Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Τελικα κατέληξα στην Β650 αν και μου φαινεται λιγο παχια στο προφιλ,ωστοσο η Β750 που εινια αρκετα λεπτη κοστιζει πανω απο 1300ευρω και ξεφευγει πολυ.Σημερα το πρωι που εψαξα στο skroutz για τιμες της 37Β650 το πλαισιο την ειχε 848 ευρω αλλα μολις εμπαινα στο site η τιμη της ηταν 919 τελικα πηρα τηλ στο πλαισο και μου ειπαν οτι δεν εκαναν ανανεωση στην σελιδα ο skroutz.Αρα κατέληξα να την παραγείλω απο το e-shop.

και γιατί να μπει στο μενού darkie να δει τι panel του έτυχε στο κάτω κάτω? (και ας μην είχε 37άρι panel που είναι σίγουρα AUO)...

δηλαδή μόλις μπει στο μενού και το δει τι έχει τι θα καταλάβει? θα την γυρίσει πίσω αν δεν του αρέσει? μπορείς να καταλάβεις την διαφορά αν σου δείξουν 2 με διαφορετικό panel δίπλα δίπλα ποια φοράει ποιο panel??

ή μήπως για ότι του ξινίζει στην τηλεόραση θα λέει "ρε γαμώτο, φταίει το τάδε πάνελ"...

Υπαρχουν παλιοτερες περιπτωσεις στο Avforums με κατοχους Samsung που λογω βλαβης χρειαστηκε να τους αλλαξουν το πανελ και επειδη το καινουργιο που εβαλαν ηταν CMO καταλαβαν αμεσως την διαφορα στην εικονα.

Δεν ξερω ομως τα φετινα πανελ τριτων κατασκευαστων ποσο μεγαλη διαφορα εχουν με τα SPVA και να ειναι ευκολο να φανει η διαφορα αυτη.

αυτό το καταλαβαίνω Yperion απόλυτα, αλλά αυτό που λες παρουσιάστηκε μετά από πρόβλημα στο panel... και μετά από χρήση πολύ του προηγούμενου πιθανόν να είδαν διαφορά...

και ξέρεις γιατί λέω πιθανόν? εγώ έκανα αναβάθμιση στο firmware της Β650 (αν και δεν είμαι fan των αναβαθμίσεων λόγω της δουλείας μου). Όλα καλά, βλέπουμε με την γυναίκα αναλογικό κανάλι 2-3 μέρες μετά, της λέω ότι έκανα upgrade και μου λέει ότι μετά το upgrade παρατηρεί μεγαλύτερο είδωλο στο αναλογικό star...

βέβαια αυτό το "ανακάλυψε" 3 μέρες μετά το upgrade...:BXVZCBXZ6:

γι'αυτό σου λέω, άσε τον άλλον να την πάρει την τηλεόραση να την χαρεί λίγο και μετά εάν βρει προβλήματα, την ψάχνει και παραπάνω...

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες braziliakos, αλλά το φόρουμ υπάρχει ώστε να ξεψιρίζουμε τις τηλεοράσεις και να βλέπουμε ποιά πραγματικά αξίζει. Αν ποστάραμε απλά σύμφωνα με αυτό που βλέπουν τα μάτια μας στα καταστήματα και ξεχνούσαμε λοιπές τεχνικές προδιαγραφές κτλ, το φόρουμ δεν θα είχε λόγο ύπαρξης(λεω εγω τωρα :p)
Ο περισσότερος κόσμος που δεν μπαίνει στα φόρουμ για να το ψιρίσει για κάθε μοντέλο, αγοράζει αυτή που του κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο κατάστημα και τελείωσε η ιστορία. Ούτε Input Lag π.χ. ξέρει τι ειναι, ούτε και τον ενδιαφέρει. Κι εγώ πριν αρχίσω να συμμετέχω στο φόρουμ, δεν είχα δώσει καθόλου σημασία στη διαφορά "μαύρου" μεταξύ Philips και άλλων εταιρειών. Δεν με απασχολούσε. Ήθελα να ψαχτώ όμως επι του θέματος και έμαθα(και μαθαίνω) πολλά πράγματα.

Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω ειναι, ότι αυτός που δεν τον ενδιαφέρει η κάθε λεπτομέρεια, δεν έχει και κανένα λόγο να κάθετε να το ψάχνει πολύ μέσα σε φόρουμ κτλ. Προφανώς για να μπαίνει κάποιος όμως στο φόρουμ, σημαίνει ότι τον ενδιαφέρουν οι μικρολεπτομέρειες. Έτσι, οι γνώστες επι του θέματος "επιβάλλεται" να του πουν όλα τα αρνητικά και τα θετικά της τάδε τηλεόρασης.

Τα δεδομενα ειναι οτι η αψογη τηλεοραση δεν υπαρχει και οτι ακομη και στα 2000 ευρω η και παραπανω ολα τα μοντελα εχουν ατελειες (μικροτερες η μεγαλυτερες).

Απο εκει και περα το 99% των αγοραστων αδιαφορουν πανελως για μαυρο , αντιθεση , πανελ, χρωματα κτλ.

Μονο εμεις επειδη ειμαστε πυροβολημένοι τα κοιταμε αυτα.-bye-

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Αυτό το θεματάκι με το pc share το έχει λύση κανείς;
Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα και 5 φορές,έχω βάλει και το αγγλικό,αλλά όλο το ίδιο μήνυμα μου βγάζει- Server stopped ubnormally,please restart server.
Και μετά πετάει κι ένα παράθυρο των windows-wiselinkpro.exe stopped working and closed.
Η τιβι είναι με καλώδιο ethernet sto modem και το λαπ ασύρματα,λέτε να φταίει αυτό,και να πρέπει να συνδέσω το λαπ κατευθείαν στο μόντεμ;:slapface:

Μήπως φταίνει τίποτα Drivers? Συνήθως σε Vista 64bit εμφανίζονται κατι τέτοια άκυρα προβλήματα.

Τα δεδομενα ειναι οτι η αψογη τηλεοραση δεν υπαρχει και οτι ακομη και στα 2000 ευρω η και παραπανω ολα τα μοντελα εχουν ατελειες (μικροτερες η μεγαλυτερες).

Απο εκει και περα το 99% των αγοραστων αδιαφορουν πανελως για μαυρο , αντιθεση , πανελ, χρωματα κτλ.

Μονο εμεις επειδη ειμαστε πυροβολημένοι τα κοιταμε αυτα.-bye-

Eγω που οταν βγαινει το default screen saver των vista βλεπω και ασπρα συννεφα να μπω στο service menu να δω τι πανελ ειναι ;:flipout:

Πριν από λίγη ώρα η 40Β650 βγήκε από το κουτί της και πήρε θέση στο έπιπλο απέναντι από τον καναπέ! Οι πρώτες εντυπώσεις, αν και δεν έχουν γίνει ακόμα ρυθμίσεις,είναι θετικότατες με καλή εικόνα στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια και εξαιρετική σε dvd από ένα Pionner Xv-DV222 Home cinema.Tις επόμενες μέρες να συνδεθεί και με PS3. Γίνονται δεκτές προτάσεις για ρυθμίσεις και ενυπώσεις από όσους ήδη χρησιμοποίησαν το firmware. Περισσότερα προσεχώς...

τελικα κατέληξα και εγω στην 46" και θα την παραλάβω αύριο. Γνωρίζει κανεις εαν θα εχω προβλημα μεταφορας με Picasso?

Μπα , αμα ριξεις τα καθισματα δεν θα εχεις προβλημα.