Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@ emscan. οι υποτιτλοι ηταν ενσωματωμενοι ,πως γινεται να μην τους εμφανιζει πια?

@ v4mp1r3 μετα τη μετατροπη αφου ειδα οτι δεν παιζει υποτιτλους μετονμασα το βιντεο σε 1.avi και τους υποτιτλους σε 1.srt .παλι δεν τους εβλεπε...

To video το μετονομασες σε avi αλλα ηταν mkv.
Στα mkv, οι "ενσωματωμενοι" υποτιτλοι ειναι σε ξεχωριστο stream.
Εχω παρατηρησει οτι η samsung αν κατι δεν την "αρεσει" στους υποτιτλους δεν τους παιζει. (πχ υποτιτλοι με υπερβολικο αριθμο λεξεων)

ωραια ας πουμε οτι εκανα μ@λ@κια με την μετονομασια. με τους ενσωματωμενους τι εγινε γιατι δεν τους εβλεπα ,ενω πριν την μετατροπη του ηχου τους επαιζε κανονικα?

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ τους ενσωματωμένους στο mkv υπότιτλους. Πάντα εξωτερικούς...πιο εύκολο να τους φέρεις βόλτα και να τους αναγνωρίσει και η τηλεόραση.

απο τους ηδη κατοχους,μπορουν να μας πουν πως συμπεριφερεται η τηλεοραση σε αθλητικους αγωνες ποδοσφαιρου?

μην περιμένεις και πολλά με το σήμα που εκπέμπουν τα κανάλια στην Ελλάδα..

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ TV LCD ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ BLUE RAY ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI ???

ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟΟοοοο…

Η TV είναι perfect … η ασύρματη σύνδεση με το laptop για photo/video είναι όλα τα λεφτά!!!

αντε με γεια σου!, εγώ έχω τη δικιά μου 46 7000 και ακόμα μερικές φορές που βλέπω HD δεν το πιστεύω ότι έχει τέτοια εικόνα.

Εγω παιδια που ειμαι αναμεσα σε lg pq6000, panasonic s10 και g10 αλλα μ αρεσει πολυ η b750 πως τα παει στα τηλεοπτικα σε σχεση με αυτες που ειναι πλασμα? Αν μου πειτε οτι ειναι καλυτερη ανετα αφηνω την πλασμα γιατι μ αρεσει πολυ αυτη η τηλεοραση...

Θέλω να ρωτήσω όποιος από εσάς γνωρίζει...
Σε περίπτωση που τύχει να αλλάξεις μια τιμή μέσα από το κρυφό μενού της τηλεόρασης εάν γίνεται να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πώς....
Φοβάμαι ότι άλλαξα κατά λάθος κάποια τιμή που δεν θυμάμαι να την αντικαταστήσω με την εργοστασιακή της...
Έπειτα από έλεγχο που έκανα μετά από factory reset σε μια τιμή που την άλλαξα και τη σημείωσα, εκείνη δεν επανήλθε στην εργοστασιακή της μετά από factory reset...
Υπάρχει περίπτωση να φορτώσω και πάλι τις default τιμές;
Σκέφτομαι μήπως το firmware update τις επαναφέρει αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για να προχωρήσω σε τέτοια μέθοδο...
Καμία βοήθεια βρε παιδιά;

… άμα δεν πειραματιστείς δεν ανακαλύπτεις !!! :chinscratch:

1. Μπήκα στο «κρυφό μενού» τα έκανα ΆΝΩ ΚΑΤΩ μέχρι και τις ώρες λειτουργίας διέγραψα από 80h έγιναν 0h (?), :hmmmm2:
2. η ένταση της φωνής από μια στρογγυλή ένδειξη που είχε πρώτα έχει γίνει μια κάθετη μπάρα στα αριστερά της οθόνης :bang:
3. γυρνώντας σε UK την χώρα επιλογής, έχεις πολλά περισσότερα Widget, χρηματιστήριο, games, μέχρι και Sudoku :party:
4. νομίζω ότι στη αρχική της κατάσταση δεν με άφηνε να σβήσω τα περιεχομένων των flash (βιβλιοθήκη) – τώρα αποτελούν παρελθόν… :rifle:
5. Αυτό που ανέφερε ο φίλος ότι αν επιλέξεις ξανά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν επανέρχονται ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ κατάσταση είναι σωστό. Συνεχίζει πάντως να λειτουργεί άψογα.:driver:

