Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Οποιος δεν την εχει και ειναι να παρει TV νομιζω ειναι μακραν η καλυτερη value for money επιλογη.
.

Μια χαρα ειναι. Πολλες φορες μου φαινεται οτι ειναι πιο εντυπωσιακη και απο την Σονυ W5500.

Ξέρει κανείς αν έχουμε πρόβλημα με μεγάλους δίσκους USB (1 terra ας πούμε) συνδεσιμότητας; Τους βλέπει κανονικά η tv ;

εχω τον My Book 1 TERA εδω και 2 μηνες , κανενα προβλημα. τον διαβαζει ποιο γρηγορα η tv παρα το pc και ειναι αναμενος συνεχεια οσο και η tv

Ξέρει κανείς αν έχουμε πρόβλημα με μεγάλους δίσκους USB (1 terra ας πούμε) συνδεσιμότητας; Τους βλέπει κανονικά η tv ;

Στη b750 εμενα ο 1 τερα της maxtor ειναι μια χαρα. επισεις δοκιμασα usb stick 16gb kingston se NTFS και το διαβαζει επισεις και αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Έχεις δίκιο τελικά. Είδα και την PS50B850 πλάσμα ενός φίλου και οι μπάρες πάνω κάτω της οθόνης είχαν κάποια φωτεινότητα. Εντάξει, το δικό του μαύρο ήταν καλύτερο αλλά εγώ είχα περισσότερη φωτεινή εικόνα και χρώματα (μου φάνηκε). Οπότε αποφάσισα να μην ασχολούμαι με λεπτομέρειες και να απολαύσω την τηλεόρασή μου. Καλές μου θεάσεις λοιπόν.

Υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην καλή διάθεση που σκοπεύεις να δείξεις εσύ για να "καταπιεις" το φαινόμενο και στο αν τελικά το μυαλό σου θα στο επιτρέψει. Προσπάθησε να δεις βραδυ μερικές ταινίες και αν δεις ότι κατα την διάρκεια της προβολής το θέμα σε απασχολεί και το μάτι σου "ψάχνει" συνέχεια και εστιάζει στο πρόβλημα τότε αλλαξέ την. Δεν μιλάμε για μια ελαττωματική μπλούζα που έκανε 30-40 ευρώ και αν πασα στιγμή ανοίγεις το συρτάρι και φοράς μιαν αλλη. Μιλάμε για μια τηλεόραση και μάλιστα πολύ ακριβή που θα την έχεις για τουλάχιστον 3-4 χρόνια απέναντί σου και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμβιβαστείς.

Στη b750 εμενα ο 1 τερα της maxtor ειναι μια χαρα. επισεις δοκιμασα usb stick 16gb kingston se NTFS και το διαβαζει επισεις και αυτο.

Ευτυχώς....γιατί τα mkv μας δημιουργούν πρόβλημα χώρου πλέον.....
Thanks -bye-

Μέχρι και 1.5TB δε θα χεις πρόβλημα. Στα 2 παίζει και να χεις, γιατί πολλά nmt δεν υποστηρίζουν τέτοια χωρητικότητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην καλή διάθεση που σκοπεύεις να δείξεις εσύ για να "καταπιεις" το φαινόμενο και στο αν τελικά το μυαλό σου θα στο επιτρέψει. Προσπάθησε να δεις βραδυ μερικές ταινίες και αν δεις ότι κατα την διάρκεια της προβολής το θέμα σε απασχολεί και το μάτι σου "ψάχνει" συνέχεια και εστιάζει στο πρόβλημα τότε αλλαξέ την. Δεν μιλάμε για μια ελαττωματική μπλούζα που έκανε 30-40 ευρώ και αν πασα στιγμή ανοίγεις το συρτάρι και φοράς μιαν αλλη. Μιλάμε για μια τηλεόραση και μάλιστα πολύ ακριβή που θα την έχεις για τουλάχιστον 3-4 χρόνια απέναντί σου και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμβιβαστείς.

Δεν είναι θέμα τόσο προβλήματος όσο "αναζήτησης" αν υπάρχει πρόβλημα. Συγκρίνοντας με το φίλο μου τις δύο τηλεοράσεις μας είδαμε τα υπέρ και τα κατά της καθεμιάς. Δεν είδαμε η δική μου να έχει πρόβλημα συγκεκριμένο εκτός από αυτό της διαχέουσας φωτεινότητας σε πλήρως μαύρη οθόνη (CCFL βλέπεις) που το έχω δει σε όλες σχεδόν τις οθόνες (plasma ή LCD). Απλώς η δική μου νομίζω ότι μπλεδίζει λίγο το μαύρο της όταν το βλέπεις υπό γωνία.
Αλλά η εικόνα της είναι απλά καταπληκτική. Επίσης με προβλημάτισε το είδος του πάνελ της δικής μου 55Β650 που όπως έγραψα και πριν είναι CN01 (CMO) και όχι SQ01 (SAMSUNG) που διαβάζοντας σε φόρουμ θεωρούνται καλύτερα.
Προκειμένου όμως να πάρω εκθεσιακό κομμάτι (52Β750) που δεν ξέρω τι θα μου βγάλει (ενώ η δική μου δεν έχει ούτε bleeding, ούτε clouding, ούτε καμένα pixel) με 3 ίντσες λιγότερες έστω και με πάνελ SQ01 μόνο και μόνο γιατί έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερο ε, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Μια ερώτηση από εμένα... Σκέφτομαι για την αγορά της 750 με τα 200Hz... Σε σύγκριση με την 650 των 100Hz ποιά η διαφορά τους; Νομίζετε ότι μπορώ να εκμεταλλευτώ τα 200Hz και αν ναι, πού ακριβώς; Η επένδυση στα 200 που θα ωφελήσει για το μέλλον;
δες εδω:http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/1599-100z-100hz-200hz-.html

