Samsung BD P-1500

Σε μενα δεν εχει παρουσιασει τετοιο προβλημα... βεβαια ομολογω οτι δεν πολυβλεπω dvd απο εφημεριδες...

Απάντηση: Re: Samsung BD P-1500

Εντόπισα ένα προβληματάκι.
Σε κάποια DVD - κυρίως φτηνοπαραγωγές ή από εφημερίδες - η εικόνα παίζει windowboxed, δηλαδή με μαύρες μπάρες γύρω γύρω! Από μια μικρή έρευνα που έκανα, αυτό συμβαίνει όταν είναι γραμμένα σε σήμα 4:3 μη αναμορφικό.

Αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του player.Και στο στο δικό μου Sharp bd-hp20s player τα ίδια κάνει σε ανάλογα dvd με περασμένα όλα τα firmware!

Ενδιαφέρον φαίνετε λόγο της πολύ χαμηλής τιμής του…
Αυτό που με ενοχλεί είναι η αργη φόρτωση της ταινίας ( αλήθεια κανει 30 – 40 δευτερόλεπτα; )…
Στις αλλαγές των chapter είναι το ιδιο αργο ;

Καμμια σχεση αυτες οι καθυστερησεις που αναφερεις, γυρω στα 10 δευτερα θελει να ξεκινησει η ταινια απο τη στιγμη που τοποθετεις τον δισκο στο tray... για τις αλλαγες στα chaper δεν το συζητω , ειναι ακαριαιες....

Cine αν το θέλεις για bluray καθαρά το συστήνω ανεπιφύλακτα, αρκεί να κρατήσεις το DVD player σου γιατί σε DVDs είναι μάλλον μέτριο.
Πάντως μέχρι τώρα ήταν άψογο στα καθήκοντά του, γρήγορο και αξιόπιστο.
Η φόρτωση της ταινίας εξαρτάται και από το κάθε δισκάκι, αλλά γενικά εγώ ανοίγω πρώτα το πλεύερ, βάζω το BD και μέχρι να ανοίξω ενισχυτή και τβ στο HDMI1, είμαι έτοιμος.

δεν ειναι απλα μετριο στα dvd αλλα κακο
εχω και γω το 1500 και οταν ειδα την πρωτη ταινια dvd στον ιν φοκους νομισα πως χαλασε το ..focus...ολα φλου

κατα τα αλλα ολα καλα..και ηχο και εικονα br

"δεν ειναι απλα μετριο στα dvd αλλα κακο
εχω και γω το 1500 και οταν ειδα την πρωτη ταινια dvd στον ιν φοκους νομισα πως χαλασε το ..focus...ολα φλου"
δοκιμασες να παιξεις δισκακια DVD+R?
διαβασα οτι δεν τα υποστηριζει.μπορεις να το επιβεβαιωσεις?

Re: Απάντηση: Samsung BD P-1500

δεν ειναι απλα μετριο στα dvd αλλα κακο
εχω και γω το 1500 και οταν ειδα την πρωτη ταινια dvd στον ιν φοκους νομισα πως χαλασε το ..focus...ολα φλου

κατα τα αλλα ολα καλα..και ηχο και εικονα br

Βρέ παιδιά μήπως γίνεται κανένα λάθος? Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο, δηλ. το 1400 και παίζει τα dvd τέλεια (φυσικά και τα blu ray)!
Όχι κακό δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά μάλλον εξαιρετικό!
Μήπως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη συσκευή?

Φιλικά
Γιώργος.

Και σε μενα μια χαρα παιζει τα απλα dvd και μαλιστα σε σχεση με ενα απλο player που ειχα πριν , πολυ καλυτερα.

ξερει κανεις αν με το νεο firmware update που εδωσαν στο μηχανημα,αν υποστηριζει ολα τα HD Audio formats?γιατι πριν δεν υποστηριζε DTS MA αν δεν κανω λαθος...μηπως εδωσαν HDMI 1.3 στο τελευταιο update???
αν ναι εφυγα κιολας multirama να το παρω!!!!

καλημερα μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η αναβαθμιση του 1500;προσπαθησα αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα, μπηκα στο site βρηκα την ενημερωση μεσω usb την αποθηκευσα στο pc και την αντεγραψα στο στικακι το οποιο τοποθετησα στο 1500 αλλα απο και και μετα τιποτα ουτε μονο του εκανε τιποτα ουτε εγω βρηκα κατι για να το εγκαταστησω οποιος γνωριζει ας βοηθησει ευχαριστω

φίλε καλησπέρα
τώρα είδα τη μήνυμα σου

έχω και γω το ίδιο και πριν λίγο διάστημα που έκανα αναβάθμιση το σύνδεσα απευθείας στο internet και μετά μέσα από το μενου βρήκε μόνο του το αρχείο και έκανε αναβάθμιση

τώρα που το σκέφτομαι θα προσπαθήσω πάλι αύριο να δω αν υπάρχει καινούργιο firmware

αν δεν τα καταφέρεις ενημέρωσε

φιλε μανο το συνδεσα και εγω στην αρχη πηγαινα στην ενοτητα update αλλα μου ελεγε δεν μπορει να συνδεθει ελεξτε το network place πηγαινα εκει αλλα δεν ηξερα τι να κανω εχει 4 επιλογες οποτε ειπα να το κανω με usb αλλα κατι δεν κανω καλα εαν μπορεις να καταλαβεις τι δεν κανω καλα πες μου ευχαριστω για το ενδιαφερον

Μόλις επέστρεψα από τη δουλειά επανέλαβα τη διαδικασία

*Χωρίς να μπω καθόλου στο μενου Network Setup*
*συνδέω το καλώδιο δικτύου στο BD και στο router*

1. BD ανοικτό χωρίς δισκάκι μέσα
2. επιλογή menu από το control
3. επιλογή Setup
4. επιλογή System Setup
5. επιλογή System update
6. το BD ψάχνει μόνο του για Firmware, αν το βρει θα σου δείξει την έκδοση που έχεις και θα προτείνει τη νέα έκδοση, διαφορετικά θα σου ότι δεν χρειάζεται update

αν δεν βγάλεις άκρη, θα μπορούσες να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις και να επαναλάβεις την παραπάνω διαδικασία,
διαφορετικά θα πρότεινα να μπεις πλεον στο μενου Network Setup και να κάνεις πρώτα εκεί τη σύνδεση και μετά να επιχειρήσεις το system update.

ενημέρωσε αν χρειαστείς βοήθεια στο Network Setup.

τα εχω κανει ακριβως οπως τα γραφεις απλα εμενα με το που παταω για να ψαξει (εαν εχεις προσεξει ανοιγει ενα παραθυρο με 4 κουτακια απο το 1εως το 4)με παει κατευθειαν στο κουτακι 4 και μου λει να παω στο network place ,κι ολα αυτα τωρα με παιδευουν γιατι δεν μου παιζει καποιες ταινιες απο το βιντεο κλαμπ, και σε αυτο το network εχει ενα σωρο κουτακια ουτε στον φερεντινο να επαιζα ελπιζω να βρω ακρη ευχαριστω παντως

αν μπορεί να σε βοηθήσει, στο Network Setup έχω τις παρακάτω ρυθμίσεις

TCP/IP (DHCP ON, DNS automatic)
Proxy off
NTP server ON

όλα τα άλλα default