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

… άμα δεν πειραματιστείς δεν ανακαλύπτεις !!! :chinscratch:

1. Μπήκα στο «κρυφό μενού» τα έκανα ΆΝΩ ΚΑΤΩ μέχρι και τις ώρες λειτουργίας διέγραψα από 80h έγιναν 0h (?), :hmmmm2:
2. η ένταση της φωνής από μια στρογγυλή ένδειξη που είχε πρώτα έχει γίνει μια κάθετη μπάρα στα αριστερά της οθόνης :bang:
3. γυρνώντας σε UK την χώρα επιλογής, έχεις πολλά περισσότερα Widget, χρηματιστήριο, games, μέχρι και Sudoku :party:
4. νομίζω ότι στη αρχική της κατάσταση δεν με άφηνε να σβήσω τα περιεχομένων των flash (βιβλιοθήκη) – τώρα αποτελούν παρελθόν… :rifle:
5. Αυτό που ανέφερε ο φίλος ότι αν επιλέξεις ξανά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν επανέρχονται ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ κατάσταση είναι σωστό. Συνεχίζει πάντως να λειτουργεί άψογα.:driver:
Εγώ πάντως θέλω να τσεκάρω εάν πραγματικά έχω αλλάξει κάτι, μιας και δεν βρίσκω το κουτάκι που -νομίζω- ότι άλλαξα την τιμή του!
Τώρα πώς θα γίνει αυτό δεν ξέρω (ας όψεται ο φίλος james9)!!!

Εάν αυτό που έχεις αλλάξει έχει να κάνει με installation setup, το service manual θα σε βοηθήσει.

Αν έχει να κάνει με τιμές παραμέτρων εικόνας, δυστυχώς ατύχησες...

Καλησπέρα παιδιά!!! Την πήρα κι εγώ την 46άρα 750 μου το Σάββατο και έχω να πω το εξής:
Τρομερή εικόνα, απίστευτη λεπτομέρεια, και πανέμορφη!!!
2 πράγματα με "ξενέρωσαν" λίγο:
1ον: Στην αναπαραγωγή από το Media Player της τηλεόρασης αρχείου που ήταν γραμμένο από TV Rip σε 4:3 format (ελληνική σειρά), δεν σου δινει την δυνατότητα να κάνεις zoom με αποτέλεσμα να φαίνονται 2 κάθετες μπάρες δεξιά αριστερά μαύρες, πράγμα κακό για την TV. Δεν ξέρω αν με αλλαγή firmware έχει διορθωθεί αυτό ή θα διορθωθεί, αλλά θα το ήθελα.
2ον: Η τηλεόραση είναι τόσο κορυφή, που οποιαδήποτε θέαση SD ή τηλεοπτικού υλικού, με ξενερώνει! Ειδικά που η κεραία μου δεν πιάνει καλά.
Άντε να έρθουν τα ψηφιακά κανάλια μπας και ανοίξει λίγο το μάτι μας, μέχρι τότε υπομονή!!!

Να πω και τιμή: 1399 - Πλαίσιο.
Νομίζω ότι έκανα καλή αγορά...αν και περίμενα πολύ, άξιζε τον κόπο!!!:award:

