Samsung BD-D6900 & BD-D7000 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

MICRON

Established Member
30 March 2011
112
Αν καποιος πηρε εναν απο αυτους τους players της νεας σειρας της Samsung, ας μας πει μερικα πραγματα για τις δυνατοτητες τους.

- Ποιοτητα εικονας
- Ποιοτητα ηχου, αν εχουν την δυνατοτητα να το τσεκαρουν αυτο
- Χρονος φορτωσης
- Αν παιζει ολα τα αρχεια, και κυριως αν εχει τιποτα ασυμβατοτητες με καποια απο τα MKV και MKV 3D που δοκιμασαν
- Αν παιζει τους υποτιτλους κανονικα σε MKV 3D
- Αν εχει ολη την γκαμα της Smart tv της Samsung και αν τους ικανοποιησε, οπως και αν εχει browser
- Αν παιζει απροσκοπτα ταινιες MKV απο το δυκτιο με υποτιτλους
- Αν παιζει εξωτερικους σκληρους ntfs (πιστευω πως ναι)
- Αν το PVR εγγραφης τηλεοπτικου προγραμματος γινεται μονο σε δικο τους format (κραταω μικρο καλαθι σε αυτο)
- και τελος αν την μετατροπη απο 2D σε 3D την εκριναν ικανοποιητικη (αν αξιζει δηλαδη την ζαλαδα των γυαλιων ή ειναι για τα ματια του κοσμου)

Τα σχολια σας θα βοηθουσαν πολυ στην οποια επιλογη μας.

Samsung BD-D6900 Review

781717%7C02d9_15290-samsungbdd6900img1.jpg

Pros:

- Lengthy feature list
- Gorgeous external and onscreen design
- Blu-ray and HD channel picture quality

Cons:

- Some menus sluggish in operation
- Smart Hub needs more catch-up TV content
- Single Freeview tuner
- 2D-to-3D not convincing with certain content

Καλημερα μολις χτες πηρα το D6900 στα 210 απο κοτσοβ. (που σου αφαιρει το φπα). Για λιγο που προλαβα να το δοκιμασω, τελεια εικονα και ηχο, το τηλεκοντρολ αρκει της tv(samsung), αθορυβο,το internet γρηγορο θα ελεγα,καιρος λοιπον να βγαλω σε συνταξη το Ps3(γαιδουρι).

Kαλημέρα,πήρα χθές το DB-D7000 και μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα,βάζω δισκάκια DVD και δεν τα παιζει,μου βγάζει το μήνυμα ελέγξτε το δισκο για γρατζουνιές και αν είναι η σωστή μορφή δίσκου.Ξέρει κανείς αν είναι κάποια ρύθμιση ή αν έχει πρόβλημα το μηχάνημα?

To κάνει σε όλους τους δίσκους ακόμα και στα Blue Ray και τελικά είναιι πρόβλημα του μηχανήματος,το έστειλα σήμερα στο service και αναμένω,μόλις έχω νέα θα ενημερώσω.

φίλε δεν θέλω να σε απελπίσω αλλά γενικά απο την εμπειρία μου τα samsung υστερούν πολύ σε αυτό τον τομέα δηλ είναι πάρα πολύ ευπαθή στα lazer τους είχα και εγώ το περσινό μοντέλο και είχα ακρηβώς τα ίδια προβλήματα και σε δύο μηχανήματα ..

φίλε δεν θέλω να σε απελπίσω αλλά γενικά απο την εμπειρία μου τα samsung υστερούν πολύ σε αυτό τον τομέα δηλ είναι πάρα πολύ ευπαθή στα lazer τους είχα και εγώ το περσινό μοντέλο και είχα ακρηβώς τα ίδια προβλήματα και σε δύο μηχανήματα ..

Aπό το μαγαζί που το πήρα μου είπαν ότι στα 5 Blue Ray Samsung (2XD6900-D7000-2XD7500)που ειχαν δωσει ειχαν πρόβλημα,απίστευτο για ενα μηχάνημα της τάξης των 235 + ευρώ.

Κάτοχος και εγώ του 6900 (φρέσκος φρέσκος, σημερινός).
2 ώρες τώρα, και ακόμα ρυθμίζεται. Μια να κατεβάσει το smart hub, μια να συντονίσει κανάλια, τώρα κάνει αναβάθμιση υλικολογισμικού (από την 1006 στην 1007).

Από την στιγμή που το σύνδεσα στην 9705, μέχρι να δω εικόνα πέρασε κανένα 10λεπτο. Αρχικά νόμιζα ότι είχε βλάβη. Τελικά υποθέτω ότι οι συσκευές απλά επικοινωνούσαν (εμφανίστηκε αυτόματα μετά από λίγο στην 9705 σαν πηγή, και μπορεί να το ελέγξει κανείς με το χειριστήριο της φίλιπς).

Επίσης, το 6900 ΔΕΝ υποστηρίζει αρχεία TS με ήχο MPEG. Δείχνει μόνο εικόνα.

Αυτό σημαίνει, ότι εγγραφές από digea (σε υπολογιστή) παίζουν χωρίς ήχο.

Το εχω και εγω κανενα 3μηνο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως γραφουν σε usb...
Πως γινετε;

Βγήκε νέο update. Ξέρει κανείς τι κάνει;
Εγώ το έβαλα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, όλα καλά, αλλά δεν είδα τίποτα καινούργιο στη λειτουργεία του.

Το εχω και εγω κανενα 3μηνο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως γραφουν σε usb...
Πως γινετε;
Αρχικά κάνεις διαμόρφωση στο δίσκο, και μετά με το κλασικό τρόπο που γίνεται με όλα τα μηχανήματα, αλλά πρώτα θέλει διαμόρφωσει του σκληρού ή στο φλασάκι. Προτίμησε όμως σκληρό δίσκο.

Γειά σας.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα BD-D6900. Ενώ δουλεύουν όλα σωστά δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το smart hub. Η συσκευή φαίνετε να είναι κανονικά συνδεδεμένη στο internet ( για παράδειγμα έκανε κανονικά firmware update) αλλά όταν μπαίνω στο smart hub δεν εμφανίζετε καμία εφαρμογή ούτε μπορώ να επιλέξω κάτι, βλέπω απλά την εικόνα του φόντου του smart hub. Τι λέτε να φταίει;
Οι ρυθμίσεις φαίνονται να είναι οκ.