Samsung BD-UP5000 Combo HD Player

Re: Απάντηση: Samsung BD-UP5000 Combo HD Player

Μην ορκίζεσαι. Δεν ξέρω πότε και σε τι τιμή θα βγει το Samsung, αλλά σήμερα μπορείς να πάρεις δύο players (π.χ. Toshiba E1 και Sony S300) με λιγότερα από 800 (στη Γερμανία). Και οι τιμές των HD DVD συνεχίζουν να πέφτουν. Χώρια τα χρήματα που κερδίζεις από τις ταινίες που πάνε πακέτο - μέχρι και 9 στην Αμερική με κάποια HD DVD!

Kαι εδώ κοντά εκεί είμαστε

323 το E1

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6086&catid=206

520 to S300

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976023&product=1017551

οποτε για όποιον έχει χώρο στο rack του δεν τιθεται θέμα

εξαλλου αν οι φήμες για περαιτέρω πτώση της τιμης του PS3 την επόμενη εβδομάδα επαληθευτούν, ίσως πάμε ακόμα παρακάτω...

Εγω σχολίασα μόνο το θέμα χρημάτων. Κατά τ' άλλα, εγώ μαζί σου και χειρότερα: θέλω CD, DVD, SACD, DVD-A και HD DVD σε μία -και μάλιστα ασημί- συσκευή!
(Αν και με την πτώση των τιμών θα το χτυπήσω το E1... αμαρτία είναι!)

Φιλε μου :ernaehrung004: Lepton οικονομικα αυτο που σε συμφερει ειναι να μην ασχολησε με αυτο το σπορ :slapface:. Ολοι μας ειμαστε οικονομικα ζημιωμενοι :BXVZCBXZ6:.
Τορα οσο αφορα το αλλο ναι ειμαι καλητερα :2thumb22sup:..................εμενα η γυναικα δεν μου ζηταει να ειναι και ασημι η συσκευη...........:flipout::flipout::flipout:
-bye-

Απάντηση: Re: Samsung BD-UP5000 Combo HD Player

θες με το ζορι HD DVD?

γιατι ολα αυτα τα 'χει το πσ3 αλλα σε μπλου ρει :grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ναι βρε spyrmak, αλλά δεν έχει... τις ταινίες που μου αρέσουν!

Υ.Γ. Ούτε ασημί είναι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung BD-UP5000 Combo HD Player

Kαι εδώ κοντά εκεί είμαστε

323 το E1

520 to S300

οποτε για όποιον έχει χώρο στο rack του δεν τιθεται θέμα

εξαλλου αν οι φήμες για περαιτέρω πτώση της τιμης του PS3 την επόμενη εβδομάδα επαληθευτούν, ίσως πάμε ακόμα παρακάτω...

Δεν είναι μόνο θέμα χώρου, είναι και θέμα απαιτήσεων από το μηχάνημα. Τα E1 και S300 είναι εισαγωγικά μοντέλα και έχουν τα κουσούρια τους.

Το μηχάνημα που θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το XE-1 , αλλά θέλω με 1000 να έχω αξιόλογο αποτέλεσμα και στα δύο format και αυτό είναι αδύνατο με τις σημερινές τιμές στα standalones. Δεν το βιάζομαι όμως οπότε είναι απλά θέμα χρόνου.

Κακά τα ψέμματα, η κατάσταση δεν έχει κατασταλλάξει. Τα Blu-ray ακόμα ψάχνουν τις προδιαγραφές τους και αδυνατούν να μειώσουν δραστικά τιμές, ενώ στα HD DVD, μετά την Toshiba υπάρχει μόνο ένα Onkyo και μετά το χάος. Μέχρι λοιπόν να έχουμε κάποιες προτάσεις όπως τις θέλουμε, τα PS3 και Ε1 είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Χρήματα της τάξεως των 800, 1000 και 1500 δεν τα δίνω για Samsung και Toshiba.

Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν... πήγε επίσημα για μετά τις γιορτές. Οι φήμες οργιάζουν...

800$, δλδ 800ευρώ:violent-smiley-030:....κι αν προσθέσεις τον ΦΠΑ άμα τη διελεύση απο τα σύνορα και ξαναπροσθέσεις τη νόμιμη αισχροκέρδεια και υπερκέρδος....κανένα 1000αρικο το κόβω να ξεκινάει....οπότε....θα λυπηθώ πολύ αλλά δεν...ακόμα.