Τι να σου πώ, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου και όπως έχω ξαναπεί είναι για τα λεφτά της ίσως η καλύτερη επιλογή, ανάλογα βέβαια και τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας. Π.Χ. το ότι παίζει mkv για κάποιον μπορεί να είναι αδιάφορο, ενώ για κάποιον άλλον το Α και το Ω.
Εγώ και ο brazilakos, που είμασταν οι πρώτοι που την αγοράσαμε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα clouding, (άλλοι αναφέρουν ότι έχουν) σίγουρα όμως το αν ένα μοντέλο εμφανίζει συχνά προβλήματα clouding θα το δείξει το μέλλον.
Διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, βρες όσα περισσότερα review μπορείς και αποφάσισε. Το ψάξιμο της ιδανικής TV μπορεί να σε οδηγήσει στο να ψάχνεις για πολύ καιρό, χωρίς να καταλήγεις πουθενά.
Και εγώ έψαχνα για κανά δυό μήνες και τελικά κατέληξα, μην το κάνουμε και τόσο σημαντικό, τηλεόραση αγοράζουμε και το πιο πιθανόν είναι να την κρατήσουμε για δυό τρία χρόνια και μετά να την κάνουμε δώρο σε συγγενείς γιατί θα θέλουμε οπωσδήποτε να αγοράσουμε κάποιο καινούργιο μοντέλο που θα έχει δυνατότητες που σήμερα ούτε μπορούμε να τις σκεφτούμε...