Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Τελικα το συνδεσα αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο μονο τον καιρο μπορουσα να δω στην Αθήνα δεν ειχε επιλογη για την Θεσσαλονικη και βιντεακια στο you tube?Τιποτα αλλο μπορω να κανω?

Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο για τον καιρό. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του widget...-bye-

Παιδια μπορει καποις να με βοηθησει με το popcorn audio converter γιατι αν και εκανα τα παντα κατεβασα το φακελλο με τα εξωτερικα προγραμματακια δεν καταφερα να μετατρεψω καποια ταινια απο dts σε ac3 και μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει και κατι με το infomkv.....καμμια βοηθεια παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια μπορει καποις να με βοηθησει με το popcorn audio converter γιατι αν και εκανα τα παντα κατεβασα το φακελλο με τα εξωτερικα προγραμματακια δεν καταφερα να μετατρεψω καποια ταινια απο dts σε ac3 και μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει και κατι με το infomkv.....καμμια βοηθεια παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που σκέφτομαι στα γρήγορα είναι ότι θα πρέπει να σταματήσεις να seedαρεις το torrent της συγκεκριμένης ταινίας που θέλεις να κάνεις μετατροπή. Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα;

Τέλος το μαρτύριο, ήρθαν και από την samsung σήμερα και είδαν ότι είναι ελαττωματική και θα μου την αλλάξουν με μια καινούργια. Νομίζω μου είπαν ότι την καινούργια θα την πάρω από την samsung και όχι από τον Κορασίδη. Σκέφτομαι λοιπόν να τους πάρω και να τους πω να μου βάλουν μια με spva panel αν τυχόν υπάρχει-γίνεται (ζητάω πολλά?). Τι κωδικό πρέπει να έχει για SPVA και που τον βρίσκω αυτόν?

Τι προσπαθούμε να κάνουμε θεωρητικά με αυτόν τον τρόπο;
Είναι τρόπος reset, στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ουσιαστικά (όχι θεωρητικά) είναι:

1. Έξοδος από τρόπο λειτουργίας Επίδειξης: "Πατάμε το κουμπί έντασης ήχου στην τηλεόραση. Όταν εμφανισθούν οι ενδείξεις οθόνης της έντασης ήχου, κρατάμε πατημένο το κουμπί MENU στην τηλεόραση για 5 δευτερόλεπτα."

2. Επαναφορά default ρυθμίσεων: "Πατάμε για αρκετή ώρα το κουμπί EXIT"

Α και κατι ακομα κατεβασα απο το site τησ samsung κατι εφραρμογές για το content library τα εκανα unzip απο το pc sto usb αλλα προσπαθώ να τα βάλο στην βιβλιοθήκη σαν περιεχόμενο αλλα δεν μπορω ξέρει κανεισ τι διαδικασία πρπει αν ακολουθήσω?

Οι εφαρμογές που κατέβασες δεν προορίζονται για την σειρά Β650.

Το site της Samsung και στο section "Λύσεις Πολυμέσων" αναφέρει: "Τα περιεχόμενα των μοντέλων τηλεοράσεων του 2009 θα είναι διαθέσιμα σύντομα, τα παρακάτω περιεχόμενα είναι διαθέσιμα μόνο για τα μοντέλα τηλεοράσεων του 2008."

Τέλος το μαρτύριο, ήρθαν και από την samsung σήμερα και είδαν ότι είναι ελαττωματική και θα μου την αλλάξουν με μια καινούργια. Νομίζω μου είπαν ότι την καινούργια θα την πάρω από την samsung και όχι από τον Κορασίδη. Σκέφτομαι λοιπόν να τους πάρω και να τους πω να μου βάλουν μια με spva panel αν τυχόν υπάρχει-γίνεται (ζητάω πολλά?). Τι κωδικό πρέπει να έχει για SPVA και που τον βρίσκω αυτόν?
B650 με s-pva panel δεν νομιζω να υπαρχει πλεον ,ισως στις αρχες, αν και νομιζω οτι ποτε δεν βαλαν τετοια πανελ στις b650.

για το 2. το προγραμματάκι προφανώς είναι το popcorn που αναφέρεσαι? firmware που να φτιάχνει το θέμα του DTS δεν έχει βγει ακόμα... επίσης προτείνω να μην βάλεις το firmware που έχει βγει γιατί δεν αναφέρει πουθενά τι φτιάχνει τι χαλάει... Για τους υπότιτλους, επειδή κανονικά αλλάζουν το μέγεθος οι υπότιτλοι ανάλογα τι επιλέγεις σε μέγεθος, μήπως εννοείς ότι απλά δεν είναι αρκετά μεγάλοι σε σχέση με τους ενσωματωμένους?

για το 3. Αν κοιτάξεις το manual θα δεις οδηγίες για το DNLA. το CD της Samsung περιέχει το πρόγραμμα διαχείρισης για το DNLA. Προτείνω εγκατάσταση στα αγγλικά καθώς η ελληνική του version είναι λίγο προβληματική.

2. Φυσικά και όχι το popcorn, υπάρχει καλύτερο, αν θέλεις στείλε PM να σου πω. Οσο αφορά τους υπότιτλους εννοώ τους ενσωματωμένους οταν υπάρχουν στο mkv δεν εμφανίζονται στην tv. αν είναι srt αρχειο ειναι μικροι. Ψαχνω να βρω tool για ενσωμάτωση που να φαινονται στη Samsung.
3. Δυστηχώς χωρίς να μπορώ να κάνω επιλογή μου πέρασε τα ελληνικά. Αλλα και πάλι δε βγάζω άκρη. Κάνω share ενα folder.......μετά ?

