Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Η κεραία είνα κεντρική. Τα προβλήματα τα παρουσιάζει στα αναλογικά κανάλια (σε όλα) , ψηφιακά ακόμη δεν πιάνουμε (Σέρρες) . Τωρα που το λες , θα κοιταξω το αντικεραυνικό πολύμπριζο της GEYER που έβαλα.

Αφού έχεις κεντρική δεν σημαίνει ότι επειδή όλες οι μπρίζες έχουν την ίδια κεραία θα έχουν και το ίδιο σήμα. Το πιο πιθανόν είναι άλλη κατεβασιά καλωδίου να έχεις στο σαλόνι και άλλη στο δωμάτιο. Μπορεί να φταίει και η μπρίζα του επάνω ορόφου (αν έχεις και δεν είσαι στον τελευταίο όροφο) ή η τερματική μπρίζα. Ψάξτο λίγο, άλλαζε καλώδια, πολύμπριζα, θέσεις στις TV μέχρι να σιγουρευτείς τι φταίει.

Την έχει βάλει κανείς σε τοίχο?
Στο manual δεν λέει τι VESA χρειάζεται και στον Φουρλή που πήρα και ρώτησα μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός τεχνικού για να κανονίσω να έρθει να την τοποθετήσει.

Την έχει βάλει κανείς σε τοίχο?
Στο manual δεν λέει τι VESA χρειάζεται και στον Φουρλή που πήρα και ρώτησα μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός τεχνικού για να κανονίσω να έρθει να την τοποθετήσει.

Απ' ότι θυμάμαι 200Χ200, ότι και οι περισσότερες 32άρες. Αν θέλεις να κινείται, δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω, ή να είναι σταθερή, επιλέγεις την ανάλογη βάση. Καλύτερα πάνε μόνος σου, διάλεξε την βάση και μετά κανόνισε την εγκατάσταση.

Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες πήρα την 40Β653 με την προσφορά που είχε βγάλει το eshop στα 850 ευρώ. Όλα καλά κι ωραία αλλά όταν παίζει αρχεία xvid μέσω usb έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους. Ενώ τους δείχνει κανονικά σβήνει την προηγούμενη πρόταση μόνο όταν βγει η επόμενη. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να μένουν στην οθόνη οι υπότιτλοι 5-6 λεπτά μέχρι να μιλήσουν ξανά στην ταινία. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Έχει το 1004 firmware. Προσπάθησα να κάνω και αναβάθμιση στο firmware αλλά πάντα μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αρχείο για αναβάθμιση στο φλασάκι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει!

Εβαλες σωστα τα αρχεια μεσα στο φλασακι? Τα εκανες δλδ extract?
Επισης μεσα στο φλασακι πρεπει να εχεις μονο το firmware, τιποτ' αλλο.
Τουλαχιστον ετσι γραφουν οι οδηγιες.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αδειο το usb stick.

Έχω καλή γνώση από υπολογιστές οπότε και δοκίμασα τα πάντα αλλά μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα. Έχετε καμιά ιδέα;

Καλησπέρα
Είμαι κάτοχος μια samsung 37B653 και θέλω να δω επιτέλους μια HD ταινία :P Επειδή με το DLAN δεν έβγαλα άκρη και δεν μπόρεσα να συνδέσω την TV με το PC έλεγα να αγοράσω έναν φορητό σκληρό δίσκο ώστε να βλέπω από εκεί τις ταινίες μια και από το Flashaki δεν γίνεται.Η απορία μου είναι η εξής : Μπορεί η tv να τροφοδοτήσει Δίσκο μονο από το USB η χρειάζεται να πάρω δίσκο με ξεχωριστή τροφοδοσία???
Σκέφτομαι να πάρω αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303938
Έχει δοκιμάσει κανεις USB powered δίσκο στην TV και αν ναι ποιον ??
Ευχαριστώ εκ των προτερων !!