και εδω:http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/1072-200hz-lcd-tv.html

Έχω 2 ερωτήσεις...
1- Η εγγύηση από τον Φουρλή, τι πλεονεκτήματα δίνει σε σχέση με την εγγύηση που δίνουν οι προμηθευτές μέσω παραεισαγωγής, όχι απαραίτητα από ξένους προμηθευτές αλλά από εγχώριους, οι οποίοι όμως δεν συνεργάζονται με τον Φουρλή; Ρωτάω για το λόγο που επιλέξω για παράδειγμα την αγορά μέσω e-shop (διάβασα μέσα εδώ ότι δεν εισάγουν από Φουρλή και άρα δεν δίνουν την εγγύηση από τον επίσημο προμηθευτή της-->Φουρλή δλδ.)...
2- Για την Β650 τι κωδικό θα πρέπει να ψάξω να αναγράφει το barcode ώστε να ξεχωρίσω εάν είναι panel S-PVA ή AUO; Ποιός κωδικός αντιστοιχεί σε S-PVA και ποιός σε AUO;

Εμενα παντως αυτες οι ρυθμισεις μου δινουν την απολυτα θολη εικονα
Βλεπω εικονα μιας τηλεορασης που δεν θα αγοραζα ποτε...
Ισως ειναι θεμα γουστου καποια πραγματα...
Το βασικο προβλημα κατα -την γνωμη μου παντα-με τις εν λόγω ρυθμίσεις, ειναι ο μηδενισμος της "ευκρινειας". Αυτο κανει την εικόνα να φαίνεται θολη, σαν να ειναι SD, και οχι HD. Προσωπικα την ευκρινεια (sharpness), το εχω στο 33-40, και οχι στο "0" που προτεινει το site. Κατα τα αλλα οι ρυθμισεις για το λευκο, ειναι πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχε out of the box, πιο φυσικο λευκο, και οχι "καμενο".-bye-

Το βασικο προβλημα κατα -την γνωμη μου παντα-με τις εν λόγω ρυθμίσεις, ειναι ο μηδενισμος της "ευκρινειας". Αυτο κανει την εικόνα να φαίνεται θολη, σαν να ειναι SD, και οχι HD. Προσωπικα την ευκρινεια (sharpness), το εχω στο 33-40, και οχι στο "0" που προτεινει το site. Κατα τα αλλα οι ρυθμισεις για το λευκο, ειναι πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχε out of the box, πιο φυσικο λευκο, και οχι "καμενο".-bye-

Συμφωνουμε ! Απλα οι ιδανικες ρυθμισεις , ειναι και υποκειμενικες για τα γουστα του καθενος μας και παιζει ρολο σε καθε περιπτωση τι βλεπουμε και με τι φωτισμο ...
Καλο ειναι να υπαρχει καποιος μπουσουλας αλλα ας βαλουμε κι εμεις το χερακι μας ...
:grinning-smiley-043

Προδιαγραφές σκληρού δίσκου

Ύπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας σκληρός δίσκος (σε επίπεδα terra) ώστε να τον βλέπει η tv χωρίς προβλήματα; Μπορεί να είναι και από τους μικρούς δίσκους (passport) χωρίς ξεχωριστό φορτιστή; τι είδους αρχεία μπορεί να παίξει μία σύγρονη tv (π.χ. LG LH9000 ή Samsung B8000); Η σύνδεση του σκληρού δίσκου με την tv είναι μέσω USB ή καλύτερα να (αν) υπάρχει HDMI; προσωπικά με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες HD κατεβασμένες από internet. Ευχαριστώ -bye-.

Re: Προδιαγραφές σκληρού δίσκου

Ύπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας σκληρός δίσκος (σε επίπεδα terra) ώστε να τον βλέπει η tv χωρίς προβλήματα; Μπορεί να είναι και από τους μικρούς δίσκους (passport) χωρίς ξεχωριστό φορτιστή; τι είδους αρχεία μπορεί να παίξει μία σύγρονη tv (π.χ. LG LH9000 ή Samsung B8000); Η σύνδεση του σκληρού δίσκου με την tv είναι μέσω USB ή καλύτερα να (αν) υπάρχει HDMI; προσωπικά με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες HD κατεβασμένες από internet. Ευχαριστώ -bye-.

