Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Αν δεν έχεις δώσει προκαταβολή πολύ πιθανόν να συμβεί.

Κατά την παραγγελία των Samsung 46B650 και Samsung 46B750 στο κατάστημα πριν 20 ημέρες, άφησα προκαταβολή 800 ....
Τις έκλεισα και τις 2....
1250 την 650 και 1400 την 750...
Την εβδομάδα που μας πέρασε παρέλαβα την 650 και εξόφλησα μέχρι το υπόλοιπο των 1250 ...
Τώρα περιμένω την 750 να τα δώσω άπαξ, 1400 ζεστά!
Εάν μου πει για νέα τιμή ή μου δικαιολογηθεί ότι τάχα μου δήθεν δεν του είχα αφήσει προκαταβολή για την 750 (αναφέρω ότι τα 800 αφορούσαν προκαταβολή και για τις 2) θα τον σκ@τ0χέσω και θα σηκωθώ να φύγω...
Τι λέτε κι εσείς;
Αυτός θα χάσει...και εδώ που τα λέμε, θα χάσω κι εγώ μαζί του γιατί εάν θέλω τώρα 750 θα πρέπει να την κλείσω σε υψηλότερη τιμή....

Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Μια ερώτηση...εάν συνδέσω την 650 με ένα laptop μέσω LAN και τίποτα άλλο, θα μπορέσω να streamάρω αρχεία *mkv κανονικά;
Εννοώ χωρίς καλώδια ήχου-εικόνας.....

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
γιατί δεν έχω ελληνικό τελετέξτ; την χώρα την είχα βάλει αρχικά στο united kingdom, δοκίμασα και others, αλλά τίποτα

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Μια ερώτηση...εάν συνδέσω την 650 με ένα laptop μέσω LAN και τίποτα άλλο, θα μπορέσω να streamάρω αρχεία *mkv κανονικά;

Το θέμα είναι να έχεις δίκτυο, αλλά νομίζω για να συνδεθούν δύο υπολογιστές (γενικά) χωρίς διαμεσολάβηση ρούτερ-switch είναι λίγο παίδεμα. Θέλει και crossover utp, όχι κανονική συνδεσμολογία δηλαδή. Αν έχεις όρεξη για ψάξιμο και παίδεμα, δοκίμασε το, να μας πεις και εμάς. Δεν ξέρω αν κανένας άλλος το έχει προσπαθήσει...-bye-

Οχι τοσο καλα οσο η W5500. Mε τη Sony βεβαια μπαινεις για τα καλα στη λοταρια του bleeding.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μήπως θα μπορούσες εσύ (ή κάποιο άλλο μέλος) να μου δώσετε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες; Π.χ. αυτό που λέει το άρθρο τελικά ισχύει όπως το λέει; Αν ξεφύγεις από τις 90 μοίρες (45 εκατέρωθεν του κατακόρυφου άξονα από το κέντρο της TV) δεν βλέπεις τίποτα; Βλέπεις αλλοιωμένα χρώματα; Πεσμένη φωτεινότητα; Τα μαύρα "ασημίζουν";

Κάτι λίγο πιο διαφωτιστικό σε σχέση με το "όχι τόσο καλά όσο η W5500";

Αν ξεφύγεις από τις 90 μοίρες (45 εκατέρωθεν του κατακόρυφου άξονα από το κέντρο της TV) δεν βλέπεις τίποτα; Βλέπεις αλλοιωμένα χρώματα; Πεσμένη φωτεινότητα; Τα μαύρα "ασημίζουν";

Δεν έχω βάλει μοιρογνωμόνιο για να μετρήσω γωνίες αλλά στη δικιά μου αν βλέπω από μεγάλη γωνία όλη η εικόνα φαίνεται ξασπρισμένη.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω εύκολα αλλά είναι κάτι σαν μερικά avi σε ποιότητα TS που έβλεπα παλιά και όλα ήταν αφύσικα "ασπριδερά".

καλημέρα παίδες!

όπως ανέφερε κάποιος, είναι λίγο "πρόβλημα" η παρατεταμένη θέαση 4:3,
λόγω των μαύρων περιθωρίων που αφήνουν,
με κάποια avi όμως που είναι σε 4:3 τι κάνουμε από την στιγμή που δεν βρήκα ούτε τρόπο να την γυρίσω (external source - usb) σε 4:3, ουτε ζουμ;

παιδιά καλημέρα

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από μια εταιτεία και μου είπαν ότι όλα τα κανάλια πλέον γίνονται ψηφιακά και ότι θα πρέπει να αγοράσω δεκτη κλπ κλπ...
Με την τηλεόραση μας δεν μπορούμε να τα πιάνουμε ψηφιακά η πιάνει μονο 4 κανάλια???
Πρέπει δηλαδή να προβώ σε αγορά ψηφιακού δεκτη ή μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια κάρτα για την υποδοχή που έχει στα πλαγια???

