Samsung C450 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αρχεία με πολύ υψηλό bitrate ή αρχεία εκτός προδιαγραφών (High Profile @L5.1).....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις μήπως κανένα προγραμματάκι για να μου κάνει αυτή την μετατροπή ? Με medicode δοκίμασα άλλα δεν τα κατάφερα

Την αγορα και εγω την συγκεκριμενη tv. Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες. To design της τηλεορασης δειχνει πολυ ομορφο, και μου εκαναν αντυπωση τα πληκτρα αφης που εχει πανω της, σκονιζεται ομως πολυ ευκολα. Το τηλεκοντρολ αν και αρχικα δειχνει...γκουμουτσα, γρηγορα διαπιστωνεις οτι ειναι πολυ λειτουργικο, μεγαλα και εμφανη πληκτρα αν και θα ταν καλυτερα, αυτα που χρησιμοποιουνται περισοτερο να ηταν σε πιο χαμηλη θεση, για πιο ευκολη προσβαση. Ενα...προβλημα που διαπιστωσα ηταν οτι κλεινει το power της τηλεορασης απο μονο του υστερα απο μερικες ωρες, μπορει ομως να οφειλεται στην λειτουργεια eco, καλο ειναι να την εχετε απενεργοποιημενη. Η εικονα ειναι παρα πολυ καλη τοσο σε τηλεοπτικο οσο και σε high definition. Για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις, την συνιστω ανεπιφυλακτα, τιμη μονο: 330 ευρω!

Πραγματι απενεργοποιωντας ολα τα energy saver, η θεση αναμονης μενει αναμμενη, ας ελπισω οτι αυτο....εφταιγε. Κατα τα αλλα, η tv τα σπαει! Παρα πολυ καλη εικονα, ακομα και χτες, στην θεαση ποδοσφαιρικου αγωνα, δεν διαπιστωσα κανενα απολυτως προβλημα σε γρηγορες εναλλαγες εικονων, εστω κι αν το καναλι ηταν αναλογικο.

Πραγματικα πολυ καλη TV και ειδικα οταν ειναι απο αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια μιας ΤV δυο μοντελα πισω (πριν την σειρα Β) λογω καμμενης πλακετας για την οθονη.
Μπραβο στην SAMSUNG οπου βαζει τον player και στα χαμηλα μοντελα της

Ειχε προβλημα δηλ η tv σου, και στην αντικατεστησαν με την c450?

Παιδιά καλημέρα, πήρα την 32C450 δώρο για τον πεθερό μου και εντυπωσιάστηκα για το τι μπορεί να σου προσφέρει μια τηλεόραση σε αυτή την τιμή...Έχω ένα προβληματάκι όμως στο κομμάτι του media player: σε mkv αρχεία, δεν φαίνονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι! Σε avi φαίνονται κανονικά! Λέτε να φταίει το γεγονός πως τα mkv έχουν και ενσωματωμένους υπότιτλους;

Βεβαιωσου οτι οι υποτιτλοι εχουν την ιδια ονομασια με το αρχειο mkv

Παιδιά έχω κι εγώ ένα περίεργο πρόβλημα με την LE32C450... συγκεκριμένα με τους ελληνικούς υπότιτλους στην αναπαραγωγή ταινιών .mkv:

έχω έναν δίσκο usb με διάφορες ταινίες .mkv όλες καθαρισμένες από εσωτερικούς υπότιτλους και μόνο με εξωτερικούς υπότιτλους με το ίδιο όνομα με την ταινία, σωσμένους σε κωδικοποίηση utf8.

όταν το δίσκο τον συνδέω με ένα WD Live Player ή με μια TV Samsung LE46B650, οι ταινίες παίζουν μια χαρά και οι υπότιτλοι εμφανίζονται εντάξει.

όταν όμως τον συνδέω στην LE32C450 οι υπότιτλοι εμφανίζονται "αλαμπουρνέζικα"

μέσα στο μενού της TV όταν πάω να επιλέξω κωδικοποίηση υποτίτλων, με αφήνει να επιλέξω ότι θέλω, αλλά παρατηρώ ότι σε αντίθεση με την 46B650 (που έχουν παρόμοιο μενού) ΔΕΝ κρατάει τη ρύθμιση της κωδικοποίησης... αλλά η γραμμή αυτή εμφανίζεται κενή.

