Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Έμενα πάλι κατι mp4,3gp δεν μου τα παιζει.....μεσω DLNA(πιστευω και μεσω USB το ιδιο να ισχυει..αλλα δεν το εχω δοκιμασει...)

Φίλε για το Γ. είναι περιορισμός του fat32 filesystem που έχει το usb flash. Δοκίμασε να το κάνεις Format σε NTFS αν στο επιτρέπουν τα windows (νομίζω πως δεν το επιτρέπουν). Για τα υπόλοιπα πιστεύω να στα απαντήσει κάποιος άλλος.

Δοκίμασα να κάνω format σε NTFS και . . . Π Ε Τ Υ Χ Ε ! ! ! :a0210:
(το USB είναι Kingsdon Datatraveler 8GB και το λειτουργικό Vista Home Premium x64)

Ευχαριστώ.

Σύμφωνα με το manual σελίδα 46 υποστηρίζονται αυτά τα αρχεία και codec...

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα μελετήσω τη σελίδα του manual και τα ξαναλέμε.

Καλησπέρα από έναν ακόμα κάτοχο της Samsung 40B650. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Α.Παίζει αρχεία AVCHD από το USB; (το προσπάθησα χωρίς επιτυχία με κάποια αρχεία που ετοίμασα με το POWER DIRECTOR 7, αλλά ρωτώ γιατί φοβάμαι πως κάτι δεν έχω κάνει καλά)
Β. Τί είδους αρχεία SD παίζει από το USB; (για να μετατρέπω τα video που παίρνω με τη mini DV βιντεοκάμερά μου χρησιμοποιώντας το προαναφερθέν πρόγραμμα)
Γ. Πώς μπορεί κανείς να φορτώσει στο USB αρχεία μεγαλύτερα από 4GB; (mkv μεγάλης διαρκείας)

Ευχαριστώ
Αν είναι m2ts δεν τα παίζει. Αλλά μπορείς εύκολα με το tsmuxer να τα μετατρέψεις σε ts που τα παίζει μια χαρά και χωρίς σχεδόν καμία απώλεια στην ποιότητα. όσο για sd τα mpg είναι οκ. Το πιθανότερο είναι να έχεις προβλήματα στα φορμά του ήχου ειδικά σε 5.1 παρά στην εικόνα.

Εγώ πάλι είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα εκτός από τα games στο XBOX360. Τα μισά games που έχω εκεί μου κάνουν τρελό tearing στο πάνω μέρος της εικόνας. Στο PS3 όλα μια χαρά.... (δοκίμασα να βάλω και το xbox στα 1080ι άλλα πολύ μικρή βελτίωση...... )

Άμα θέλεις να "την βγάλεις από την πρίζα" κρατάς με το ένα χέρι το φις και με το άλλο την πρίζα και τραβάς προς τα έξω το φις προσέχοντας να μη ξηλώσεις την πρίζα από τον τοίχο... -bye-

Σοβαρά τώρα, μη ψάχνεις διακόπτη ΟΝ/OFF που να απενεργοποιεί την TV. Ίσως δεν ακούγεται και τόσο οικολογικό αλλά δεν υπάρχει. Είτε την αφήνεις στο StandBy είτε την "βγάζεις από την πρίζα".

Σαν πρακτική λύση για να την απενεργοποιείς τελείως, ίσως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα πολύπριζο με διακόπτη . Και επειδή λες ότι φοβάσαι μη την κάψεις, διάλεξε ένα πολύπριζο με surge protection.

Ευχαριστώ.

Εγώ πάλι είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα εκτός από τα games στο XBOX360. Τα μισά games που έχω εκεί μου κάνουν τρελό tearing στο πάνω μέρος της εικόνας. Στο PS3 όλα μια χαρά.... (δοκίμασα να βάλω και το xbox στα 1080ι άλλα πολύ μικρή βελτίωση...... )

Το XBOX με HDMI ειναι συνδεδεμενο? Για δοκιμασε να βαλεις και 720p...-bye-

Παντως εχω ακουσει και απο αλλον οτι εχει προβλημα η συγκεκριμενη τηλεοραση με το XBOX.

