmware κλπ) δεν τις χάνει;
αν ξέρει κανείς φυσικά

Αν πας από το μενού Κανάλι --> Χώρα και κάνεις την αλλαγή από εκεί τότε δεν χάνεται τίποτα, ούτε τα κανάλια νομίζω, εκτός αν μετά κάνεις πάλι Αυτόματη Αποθήκευση.

Αλλά αν πατήσεις το Plug & Play τότε τα ξαναρυθμίζει όλα στα Default Settings. Είναι σαν να την άναψες για πρώτη φορά...

Παραθέτω ένα link σε thread που άνοιξα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με ένα τροποποιημένο service menu και συγκεκριμένα με AV Calibration Failure...
Παρακαλώ η συνδρομή σας θα είναι πολύτμη εάν γνωρίζεται κάτι επί του συγκεκριμένου θέματος!
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1015423#post1015423
Σας ευχαριστώ...

Διάβασα αυτό

Widgets
Usually have Youtube, Accuweather and just recently News

In service mode i went to {CONTROL} and selected {Info Link Type Server} and changed it from "operating" to "development"

Now i have USA Today, YouTube, Accuweather, Picasa Web Album and Facebook.
user_offline.gif
Widgets

In service mode i went to {CONTROL} and selected {Info Link Type Server} and changed it from "operating" to "development"

user_offline.gif
Widgets

user_offline.gif

Το έχει δοκιμάσει κανένας?

Τελικα γνωριζουμε εαν μπορει να περασει dts απο την οπτικη σε εξωτερικο ενισχυτη;;
Και αν οχι πιο προγραμματακι κανει την μετατροπη του dts σε dolby;

Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1) Τελικα γνωριζουμε εαν μπορει να περασει dts απο την οπτικη σε εξωτερικο ενισχυτη;;
2) Και αν οχι πιο προγραμματακι κανει την μετατροπη του dts σε dolby;

1) Όχι

2) Αναφέρεται 'κάποια´post πιο πίσω, εντός του παρόντος νήματος.

Καλησπερα παιδια εχω αγορασει και εγω προσφατα την 40B651 απο e-shop ολα καλα μεχρι στιγμης η τηλεοραση ειναι φοβερη και φοραει και spva paneλ(δεν ξερω βεβαια κατα ποσο παιζει καποιο ρολο).

Το προβλημα που εχω και ειναι αρκετα εκνευριστικο εγινε μετα απο firmware update στο τελευταιο T-CHL7DEUC-2005.0 και ειναι οτι παρατηρω αρκετα σπασιματα στην εικονα. Οποτε θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου στειλει το αμεσως προηγουμενο firmware και να μου πει καποιο τροπο να το περασω στην τηλεοραση μου.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα παιδια εχω αγορασει και εγω προσφατα την 40B651 απο e-shop ολα καλα μεχρι στιγμης η τηλεοραση ειναι φοβερη και φοραει και spva paneλ(δεν ξερω βεβαια κατα ποσο παιζει καποιο ρολο).

Το προβλημα που εχω και ειναι αρκετα εκνευριστικο εγινε μετα απο firmware update στο τελευταιο T-CHL7DEUC-2005.0 και ειναι οτι παρατηρω αρκετα σπασιματα στην εικονα. Οποτε θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου στειλει το αμεσως προηγουμενο firmware και να μου πει καποιο τροπο να το περασω στην τηλεοραση μου.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

H τηλεοραση κραταει αποθηκευμενο το προηγουμενο
Μπες ξανα στο μενου και αλλαξε το...

Επειδή είδα ότι πολλοί το λέτε, τι εννοείτε με το σπασίματα στην εικόνα;;

και εγω εχω το firmware 2005 αλλα δεν παρατηρω κατι...
που εντοπιστηκαν σπασιματα στην εικονα;

και εγω εχω το firmware 2005 αλλα δεν παρατηρω κατι...
που εντοπιστηκαν σπασιματα στην εικονα;

Ούτε κι εγώ με το 2005 έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...ακόμα τουλάχιστον!

