Σταθερη ip δηλωνεις για τη συγκεκριμενη συσκευη στο ιντερφεις του ρουτερ
και μετα δηλωνεις αυτη την ip στη TV χειροκινητα, και ολα αυτα αναλογα και με το ρουτερ.
Εναλλακτικα συνδεσε τη TV, βαλε ρυθμιση στη TV αυτοματο ip και δοκιμασε να συνδεθεις μετα απο επανεκινηση του ρουτερ.
Από το menu της TV για το network δηλώνεις manual configuration, ποια ip θέλεις για την τηλεόρασή σου (π.χ. 192.168.1.104) και όλα τα υπόλοιπα...και από εκεί και μετά το router σου αναγνωρίζει πάντα την τηλεόραση (έχει κρατήσει μοναδική IP για την τηλεόρασή σου) στην αντίστοιχη δεδηλωμένη IP!Φιλε μου εχω το tomson tg585 v8 αλλα σε παρακαλω που ακριβως δηλωνω τη ν ip στο ρουτερ?
http://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=71777&stc=1&d=1318957438
Από το menu της TV για το network δηλώνεις manual configuration, ποια ip θέλεις για την τηλεόρασή σου (π.χ. 192.168.1.104) και όλα τα υπόλοιπα...και από εκεί και μετά το router σου αναγνωρίζει πάντα την τηλεόραση (έχει κρατήσει μοναδική IP για την τηλεόρασή σου) στην αντίστοιχη δεδηλωμένη IP!
Εάν δεν έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις του router σου, η πύλη για το εν λόγω είναι η 192.168.1.254....το ίδιο θα πρέπει να βάλεις και για dns!
Άλλωστε, από αυτά που μας παραθέτεις δεν είναι δυνατό να δώσεις την ίδια ip στην τηλεόραση με την ip του router σου...
Εάν έχεις αλλάξει την ip του router σου από 192.168.1.254 σε 192.168.1.1, τότε δώσε στην ip της τηλεόρασης μια τυχαία, δικής σου επιλογής ip (π.χ. 192.168.1.121)...
το κανω αυτο μου λες, παω μενου, δικτυο, ρυθμ.χειρ.δικτυου βαζω ip 192.168.1.1 μασκα υποδικτιου 255.255.255.0 πυλη 192.168.1.1 dns192.168.1.1 και μου σταματαει στο τριτο δηλ. ping πυλης
Καλησπέρα,
Έχει παρατηρήσει κανείς στο media player διαφορά συγχρονισμού μεταξύ ήχου και εικόνας ειδικά σε καινούρια επεισόδια σειρών όπως του fringe και του house;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.