Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Η TV εχει ακομα ενα εκνευριστικο bug: Χανει συχνα-πυκνα τις
προσαρμοσμενες ρυθμισεις του μεγεθους εικονας στην επιλογη "zoom" και
ξαναδειχνει σε default διστασεις (full zoom -με εχει σπασει τα νευρα)

Το εχει παρατηρησει καποιος φιλος? Μηπως στρωνει με το νεο firmware?

...με εχει σπασει τα νευρα... :grinning-smiley-043

Φιλαρακι δεν ξερω, να σε πω την αληθεια εμενα ενας φιλος
που με περασε το firmware δεν καταλαβα και πολλα...
Παντος καλο του κανει κακο οχι. :antlers:

Μιλαμε για τεραστια εκπομπη ακτινοβολιας οταν μεταδιδεται εικονα και ηχος ασυρματα?

Μπά...όση και όταν κατεβάζεις torrents ή οτιδήποτε άλλο με ταινίες ή άλλο υλικό, και είσαι ασύρματα συνδεδεμένος.
Απλά το ασύρματο εγώ δεν θα το συνιστούσα, λόγω του ότι έχεις περιορισμούς στο bandwidth. Καλύτερα ένα καλώδιο ethernet και είσαι ωραίος και γρήγορος - και χωρίς καθόλου ακτινοβολία!

καλησπερα!!!

να ρωτησω κατι...

σε σχεση με την Β6000 τι διαφορες εχει???

σε ποιοτητα εχει διαφορα???

thanx in advance...

Τα LED βοηθάνε πολύ στην αντίθεση=καλό μαύρο κ φυσικά χρώματα, αλλά συνήθως έχουν μεγάλο input lag λόγω της μεγαλύτερης επεξεργασίας που κάνουν στην εικόνα. Συνιστώνται για τηλεοπτικό/ταινίες κτλ, αλλά όχι για σύνδεση με PC/κονσόλες.

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Έχει καταφέρει κανένας να δουλέψει το προγραμματάκι της Samsung με Windows 7;

Επίσης, έχει καταφέρει κανένας να δουλέψει ο ενσωματωμένος DLNA server των Windows 7 με την τηλεόρασή του;

Καλημέρα σε όλους. Να σας δώσω την πληροφορία οτι απο την Κυριακή το eshop έχει βάλει σε προσφορά(crazy sundays) την 46B650 στα 1119 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.Εγώ μόλις παρήγγειλα μία. Όσο αφορά το dts η τηλεόραση δεν θα το παίξει ποτέ πιθανόν από θέμα hardware γιατί αυτά τα αρχεία είναι πολύ δύσκολα στην αποκοδοικωποίηση τους.Γι'αυτό και είναι τόσο μεγάλα σε μέγεθος σε σχέση με τα ac3 και γι'αυτό δεν τα παίζει και το wd tv.Πιστεύω πως πρέπει όλοι να στείλουμε email στην samsung μήπως και μας δίνει τον ήχο η optical έξοδος.

Καλημέρα σε όλους. Να σας δώσω την πληροφορία οτι απο την Κυριακή το eshop έχει βάλει σε προσφορά(crazy sundays) την 46B650 στα 1119 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται.Εγώ μόλις παρήγγειλα μία. Όσο αφορά το dts η τηλεόραση δεν θα το παίξει ποτέ πιθανόν από θέμα hardware γιατί αυτά τα αρχεία είναι πολύ δύσκολα στην αποκοδοικωποίηση τους.Γι'αυτό και είναι τόσο μεγάλα σε μέγεθος σε σχέση με τα ac3 και γι'αυτό δεν τα παίζει και το wd tv.Πιστεύω πως πρέπει όλοι να στείλουμε email στην samsung μήπως και μας δίνει τον ήχο η optical έξοδος.

