Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

παιδιά, πριν πετάξει οτιδήποτε, προτείνω να το απενεργοποιήσει...

τώρα για το ποιό είναι το καλύτερο ,ας ανοίξουμε ένα νέο topic...

To firewall απο Kaspersky ήταν το πρόβλημα.....μόνο αυτό δεν είχα κοιτάξει!

Το Norton όντως είναι π@π@ρια, αλλά το Kaspersky ειναι μέσα στα 3 καλύτερα, αν όχι το καλύτερο.

Για πεταμα ειναι...αν θελεις το καλυτερο ονομαζεται NOD32...κατι ξερω που στο λεω...-bye-

Για πεταμα ειναι...αν θελεις το καλυτερο ονομαζεται NOD32...κατι ξερω που στο λεω...-bye-
Και εγώ έτσι πίστευα αλλά όταν έβγαλα το nod και έβαλα το kaspersky μου βρήκε 5 trojan!!!

να δωσω κ γω τα φωτα μου στο off topic θεμα.
KASPERSKY k παλι KASPERSKY!!!!
εχει 2 βδομαδες που μου εληξε κ κατεβασα κατι κλειδια απο το internet!
καθε 6 ωρες με τσακωνουν κ με βαζουν black list!!!:slapface:
αυτο θα πει προστασια!
δεν του ξεφευγει τιποτα του ρωσου!!!:grinning-smiley-043

Εγώ πάλι έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον πως τα antivirus τα φτιάχνουν φανατικοί λινουξάδες ή μακιντοσάκηδες με στόχο να σπάνε τα νεύρα αυτών που τρέχουν windows... :flipout: :flipout: :flipout:

Ερώτηση: Με τι καθαρίζετε την οθόνη της TV ?

Πανάκι με μικροίνες (μαλακό) και λίγο νερό σε σημεία που έχει πέσει κάτι. Και πάντα απαλές κινήσεις χωρίς καθόλου πίεση...
Αν βέβαια έχεις λιπαρό λεκέ, ίσως με το απλό νερό τον απλώσεις. Ειδικά αν είναι γυαλιστερή η επιφάνεια της οθόνης σου. Εκεί μάλλον θες κάτι ειδικό του εμπορίου...

Πανάκι με μικροίνες (μαλακό) και λίγο νερό σε σημεία που έχει πέσει κάτι. Και πάντα απαλές κινήσεις χωρίς καθόλου πίεση...
Αν βέβαια έχεις λιπαρό λεκέ, ίσως με το απλό νερό τον απλώσεις. Ειδικά αν είναι γυαλιστερή η επιφάνεια της οθόνης σου. Εκεί μάλλον θες κάτι ειδικό του εμπορίου...

Οι δακτυλιές με απασχολούν περισσότερο

να δωσω κ γω τα φωτα μου στο off topic θεμα.
KASPERSKY k παλι KASPERSKY!!!!
εχει 2 βδομαδες που μου εληξε κ κατεβασα κατι κλειδια απο το internet!
καθε 6 ωρες με τσακωνουν κ με βαζουν black list!!!:slapface:
αυτο θα πει προστασια!
δεν του ξεφευγει τιποτα του ρωσου!!!:grinning-smiley-043

Αν δεν σου κατσει το uninstall ομως αν ποτε θελεις να το βγαλεις καηκες ( μου ετυχε πριν χρονια σε δυο computer) και απο τοτε μονο nod32.

Εδώ και λίγες μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος της 46B650. Άριστες εντυπώσεις, ακόμα και στο τηλεοπτικό σήμα, ειδικά αν σκεφτείτε ότι η προηγούμενη TV ήταν η CRT Philips 29PT9416... :grinning-smiley-043

Σε υλικό hd, απλά απίστευτη. -bye-

Καθόλου ghosting ή άλλα προβλήματα, ενώ παίζει ότι αρχείο δοκίμασα από USB ή DLNA.

Μοναδικά παράπονα:

1. Για να παίξει το PIP πρέπει να είναι ανοικτό το DVD recorder. Και όταν λειτουργεί, αλλάζεις μόνο το ένα κανάλι, όχι και τα δύο. Και τα δύο αυτά πράγματα, η 10ετίας Philips τα έκανε...
2. Μετά την πρώτη βδομάδα οι 46 ίντζες μοιάζουν λίγες...:grandpa:
3. Δεν μπορώ να βρω πουθενά το ασύρματο στικάκι.... φέρτο ρε Φουρλή...