Το XBOX με HDMI ειναι συνδεδεμενο? Για δοκιμασε να βαλεις και 720p...-bye-

Παντως εχω ακουσει και απο αλλον οτι εχει προβλημα η συγκεκριμενη τηλεοραση με το XBOX.

Έχω την 40B650 και συνδεδεμένο με component το XBOX360 και δεν έχω κάνενα απολύτως πρόβλημα. Έχω τελειώσει το call of duty world at war & modern warfare, με αρκετά headshots (άρα no input lag), παίζω fifa & pro και γενικά ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Έχω την 40B650 και συνδεδεμένο με component το XBOX360 και δεν έχω κάνενα απολύτως πρόβλημα. Έχω τελειώσει το call of duty world at war & modern warfare, με αρκετά headshots (άρα no input lag), παίζω fifa & pro και γενικά ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άσχετο αλλά.... ΚΑΙ FIFA KAI PRO??????? Αυτό είναι που λέμε bisexual!!:flipout:

Εγω μιλαω για HDMI ομως , οπως και ο φιλος παραπανω μαλλον...-bye-

To tearing, οφείλεται στα παιχνίδια και όχι στις τηλεοράσεις. Πχ το blue dragon που χτες ολοκλήρωσα σε 3 διαφορετικές τηλεοράσεις (2 samsung, 1 philips) είχε tearing. Ιnput lag, δεν έχω διαπιστώσει, αλλά ένα rpg, δεν νομίζω ότι είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα

Παιδιά μήπως έχουμε κανά οδηγό για το DLNA γιατί ακόμα δε μπορώ να συνδέσω PC με TV. Internet βλέπει η Samsung αλλά μέχρι εκεί........

Εγω μιλαω για HDMI ομως , οπως και ο φιλος παραπανω μαλλον...-bye-

Ναι Yperion, με HDMI είμαι.. λες αν το γυρίσω ας analog (Component) να μην έχω tearing? Κρίμα ρε γαμώτο και τα games έχουν τόσο ωραία εικόνα. Από την άλλη δεν έχω lag (τουλάχιστον σε ποσότητα που να είναι εμφανές).
Αλήθεια... το component με το HDMI έχει μεγάλη διaφορά στην ποιότητα? Και με τα 2 πιάνεις 1080p στο Xbox.

Last edited:

Αν είναι m2ts δεν τα παίζει. Αλλά μπορείς εύκολα με το tsmuxer να τα μετατρέψεις σε ts που τα παίζει μια χαρά και χωρίς σχεδόν καμία απώλεια στην ποιότητα. όσο για sd τα mpg είναι οκ. Το πιθανότερο είναι να έχεις προβλήματα στα φορμά του ήχου ειδικά σε 5.1 παρά στην εικόνα.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πληροφορία.
Το πρόβλημά μου είναι ότι το Power Director μου δίνει τις εξής επιλογές (αναφέρομαι πάντα σε λήψεις με miniDV camcoder σε 16/9, οι οποίες αφού γίνουν capture ως DV-AVI, και μετά από από video editing, θα μετατραπούν σε αρχείο που το "διαβάζει" η τηλεόραση από το USB):
"MPEG-1" το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό το είδος αρχείου δεν είναι συμβατό με aspect ratio 16/9
"WINDOWS-AVI" όχι συμβατά με 16 /9
"DVD file (MPEG-2) in PAL format with CIF / Half-D1 / Full-D1 resolution (bitrates: 1,7 / 3,4 / 8 Mbps)" αυτά τα αρχεία δεν τα παίζει η τηλεόραση
"(HDV) MPEG-2, JVC HDV1 specs 720p(1280*720) / Sony HDV2 specs 1080i (1440*1080)" ούτε αυτά τα αρχεία παίζονται
"BD (MPEG-2) 1440*1080 / 1920x1080" δεν τα έχω δοκιμάσει
"(HD) MPEG-2, 1920*1080i" παίζoνται, ;omvw είναι "κάπως" μεγάλα τα άτιμα
"PSP MPEG-4 AVC: encodes H.264 files for Sony PSP" δεν τα έχω δοκιμάσει
"iPod MPEG-4: encodes H.264 files for iPod" δεν τα έχω δοκιμάσει
"MPEG-4 AVC (H.264) compatible with AVCHD 720x576 / 1440*1080 / 1920*1080" δεν παίζονται
"Video preservation Standard / High Definition: encodes MPEG-4 AVC (H.264) compatible with AVCHD" δεν τα έχω δοκιμάσει
"WMV 9 DVD QUALITY (720*406 1,6 Mbps / 720*406 2 Mbps)" δεν τα έχω δοκιμάσει και είναι αργά στο να παραχθούν
"WMV 9 HD STANDARD QUALITY (1280*720 6 Mbps) / HIGH QUALITY (1440*810 8 Mbps)" δεν τα έχω δοκιμάσει και είναι κάπως αργά στο να παραχθούν
Το ζήτημα του ήχου δεν με απασχολεί καθώς γράφω σε απλό stereo (2.0). Παρεπιμπτόντως, ποια από τα παραπάνω είναι m2ts, που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ts;
Όπως καταλαβαίνεις είμαι κάπως μπερδεμένος. Θα το παιδέψω λίγο ακόμα και θα ενημερώσω.

