Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας παιδια!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ενδιαφερομαι για την 40b650 αλλα απο καποια τηλεφωνα που πηρα μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο το μοντελο και οτι θα πρεπει να αρκεστω σε εκθεσιακο κομματι.Η συγκεκριμενη τηλεοραση αποσυρεται και σταματαει η παραγωγη της,οποτε αν θελω να την αγορασω,θα πρεπει να παρω μια της εκθεσης.

Ισχυει κατι τετοιο?Δεν προκειται να ξαναρθουν καινουρια κομματια?Ελεγα να την παραγγειλω σε καμια εβδομαδα,αλλα με αυτα που μου ειπαν...

Ξερετε μηπως ποτε αναμενονται τα καινουρια μοντελα της Samsung?Η λογικη λεει οτι οι τιμες στις παλιες τηλεορασεις θα πεσουν τοτε (αν βεβαια καταφερω και βρω την τηλεοραση που θελω).Αξιζει δηλάδη να περιμενω καποιες μερες ή θα εχουν εξαντληθει ολες οι 40'' απο την αγορα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πιστευω οτι αξιζει να περιμένεις να πεσουν οι τιμες στις LED και να παρεις κατι πολυ καλυτερο. Διαφορετικα βαλε την TV στο skroutz παρε τηλεφωνα να δεις που εχουν μεινει και κανε παζαρι.

Εγώ την παρήγγειλα από τα FNAC το προηγούμενο Σάββατο και μου είπαν ότι είχε μείνει μόνο μία στην αποθήκη και θα την έφερναν από Ασπρόπυργο (δεν πιστεύω να μου φέρουν κανά εκθεσιακό κομμάτι, θα τσεκάρω τις ώρες λειτουργίας μόλις την πάρω)! Την ίδια μέρα είχα ρωτήσει και στα carrfour και μου είπαν ότι είχε εξανλτηθεί και ότι είχαν μόνο τη demo.

Ρε παιδια,καλησπερα,να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!γιατι οταν βαζω μια ρυθμιση την κραταει για κανα 20λεπτο και μετα επιστρεφει μονο του στην δυναμικη?μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα θα μου σπασουν τα νευρα.:violent-smiley-011:

Mάλλον πρέπει να βρίσκεσαι σε shop mode... Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες χρήσης, για το πως μπορείς να επιστρέψεις σε home mode.

Ρε παιδια,καλησπερα,να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω,θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!γιατι οταν βαζω μια ρυθμιση την κραταει για κανα 20λεπτο και μετα επιστρεφει μονο του στην δυναμικη?μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα θα μου σπασουν τα νευρα.:violent-smiley-011:

είσαι στο shop mode

ξεκίνα από την αρχή με plug and play και όρισε οικιακή χρήση

Μπαγιάτικα νέα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. :smile:

Monitor:LG W2242P DVI@1680x1050, (φθηνό) καλώδιο HDMI 5m, ATI 4850 (catalyst 10.2), Windows 7 32bit.

40Β650@1920x1080*, Λειτ. εικόνας:Τυπική, όλες οι έξτρα ρυθμίσεις στο off, το game mode απενεργοποιημένο (δεν δίνετε δυνατότητα ενεργοποίησης).

Πρέπει να είναι λίγο κάτω από 50ms (στην LG φαίνεται αχνά και η προηγούμενη 10άδα), η φωτογραφική μηχανή ήταν ο αδύναμος κρίκος.
a015.gif

lagtest40b650.jpg

lagtest40b6502.jpg

*Με ή χωρίς GPU scale, τα αποτελέσματα ήταν ίδια.
gpuscale.jpg

παιδια δυστυχως ισχυει οτι παει προς καταργηση το μοντελο και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις με ποιο αντικαθισταται

παιδια δυστυχως ισχυει οτι παει προς καταργηση το μοντελο και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις με ποιο αντικαθισταται

για ποιο λογο παει προς καταργηση?

Μάλλον επειδή θα βγει η σειρά του 2010 φίλε lalalande...
Ή επειδή η samsung θέλει να ξεκινήσει να σπρωχνει τις πολυδιαφημισμένες LED...

οκ ναι αντικατασταση με τις νεες 3d κιολας οποτε με βλεπω να περιμενω λιγο λενε για 2 μηνες απο σημερα... να δουμε

οκ ναι αντικατασταση με τις νεες 3d κιολας οποτε με βλεπω να περιμενω λιγο λενε για 2 μηνες απο σημερα... να δουμε

Τώρα κι αν κάνεις λάθος....3D??Όχι ακόμα και σίγουρα Όχι στην Ελλάδα...
Ασε βρε να μας δώσουν πρώτα 16:9 και μετα HD κανάλια και πάμε και σε 3D TV...

Απλά νέα μοντέλα LED-LCD θα φέρουν...Όπως γίνετε πάντα...Νέα μοντέλα κάθε χρόνο...

Τώρα κι αν κάνεις λάθος....3D??Όχι ακόμα και σίγουρα Όχι στην Ελλάδα...
Ασε βρε να μας δώσουν πρώτα 16:9 και μετα HD κανάλια και πάμε και σε 3D TV...

Απλά νέα μοντέλα LED-LCD θα φέρουν...Όπως γίνετε πάντα...Νέα μοντέλα κάθε χρόνο...

ki ego sou leo pos mexri kalokairi tha nai kai oi 3d tvs edo ki as min upostirizoun ta kanalia 3d
an thes na tis deis des edo
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54659&highlight=samsung+tv+line-up
kai sto google bara an kai tha bgaloun kai ales markes idi bgazoun 3d blueray players

Παιδιά πρόσφατα απέκτησα την 40Β650 και ψάχνομαι λίγο σχετικά με το internetTV. Έχω βάλει ως χώρα σε ψηφιακά-αναλογικά UK, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Διάβασα σε ένα post ότι πρέπει να καταχωρήσω και ως χώρα την Ιταλία αλλά σε ποιο menu;

Παιδιά πρόσφατα απέκτησα την 40Β650 και ψάχνομαι λίγο σχετικά με το internetTV. Έχω βάλει ως χώρα σε ψηφιακά-αναλογικά UK, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Διάβασα σε ένα post ότι πρέπει να καταχωρήσω και ως χώρα την Ιταλία αλλά σε ποιο menu;

Εγώ έχω κάνει αυτό
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1101165&postcount=2508

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει βέβαια,πώς μπορούμε να δούμε το επίπεδο σήματος στα ψηφιακά?