Last edited:

Μοναδικά παράπονα:

1. Για να παίξει το PIP πρέπει να είναι ανοικτό το DVD recorder. Και όταν λειτουργεί, αλλάζεις μόνο το ένα κανάλι, όχι και τα δύο. Και τα δύο αυτά πράγματα, η 10ετίας Philips τα έκανε...

Στις μέρες μας αυτά πλέον δεν γίνονται από καμία μάρκα. Ούτε οι φιλιπς τα κάνουν πλέον. Η 9731 της φίλιπς ήταν η τελευταία μιας γενιάς με αυτές τις ευκολίες...

2. Μετά την πρώτη βδομάδα οι 46 ίντζες μοιάζουν λίγες...:grandpa:
Σε τι απόσταση βλέπεις φίλε manasta??
Εγώ παρήγγειλα την 55άρα και μου φαίνεται ότι θα είναι υπερβολική σε μέγεθος...
Έκανα κάτι πρόχειρες δοκιμές με ένα μέτρο ξύλινο (αυτό το σπαστό της οικοδομής:flipout:) και μου φάνηκε τέρας ρε σεις....
Σκέφτομαι να ακυρώσω και να παω για τη 46αρα..:slapface:

Πείτε μου ότι τσάμπα σκάω!-bye-

Εγώ παρήγγειλα την 55άρα και μου φαίνεται ότι θα είναι υπερβολική σε μέγεθος...
Έκανα κάτι πρόχειρες δοκιμές με ένα μέτρο ξύλινο (αυτό το σπαστό της οικοδομής:flipout:) και μου φάνηκε τέρας ρε σεις....
Σκέφτομαι να ακυρώσω και να παω για τη 46αρα..:slapface:

Πείτε μου ότι τσάμπα σκάω!-bye-
Σε απόσταση περίπου 2,75μ, η 46" μου φαίνεται ήδη μικρή... ο ενθουσιασμός κράτησε τις 4 πρώτες μέρες...
Δες και αυτό
http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535

ίσως να σε βοηθήσει να σου φύγει το άγχος!

Σε απόσταση περίπου 2,75μ, η 46" μου φαίνεται ήδη μικρή... ο ενθουσιασμός κράτησε τις 4 πρώτες μέρες...

Το εχουμε ξαναπει , οσο περναει ο καιρος τοσο μικραινει μια τηλεοραση...-bye-

Η δικη μου ξεκινησε ως 46αρα και τωρα μου φαινεται 26αρα...:flipout:

Την 40αρα την εχω μονο 2 μερες και μικρυνε κατευθειαν στις 37 ιντσες. Ευτυχως που δεν πηρα 37 γιατι ηδη θα ειχε γινει 32.

Περίπου στα 3 μέτρα. Όταν ήρθε το κιβώτιο στο σπίτι φρίκαρα από το μέγεθος του. Όταν την κρέμασα στον τοίχο, μου φάνηκε φυσιολογική. 3 μέρες μετά μου φαινόταν μικρή...

Πάντως αυτό με το PIP, επειδή είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιούσα συχνά, πραγματικά με ενοχλεί. Απαράδεκτο να γυρνάνε 10 χρόνια πίσω. Πολύ δύσχρηστο, σε βαθμό να μη το χρησιμοποιείς καθόλου.

Last edited:

Παιδιά, δοκίμασε κανείς τελικά να συνδέσει ασύρματα με stick μη Samsung, με το router του;
Γενικά πως γίνεται; Δεν χρειάζεται εγκατάσταση;

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Χαιρετώ την παρέα. :smile:

Δεν μπορώ να βρω, αφού μπεις στο Service menu (γιατί αυτό το βρήκα αλλού), που βλέπεις τις ώρες λειτουργίας.:angry:

Έχω διαβάσει καμιά :hello:30αριά σελίδες από το παρόν θέμα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. :rolleyes:

Αν ξέρει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.

Παιδιά το PS3 το συνδέουμε με καλώδιο HDMI/HDMI?
Κάτι επίχρυσα και τέτοια που φτάνουν και 50 έχουν διαφορά στην ποιότητα ή να πάρω ένα φτηνό?
Επίσης, για την προστασία της τηλεόρασης χρησιμοποιείτε πολύπριζο ασφαλείας ή δεν χρειάζεται? Ή μήπως δεν κάνει δουλειά και υπάρχει καλύτερος τρόπος (πχ ένα UPS)?

Πχ:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977523&product=1206834