Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλημερα σε ολους! Αυτό που με παραξενεύει στο νημα ειναι, οτι δεν ακουω πληροφορια για το ποσο καλη ειναι η εικονα(αντιθεση, επιπεδα μαυρου, κλπ), οπου κατα την γνωμη μου ειναι και ο βασικος λογος που καποιος αγοραζει μια τηλεοραση. Φυσικα και καταλαβαινω οτι οι αποριες που εκφραζονται για τις mm δυνατοτητες της TV, ειναι ευλογες, απλα το "ψητο"ειναι αλλο-κατα την γνωμη μου παντα-τελικα τα "σπαει" η εικονα? η οχι?

Μην πυροβολειτε, ξερω οτι εχουν γραφτει αρκετα σε αυτο το νημα και για την εικονα, απλα ενα φρεσκαρισματακι, για να μην ξεχνιομαστε.:ernaehrung004:
Αν θέλεις να τσεκάρεις επίπεδα μαύρου ,αντίθεση,σπασίματα κ.τ.λ.,έλα από δω να τα δεις LIVE!:Banane0:

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

και γω σκεφτομαι να αγορασω την Β650. ομως βαριεμαι να διαβασω ολο το νημα. θα μου παρει πολυ!! εσεις που την εχετε τι συμπερασματα εχετε βγαλει; αξιζει ή οχι η Β650;;; το βασικο για μενα: σπασιματα κανει η εικονα;

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Παντως και εγω εχω δει judder σε 9703 σε καταστημα σε αναπαραγωγη BR.

Εγώ ακόμα δεν έχω δει καμιά τηλεόραση που να μην έχει κάποιο πρόβλημα σε αναπαραγωγή bluray. :ears:

3 βασικες ερωτήσεις για υποψηφιο αγοραστή:

1) Σε σχεση με την sony W5500 η εικονα της ειναι καλύτερη η χειρότερη???
2) Τα 100hz παιζουν το ιδιο καλα στις sony/samsung, ή κανουν σπασιματα όπως στις philips/LG ?? (πως ειναι η κινηση της TV γενικότερα ? )
3) Απο πλευρας αντιπροσωπίας/service τι παιζει με την samsung ???

ΑΥΤΑ πιστευω ειναι και τα πιο βασικά, όπως ειπώθηκε και απο τον φιλο παραπάνω.... Τα υπολοιπα "καλούδια" ειναι απλά θέμα marketing και ΔΕΝ χρησιμεύουν σε όλους......

Επειδη ειχα και την W5500 για λιγες μερες, τουλαχιστον σε αναλογικο επιπεδο που τις δοκιμασα (divx,αναλογικα,ψηφιακα, δορυφορικα καναλι), οι δυο τηλεορασεις απευθυνονται σε διαφορετικα γούστα, αλλα ειναι σχεδον εξ ισου καλες, και σε εικονα και σε 100ΗΖ, με πιο κλασικη εικονα στη Sony και πιο εντυπωσιακη (λογω μαυρου) στη Samsung.

Απλως θα πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με την Samsung και δεν θα μπω σε πολλες αναλογικες λεπτομερειες, γιατι θα σας ζαλισω με τους επι μερους τομεις οπου αλλου προηγειται η Sony και αλλου η Samsung.

Βεβαιως (συμφωνα με πολλα reviews στο net), το μοντελο W5500 εχει βγαλει πολυ bleeding, πραγμα το οποιο διαπιστωσα ιδιοις ομασι και στη συσκευη που ειχα στο σπιτι.

Φυσικα την επεστρεψα για να παρω την Samsung μια και δεν ειχα σκοπο να πηγαινοφερνω συνεχεια συσκευες W5500 απο το καταστημα στο σπιτι ψαχνοντας να βρω κοματι χωρις bleeding. Ασφαλως ομως αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα μονο αυτους που βλεπουν dvds στα σκοτεινα η σε ημιφως, αλλα ειναι 100% υπαρκτο ζητημα.

Για την αντιπροσωπεια της Samsung εχω σχηματισει απο παλαιοτερα πολυ θετικη εικονα.

Εγώ χθές που το άνοιξα, έκανε κάποιο update στο youtube και στο accuweather και αυτό που παρατήρησα είναι ότι προστέθηκε η δυνατότητα για ψάξιμο με λέξη κλειδί στο youtube. Αυτή η δυνατότητα ή δεν υπήρχε ή τώρα εγώ την ανακάλυψα...

Και σε μενα εκανε update και εμφανισε το search στο youtobe. Εμφανιστηκε μαλιστα και ο "καιρος" που δεν υπηρχε πριν καθολου.:music-smiley-005:

Last edited:

Έχω παρατηρήσει ότι ενώ οι B750 αλλά και οι Β7000 υποφέρουν απο clouding για την B650 δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αναφορές (αμφιβάλλω αν έχει γίνει αναφορά για clouding στην B650 εδω μέσα). Που οφείλεται αυτό? Φοράνε διαφορετικό πάνελ από τις B750? Επίσης είχα την αίσθηση ότι το clouding είναι ασθένεια των LCD, τελικά όμως φαίνεται ότι και οι LED δεν πάνε πίσω...

