... γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση με μελλοντική αναβάθμιση να παίζει και τα mp3;
Για δες τότε αυτό το Panasonic DMR-BS850 με ενσωματωμένο 500αρη σκληρό παίζει τα πάντα, DiVX, MP3, JPEG, AVCHD και επίσης είναι φυσικά Profile 2.0 και συμβατό με viera cast. ΤέλοςΜπορεί να είναι οξύμωρο, αλλά γιατί να μπούμε στο τριπάκι των εταιρειών και να πρέπει να έχουμε και από ένα player για κάθε είδους δίσκο που κυκλοφορεί;
Ένα για CD, ένα για DVD, ένα για BR, ένα με σκληρό δίσκο, ένα για DviX, κλπ, κλπ.!!
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα πραγματικά Universal player με σκληρό δίσκο; Να δεις τι θα γινότανε από πωλήσεις!!! Αλλά πού τέτοια τύχη!
ΥΓ. Διαβάζω ξαναδιαβάζω τα ξένα forum για ένα BR player με σκληρό αλλά πουθενά στην Ευρώπη. Μάλλον θα είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε!
ΥΓ2. Και ναι θέλω να παίζει και mp3!!!
Σε σχεση με το ps3 που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα ειναι αρκετα αργο αλλα δεν πειραζει γιατι κατα τα αλλα και ειδικα σε ηχο εχει πολυ μεγαλη διαφορα με το ps3 (με συνδεση σε ενισχυτη).Η εικονα ειναι καλυτερη αλλα δεν ειναι η τεραστια διαφορα,στα dvd ειναι οντως εξαιρετικο.Μεγειές Γιώργο. Από ταχύτητες διαβάσματος-φορτώματος πως πάει; τα ζώα μου αργά ή είναι γρήγορο;
Τάσο στα 15'' απο το πάτημα του play έχεις εικόνα...
δεν ξέρω αν αυτό είναι ...αργά...η γρήγορα...
Δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Η εικόνα του ειναι πολύ καλή.
Το μόνο πρόβλημα είναι δεν πάιζει αρχεία .mkv apo USB.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.