Καλησπέρα παιδιά!!! Την πήρα κι εγώ την 46άρα 750 μου το Σάββατο και έχω να πω το εξής:
Τρομερή εικόνα, απίστευτη λεπτομέρεια, και πανέμορφη!!!
2 πράγματα με "ξενέρωσαν" λίγο:
1ον: Στην αναπαραγωγή από το Media Player της τηλεόρασης αρχείου που ήταν γραμμένο από TV Rip σε 4:3 format (ελληνική σειρά), δεν σου δινει την δυνατότητα να κάνεις zoom με αποτέλεσμα να φαίνονται 2 κάθετες μπάρες δεξιά αριστερά μαύρες, πράγμα κακό για την TV. Δεν ξέρω αν με αλλαγή firmware έχει διορθωθεί αυτό ή θα διορθωθεί, αλλά θα το ήθελα.
2ον: Η τηλεόραση είναι τόσο κορυφή, που οποιαδήποτε θέαση SD ή τηλεοπτικού υλικού, με ξενερώνει! Ειδικά που η κεραία μου δεν πιάνει καλά.
Άντε να έρθουν τα ψηφιακά κανάλια μπας και ανοίξει λίγο το μάτι μας, μέχρι τότε υπομονή!!!

Να πω και τιμή: 1399 - Πλαίσιο.
Νομίζω ότι έκανα καλή αγορά...αν και περίμενα πολύ, άξιζε τον κόπο!!!:award:
Συμφωνώ με εσένα φίλε μου...
Τα κανάλια φαίνονται τόσο μαύρα που αδυνατώ μερικές φορές να ξεχωρίσω το πρόσωπο από το φόντο...
Μόνο με brightness στο 75 κάτι γίνεται...αλλά μετά η τηλεόραση είναι σαν προβολέας....καμία χρωματική παλέτα εξαιτίας του brightness...
Για αυτό καμία λύση;
Εννοώ για το κατάμαυρο των τηλεοπτικών καναλιών!

Re: Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ με εσένα φίλε μου...
Τα κανάλια φαίνονται τόσο μαύρα που αδυνατώ μερικές φορές να ξεχωρίσω το πρόσωπο από το φόντο...
Μόνο με brightness στο 75 κάτι γίνεται...αλλά μετά η τηλεόραση είναι σαν προβολέας....καμία χρωματική παλέτα εξαιτίας του brightness...
Για αυτό καμία λύση;
Εννοώ για το κατάμαυρο των τηλεοπτικών καναλιών!

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί εννοείς, εγώ λέω ότι τα κανάλια μας έχουν πολύ χάλια εικόνα, για να παίζουν σε τέτοιες τηλεοράσεις...
Και με τον ξαδερφό μου που το σχολιάζαμε (έχει την 46Β650), μου λέει ότι πλέον βλέπει μόνο μέσω NOVA...

εγω εχω βρει αλλη λυση. δεν βλεπω ελληνικα κωλοκαναλια ποτε. blu ray ,ps3, 360 και για ολα τα αλλα εχω το ιντερνετ...

εγω εχω βρει αλλη λυση. δεν βλεπω ελληνικα κωλοκαναλια ποτε. blu ray ,ps3, 360 και για ολα τα αλλα εχω το ιντερνετ...

Πες το ψέματα....
Δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο να δεις αλλά έλα μου ντε που χρειάζεται πότε-πότε....
Για αυτές τις λίγες φορές τουλάχιστον αναφέρομαι κι εγώ!!!

Υ.Γ. Σου έχω στείλει πμ james....

:

Παιδες δεν ξερω τι συμβαινει με τη Samsung και το Pal, και εγω εχω το ιδιο προβλημα, με σκοτεινα καναλια και κακη αποδοση του tuner και της αποπλεξης.

Η Sony w5500 που κρατησα για μια εβδομαδα, επαιζε εκπληκτικα Pal, ειδικα σε sky-alpha kai alter, που εχω λιγο καλυτερη ληψη, λες και ητανε HD. Δεν ξερω η ατιμη η Sony πως τα καταφερνε και εκρυβε ειδωλα, χιονια και ψαροκοκαλα, και ειμαι και σε περιοχη της Θεσσαλονικης με κακη ληψη.

Στα επιγεια η Samsung, εχει καλυτερη αποδοση - το ειπα και σε αλλο thread- παρ'ολα αυτα, τον θορυβο (κοκο) μου φαινεται οτι δεν τον γλυτωνει πουθενα, ουτε ακομα και σε Blue Ray. (ελαχιστο βεβαια)