Καλησπέρα
Είμαι κάτοχος μια samsung 37B653 και θέλω να δω επιτέλους μια HD ταινία :P Επειδή με το DLAN δεν έβγαλα άκρη και δεν μπόρεσα να συνδέσω την TV με το PC έλεγα να αγοράσω έναν φορητό σκληρό δίσκο ώστε να βλέπω από εκεί τις ταινίες μια και από το Flashaki δεν γίνεται.Η απορία μου είναι η εξής : Μπορεί η tv να τροφοδοτήσει Δίσκο μονο από το USB η χρειάζεται να πάρω δίσκο με ξεχωριστή τροφοδοσία???
Σκέφτομαι να πάρω αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303938
Έχει δοκιμάσει κανεις USB powered δίσκο στην TV και αν ναι ποιον ??
Ευχαριστώ εκ των προτερων !!

Το θέμα έχει ξανα-απαντηθεί. Μπορεί κανονικά να τροφοδοτήσει δίσκο μέσω USB, εγώ έχω τον WD Passport Essential, και παίζει τέλεια.

Το θέμα έχει ξανα-απαντηθεί. Μπορεί κανονικά να τροφοδοτήσει δίσκο μέσω USB, εγώ έχω τον WD Passport Essential, και παίζει τέλεια.

Eυχαριστώ πολύ φιλε μου για την απάντηση σου!!Αν και λέω να κάνω ακόμη μια απόπειρα να στήσω το DLAN

Παιδιά καλημέρα. Πριν λίγες μέρες πήρα την 40Β653 με την προσφορά που είχε βγάλει το eshop στα 850 ευρώ. Όλα καλά κι ωραία αλλά όταν παίζει αρχεία xvid μέσω usb έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους. Ενώ τους δείχνει κανονικά σβήνει την προηγούμενη πρόταση μόνο όταν βγει η επόμενη. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να μένουν στην οθόνη οι υπότιτλοι 5-6 λεπτά μέχρι να μιλήσουν ξανά στην ταινία. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; Έχει το 1004 firmware. Προσπάθησα να κάνω και αναβάθμιση στο firmware αλλά πάντα μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αρχείο για αναβάθμιση στο φλασάκι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει!
Βρέθηκε τελικά η λύση μετά από ψάξιμο και φαντασία. Οι τηλεοράσεις που είχε βγάλει το eshop σε προσφορά δεν είναι οι 40Β653Τ5W αλλά οι 40Β653Τ5Ρ. Ακριβώς αυτές που προορίζονται για τη γερμανία. Έχουν ελληνικά αλλά δεν κάνουν update firmware με αυτό που υπάρχει στο ελληνικό site. Πρέπει να κατεβάσετε το T-CHLCIPDEUC.exe από το γερμανικό site. Μετά την αναβάθμιση όλα δουλεύουν ρολόι! :firstprize:

Eυχαριστώ πολύ φιλε μου για την απάντηση σου!!Αν και λέω να κάνω ακόμη μια απόπειρα να στήσω το DLAN

Το DLNA στηστο αλλα εχει bug: δεν λειτουργει το Fast Forward-RW στο 90% των αρχειων. Με τον εξ δισκο ολα λειτουργουν σωστα.-bye-

Το ενσωματομένο player παίζει από σκληρό και usb stick τα άντερα του αλλά δεν παίζει dts ούτε το δίνει στην οπτική. Τώρα ψάχνομαι άγρια ή να πάρω ενα media tank, wd tv κλπ ή να πάρω μια εξωτερική κάρτα ήχου για το λαπτοπ για να έχω optical ( έχει μόνο HDMI) και να συνδέσω το λάπτοπ (HP DV5 1020ev) στον onkyo 607 για να μπορώ να ακούω μέσω foobar και flac, dts wav,5.1 wav κλπ...δεν ξέρω τι να κάνω...100ευρω κάνει μια καλή κάρτα ήχου πχ cube και άλλα τόσα και ενα media player που δε χρείαζεται και το λαπτοπ από δίπλα. Κρίμα γιατί χαράμι θα πάει ο player της tv.

Κανένα firmware update δοκίμασες, μήπως τυχόν λύνει το πρόβλημα;

Μιλαμε για τεραστια εκπομπη ακτινοβολιας οταν μεταδιδεται εικονα και ηχος ασυρματα?