Samsung blu ray 899 euro

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα οτι ειχε εμφανη προβληματα στην εικονα κλπ

σωστα αλλα να ξερουμε ...........

τι ειναι προβληματικο και τι δεν ειναι

ακομα κι αν βλεπω 720p ( 768p gia tin akribeia ) θα πρεπει πριν δωσουμε ενα σκασμο λεφτα ( ελπιζω οχι τοσο πολλα οταν θα το χρειαστω .........)

να ξερουμε οτι αναπαραγει τελεια και 720 και 1080 ( αν ποτε αντικατασταθει η τηλ. με φουλ HD )

και χωρις προβληματα

απαραδεκτο το σαμσουνγκ να εχει προβλημα

με τον καιρο θα τα ρυθμισουν ελπιζω........

Αν πρόκειται για το πρώτο Blu-ray της Samsung, υπήρχε μία λάθος ρύθμιση στον scaler, με αποτέλεσμα πολλά προβλήματα scaling και κίνησης, δηλαδή εικόνα πολύ κατώτερης ποιότητας από την αναμενόμενη.

αναμενεται να ρυθμιστει αυτο απο τη σαμσουνγκ η ξεχναμε την εταιρια για blu ray και κοιταμε στην επομενη διετια για σονυ ?

ελπιζω να δουμε στο μελλον αν θα ρυθμιστει η οχι ....

στην επομενη παρτιδα η στο επομενο μοντελο....................................

αναμενεται να ρυθμιστει αυτο απο τη σαμσουνγκ η ξεχναμε την εταιρια για blu ray και κοιταμε στην επομενη διετια για σονυ ?

ελπιζω να δουμε στο μελλον αν θα ρυθμιστει η οχι ....

στην επομενη παρτιδα η στο επομενο μοντελο....................................

Α) Δεν χρειάζονται βιασύνες
Β) Καλά blue-ray θα βγάλουν και άλλες εταιρείες - υπομονή... Σιγά σιγά θα σκάσουν μύτη και στην Ελλάδα...
Γ) Γιατί τοσο άγχος ρε παιδιά ... Χαλαρώστε :flipout: :flipout:

Divx, USB δεν εχει αλλά δεν είναι δυνατόν το Πλαίσιο να έχει το ίδιο μηχάνημα 599 και το hardshop.gr 392????

Ίσως είναι μια πολύ καλή περίπτωση δεδομένου του γεγονότος ότι παίζει και πολύ καλά τα SD δισκάκια σε 720p.

Τ.

Τελικα εχεις δικιο δεν παιζει Divx ουτε εχει 2 X USB2

απλα εχει 2 extension ports για χρηση στο μελλον

Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω, ρε παιδια ομως ειναι γιατι ψαχνεστε στην αγορα ενός stand alone BD player, ενω υπάρχει αυτη τη στιγμή, στην ίδια τιμη, το PS3.

Η BD τεχνολογία ειναι καθαρά τεχνολογία της SONY, τι καλύτερο απο ένα μηχάνημα δικό της, που υποστηρίζει και τα δύο format, BDAV ΚΑΙ BDMV, έχει πάνω λειτουργικό LINUX, έχει WI-FI, μπορεί να αποθηκέυση data, music, games, video, απο το pc και πάνω απ' όλα είναι και η καλύτερη παιχνιδομηχανή.

Αν ψαχνόμουν στην παρούσα φάση για bluray θα απέρριπτα το PS3 για τους εξής λόγους:

1. επειδή ακριβώς είναι παιχνιδομηχανή πρωτίστως (και επικουρικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν player). Πιστεύω δε, οτι δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος επί γης που δεν εχει ασχοληθεί ποτέ και επί του παρόντος δεν θέλει να ασχοληθεί με παιχνιδομηχανές. Για παιγνίδια εχω το PC και μου είναι αρκετό.

2. γιατί έχει όλα τα προβλήματα που περιγράφονται, συζητιούνται, αναλύονται στα εγχώρια και ξένα φόρα.

3. επειδή είναι παιχνιδομηχανή, δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά, είναι κατά τη γνώμη μου μια αηδία, γυαλιστερό μαυρο,με γωνίες, καμπύλες (όλα αυτά βεβαια είναι απόλυτα υποκειμενικά, σε άλλους αρέσει τρελλά), αναμενόμενο μεν αφού δεν είναι μια standalone συσκευή σαν τις άλλες που βρίσκονται στο σαλόνι μου, δεν θα μου άρεσε δε αυτή η γκουμούτσα (κατα τη νώμη μου και πάλι) να τοποθετηθεί μαζί με τις αλλες συσκευές σε ένα χώρο που όλα είναι επιλεγμένα ωστε να συνδυάζουν και την ποιότητα για τη δουλειά που κάνουν αλλά και την αισθητική. Και το ps3 δεν είναι (ευτυχώς ή δυστυχώς) μια ουδέτερης αισθητικής συσκευή που γίνεται αποδεκτή εξ αρχής και από όλους.