Πολλες φορες το εχω παρατηρησει στην εκπομπη radio arbyla οπου το κεφαλι του Κανακη κανει σπασιματα, εχω πετυχει και σε αλλες εκπομπες το ιδιο. Επισης σε ταινιες οταν μπαινει κατι κινουμενο στην οθονη αρκετες φορες κανει σπασιματα, οπως και σε πλανα που καμερα γυρναει περιστροφικα κανει σπασιματα, αυτα τα λιγα.
Με το παλιο firmware δεν ειχα παρατηρησει κατι παρομοιο αρα ή δεν το εκανε ή το εκανε σε πολυ μικροτερο βαθμο ή απλα δεν το ειχα παρατηρησει.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post αν και σας διαβάζω εδώ και καιρό ως guest...

Μετά από ώρες καψίματος στο forum για να βρω την πιο "κατάλληλη" τηλεόραση για την χρήση που θέλω, κατέληξα στην εν λόγω τηλεόραση. Και για αυτό σας ευχαριστώ αφού οι γνώσεις μου για τηλεοράσεις ήταν/είναι περισσότερο επιφανειακές.

Πάνω που είχα πει να την παραγγείλω πριν 3 εβδομάδες, κάτι οι απεργίες στα λιμάνια, κάτι η έντεχνη άνοδος των τιμών πριν τα Χριστούγεννα ώστε να κάνουν "εκπτώσεις" αυτή την περίοδο, με έκαναν να περιμένω να πέσει λίγο ξανά. Πριν 3 μέρες λοιπόν παρήγγειλα την 46Β653 από την προσφορά του eshop και σήμερα την εγκατέστησα.

Για ενημέρωση όποιου ενδιαφέρεται φοράει CMO Panel (CN01) και προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποιο clouding ή καμμένα pixel. Της αφιέρωσα όμως μόνο 2 ώρες γιατί δεν έχω παραπάνω χρόνο για σήμερα, οπότε δεν έχω να πω και πάρα πολλά. Αναφέρω απλώς πως αντικατέστησε μια 42" Pioneer Plasma (5ετήας), οπότε καταλαβαίνεται πως δεν μπορώ και εύκολα να ενθουσιαστώ από analogue/divx χρήση που της έκανα για αυτό το 2ωρο.

Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο γιατί ενδιαφέρεται να την πάρει και αυτός, με χαρά θα απαντήσω.

σε samsung β653 γιατι ειναι απενεργοπιημενα το PIP και η επιλογη θερμου 1 και θερμου 2 ????

πρεπει να κανω κατι ??

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post αν και σας διαβάζω εδώ και καιρό ως guest...

Μετά από ώρες καψίματος στο forum για να βρω την πιο "κατάλληλη" τηλεόραση για την χρήση που θέλω, κατέληξα στην εν λόγω τηλεόραση. Και για αυτό σας ευχαριστώ αφού οι γνώσεις μου για τηλεοράσεις ήταν/είναι περισσότερο επιφανειακές.

Πάνω που είχα πει να την παραγγείλω πριν 3 εβδομάδες, κάτι οι απεργίες στα λιμάνια, κάτι η έντεχνη άνοδος των τιμών πριν τα Χριστούγεννα ώστε να κάνουν "εκπτώσεις" αυτή την περίοδο, με έκαναν να περιμένω να πέσει λίγο ξανά. Πριν 3 μέρες λοιπόν παρήγγειλα την 46Β653 από την προσφορά του eshop και σήμερα την εγκατέστησα.

Για ενημέρωση όποιου ενδιαφέρεται φοράει CMO Panel (CN01) και προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποιο clouding ή καμμένα pixel. Της αφιέρωσα όμως μόνο 2 ώρες γιατί δεν έχω παραπάνω χρόνο για σήμερα, οπότε δεν έχω να πω και πάρα πολλά. Αναφέρω απλώς πως αντικατέστησε μια 42" Pioneer Plasma (5ετήας), οπότε καταλαβαίνεται πως δεν μπορώ και εύκολα να ενθουσιαστώ από analogue/divx χρήση που της έκανα για αυτό το 2ωρο.

Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο γιατί ενδιαφέρεται να την πάρει και αυτός, με χαρά θα απαντήσω.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.
Και εγώ έχω την 55Β650 με πάνελ CMO εδώ και δύο μήνες και είμαι ενθουσιασμένος. Μόνο που... η σύζυγος και τα παιδιά δεν με αφήνουν να πάρω σειρά...

σε samsung β653 γιατι ειναι απενεργοπιημενα το PIP και η επιλογη θερμου 1 και θερμου 2 ????

πρεπει να κανω κατι ??
Για το πρώτο γιατί να είναι ενεργοποιημένο,για το δεύτερο δοκίμασε ένα άλλο mode.