και οι led lcd tv's ειναι.Αμα ειναι απατεωνες οι ανθρωποι....Αλλά εν πασει περιπτωσει θεμα των lcd ειναι

Βγάζει όντως είδωλο σε σύνδεση με HDMI-HDMI @1920x1080.
Κρίμα ο ενθουσιασμός...
Αυτό και μόνο τα χάλασε όλα...

Είδωλα και πιξέλιασμα στην B650, ...

Τελικά αυτό το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?

Billys στο MediaMarkt στην Καβάλας σου επιτρέπουν να συνδέσεις το λαπτοπ σου (ή ενός γνωστού) με την TV που σε ενδιαφέρει οπότε μπορείς να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πληροφοριακά στο Saturn στην Συγγρού δεν μου είχαν επιτρέψει να κάνω τέτοιου είδους σύνδεση.

Αν ασχολείσαι με toshiba, δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις και lg/philips. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη απόψη...
Mε LG φιλε μου ασχολήθηκα και την πάτησα.... Δες το αναλογο thread με τα προβληματα της LG7000 .... Ευτυχως που η αντιπροσωπια εχει ενα απο τα καλύτερα service που υπαρχουν στην Ελλαδα και μας ανταμοιβει δικαια για την ταλαιπωρια, δινοντας μας πιστωτικο να παρουμε κατι άλλο...

Με philips προσωπικα δεν εχω ασχοληθει όπως σου ειπα, αλλά έχω αρκετές εμπειριες απο προβληματα σε philips απο διαφορους γνωστους μου που εχουν αγοράσει .... Απλα ΔΕΝ θυμαμαι να σου πω σε ποια ακριβως μοντέλα....

Αντιθέτως, με toshiba ΔΕΝ ειχα ποτε κανενα προβλημα... Παντα έπαιρνα σε ποιότητα ό,τι πλήρωνα... Και πολλες φορές και παραπάνω....:grandpa:

Originally Posted by kalergman
Βγάζει όντως είδωλο σε σύνδεση με HDMI-HDMI @1920x1080.
Κρίμα ο ενθουσιασμός...
Αυτό και μόνο τα χάλασε όλα...
Άλλος κανεις με παρομοιο πρόβλημα ???
Εχει να κανει με καποια κομματια μονο ή με το μοντέλο γενικότερα???
Με ενδιαφερει πολυ η συνδεση με PC μεσω hdmi/dvi (ανταπτορα) ....... :music-smiley-005:

Mε LG φιλε μου ασχολήθηκα και την πάτησα.... Δες το αναλογο thread με τα προβληματα της LG7000 .... Ευτυχως που η αντιπροσωπια εχει ενα απο τα καλύτερα service που υπαρχουν στην Ελλαδα και μας ανταμοιβει δικαια για την ταλαιπωρια, δινοντας μας πιστωτικο να παρουμε κατι άλλο...

Με philips προσωπικα δεν εχω ασχοληθει όπως σου ειπα, αλλά έχω αρκετές εμπειριες απο προβληματα σε philips απο διαφορους γνωστους μου που εχουν αγοράσει .... Απλα ΔΕΝ θυμαμαι να σου πω σε ποια ακριβως μοντέλα....

Αντιθέτως, με toshiba ΔΕΝ ειχα ποτε κανενα προβλημα... Παντα έπαιρνα σε ποιότητα ό,τι πλήρωνα... Και πολλες φορές και παραπάνω....:grandpa:

Με έχεις μπερδέψει λίγο. Σκαλώματα που έχουν οι scaler της LG δεν τα μεταφέρουμε στις philips. Το αν κάποιος συνάντησε κάποια αστοχία σε philips είναι άλλο θέμα (βασικά αυτά έχουν συμβεί σε όλες τις μάρκες).
Όμως επειδή συνέβη κάποια βλάβη σε 1 philips, και ελαττωματικά 100 Hz σε κάποια σειρά LG, δεν σημαίνει ότι οι philips έχουν επίσης ελαττωματικά 100 Hz...

Το εάν δεν συμπαθείς κάποιες μάρκες είναι δικαιολογημένο (όλοι συμπαθούμε κάποιες περισσότερο από άλλες). Αλλά οι philips θέμα με τα 100 Hz δεν έχουν...

