ειμαι σιγουρος οτι 3ερω οτι θα πουν οτι το προβλημα δεν επηρεαζει την εικονα και τετοια
καλησπερα φιλοι μου.εχω κολησει με την συγκεκριμενη τηλεοραση την 32αρα Β650.Να την παρω παρα του οτι ειναι περσυνο μοντελο ή να παρω την 32αρα την C530? την θελω για τηλεθεαση περισσοτερο στο καθιστικο αποστασης 3 μετρων.
πειτε μου.
ευχαριστω πολυ φιλοι.
για 3 μετρα θες 50 ιντσες οι 32 ειναι τραγικα λιγες
χιλια συγνωμη,μολις μετρησα την αποσταση.
ειναι λοιπον 1,50μετρο.
Παρατηρήστε στο τέλος τι γίνεται όταν πλησιάζει ένα κινητό κοντά στην οθόνη και λίγο πρίν όταν παίζει μία ταινία που δεν μπορεί να δώσει εντολή το χειριστήριο.Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν;
Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να συνδέσω τη 40B650 ασύρματα με το pc μου;
Έχω και το stick που χρειάζεται της samsung αλλά επειδή είμαι αρχάριος ρωτάω άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει "βήμα-βήμα" οτι πρέπει να κάνω αυτό κι εκείνο, να συνδέσω αυτό με αυτό, να πατήσω αυτό και ... να παίξει.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Έχω διαβάσει όλο το thread αλλά δε βρήκα οδηγίες για το πώς γίνεται. Ρωτάω για ασύρματη σύνδεση pc με ρούτερ και tv.
Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;
Μενου - υποστηριξη - ηλεκτρονικο ενχειριδιο πατας το μπλε πληκτρο στο τηλεχειρηστηριο και διαβαζεις τις ενοτητες DLNA και ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ
δεν ειναι δυσκολο...:a0210:
Στο εγχειρίδιο λειτουργίας που σου δόθηκε μαζί με την TV πήγαινε στα ελληνικά και στις σελίδες 23 και μετά δες αυτά που θές για το δίκτυο και στην σελίδα 41 και μετά δες για το dlna (ευκολα ειναι θα δεις):smile:Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να συνδέσω τη 40B650 ασύρματα με το pc μου;
Έχω και το stick που χρειάζεται της samsung αλλά επειδή είμαι αρχάριος ρωτάω άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει "βήμα-βήμα" οτι πρέπει να κάνω αυτό κι εκείνο, να συνδέσω αυτό με αυτό, να πατήσω αυτό και ... να παίξει.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Έχω διαβάσει όλο το thread αλλά δε βρήκα οδηγίες για το πώς γίνεται. Ρωτάω για ασύρματη σύνδεση pc με ρούτερ και tv.
Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;
Αν ψάχνειςι να αγοράσεις,έχω αυτή http://audiovideo.meliconi.com/Ghost-420_sp_134_1_1_3_293.aspx και είχα βάλει την 46αρα για λίγο,πριν αλλάξω θέση στο hc.να ρωτησω κι εγω κατι;
στηριζεται σε τοιχο η συγκεκριμενη (και τα μεταγενεστερα μοντελα αυτης);
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.