Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

-bye- hi pedes skeftome aytes tis meres na paragilo aytin ti teleia tv 40 b650 8a i8ela na rotiso an ti sindeso me esoteriki keraia 8a pianei kanalia i 8a exo provlima??? epidi meno se xorio se anoixti perioxi kai i crt tv pou exo epiane teleia me esoteriki kerea.kai kati akomi to visma tis kaireas einai mono vidoto?

Θα δείξει...
Πάντως αν η crt σου ήταν μικρή, η 40άρα lcd θα αναδείξει όλες τις ατέλειες του σήματος που έχεις και μέχρι τώρα δεν γίνονταν αντιληπτές...
Όσον αφορά το βύσμα κεραίας της TV είναι το κανονικό και όχι βιδωτό τύπου F.

Σήμερα ήρθε ένας τεχνικός του Κορασίδη και είδε ότι έχει πρόβλημα. Αύριο περιμένω να έρθουν και από τη SAMSUNG να δώσουν το ΟK για αντικατάσταση.

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Μια χαρά...:a0210: .....καλορίζικη και σιδερένια, να είναι η καινούρια, συμβαίνουν αυτά.

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Μια χαρά...:a0210: .....καλορίζικη και σιδερένια, να είναι η καινούρια, συμβαίνουν αυτά.

χεχε...άντε να δούμε. Ευχαριστώ για βοήθεια όλους!

Έχω παραγγείλει τη Samsung LE40B650 δύο εβδομάδες τώρα από το e-shop. Δυστυχώς ακόμα τίποτα, τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε ότι έρχεται όπου νάναι ... Κανένας με αντίστοιχη εμπειρία?:guitarist:
Το ίδιο θέμα είχα και εγώ αλλά την παρέλαβα χθές και έχω κολλήσει!!Πάντως με HDMI που έβαλα PopcornHour A-110 και ps3 όλα καλά...Lag δεν κατάφερα να δώ σε 4διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών και σε 1 online απλά τέλειο!!!
Το μόνο που μου έκανε ήταν όταν έβαζα απο το popcorn να τρέξει mkv που διάβαζε απο ένα κοινόχρηστο φάκελο στον εξωτερικό δίσκο του pc έσπαγε η εικόνα και κόλλαγε...έτσι αντέγραψα την ταινία(mkv) στον σκληρό του popcorn και όλα άψογα!!!Εικόνα και κίνηση απλά Μαγεία!!!Είδα και το panel είχε κωδικό 40Α1.....τώρα δεν ξέρω τί παίζει???Είμαι τυχερός που πέτυχα Α (= SLCD (SPVA)...)?????
Το μόνο που δέν έχω δοκιμάσει είναι να σετάρω το DLNA....αν έχετε κανένα οδηγό θα βοηθούσατε πολύ!!!
Και όσο αφορά ρυθμίσεις χρησιμοποιώ αυτές:http://www.tweaktv.com/tweak-my-tv/calibration-guide/samsung-ln-40b650.html
και είναι αρκετα καλή η απόδοση αλλά μου φαίνεται λίγο σκοτεινή...
Καλές θεάσεις σόλους!!!

Και κάτι άλλο ρε παιδιά γιατί όταν βάζω μία ταινία από οποιαδήποτε πηγή(DVD/Blueray) μου βγάζει την ανάλυση και δίπλα /60Hz ???
Τα 100 που πήγαν???:AFADF0:

Και κάτι άλλο ρε παιδιά γιατί όταν βάζω μία ταινία από οποιαδήποτε πηγή(DVD/Blueray) μου βγάζει την ανάλυση και δίπλα /60Hz ???
Τα 100 που πήγαν???:AFADF0:

απλά σου αναφέρει τα χαρακτηριστικά της ταινίας...

Η ένδειξη αφορά το εισερχόμενο σήμα.
Σε επίπεδο συσκευής(δηλαδή υποστηρίζει π.χ.60Ηz) ή όπως είπε ο φίλος kgkolfis σε επίδεδο αρχείου(ταινεία κτλ...)
Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι LOL:slapface:τώρα μαθαίνω και εγώ :grandpa:!!!!

Σε επίπεδο συσκευής(δηλαδή υποστηρίζει π.χ.60Ηz) ή όπως είπε ο φίλος kgkolfis σε επίδεδο αρχείου(ταινεία κτλ...)
Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι LOL:slapface:τώρα μαθαίνω και εγώ :grandpa:!!!!

Η ένδειξη της τηλεόρασης αφορά αποκλειστικά το σήμα που παίρνει στην είσοδο της, δηλαδή αυτό που στέλνεις από την πηγή σου (DVD player, PS3, BDP, PC κλπ).

Δεν είναι χαρακτηριστική ούτε για τα Hz στα οποία προβάλλεται τελικά από την τηλεόραση, αλλά ούτε και για την πραγματική ανάλυση του υλικού.

