Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Πηρα τηλεφωνο απο περιεργεια μονο τις 40αρες εχουνε.. 46αρες θα εχουν την αλλη εβδομαδα...οπως και οι αλλοι

Ειμαι καινουριο μελος στην παρεα και θα ηθελα να ευχαρηστησω ολα τα μελη που με την πληροφορηση που παρεχουν μεσα απο το forum βοηθουν ανθρωπους σαν εμενα με μικρη εμπειρια και κατανοηση πανω στην τεχνολογια των σημερινων τηλεορασεων να βρουν τη συσκευη που ταιριαζει
καλυτερα στις απαιτησεις τους και το πορτοφολι τους.
Χαρη σε σας απεφυγα πριν ενα μηνα περιπου την αγορα μιας LG37lg7000 και τελικα ειμαι ο ευτυχης κατοχος μιας
LE40B650T2W. Η αγορα εγινε απο μαγαζι που κανει πωλησεις μεσω internet ομως αφου υπηρχε ετοιμοπαραδοτη περασα και την παρελαβα αυθημερον.
Μετα απο τεσσερεις ημερες σκαλισματος ειμαι αρκετα ευχαρηστημενος με την αγορα που εκανα αν και σε αντιθεση με τα περισσοτερα μελη οι απαιτησεις μου περιοριζονται σε θεαση καναλιων και ταινιες DVD και οχι games η networking προς το παρον,με την αγορα ενος Blu ray να βρησκεται στα αμεσα σχεδια.
Καθως παραλληλα με το avclub επισκεπτομαι τακτηκα και το Αγγλικο Avforums ετυχε να βρω στο αντιστοιχο thread
ενα πολυ χρησιμο link με το service manual της LE40B650
http://dump.ru/file/2490892
ευχαρηστω και καλες θεασεις:award::proud:

Όποιος ενδιαφέρεται για GAMING μερικά videos..
-PC VGA-VGA
-ανάλυση 1920x1080 GF7800GTX
-Camera Nokia N73 3mp (Δεν έχω camera δυστηχώς,Θα βλέπατε τρομερή διαφορά). Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε όμως..

http://www.youtube.com/watch?v=p8Fx5k1DVvA
http://www.youtube.com/watch?v=1ijJ9qc9YQE&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=06y-ypCiHv0&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=1VjffBCBymE&feature=channel

-bye-

Καλημερα και χρονια πολλα...
Τη LCD την εχω απο την Πέμπτη... 32αρα...
Αν και δεν εχω εμπειρια απο LCD εχω μεινει υπερ-ευχαριστημενος
και πιστευω πως ηταν καταλληλη αγορα για LCD για ποιο advanced
χρηστη σαν εμένα...
Σπαστικα λιγο με τα DTS αρχεια που δεν υποστηριζει και πρεπει να τα
μετατρεπω σε AC3 για να τα δω αλλα κατα αλλα ΟΚ.
Επισης το λογισμικο για το DLNA ειναι αθλιο...
Αυτο που εχω καταφερει εως τωρα να δω μεσω PC ειναι απο το οικιακο
δικτυο των VISTA μια Playlist που κανεις share αρχεια μέσω του WMP 11.
Με ΧP και λογισμικό δεν εχω δει απολύτως τιποτα!!!
Επίσης με το νεο firmware 1008 τα ψηφιακά κανάλια έφτιαξαν και παίζουν
μια χαρά... Με τον firmware που είχε απο την μανα του δεν...
Κατα τα αλλα η TV μαμαει απο εικόνα και απο ποιότητα...

Τελικά ύστερα από πολύ ψάξιμο μόλις παρήγγειλα την 46Β650. Ήμουνα μεταξύ αυτής και της 55αρας αλλά τα +800 ευρώ και το ότι η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα με έσπρωξαν προς την 46αρα :flipout:. Σε 2-3 μέρες θα την έχω <3

Θα σας πω εντυπώσεις-bye-

Απο που και ποσο την πηρες Γιαννη ?

:shakehands:

Από ένα μαγαζί εδώ στην γειτονιά μου. Του πήγα τις τιμές του skroutz.gr (1360 ευρώ) και μου έκανε την ίδια τιμή :grinning-smiley-043. Θα έλεγα το μαγαζί αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν επιτρέπετε. Δεν ξέρω τι λένε οι mods για αυτο.

Τελικά ύστερα από πολύ ψάξιμο μόλις παρήγγειλα την 46Β650. Ήμουνα μεταξύ αυτής και της 55αρας αλλά τα +800 ευρώ και το ότι η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα με έσπρωξαν προς την 46αρα :flipout:. Σε 2-3 μέρες θα την έχω <3

Θα σας πω εντυπώσεις-bye-

Μια χαρά είναι το μέγεθος για την απόσταση που λες. Και εγώ έχω την 46Β750 στα 3 μέτρα και είναι εξαιρετική. Με γειες

Και αν κάθεσαι στα 2 μέτρα θα πάθεις σοκ από την εξαιρετική ποιότητα σε hi-def, θα νιώσεις όχι ότι μπαίνεις στην οθόνη, αλλά ότι οι ήρωες βγαίνουν στο δωμάτιο μαζί σου. Αλλη αίσθηση

Aυριο θα παρω και εγω την 46b650,αν και σονακιας ειπα να αλλαξω στρατοπεδο.Ξερει κανεις αν υπαρχουν διαφορες στην εικονα η τις ρυθμησεις σε συνδεση vga-vga και vga(dvi)-hdmi/3 οταν συνδεεις pc ;

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλησπέρα και απο μενα, αν και νεος στο forum θελω να ρωτησο κατι και αν ξερει καποιος να μας δωσει τα φωτα του.
αυτο το wireless stick της samsung δεν ειναι δυνατον να αντικατασταθει με οποιοδηποτε αλλο wireless stick wifi του εμποριου?
στην ουσια κανει την ιδια δουλεια, αφου βρισκει το ασυρματο router.
εκτος και αν η samsung δεν αναγνωριζει αλλο stick wifi εκτος απο το δικο της, ειναι κωδικοποιημενο δηλαδη.

αυτα για αρχη. περιμενω τις απαντησεις σας εωσ οτου παραλαβω την δικια μου le37b650 που μολις σημερα παραγγηλα.

ευχαριστω, εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Από ένα μαγαζί εδώ στην γειτονιά μου. Του πήγα τις τιμές του skroutz.gr (1360 ευρώ) και μου έκανε την ίδια τιμή :grinning-smiley-043. Θα έλεγα το μαγαζί αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν επιτρέπετε. Δεν ξέρω τι λένε οι mods για αυτο.

Μπορείς να το αναφέρεις φίλε μου, δεν υπάρχει πρόβλημα.

ego akoma na tin vro stokarismeni psaxno dio vdomades k olo to pane apo mera se mera an ksri kanis katastima pls pite to sry g ta greeklish grafo apo ps3

ego akoma na tin vro stokarismeni psaxno dio vdomades k olo to pane apo mera se mera an ksri kanis katastima pls pite to sry g ta greeklish grafo apo ps3
το e-shop την εχει φερει 'Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία'

ego paidia thn parigila apo korasidi, se poli kali timi pisteyo meta apo ereyna pou exo kani.
tha paralavo apo oti mou eipe o dieythintis telos evdomadas me arxes tis alis.
ala apo ta legomena tou simperana oti tha thn paralavo noritera, malon den ithele na me proetimasi psixologika.sou lei as eime kalimenos gia pan endexomeno.

anyway, tha diksi

se proigoumeno minima mou ethesa ena erotima, an kserete kati perimeno tis thesis sas.

thanks