Samsung B750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung B750 LCD

σημερινη επικοινωνια με φουρλη...."η τηλεοραση θα ειναι σε διαθεσιμοτητα στα μεσα του νοεμβρη"...

παρακαλω οποιον εχει διαθεση να μου προτεινει κατι αντιστοιχο στην 46Β750 γιατι μου τη σπασανε και θελω να παρω τηλεοραση φετος οχι το 2010 .

Last edited by a moderator:

σημερινη επικοινωνια με φουρλη...."η τηλεοραση θα ειναι σε διαθεσιμοτητα στα μεσα του νοεμβρη"...
παρακαλω οποιον εχει διαθεση να μου προτεινει κατι αντιστοιχο στην 46Β750 γιατι μου τη σπασανε και θελω να παρω τηλεοραση φετος οχι το 2010 .

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=982293

Απάντηση: Re: Samsung B750 LCD

Σήμερα πίεσα κι εγώ το κατάστημα που έχω κάνει την κράτηση για την τηλεόραση να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή τους!
Από το τηλέφωνο του είπαν για την ερχόμενη εβδομάδα...για να δούμε...
Πάντως έχω κι εγώ μια κρυάδα πάθει από την αναμονή...σε καταλαβαίνω james!!!

Παιδιά ελάτε στο θέμα που έχει δώσει λινκ παραπάνω ο Yperion να τα πούμε αναλυτικά...
Εγώ από Πλαίσιο έχω ενημέρωση ότι παραλαμβάνουν την Παρασκευή...
Αλλά εδώ και 1 μήνα κάθε φορά που παίρνω τηλ. παραλαμβάνουμε σε 5 μέρες μου λένε οπότε καταλαβαίνετε!!!
Τώρα την τηλεόραση την έχουν κατεβάσει από την σελίδα τους.
Ελάτε να συζητήσουμε αν μας την αργήσουν κι άλλο τί θα κάνουμε!

Εδίτ: άτιμε μοδεράτορ, καλά τα λέει ο φίλος james γιατί τον τροποποίησες!!!;;;!!!
Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω ότι γαργαλιούνται ανυπερθέτως και απαρασάγκας εκείνοι εκεί οι απίθανοι τύποι του Φουρλή και μαζί και όποιοι φταίνε για την καθυστέρηση (θες πεστους λιμενεργάτες, σιδηροδρομικούς, νταλικιέρηδες, ντελιβεράδες, πέστους όπως θέλεις θέλω την 46άρα Samsung μου τώρα!!!)

Last edited:
Απάντηση: Samsung B750 LCD

Mechpanos θες να μας πεις από που και πόσο έκλεισες την τηλεόραση;
Σε ρωτάω για αυτό, μιας και από ό,τι έχω δει, η τιμή της συγκεκριμένης έχει ανεβεί κατά πολύ (+/-300 !!!).
Θέλω να πιστεύω ότι η αναμονή μας θα τελειώσει με χαμόγελο...
Δεν θέλω να περιμένω ακόμα και μετά να μου πασάρουν νέες τιμές, γιατί δεν....
Απλά δεν....

καλησπέρα

υπαρχει ετοιμοπαράδοτη στο Σατουρν

την εχω τεσταρη σχεδον σε όλα

connection to Internet
connect with lapitop (vga) τέλοια ανάλυση
DLNA me to laptoρ : TV me Moden ενσυρματα και Λαπτοπ με Modem ασύρματα
update s/w 2009/08/16_002004 ΟΚ!

ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Ο ΗΧΟΣ DTS ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ USB
ΘΕΤΙΚΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΥΡΟ! ΠΙΟ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ...
as einai kala omos to media player this WD pou den masaei !

Μ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τα 1350ε που την εκλεισα εγω ειναι λιγο τσιμπημενη θα ελεγα...
αλλα αυτη η καθυστερηση της με ανυσηχει..η θα πεσει κατακορυφα η τιμη της η θα αλλαξει μοντελο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωφρον να την περιμενουμε πια..ειναι διλλημα και δεν ξερω τι να κανω.
!

Φίλε Dachtus την έκλεισα στις 23 Σεπτέμβρη του σωτήριου έτους 2009, από το Πλαίσιο, σε "προσφορά" 1399 ευρώ, με 12 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά για επαρχία.
Δεν ήταν το φθηνότερο, αλλά αν βάλεις τις 12 άτοκες και τα δωρεάν μεταφορικά ήταν το πιο συμφέρον.
Πάντως είμαι κι εγώ σε δίλημμα τί να κάνω, να κρατήσω την παραγγελία ή να την ακυρώσω και βλέπουμε κατά τα Χριστούγεννα;...
Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα και για τα μοντέλα του 2010...

Re: Samsung B750 LCD : Review - Εντυπώσεις - Σχόλια

ε οχι και 2000 ευρω η 52αρα ,μα καλα ποτε προλαβε και ανεβηκε η τιμη?
Σε ποια επιπεδα λετε να κυμανθει η τιμη της στην περιοδο των Χριστουγεννων?

Νέο firmware 2005 και νέος share manager 2.3 στο samsung.gr

Last edited:

εγω μια φορα την ακυρωσα...ε μα τι διαολο εχει 40 μερες τωρα...προτιμω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μηπως βγει καμια καλη προσφορα και να χτυπησω τοτε....
υ.γ η 8000 ξερετε αν υπαρχει στο αποθεμα η ειναι και αυτη σε αναμονη απο φουρλη???λεω να την παρω αυτη γιατι μ βιδωθηκε τωρα που αποφασισα μια φορα ν απαρω τηλεοραση και αυτη εξαφανιστηκε 1.5 μηνα τωρα...??
ειναι καλυτερη η χειροτερη απο την 750???ειναι και 550ε παραπανω..τα αξιζει αραγες??

Η b750 έχει ίδια ποιότητα εικόνας με την led series 6?Επίσεις το μαύρο της είναι καλό?

ΠΑΝΤΩς ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ την 750 την ειχε ολο αυτο το διαστημα με 1329 το carefur κ η media markt me 1299 .Σημερα την ειδα στο plaisio σαν " ευκαιρεια " με 1329 ενω το expansys.com.gr με 975 +75 μεταφορικα (μαλλον απο εξωτερικο πρεπει να τη φερνουν ) ενω ο χρονος παραδοσης δεν ειναι συγκεκριμενος..Μαλλον θα περιμενω καμμια προσφορα απο καμμια τοπικη αλυσιδα.

Και εγώ αποφάσισα να πάρω τη συγκεκριμένη τηλεόραση!!!
Υπάρχει διαθέσιμη η θα περιμένουμε??
Στο πλαίσιο πάντως δεν την έχει στο site

απο pixmania θέλα να το αποφύγω μην έχουμε αποστολές στο εξωτερικό σε περίπτωση βλάβης