καμία ιδέα, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ;

ευχαριστώ...

ενημέρωση: πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει, κατέβασα και πέρασα στην TV το τελευταίο firmware, χωρίς όμως καμία διαφορά.

Παιδιά έχω κι εγώ ένα περίεργο πρόβλημα με την LE32C450... συγκεκριμένα με τους ελληνικούς υπότιτλους στην αναπαραγωγή ταινιών .mkv:

έχω έναν δίσκο usb με διάφορες ταινίες .mkv όλες καθαρισμένες από εσωτερικούς υπότιτλους και μόνο με εξωτερικούς υπότιτλους με το ίδιο όνομα με την ταινία, σωσμένους σε κωδικοποίηση utf8.

όταν το δίσκο τον συνδέω με ένα WD Live Player ή με μια TV Samsung LE46B650, οι ταινίες παίζουν μια χαρά και οι υπότιτλοι εμφανίζονται εντάξει.

όταν όμως τον συνδέω στην LE32C450 οι υπότιτλοι εμφανίζονται "αλαμπουρνέζικα"

μέσα στο μενού της TV όταν πάω να επιλέξω κωδικοποίηση υποτίτλων, με αφήνει να επιλέξω ότι θέλω, αλλά παρατηρώ ότι σε αντίθεση με την 46B650 (που έχουν παρόμοιο μενού) ΔΕΝ κρατάει τη ρύθμιση της κωδικοποίησης... αλλά η γραμμή αυτή εμφανίζεται κενή.

καμία ιδέα, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ;

ευχαριστώ...

Μία από τα ίδια και σε μένα...Αρνείται να παίξει ελληνικούς υπότιτλους...

ενημέρωση: κάλεσα το service της samsung, όπου μου ζητήθηκε να κάνω επαναφορά της τηλεόρασης από το μενού και σε περίπτωση που δεν πιάσει, τότε θα ακολουθήσει επίσκεψη τεχνικού.

ενημέρωση 2η (για όποιν ενδιαφέρεται): ξανακαλώντας σήμερα στο service της samsung, με ενημερώσανε ότι δεν τους ενδιαφέρει αν παίζει ή όχι η τηλεόραση ελήνικούς υπότιτλους από τη στιγμή που δεν το περιεχόμενο που πάω να παίξω δεν είναι κατευθείαν αγορασμένο, αλλά π.χ. αν είναι μετατροπή από dvd/bluray ή αν είναι κατεβασμένο από το internet...

επειδή η συζήτηση που κάναμε ήταν (φυσικά) προφορική, θα τους στείλω ένα e-mail και θα ζητήσω να μου απαντήσουν γραπτώς, ζητώντας να μου υποδείξουν ακριβώς πιο πολυμεισκό αρχείο μπορώ να αγοράσω και να δοκιμάσω την αναπαραγωγή ελλξικών υποτίτλων ώστε να πειστούν.

α, ξέχασα, ο κύριος στο service μου πρότεινε να "ενσωματώσω" τους υπότιτλους στις ταινίες....

...τι να πω;

να σου πω εγω τι έκανα:

κατέβασα τα δυο αρχεία T-TDT5DEUC-1024.1 και T-MSX5DEUC-2011.0 γιατί δεν ήξερα ποιο αντιστοιχεί στη δικιά μου.

τα αποσυμπίεσα σε ένα στικάκι 2G B φορμαρισμένο σε fat32.

έγιναν δύο φάκελοι στο στικάκι και επιπλέον αντέγραψα μέσα στο στικ και τα δύο παραπάνω αρχεία, ασυμπίεστα, .exe όπως ήταν...

το σύνδεσα στην tv και βρήκε μόνη αυτή πιο ήταν το σωστό...

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω! Παντως μην την ...σπασεις. Η tv ειναι πολυ καλη. Απο εικονα στα ψηφιακα τα σπαει. Με τον player δεν εχω ιδιαιτερα προβλημα αν και λιγο τον χρησιμοποιω.

λοιπόν, μετέτρεψα έναν υπότιτλο σε .smi και ως εκ θαύματος παίζει κανονικά... καμιά ιδέα κανείς;

μετά είχα μια ιδέα: μετέτρεψα τον .srt υπότιτλο από utf-8 σε ansi και: ΕΠΑΙΞΕ.... έλεος με τη samsung Θα μας τρελάνει εντελώς....