Βασικα καποιος αλλος λογος πρεπει υπαρχει για να μην υποστιριζει DTS. (δικαιωματα ισως)
Επισης σχετικα με αυτο με το μεγεθος που λες, οταν κανω convert τις ταινιες MKV
απο DTS σε AC3 το συνολικο μεγεθος του αρχειου μεγαλώνει αντι να ειναι μικρότερο...
Μπορουν χαλαρα να ενσωματώσουν τον VLC player που παιζει ακομα και σ***α :BDGBGDB55:

Ξερει κανεις αν υπαρχει άλλη μαρκα TV που να παιζει αντιστοιχα αρχεια και αν υποστιριζει DTS...???

Last edited:

Βασικα καποιος αλλος λογος πρεπει υπαρχει για να μην υποστιριζει DTS. (δικαιωματα ισως)
Επισης σχετικα με αυτο με το μεγεθος που λες, οταν κανω convert τις ταινιες MKV
απο DTS σε AC3 το συνολικο μεγεθος του αρχειου μεγαλώνει αντι να ειναι μικρότερο...
Μπορουν χαλαρα να ενσωματώσουν τον VLC player που παιζει ακομα και σ***α :BDGBGDB55:

Ξερει κανεις αν υπαρχει άλλη μαρκα TV που να παιζει αντιστοιχα αρχεια και αν υποστιριζει DTS...???

Κανονικά θα έπρεπε να έχεις μικρότερο αρχείο μετά την μετατροπή. Μήπως στο τελικό αρχείο υπάρχει και dts και ac3 ήχος; Υπάρχει μία επιλογή στο πρόγραμμα που μπορείς να αφαιρέσεις τον dts, αφού πλέον είναι άχρηστος. Εκτός αν πράγματι τον θέλεις για πιθανό μελλοντικό παίξιμο από κάποια μονάδα που υποστηρίζει dts-bye-

Η διαφορα του αρχειου dts kai ac3 ειναι περιπου 1 προς 10(500mb / 50mb) γι'αυτο και οι κρυφαιες ταινιες και τωρα τα BD παιζουν Dts. Αν εχεις καλο home theater θα καταλαβεις αμεσως την διαφορα του ηχου οπως και την λεπτομερεια που δινει το Dts.Η Αποκοδοικωποιηση του θελει ισχυρο hardware γι'αυτο τα φθηνα media player δεν το παιζουν.Αν ομως το δωσει απο την οπτικη τοτε δεν υπαρχει προβλημα ουτε με πνευματικα δικαιωματα γιατι δεν θα το παιζει η TV αλλα το ΗΤ που εχεις αγορασει για αυτο το σκοπο.

Αν εχεις καλο home theater θα καταλαβεις αμεσως την διαφορα του ηχου οπως και την λεπτομερεια που δινει το Dts.

Εγώ και όποιος άλλος έχει έρθει σπίτι μου δεν έχει καταλάβει τη διαφορά (από ενισχυτή). Πάντως από τη στιγμή που δίνετε 1100 ευρώ για τιβί δώσετε μερικά χρήματα παραπάνω για ένα asrock 330 ή κανά nmt. Βέβαια η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν ένα bd όπως το bdp1600 ή το bd390 τα οποία παίζουν ματρόσκες

Εγώ και όποιος άλλος έχει έρθει σπίτι μου δεν έχει καταλάβει τη διαφορά (από ενισχυτή)..............

:offtopic:

Δεν έχεις καταλάβει διαφορά AC3 - dts;
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός, αν εννοείς αυτό.....
Επειδή ίσως δεν γνωρίζεις, το μέγιστο Bitrate του Dolby Digital είναι 640kbps, ενώ του dts είναι 1,509Mbps.
Και μόνο από τα νούμερα φαίνεται η διαφορά. Τώρα εσύ γιατί δεν το αντιλαμβάνεσαι, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι θέμα ενισχυτή ή ηχείων ή ρυθμίσεων. Κοίταξέ το......

Επειδή ίσως δεν γνωρίζεις, το μέγιστο Bitrate του Dolby Digital είναι 640kbps, ενώ του dts είναι 1,509Mbps.
Και μόνο από τα νούμερα φαίνεται η διαφορά. Τώρα εσύ γιατί δεν το αντιλαμβάνεσαι, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι θέμα ενισχυτή ή ηχείων ή ρυθμίσεων. Κοίταξέ το......