Last edited:

Παιδιά μήπως έχουμε κανά οδηγό για το DLNA γιατί ακόμα δε μπορώ να συνδέσω PC με TV. Internet βλέπει η Samsung αλλά μέχρι εκεί........

Οδηγός για το DLNA υπάρχει στο manulal δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αλλού αφού εκεί εξηγεί τα βήματα που χρειάζονται... τι δεν καταλαβαίνεις?

Τρέχεις το προγραμματάκι, κάνεις share τον φάκελο που θες, το κάνεις synchronise με την τηλεόραση (περιμένεις αρκετά να συγχρονιστούν τα 2 μέσα, ανάλογα με το μέγεθος του φακέλου που έχεις κάνεις share) και δουλεύει...

Πρέπει πριν απ'όλα να ενεργοποιήσεις στην τηλεόραση την δυνατότητα να δει το PC:
"Setting the Access Permission
To enable the TV to find your PC, the TV must be set to Set Device Policy in the Access Permission Settings window. In addition,
the PC server and the TV must be on the same subnet."

Επίσης μήπως έχεις κάποιο firewall που κάνει deny το service?

Τέλος καλό όλα καλά.. επαιξε το ethernet.Έλυσα κ αλλο ενα πρόβλημα το οποιο ηταν οτι το modem/router που έχω είναι σε άλλο δωμάτιο απο την tv οπότε αγόρασα το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614902 του οποίου οι διαστάσεις είναι (L x W x H) 86 x 62 x 17mm κ έχει την δυνατότητα προσάρτησης σε τοίχο οπότε μπαίνει πίσω απ την τηλεόραση κ δεν φαίνεται καθόλου, δουλεύει κ το internet tv κ το δίκτυο! Κάτι άσχετο τώρα τα μόνα widgets που έχει είναι του youtube κ του καιρού, υπάρχουν άλλα??

Επίσης μήπως έχεις κάποιο firewall που κάνει deny το service?

Ναι, αυτό σκεφτόμουν, μήπως επηρεάζει το Kaspersky, γιατί στα Settings του PC Manager δείχνει την TV.
Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω κάποια πόρτα στο Router.

Ναι, αυτό σκεφτόμουν, μήπως επηρεάζει το Kaspersky, γιατί στα Settings του PC Manager δείχνει την TV.
Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω κάποια πόρτα στο Router.

[Off topic] ...πεταξε το συγκεκριμενο antivirus αμεσως για να σωσεις το PC σου , αυτο και το Norton ειναι τα δυο χειροτερα που κυκλοφορουν...-bye-

Το Norton όντως είναι π@π@ρια, αλλά το Kaspersky ειναι μέσα στα 3 καλύτερα, αν όχι το καλύτερο.