Samsung BD-F5500 Bluray Player πρόβλημα με υπότιτλους .srt

14 July 2006
259
Υπάρχει καμία εξήγηση γιατί ενώ το συγκεκριμένο player παίζει απροβλημάτιστα mkv & avi αρχεία video με εξωτερικούς Ελληνικούς υποτιτλους, όταν καλείται να παίξει αρχείο mp4 τότε δεν μπορεί να αναπαράξει τους υπό τίτλους, ενώ το παίζει κανονικά.
Για να προλάβω το ίδιο αρχείο στο Mac (vlc player) παίζει κανονικά με υπότιτλους

Καλησπέρα σε όλους σας!
Αγόρασα πρόσφατα το Samsung BD-F5500 Bluray Player από το e-shop και έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους.
Όταν αναπαράγω αρχεία βίντεο μέσω USB δεν μου εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς .srt υπότιτλους ενώ οι ίδιοι
υπότιτλοι παίζουν κανονικά στην SAMSUNG τηλεόρασή μου. Προσπάθησα να αλλάξω από τις "ρυθμίσεις υποτίτλων"
την "κωδικοποίηση" αλλά δεν γίνεται. Αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη και δεν πατιέται καθόλου ενώ
στην τηλεόραση μου μπορώ να ρυθμίσω την κωδικοποίηση σε "Ελληνική". Έλενξα την έκδοση του υλικολογισμικού και
είναι ενημερωμένη. Από την Samsung μου είχαν πει ότι έχει την δυνατότητα αναπαραγωγής ελληνικών υποτίτλων.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

Tο έχω εδώ και ένα δυο μήνες το BD-F5500.
Τα παίζει όλα , εκτός τους υπότιτλους σε mp4.
Δεν μπόρεσα να βρω λύση στο πρόβλημα , αν και έκανα μετροπή του υπότιτλου .
Έχει θέμα με τους υπότιτλους σε mp4.

Και σε Philips bluray οι ελληνικοί υπότιλοι δεν εμφανίζονται σε αρχεία mp4. Μόνη λύση η μετατροπή των mp4 σε mkv.