θα τα πιάνεις φίλε, σου παραθέτω ποστ φίλου:

εστειλα το παρακατω email στην Digea:
" Σας παραθετω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εσωτερικου δεκτη της τηλεορασης μου ετσι ωστε να μου πειτε αν ειναι "Digea Ready".

Eνσωματωμένος Ψηφιακός δέκτης DVB-T/C
Αποκωδικοποιητής MPEG4
ΔΕΚΤΗΣ: Αναλογικός - DVB-T MPEG4 HD (Freeview, TNT, TDT HD), DVB-C
Ήχος: Σύστημα Ήχου SRS TruSurround HD & Dolby Digital Plus
Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων EPG
Ανάλυση 1920 x 1080p full hd "

η απαντηση που πηρα απο την Digea ειναι:

Τα χαρακτηριστικά του δέκτη σας είναι συμβατά με το πρωτόκολλο DVB-Tmpeg4 ή Η.264 οπότε θα μπορείτε να λαμβάνετε τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και ψηφιακά.

Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Ναι, θα μπορέσεις κανονικά. Πρέπει όμως να προσέξεις κάποια πράγματα.

1.Το καλώδιο δικτύου να είναι cross και όχι κανονικό. Cross θα το ζητήσεις.
2.Στην κάρτα δικτύου στο PC θα βάλεις μία "καρφωτή" address, όπως πχ 192.168.0.1.
3.Στην κάρτα δικτύου της TV εγώ θα πρότεινα να της πεις να παίρνει αυτόματα address. Αν τα έχεις όλα σωστά, θα κάνεις δοκιμή δικτύου στην TV και θα δεις ότι θα δουλέψει, εκτός από τον τελευταίο (ping) που είναι για internet. Αν θες και internet πρέπει να κάνεις κι άλλες ρυθμίσεις.
4.Φτιάχνεις όπως πρέπει και το Samsung PC Share Manager, και πρέπει να βλέπεις κανονικά ταινίες πλέον από την TV.

παιδιά καλημέρα

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από μια εταιτεία και μου είπαν ότι όλα τα κανάλια πλέον γίνονται ψηφιακά και ότι θα πρέπει να αγοράσω δεκτη κλπ κλπ...
Με την τηλεόραση μας δεν μπορούμε να τα πιάνουμε ψηφιακά η πιάνει μονο 4 κανάλια???
Πρέπει δηλαδή να προβώ σε αγορά ψηφιακού δεκτη ή μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια κάρτα για την υποδοχή που έχει στα πλαγια???

Να τα μας, βρήκαν κάποιοι την ευκαιρία στην αναμπουμπούλα και στην ελλιπή ενημέρωση να κάνουνε την αρπαχτή τους.

πλακα είχε...με ξαναπήρε και επέμενε ότι η τηλεόραση μου δεν έχει mpeg 4 χαχαχαχα
και ότι πρέπει να το πάρω αλλιώς από βδομάδα δεν θα έχω σήμα στην tv
χαχαχαχα

όντως Aptaliko..βγήκαν για κυνήγι και ότι πιάσουν...

patrickrdr ευχαριστω πολυ φιλε :)

από βδομάδα κιόλας;;;; Πω πω παιδιά δεν προλαβαίνουμε....πείτε τους να παρουν και εμάς με την Β7000. Προφανώς ούτε αυτή θα πιάνει ε;..Καλά μιλάμε φοβερή εξυπηρέτηση...σε παίνρουν τηλέφωνο και στο φέρνουν και σπίτι κιόλας χωρίς να κουνηθείς από τον καναπέ σου. Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν κάποιοι!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