Δεν είναι οφ-τοπικ. Απασχολεί πολλούς κατόχους της συγκεκριμένης tv. Mην κοιτάς τους αριθμούς Γιατί η μεν πρώτη εταιρεία ισχυρίζεται ότι πετυχαίνει το βέλτιστο σε χ bitrate και η άλλη σε y. Οχι δεν έχει κανει κάποιο μαγικό απλά έχει χρησιμοποιήσει καλύτερο αλγόριθμο. Αλλο παράδειγμα. To m2ts και το mkv είναι και τα δυο containers. Ομως το mkv (που δημιουργείς από το m2ts) έχει πάντα μικρότερο μέγεθος και αυτό γιατί έχει μικρότερο overhead. Μια βόλτα σε algorithm efficiency στη wikipedia θα σε πείσει. Πρόσεξε όμως, αυτό που κάνουν ορισμένοι που μετατρέπουν ένα lossy αρχείο (dts) σε άλλου τύπου lossy (ac3) είναι εξίσου λανθασμένο, γιατί κατά τη μετατροπή αυτή χάνεται πληροφορία.

Εγώ δεν έχω κανά πανάκριβο συστημα home theater, έχω έναν μέτριο sony ενισχυτή (τέλη του 2005) και ξύλινα ηχεία 5.1. Πραγματικά, η διαφορά μεταξύ DD και dts είναι "εμφανής". Η διαφορά που εγώ αντιλαμβάνομαι στο σύστημά μου είναι η πραγματικά αρκετά μεγάλη διαφορά στην ένταση (το dts έχει πιο μεγάλη ένταση από το ac3) και στη λεπτομέρεια, δηλαδή έχω την εντύπωση ότι ο ήχος στο dts ακούγεται πιο 3D και πιο ζωντανός από το ac3.

Κανονικά θα έπρεπε να έχεις μικρότερο αρχείο μετά την μετατροπή. Μήπως στο τελικό αρχείο υπάρχει και dts και ac3 ήχος; Υπάρχει μία επιλογή στο πρόγραμμα που μπορείς να αφαιρέσεις τον dts, αφού πλέον είναι άχρηστος. Εκτός αν πράγματι τον θέλεις για πιθανό μελλοντικό παίξιμο από κάποια μονάδα που υποστηρίζει dts-bye-

Χρησιμοποιω το κλασσικο πρόγραμμα popcorn κατι...
Η επιλογη για την αφαιρεση του DTS ηχου ειναι ενεργη...
Εαν καποιος εχει να μου προτεινει καποιο αλλο προγραμμα
για μετατροπη DTS σε AC3 ας απαντησει παρακαλω.
Επισης εχω παρατηρησει οτι αρχεια μετα απο την μετατροπη σε AC3
η ενταση μετα απο καποιο σημειο παραμενει ιδια... και τερμα να το πας τπτ.
Σε αρχεια mkv που ειναι σε AC3 απο την μανα του δεν συμβαινει το ιδιο.
Εκτος αν κανω εγω κατι λαθος με τις ρυθμισεις του popcorn...

Η διαφορα μεταξυ dts και ac3 ειναι πολυ μεγαλη ακομα και στο πιο φθηνο συστημα με μεγαλη διαφορα αποδοσης.Σιγουρα το LG 390 ειναι κορυφαιο γιατι δεχεται και δισκους Ntfs αλλα ειναι και BD αλλα ειναι κριμα να αχρηστευσυμε κατι που εχουμε ηδη πληρωσει για κατι που πιθανον αλαζει με ενα firmware καινουργιο.Πιστευω πως δεν κανει κοπο σε κανεναν να στειλει ενα email στην Samsung για αυτο το θεμα.Και ισως για οποιον ενδιαφερεται να κοιταξει στο wikipedia για το dts(http://en.wikipedia.org/wiki/DTS_(sound_system))