Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους!!! Το forum με βοήθησε πολύ (μετά από 1 εβδομάδα διάβασμα) στο να γίνω και εγώ από σήμερα κάτοχος μίας LE40B650. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Τώρα ψάχνω να βρω που στο καλό είδα εκείνο το post που είχε τα προγράματα και τις ρυθμίσεις για μετατροπή ήχου σε mkv από dts σε ac3. Τα λέμε...

Καλησπέρα σε όλους!!! Το forum με βοήθησε πολύ (μετά από 1 εβδομάδα διάβασμα) στο να γίνω και εγώ από σήμερα κάτοχος μίας LE40B650. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Τώρα ψάχνω να βρω που στο καλό είδα εκείνο το post που είχε τα προγράματα και τις ρυθμίσεις για μετατροπή ήχου σε mkv από dts σε ac3. Τα λέμε...

XviD4PSP 5.0 - Google it και προχώρα

Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολύ καλή επιλογή.
Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις ευχές... Έως τώρα οι εντυπώσεις μου από τη τηλεόραση είναι άριστες. Ψάχνομαι βέβαια ακόμη με τις ρυθμίσεις... Θα ποστάρω νέες εντυπώσεις εν καιρό... Πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ γιατί είναι ίσως το ποιο χρήσιμο και έγκυρο που βρήκα σχετικά με αντίστοιχα θέματα...

Σε θέμα widgets πόσα υπάρχουν που μπορούμε να τα δούμε?Έχω μενού ελληνικό και όλα τα άλλα είναι Άλλες χώρες.Επίσης το plug n play μενού γιατί υπάρχει?Μου ζητάει έναν κωδικό αλλά δε γνωρίζω ποιος είναι.Ευχαριστώ

Βρήκα την λύση για widgets για το τελευταίο firmware

Πριν είχα όλα σε οther countries και είχα τα youtube usatoday και καιρό

Τώρα έκανα αυτά τα βήματα

Instruction Samsung INTERNET@TV

Step1: Get into Service Menu
Turn TV off
Press Info
Press Menu
Press Mute
Turn TV on
---> Service Menu will appear as TV turns on.
(All the steps must be done within 3 seconds)

Step 2: Turn On MediaLink
Go into "Options"
Change Medialink Type = Infolink ON

Step 3: Choose a country for Media Link
Press Return until you reach the top menu
Got into "Control"
Then into "Sub Option"
Make the following change:
Infolink Country = to any thing other than NONE, (βάλτε UK)

Turn TV off, Turn TV on.
Press the Internet@ button. Surf Well.

Μόλις επιλέξετε την επιλογή για ιντερνετ από την τηλεόραση θα φορτωθούν τα widget της yahoo.Θα σας ρωτήσει από ποια χώρα βλέπετε τηλεόραση τώρα.Επιλέςξτε USA.Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε πάρα πολλά widgets από βίντεο παιχνίδια εικόνες social networks κ.α.

εμενα παιδια δεν με κερδισε η τηλεοραση στις ακρες εχει πιεση και σε ταινιες πολυ σκοτεινες με ενοχλει να βλεπω τις ακρουλες φωτεινες νομιζα οτι ητανε μονο στην δικια μου αλλα και σε αλλες δυο αγορασμενες απο την προσφορα του e-shop εχει το ιδιο προβλημα.επεισης οι βιδες τις βασης δεν μπενουν καν και αναγκαστικα, για να μη γυρισω την τηλεοραση, να παρω αλλες λιγο μικροτερες με συνεπεια να πιεζεται και ελαχιστα το πανελ εκει που συνδεεταιμε την βαση και να βλεπω δυο μικρες φωτεινες γραμμουλες μονη λυση να παρω βαση τοιχου αλλιως να ταλεποριθω περνοντας τον ογκολιθο να τον γυρισω στα e-shop για να μου δωσουν αλλες βιδες

εμενα παιδια δεν με κερδισε η τηλεοραση στις ακρες εχει πιεση και σε ταινιες πολυ σκοτεινες με ενοχλει να βλεπω τις ακρουλες φωτεινες νομιζα οτι ητανε μονο στην δικια μου αλλα και σε αλλες δυο αγορασμενες απο την προσφορα του e-shop εχει το ιδιο προβλημα.επεισης οι βιδες τις βασης δεν μπενουν καν και αναγκαστικα, για να μη γυρισω την τηλεοραση, να παρω αλλες λιγο μικροτερες με συνεπεια να πιεζεται και ελαχιστα το πανελ εκει που συνδεεταιμε την βαση και να βλεπω δυο μικρες φωτεινες γραμμουλες μονη λυση να παρω βαση τοιχου αλλιως να ταλεποριθω περνοντας τον ογκολιθο να τον γυρισω στα e-shop για να μου δωσουν αλλες βιδες

Η δική μου πάντως εδώ και 3 μέρες που την έχω και έχω κάνει όλα τα τεστ με άσπρες-μαύρες εικόνες κλπ. είναι (χτύπα ξύλο) άψογη. Ούτε clouding, ούτε bleeding, ούτε pixel, ούτε τίποτα... Οι βίδες της βάσης ήταν όντως δύσκολες, αλλά με καλό κατσαβίδι και λίγο βίδωμα-ξεβίδωμα (και πολλή υπομονή) βίδωσαν μια χαρά.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την LE40B650: Τα πλήκτρα αφής επάνω στην τηλεόραση φωτίζονται ή όχι; Στη δική μου είναι μονιμως σβηστα. Αν αυτό είναι πρόβλημα, να ξέρω να επικοινωνήσω με το service.

Ούτε εμένα φωτίζονται και νομίζω ότι έτσι είναι απο κατασκευής...
Χαζομάρα φυσικά αλλά έτσι είναι...

Εγω παντως την κλεινω ευκολα απο τα πληκτρα αφης.
Σημαδευω απλως κατω απο το κεντρικο S του λογοτυπου Samsung.
(Ενταξει, καμια φορα αντι να τη κλεισω αλλαζω καναλι)

Καλησπερα παιδια.Εχω την 46αρα.Υπαρχουν πουθενα ρυθμησεις για την εικονα γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο και δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθώ.ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια.Εχω την 46αρα.Υπαρχουν πουθενα ρυθμησεις για την εικονα γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο και δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθώ.ευχαριστώ.

για ρυθμίσεις θα έρθει ο Μανόλης ...

Re: Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για ρυθμίσεις θα έρθει ο Μανόλης ...
Ο Μανωλης?...:hmmmm2:.Παντως ειλικρινα παιδια αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιες ρυθμησεις για την εικονα... Τhanks

Παιδιά,κατέληξα κι εγω στην 32Β650.Το θέμα που έχω είναι το από που να την πάρω.Το eshop την έχει στα 620 και έχει και κατάστημα στην πόλη μου.Η άλλη επιλογή που έχω είναι το media markt που μου την αφήνουν στα 680.Τι λέτε?