1.Το καλώδιο δικτύου να είναι cross και όχι κανονικό. Cross θα το ζητήσεις.
Φίλε grevenger καταρχήν ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη σου απάντηση!
Θα ήθελα, όμως, μερικές ακόμα πληροφορίες...
Σε καλώδιο Lan Cross, εννοείς καλώδιο για FTP;
Δες εδώ τι βρήκα...και θέλω να μου πεις εάν είναι κάτι τέτοιο...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750000
2.Στην κάρτα δικτύου στο PC θα βάλεις μία "καρφωτή" address, όπως πχ 192.168.0.1.
Εννοείς static IP;
3.Στην κάρτα δικτύου της TV εγώ θα πρότεινα να της πεις να παίρνει αυτόματα address. Αν τα έχεις όλα σωστά, θα κάνεις δοκιμή δικτύου στην TV και θα δεις ότι θα δουλέψει, εκτός από τον τελευταίο (ping) που είναι για internet.
Ωραία μέχρι εδώ...
Εάν δεν μου δουλέψει με το automatic και θέλω, παράλληλα, να δοκιμάσω με manual ρυθμίσεις, τι ακριβώς να βάλω εκεί;
Σου παραθέτω μερικές ρυθμίσεις...
IP Address--> την ίδια διεύθυνση με τη static IP του PC (όχι αυτή του router μου, έτσι; ) π.χ. 192.168.1.3
Subnet Mask--> 255.255.255.0
Gateway--> Tι βάζω εδώ;
DNS Server--> Τι βάζω εδώ;
Αν θες και internet πρέπει να κάνεις κι άλλες ρυθμίσεις.
Μπορείς να μου πεις -αν ξέρεις κι εσύ- τι ρυθμίσεις να κάνω για ένα laptop (laptop θέλω να συνδέσω με την TV) το οποίο παίρνει wireless το internet από το wi-fi router μου; Η να μου παραθέσεις κανένα link να διαβάσω για το συγκεκριμένο!
Δεν ξέρω αν γίνεται κι αυτό, να σου πώ την αλήθεια!
4.Φτιάχνεις όπως πρέπει και το Samsung PC Share Manager, και πρέπει να βλέπεις κανονικά ταινίες πλέον από την TV.
Μακάρι φίλε μου!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Φίλε grevenger καταρχήν ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη σου απάντηση!
Θα ήθελα, όμως, μερικές ακόμα πληροφορίες...
Σε καλώδιο Lan Cross, εννοείς καλώδιο για FTP;
Δες εδώ τι βρήκα...και θέλω να μου πεις εάν είναι κάτι τέτοιο...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750000

Ναι, αυτό είναι. Αν πας πλαίσιο και πεις "καλώδιο δικτύου cross" εκεί στον υπεύθυνο, θα σε εξυπηρετήσει.

Εννοείς static IP;

Ναι, static IP.

Ωραία μέχρι εδώ...
Εάν δεν μου δουλέψει με το automatic και θέλω, παράλληλα, να δοκιμάσω με manual ρυθμίσεις, τι ακριβώς να βάλω εκεί;
Σου παραθέτω μερικές ρυθμίσεις...
IP Address--> την ίδια διεύθυνση με τη static IP του PC (όχι αυτή του router μου, έτσι; ) π.χ. 192.168.1.3
Subnet Mask--> 255.255.255.0
Gateway--> Tι βάζω εδώ;
DNS Server--> Τι βάζω εδώ;

Πρέπει να βάλεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ static IP με αυτή του PC. Αν το PC είναι 192.168.0.1, στην TV πρέπει να βαλεις 192.168.0.2-254 (δλδ 2 έως 254 και ποτέ 1 αφού 1 έδωσες στο λαπτοπ).
Gateway και DNS δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να βάλεις κάτι.

Μπορείς να μου πεις -αν ξέρεις κι εσύ- τι ρυθμίσεις να κάνω για ένα laptop (laptop θέλω να συνδέσω με την TV) το οποίο παίρνει wireless το internet από το wi-fi router μου; Η να μου παραθέσεις κανένα link να διαβάσω για το συγκεκριμένο!
Δεν ξέρω αν γίνεται κι αυτό, να σου πώ την αλήθεια!

Η θεωρία είναι να πας στα preferences της wirelless σύνδεσης και να ορίσεις εκεί ότι θέλεις να ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ το internet και σε άλλους χρήστες (internet sharing, κάπως έτσι). Τσεκάρεις την επιλογή αυτή και λογικά έχεις και internet.

Η διαδικασία δεν είναι ίδια παντού, παίζει ρόλο το λειτουργικό, και δεν έχω χρόνο να στην πω αναλυτικά. Μπορείς να ψάξεις στο internet για internet sharing.

Μακάρι φίλε μου!!!
Αυτά.

προσφατα αλλάζοντας το blurayplayer μου άλλαξα και τις ρυθμίσεις της τηλεορασης.
αναφέρομαι σε συνδεση HDMI και μέχρι τώρα οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιούσα ήταν απο το hdtv reviews. Χρησιμοποιήθηκε το blu ray disc Spears & Munsil και τα αποτελέσματα ήταν
mode movie
back light 3
contrast 89
brightness 46
sharpness 0
colour 54
tint G51/R49
ADVANCED SETTINGS
οτι δεν αναφέρω μπαίνει στο off
gamma -1 or 0
colour space
red 39/0/0
green 41/54/0
blue 0/15/43
yellow 49/49/0
cyan 0/54/50
magenta 47/0/54

white balance
26
25
25
13
25
15

PICTURE OPTIONS
colour tone warm2
size screen fit
100hz 8-0

πηγη το oppo 83

Στο τελος καποιον εκπομπων η στις ειδησεις στο κατω μερος της οθονης οταν βγαζει καποιες λεξεις που τρεχουν απο δεξια προς τα αριστερα μερικες φορες δεν μπορω να διαβασω τι γραφουν γιατι αλλες φορες χαλανε τα γραματα και γινοντε σαν μουτζουρα και αλλες φορες φτιαχνουν.
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια ρυθμιση.