Δες PM-bye-

καλά έτσι από περιέργεια στείλε μου PM για να δω ποιο πρόγραμμα θεωρείς φυσικά καλύτερο από το popcorn αν και δεν υπάρχει πρόβλημα να το γράψεις εδώ... δε νομίζω ότι θα πει κανένας ότι παίρνεις μίζα για να προμοτάρεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προτείνεις...

όσο για το DNLA, μια καλή λύση είναι να το κάνεις uninstall μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να μη σε ρώτησε τη γλώσσα εγκατάστασης ίσως να μην το πρόσεξες... όταν κάνεις share το folder πρέπει να τον συγχρονίσεις μετά παίρνει αρκετή ώρα ανάλογα πόσα αρχεία περιέχει ο φάκελος και πόσο φυσικά μέγεθος έχει...

Καλημέρα, σου ζήτησα PM για να σου δώσω το link. Τίποτα παραπάνω, απλά να βοηθήσω όσο μπορώ και ξέρω, όπως με βοηθάτε εσείς. Είναι κάποιο tool απτο MKV Tool Mix, απλά έχω προσθέσει κάποια dll που λείπανε και το έχω σε rar αρχείο.
Το DLNA δεν μου κάνει uninstall !!!!
Κάνω share έναν folder, το περνάει στο δεξί παράθυρο, και μετά το programm πρέπει να μείνει ανοικτό ή το κλείνω;
Μετά ότι πρέπει για να δω το φάκελλο, παω στη Samsung στοMedia Play ?
Εκει μου δείχνει μόνο ότι έχω κάνει αντιγραφή στη Samsung, τίποτα άλλο

Καλημέρα, σου ζήτησα PM για να σου δώσω το link. Τίποτα παραπάνω, απλά να βοηθήσω όσο μπορώ και ξέρω, όπως με βοηθάτε εσείς. Είναι κάποιο tool απτο MKV Tool Mix, απλά έχω προσθέσει κάποια dll που λείπανε και το έχω σε rar αρχείο.
Το DLNA δεν μου κάνει uninstall !!!!
Κάνω share έναν folder, το περνάει στο δεξί παράθυρο, και μετά το programm πρέπει να μείνει ανοικτό ή το κλείνω;
Μετά ότι πρέπει για να δω το φάκελλο, παω στη Samsung στοMedia Play ?
Εκει μου δείχνει μόνο ότι έχω κάνει αντιγραφή στη Samsung, τίποτα άλλο
τον media server στο PC πρέπει να τον έχεις πάντα ανοιχτό κατά την διάρκεια που θέλεις να χρησιμοποιείς DLNA.
Στην τηλεόραση, όταν πας στο source αν περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα θα σου βγάλει καινούρια επιλογή με το όνομα του DLNAserver. Επιλέγοντάς το βλέπεις τα αρχεία από το PC που έχεις κάνει share.

Thanks loser θα το προσπαθήσω το απογεύμα και θα σου πω.

Την πρώτη φορά που θα επιχειρήσει η TV να συνδεθεί με το pc, δεν θα μπορεί, γιατί θα πρέπει να πάμε στον media server και να δηλώσουμε ότι επιτρέπουμε την συγκεκριμένη συσκευή (που θα την έχει πλέον αναγνωρίσει) να χρησιμοποιεί τον media server.

Μετά από αυτό η tv συνδέεται κανονικά...

Γεια χαρά σε όλους.

Ψήνομαι “άγρια” για την Samsung LE46B650T2 LCD TV 46'',
αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζουμε κανένα αξιόπιστο και φθηνό κατάστημα για να προβώ από εκεί στην αγορά της,
κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Παρασκευή.

Στο Πλαίσιο την έχει σε τιμή web 1469 ευρώ και τιμή καταστήματος 1599 ευρώ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1238531

Στο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ την έχει στα 1360 ευρώ.

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=1074

Μήπως δεν είναι το ίδιο μοντέλο; Μήπως είναι παρά-εισαγωγή;

Δεκτή οποιαδήποτε γνώμη για την TV ή για κάποιο κατάστημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ps. Ελπίζω να έκανα το post στο σωστό μέρος, διαφορετικά ζητώ συγγνώμη και μεταφορά αυτού εκεί που πρέπει.

Το πλαισιο ειναι φαρμακειο στις τιμες. Αφου εχουν σχεδον τις ιδιες με τον Κωτσοβολο (αλλο φαρμακειο απο εκει).

Για την ιδια τηλεοραση μιλαμε οποτε παρε την οπου την βρεις πιο φθηνα...

http://www.skroutz.gr/s/74211/Samsung-LE46B650-46%27%27.html?keyphrase=46B650

H Ηχοεκφραση δεν κανει παραεισαγωγες απο οτι ξερω.

Παρα-εισαγωγή samsung κάνουν τα πράκτικερ, αλλά εκεί τα μοντέλα έχουν Γερμανικούς κωδικούς. Π.χ. χτες έβλεπα την 46Β7090 (λογικά η αντίστοιχη της Β7000). Δεν έχω ακούσει άλλη αλυσίδα καταστημάτων να κάνει παρα-εισαγωγή...

geia sas.skeftomai na agoraso tin b650. peite mou gia to input lag an einai kalo. einai to mono kolima pou den tin exw parei idi.osoi exoun empeiria me tin sugkekrimeni tv se xrisi gia ps3 as mou poun. voithissstee mee exw pelagwsei ap to psaximo.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό φίλε αλλά δεν είμαι και hardcore gamer... σε νορμάλ παιχνίδια, με νορμάλ συνθήκες...

ότι έχω παίξει σε game mode πάντα στην τηλεόραση παίζει μια χαρά...

(και γράφουμε σε παρακαλώ στα ελληνικά - όχι greeklish)