Παιδιά καλημέρα. Εδω και 1 εβδομάδα είμαι και γω κάτοχος της 46'' και έχω σαν καινούργιος αρκετές απορίες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει:
1. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: Έχω κάνει τις εξής συνδέσεις. Καλώδιο κεραίας σε DVD Recorder. Καλώδιο SCART->SCART απο nova σε DVD Recorder.Καλώδιο HDMI->HDMI απο DVD Recorder σε Samsung και τέλος σύνδεση PC απο DVI->HDMI.
Όταν βάζω να δω PC γράφει 75 ΗΖ.
Τά'χω κάνει σωστά;
2. mkv files : Με τον ήχο έχω βρει τη λύση με ενα σουπερ προγραμμάτακι που μετατρέπει τον ήχο σε AC3. Δεν ξέρω αν σε κάποιο firmware υποστηρίζει DTS. Κυρίως πρόβλημα έχω με τους υπότιτλους.Αν είναι ενσωματωμένοι στο mkv δεν εμφανίζονται. Αν είναι σε ξεχωριστό αρχείο srt φαίνονται μικρά (και ας έχω επιλέξει στη Samsung μεγάλα).
3. DLNA: Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις ;
Και τέλος το προγραμματάκι που έχει το CD της Samsung τι ακριβώς κάνει ;

Ευχαριστώ

Προσπαθώ να συνδέσω την τηλεοραση με το νετ αλλα δεν μπορω συνδεσα το καλώδιο με την τηελοραση χωρις το modem εκανα χειροκίντα τις ρυθμίσεις αλαλ παλι τιπιτο πρπει να συνδέσω και το modem?

Παιδιά καλημέρα. Εδω και 1 εβδομάδα είμαι και γω κάτοχος της 46'' και έχω σαν καινούργιος αρκετές απορίες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει:
1. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: Έχω κάνει τις εξής συνδέσεις. Καλώδιο κεραίας σε DVD Recorder. Καλώδιο SCART->SCART απο nova σε DVD Recorder.Καλώδιο HDMI->HDMI απο DVD Recorder σε Samsung και τέλος σύνδεση PC απο DVI->HDMI.
Όταν βάζω να δω PC γράφει 75 ΗΖ.
Τά'χω κάνει σωστά;
2. mkv files : Με τον ήχο έχω βρει τη λύση με ενα σουπερ προγραμμάτακι που μετατρέπει τον ήχο σε AC3. Δεν ξέρω αν σε κάποιο firmware υποστηρίζει DTS. Κυρίως πρόβλημα έχω με τους υπότιτλους.Αν είναι ενσωματωμένοι στο mkv δεν εμφανίζονται. Αν είναι σε ξεχωριστό αρχείο srt φαίνονται μικρά (και ας έχω επιλέξει στη Samsung μεγάλα).
3. DLNA: Που μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις ;
Και τέλος το προγραμματάκι που έχει το CD της Samsung τι ακριβώς κάνει ;

Ευχαριστώ

για το 2. το προγραμματάκι προφανώς είναι το popcorn που αναφέρεσαι? firmware που να φτιάχνει το θέμα του DTS δεν έχει βγει ακόμα... επίσης προτείνω να μην βάλεις το firmware που έχει βγει γιατί δεν αναφέρει πουθενά τι φτιάχνει τι χαλάει... Για τους υπότιτλους, επειδή κανονικά αλλάζουν το μέγεθος οι υπότιτλοι ανάλογα τι επιλέγεις σε μέγεθος, μήπως εννοείς ότι απλά δεν είναι αρκετά μεγάλοι σε σχέση με τους ενσωματωμένους?

για το 3. Αν κοιτάξεις το manual θα δεις οδηγίες για το DNLA. το CD της Samsung περιέχει το πρόγραμμα διαχείρισης για το DNLA. Προτείνω εγκατάσταση στα αγγλικά καθώς η ελληνική του version είναι λίγο προβληματική.

Προσπαθώ να συνδέσω την τηλεοραση με το νετ αλλα δεν μπορω συνδεσα το καλώδιο με την τηελοραση χωρις το modem εκανα χειροκίντα τις ρυθμίσεις αλαλ παλι τιπιτο πρπει να συνδέσω και το modem?

τι εννοείς σύνδεσες την τηλεόραση με το καλώδιο χωρίς το modem?? δηλαδή το καλώδιο από τη μία συνδέεται στην τηλεόραση και από την άλλη που?

τι εννοείς σύνδεσες την τηλεόραση με το καλώδιο χωρίς το modem?? δηλαδή το καλώδιο από τη μία συνδέεται στην τηλεόραση και από την άλλη που?

στο καλωδιο του τηλεφώνου
Μηπως εκανα μ.....α?

ναι... αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις το router σου με την τηλεόραση με καλώδιο δικτύου και από εκεί θα πάρει internet. Αυτά σε περίπτωση που έχεις DSL σύνδεση φυσικά...

ναι... αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις το router σου με την τηλεόραση με καλώδιο δικτύου και από εκεί θα πάρει internet. Αυτά σε περίπτωση που έχεις DSL σύνδεση φυσικά...
απλα στο manual εδειχνε οτι μπορω και κατευθειαν και απαλ ρυθμιζα εγω χειροκινιτα την ip και τα λοιπα

Τελικα το συνδεσα αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο μονο τον καιρο μπορουσα να δω στην Αθήνα δεν ειχε επιλογη για την Θεσσαλονικη και βιντεακια στο you tube?Τιποτα αλλο μπορω να κανω?

όχι φίλε προς το παρόν αυτά... ίσως στο μέλλον αναβαθμιστεί η υπηρεσία (ελπίζω)

Για τώρα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο...

Α και κατι ακομα κατεβασα απο το site τησ samsung κατι εφραρμογές για το content library τα εκανα unzip απο το pc sto usb αλλα προσπαθώ να τα βάλο στην βιβλιοθήκη σαν περιεχόμενο αλλα δεν μπορω ξέρει κανεισ τι διαδικασία πρπει αν ακολουθήσω?