Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια εχω το εξης πρόβλημα με την τηλεόραση

ξαφνικά χτές η εικόνα χάλασε και φαίνεται σαν να έχει υπερβολική φωτεινότητα. για να καταλάβετε έχει γίνει σχεδόν λευκή η οθόνη και το πρόγραμμα απο πίσω παίζει πολύ αχνά. ουσιαστικά παίζει σαν ασπρόμαυρη με σχεδόν καθόλου αντίθεση στις διαβαθμίσεις του γκρι αρα δεν φαινεται τίποτα. Μόνο τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα που την ανοίγω παίζει κανονικά. είχε κανεις αντίστοιχο πρόβλημα?

Μηπως εχει ενεργοποιηθει η λειτουργια eco, γιατι στην οθονη του υπολογιστη, αν ενεργοποιω το eco, δειχνει αρκετα φωτεινη, οχι σε αυτο το βαθμο, αλλα δεν ειναι φυσιολογικο.
Επισης μπορει να παιζει και καμμενος (φουσκωμενος) πυκνωτης, αν μπορεις και γνωριζεις να ριξεις μια ματια.

η λειτουργια eco δεν ειναι ενεργοποιημένη οπότε κάτι αλλο είναι. θα ανοιξω την tv να δω για τον πυκνωτη απότε μαλλον θα πάει για service... Ο καμένος πυκνωτής εντοπίζεται εύκολα με το ματι ? γιατι δεν εχω πολύμετρο.

Θα μπορουσες μηπως να βγαλεις μια φωτο να δουμε ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που περιγραφεις?

να και η foto

10nc4eo.jpg

Καλησπερα

Μπηκα στο site της samsung και ελεγε οτι δεν κυκλοφορει πλεον ο wifi adaptor wis09abgn-g. Υπαρχει καποιος αλλος που να αναγνωριζεται απο την TV και αν ναι, κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα;

Απάντηση: Re: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα

Μπηκα στο site της samsung και ελεγε οτι δεν κυκλοφορει πλεον ο wifi adaptor wis09abgn-g. Υπαρχει καποιος αλλος που να αναγνωριζεται απο την TV και αν ναι, κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα;
Εάν πραγματικά επιθυμείς το συγκεκριμένο αντάπτορα, τον έχω σε άριστη κατάσταση προς διάθεση...

Δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν θα αγορασω. Απλα εψαχνα και δεν μπορουσα να βρω. Ποσο τον δινεις; Ετσι, για να εχω μια ιδεα δλδ.

συγνώμη για την ανάσταση...αλλά προχθές παρέδωσε η 40"b650.Την πήγα σε ένα κατάστημα επισκευών άλλαξε ένα καμένο τρανζίστορ(αυτά τα μαύρα καρβουνάκια που είναι κολλημένα πάνω στις ψύκτρες)δούλεψε για λίγο και μετά έκαψε πάλι ασφάλεια.

τώρα ήθελα να ρωτήσω ΑΝ κάποιος είχε την συγκεκριμένη τηλεόραση χαλασμένη(δηλαδή για ανταλλακτικά)και την κράτησε,θα ήθελα να αγοράσω το τροφοδοτικό.

Ας βαλω και μια φωτογραφια με το χαλι της TV.
Μεχρι και σταμπα στη γωνια εχει μεινει με το λογοτυπο skaiHD.
(Δεν μπορει να φανει καλα στη φωτο)
Υποψιαζομαι καψιματα απο τα πολυωρα pause στην εικονα
που κανει η συζυγος :ADFADF1:
Προφανως δεν παιζει αλλαγη πανελ, ετσι?

JyKrwhI.jpg

Last edited:
Α, αυτές δεν είναι κάθετες. Άκυρο αυτό που είπα για το backlight...

Στάμπα από το ΣΚΑΙHD;! Μα αυτές υποτίθεται δεν παθαίνουν burn-in... :p

Mιλαμε για αυτη που ειχε βγει 2009-2010. ?
Αυτη θα εχει γραψει πολλες χιλιαδες ωρες, υποθετω οτι ο skysound θα την εχει χρησιμοποιησει παρα πολυ ολα αυτα τα χρονια, οποτε εχει μια λογικη απο το γηρας του πανελ.

Πριν λιγες μερες εβγαλε και μια οριζοντια διαφανη μωβ γραμμη παχους 3-4 cm
στο επανω μερος της εικονας.
Απο σημερα καθε που την ανοιγω παιζει 2 λεπτα και χανεται η εικονα. Μενει μονο ο ηχος.
Εχει γραψει 33000 ωρες.
Κανενα καλο μαστορα θεσσαλονικη ξερει κανεις?

Τροφοδοτικό θα θέλει λογικά, συνηθισμένο πρόβλημα σε αυτή την τηλεόραση (και την b750). Έγω έβαλα πριν κάμποσια χρόνια ένα καινούργιο στην B750 και από τότε παίζει απροβλημάτιστα, σκυλί είναι.