Αν και βγήκαμε λιγο απο την συζήτηση,

Φιλε μου Christo, απ' οτι κατάλαβα το βασικό σου πρόβλημα ειναι το design, δεν πιστέυω όμως οτι κάποιος που ενδιαφέρεται να πάρει ενα καλό BLU-RAY PLAYER θα κολλούσε σ' αυτό, αν και για μένα είναι πολύ όμορφο, γούστα είναι αυτά.

Όσο για τα προβλήματα που έχει, είναι οτι αυτή τη στιγμή δέν κάνει upscaling τις απλές ταινίες.
Πράγμα το οποίο θα διορθωθει με ένα καινούριο firmware που θα βγάλει η SONY πολύ σύντομα.

Μήν έχεις στο μυαλό σου το PS2 με τα προβλήματα που έβγαζε.

Δύο πολυ μεγάλα υπέρ, είναι ο σκληρός δίσκος και η δυνατότητα σύνδεσης με το PC, που δέν το διαθέτουν τα stand alone players.

Εκτός αν κάποιος έχει την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να δώσει 800 Euro για BLUE-RAY BURNER, και 20 Euro για κάθε BD-R που θα χρειάζεται.

Και για όσους ασχολούνται με BLU-RAY AUTHORING, μιλάω εκ πείρας γιατι έχω κάνει ο ίδιος αρκετές ταινίες 1080p και τις είδα στο PS3, πράγμα αρκετά δύσκολο για άλλες συσκευές, πολύ βασικό η δυνατότητα να παίζει και τα δύο format BDAV ΚΑΙ BDMV.

Τέλος BLUE-RAY KAI PS3 είναι και τα δύο της SONY.

Δεν πιστεύω οτι όλα αυτά μπορείς να τα βρείς σ' ενα STAND ALONE PLAYER.

Αν όμως προτιμάς το DESIGN οπώς λες, πάρε κάτι άλλο, μην περιμένεις να μείνεις ευχαριστημένος όμως, προς το παρόν.

Απάντηση: Re: Samsung blu ray 899 euro

Αν και βγήκαμε λιγο απο την συζήτηση,

Φιλε μου Christo, απ' οτι κατάλαβα το βασικό σου πρόβλημα ειναι το design, δεν πιστέυω όμως οτι κάποιος που ενδιαφέρεται να πάρει ενα καλό BLU-RAY PLAYER θα κολλούσε σ' αυτό, αν και για μένα είναι πολύ όμορφο, γούστα είναι αυτά.

Όσο για τα προβλήματα που έχει, είναι οτι αυτή τη στιγμή δέν κάνει upscaling τις απλές ταινίες.
Πράγμα το οποίο θα διορθωθει με ένα καινούριο firmware που θα βγάλει η SONY πολύ σύντομα.

Μήν έχεις στο μυαλό σου το PS2 με τα προβλήματα που έβγαζε.

Δύο πολυ μεγάλα υπέρ, είναι ο σκληρός δίσκος και η δυνατότητα σύνδεσης με το PC, που δέν το διαθέτουν τα stand alone players.

Εκτός αν κάποιος έχει την δυνατότητα αυτή τη στιγμή να δώσει 800 Euro για BLUE-RAY BURNER, και 20 Euro για κάθε BD-R που θα χρειάζεται.

Και για όσους ασχολούνται με BLU-RAY AUTHORING, μιλάω εκ πείρας γιατι έχω κάνει ο ίδιος αρκετές ταινίες 1080p και τις είδα στο PS3, πράγμα αρκετά δύσκολο για άλλες συσκευές, πολύ βασικό η δυνατότητα να παίζει και τα δύο format BDAV ΚΑΙ BDMV.

Τέλος BLUE-RAY KAI PS3 είναι και τα δύο της SONY.

Δεν πιστεύω οτι όλα αυτά μπορείς να τα βρείς σ' ενα STAND ALONE PLAYER.

Αν όμως προτιμάς το DESIGN οπώς λες, πάρε κάτι άλλο, μην περιμένεις να μείνεις ευχαριστημένος όμως, προς το παρόν.

To upscaling στα dvd το κάνει ήδη εδώ κ αρκετές μέρες με το firmware 1.80, το οποίο μάλιστα αντικαταστάθηκε με το 1.81 !

Αναλυτικές πληροφορίες στην κατηγορία Παιχνιδιών. -bye-

Ωραίος ο Μιχάλης!

Άρα με λίγα λόγια, αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη αγορα για dvd και blu-ray player.

Last edited: