Σήμερα πέρασα κάποια ώρα στο πλαίσιο στην Μαγούλα, όπου επιτέλους σύνδεσαν την Β6000 και την είχαν σε λειτουργία. Την τοποθέτησαν δίπλα σε μια Β650 (η οποία είχε SPVA πάνελ). Η B650 έπαιζε πολύ καλύτερα από την Β6000, η οποία έχει θέμα με την στάθμη του μαύρου. Παρότι φώναξα τον υπάλληλο και μείωσε το backlight στην Β6000, το πρόβλημα παρέμεινε.
Eμενα η 52w4000 στα 3-3,5 μετρα στην αρχη ηταν καλη αλλα μετα πισω απο 96 ιντζες οθονη προβολεα στην ιδια αποσταση ηταν μικρουτσικηΕγω τα λεω αλλα δεν με ακουτε....46" στα 2,8-3 μετρα και μου φαινεται μικρη...:bawling:
καλημερα παιδες ετσι να μην αφησουμε το φορουμ ερημωσει εμεισ οι πιο νεοι κατοχοι τησ β650 να δωσουμε συνεχεια για να αληλοβοηθειομαστε.περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερθει η 40 β650 αλλα ξερει κανεισ να μου πει αν η 650 εχει υποδοχη για καλωδιο ethernet?γιατι στο site τησ samsung γραφει οτι το μοντελο 650 δεν εχει και οτι εχει το 651 μονο καποιοσ ασ με διαφωτισει λιγο μηπωσ εκανα χαζομαρα που δεν πηρα την 651?
να σημειώσουμε ότι internet στο pc περνώ από ένα usb stick και με δίκτυο από τον γείτονα διπλα(δεν κλέβω που έχει δώσει τον κωδικό του δικτύου του:antlersκαι από το pc σύνδεσα το καλώδιο LAN στην tv
αν κάποιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο και μπορεί να βοηθήσει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.