Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung B750 LCD

Ουτε προβλημα, ουτε σπασιμο. Μια χαρα τουλαχιστον σε θεαση τηλεοπτικου προγραμματος ειτε απο αναλογικο σημα είτε απο δορυφορικο, καθως και ταινιων HD μεσω υπολογιστη.

Ξεκινα με καλωδιο, συνδεοντας τον router σου με την πορτα ethernet που υπαρχει πισω στην τηλεοραση. Λογικα δεν θα χρειαστει να κανεις κατι αλλο. Η τηλεοραση θα παρει αυτοματα τις απαραιτητες ρυθμισεις και θα ειναι online.

Απάντηση: Samsung B750 LCD

βλεπω πως στα πολυ σκοτεινα πλανα βγαζει πολλα μαυρο-γκριζο pixels στην οθονη.δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. δεν το ειχα παρατηρησει αλλη φορα. υπαρχει ρυθμιση ωστε να το μειωσω αυτο;;

δεν εχω ιδεα, βασικα δεν εχω παρατηρησει κατι που να με ενοχλει...

Re: Απάντηση: Samsung B750 LCD

βλεπω πως στα πολυ σκοτεινα πλανα βγαζει πολλα μαυρο-γκριζο pixels στην οθονη.δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. δεν το ειχα παρατηρησει αλλη φορα. υπαρχει ρυθμιση ωστε να το μειωσω αυτο;;

Εισαι σιγουρος οτι δεν οφειλεται στο υλικο?

Απάντηση: Samsung B750 LCD

Σαν PWM noise μου ακουγετε :chinscratch:.....μηπως την ειχες κοντα σε καμια πλασμα και κολλησε; :flipout::flipout::flipout:

Εισαι σιγουρος οτι δεν οφειλεται στο υλικο?

Σοβαρα τωρα, το πιο πιθανο ειναι αυτο που αναφερει ο Γιαννης παραπανω.