Εγω παιζω με passport και τον εχω για ακριβως αυτη την δουλεια.
Οτι έχει USB η TV το βλέπει μια χαρά... Και γιατι οχι αλλώστε...
Ολα με τον ιδιο τροπο παίζουνε. Η TV υποστιριζει και mkv αλλα οχι με DTS!
Δεν υπάρχει συνδεση σκληρου μεσω HDMI :slapface: Έλεος... :rifle:
Για τις διαφορετικες TV που ρωτας ποιο πανω θα αναφερφεις στα αντιστοιχα
thread's του forum... Εδω εαν εχεις καταλαβει μιλαμε μονο για την B650.

Re: Προδιαγραφές σκληρού δίσκου

Εγω παιζω με passport και τον εχω για ακριβως αυτη την δουλεια.
Οτι έχει USB η TV το βλέπει μια χαρά... Και γιατι οχι αλλώστε...
Ολα με τον ιδιο τροπο παίζουνε. Η TV υποστιριζει και mkv αλλα οχι με DTS!
Δεν υπάρχει συνδεση σκληρου μεσω HDMI :slapface: Έλεος... :rifle:
Για τις διαφορετικες TV που ρωτας ποιο πανω θα αναφερφεις στα αντιστοιχα
thread's του forum... Εδω εαν εχεις καταλαβει μιλαμε μονο για την B650.

Φίλε lx911 σ' ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να μου απαντήσεις και να μου δώσεις μερικές πληροφορίες αλλά δεν χρειάζονται ούτε οι επιπλήξεις σα να είμαστε μαθητούδια ούτε και τα ειρωνικά σχόλια εκτός και αν περερμήνευσα. Σίγουρα έχω καταλάβει ότι μιλάμε για την Β650 αλλά πάτησα σε μία ερώτηση για να ζητήσω και εγώ διευκρινήσεις. Μπορεί κάποια πράγματα να θεωρούνται για κάποιους αυτονόητα για κάποιους άλλους όμως που είναι στη αρχή του θέματος φαντάζουν πιο σύνθετα. Τώρα το έλεος σε θέματα τεχνολογίας δεν υπάρχει γιατί έτσι θα απαντάγαμε και πριν από χρόνια όταν θα μας ρώταγαν αν μπορούμε να δούμε αρχεία από εικόνες και βίντεο απευθείας σε tv χωρίς την παρέμβαση ενός H/Y.

Φιλικά πάντα,

Βασίλης.

Eχω ενα passport εξωτερικο σκληρο και μεχρι χθες δεν ειχα κανενα προβλημα στην αναπαραγωγη ολων των αρχειων καθως και στη χρηση του menu του (ημερομηνια,φακελλος και οτιδηποτε αλλες επιλογες εχεις ανοιγοντας τον) ξαφνικα με το που παω να επιλεξω αν θα μου εμφανισει με ημερομηνια η με φακελλο η αλλη επιλογη κανει ενα τσαφ και αναβοσβηνει η τηλεοραση 2-3 φορες και ξανανοιγει. Εαν κανω αναπαραγωγη ενος αχρειου απευθειας χωρις τη χρηση του menu παιζει τα αρχεια κανονικα.Τι φταιει η τηλεοραση η δισκος?

Eχω ενα passport εξωτερικο σκληρο και μεχρι χθες δεν ειχα κανενα προβλημα στην αναπαραγωγη ολων των αρχειων καθως και στη χρηση του menu του (ημερομηνια,φακελλος και οτιδηποτε αλλες επιλογες εχεις ανοιγοντας τον) ξαφνικα με το που παω να επιλεξω αν θα μου εμφανισει με ημερομηνια η με φακελλο η αλλη επιλογη κανει ενα τσαφ και αναβοσβηνει η τηλεοραση 2-3 φορες και ξανανοιγει. Εαν κανω αναπαραγωγη ενος αχρειου απευθειας χωρις τη χρηση του menu παιζει τα αρχεια κανονικα.Τι φταιει η τηλεοραση η δισκος?

Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα να αναβοσβήνει η tv το είχα μέσω DLNA. Στο σκληρό δεν μου έχει κάνει τίποτα μέχρι στιγμής. Το μόνο κόλλημα που είχα,έβαλα ένα αρχείο avi (το οποίο έλεγαν οτι είναι blueray έτοιμο για PS3) και πατώντας το play κόλλησαν τα πάντα για 2 λεπτά. Στη tv ότι και να πάταγα δεν έκανε τίποτα.Έκανε επανεκκίνηση μόνη της. Πέταξα το avi και ησύχασα. Κάποιος αν γνωρίζει κάτι παραπάνω περιμένουμε να μας πει.

Ενδέχεται ο δίσκος να ζητά περισσότερο ρεύμα απο το USB από όσο μπορεί να δώσει. Βέβαια, εμένα μου έχει τύχει να γράψει USB OVERLOAD και δεν είδα ούτε τσαφ ούτε σβησίματα. Αλλά ενδεχωμένως να ειναι το ρεύμα του USB.