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Αν θέλεις να τσεκάρεις επίπεδα μαύρου ,αντίθεση,σπασίματα κ.τ.λ.,έλα από δω να τα δεις LIVE!:Banane0:
Ποιος ειστε κυριε, δες σας γνωριζω:music-smiley-005:

Φίλε The^L0sT2 ίσως αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα (δύσκολο με τόσα posts έχεις δίκιο) θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι νέοι κάτοχοι είναι αρκετά έως πολύ ικανοποιημένοι με την εικόνα και τα επίπεδα μαύρου και αντίθεσης (σε σχέση με τα χρήματα που έχουν δώσει φυσικά και όχι σε σύγκριση ίσως με LED ή KURO).

Στα 1073 posts που υπάρχουν μέχρι στιγμής αυτό που πρέπει να κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα εικόνας και γι'αυτό όλοι ασχολούνται με άλλα θέματα όπως ΜΜ δυνατότητες...

Άλλωστε κανείς από τους κατόχους της Β650 δεν άλλαξε την KURO που είχε και πήρε την Β650 ώστε να πει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τα επίπεδα του μαύρου... Οι περισσότεροι κάτοχοι πρέπει να είχαν παλαιότερα (ή χειρότερα) μοντέλα και η σύγκριση απ'ότι καταλαβαίνεις βγάζει την Β650 στα μάτια μας πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα (φαντάζομαι αυτό ισχύει και για τους κατόχους αντίστοιχων μοντέλων π.χ. W5500)...
:SFGSFGSF:χαχα σωστος, καλυφθηκα 100%. Αντε να προβληματιστω και γω με κανα widget, γιατι κουραστηκα να ασχολουμαι με αντιθεσεις, κινησεις, ghosting κλπ...
Παραλαμβανω σε λιγα λεπτα την 46αρα μου...

και γω σκεφτομαι να αγορασω την Β650. ομως βαριεμαι να διαβασω ολο το νημα. θα μου παρει πολυ!! εσεις που την εχετε τι συμπερασματα εχετε βγαλει; αξιζει ή οχι η Β650;;; το βασικο για μενα: σπασιματα κανει η εικονα;

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου η συγχωρεμένη "όποιος βαριέται, πολλά καλά στερεύεται..." τουλάχιστον κοίτα στις προηγούμενες 2-3 σελίδες αναφέρονται οι χρήστες περί σπασιμάτων...

:SFGSFGSF:χαχα σωστος, καλυφθηκα 100%. Αντε να προβληματιστω και γω με κανα widget, γιατι κουραστηκα να ασχολουμαι με αντιθεσεις, κινησεις, ghosting κλπ...

αδερφέ καλές θεάσεις να έχεις, και εδώ είμαστε για ότι χρειαστεί...

Χθες σύνδεσα (επιτέλους) και εγώ την TV με ένα laptop μέσω vga και ανάλυση 1024Χ768.

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, πολύ καθαρή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα.
Φαντάζομαι με DVI ή HDMI και μεγαλύτερες αναλύσεις θα είναι ακόμα καλύτερα.

Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι είχα και δυνατότητα PIP, άρα δεν ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος εδώ
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=865333&postcount=1048
που το είχα διαβάσει και μου είχε μείνει στο μυαλό...

Χθες σύνδεσα (επιτέλους) και εγώ την TV με ένα laptop μέσω vga και ανάλυση 1024Χ768.

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, πολύ καθαρή εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα.
Φαντάζομαι με DVI ή HDMI και μεγαλύτερες αναλύσεις θα είναι ακόμα καλύτερα.

Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι είχα και δυνατότητα PIP, άρα δεν ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος εδώ
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=865333&postcount=1048
που το είχα διαβάσει και μου είχε μείνει στο μυαλό...
Τι εννοείς ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να παίξει και δεύτερο κανάλι,γιατί αυτό ρωτούσε ο TasosV83 ;Αν ναι πες μας πως γίνεται;
Εκτός αν εννοείς την σύνδεση με p/c.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Τι εννοείς ότι μπορεί με κάποιο τρόπο να παίξει και δεύτερο κανάλι,γιατί αυτό ρωτούσε ο TasosV83 ;Αν ναι πες μας πως γίνεται;
Εκτός αν εννοείς την σύνδεση με p/c.

Όχι δεν εννοώ δεύτερο κανάλι TV, για αυτό χρειάζεται σίγουρα δεύτερο tuner.
Απλά εννοώ, ότι έτσι όπως μου είχε μήνει το post στο μυαλό, δεν περίμενα να μπορείς να έχεις PIP χρησιμοποιώντας την vga θύρα, παραμόνο την hdmi.

Γι'αυτό παραξενεύτηκα όταν μπόρεσα...

Αντε αντε! Με γεια! :2thumb22sup:

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

παραγγειλα την Β650 σε 37''. ομως θα αργησει μου ειπαν...
σκεφτομαι πως το καλο πραμα αργη. ας αργησει, η tv να ειναι καλη γιατι δεν θελω να μπω σε μπελαδες παλι. (37LG7000)
The^LOsT2 τι νεα απ τη δικια σου;