Και έτσι ακριβώς έγινε. Έβαλα και τα δύο αρχεία στο USB και η TV έτρεξε εκείνο που έπρεπε. Ευχαριστώ συντοπίτη...Μπορείς να δεις τον τύπου του αρχείου που έχει η tv και να κατεβάσεις το αντίστοιχο. Αλλιώς κατέβασέ τα και τα δύο και θα βρεί η tv μόνη της πιο είναι το σωστό.
......
Και γενικός θα έχω κάποιο θέμα με τα νέα σήματα και τάσεις της αγοράς?
Επίσης κάπου άκουσα ότι είναι κακό που είναι στα 50hz και ότι έχει hdmi 1.2 και έχει βγει 1.4 και αυτό είναι κακό επίσης. Το ποσο κακά και τα 2 περιμένω να μου τα πείτε εσείς
Από όσα έχω διαβάσει το μονο αρνητικό είναι τα 50Hz . Τα οποια θα έχουν πρόβλημα μονο σε περιπτώσεις γρηγορης κίνησης όπως τα αθλητικά (δυστυχώς) και θα δημιουργούν ένα motion blur......
Σημερα μετα απο ενα χρονο συμβιωσεις με την 32c530 συνδεσα εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη για pvr και επι της ευκαιριας ελεγξα και τα καναλια και ειδα οτι ο εξωτερικος αποκωδικοποιητης δινει λιγο καλυτερη εικονα(πιο ζωντανη) απο οτι της τηλεορασης, το εχει παρατηρησει κανεις αλλος, υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η τηλεοραση;
ΝΑΙ:2thumb22sup:...και τελευταια ερωτηση, η βαση περιστρεφεται;
Γιατι αν και προσπαθησα δεν το καταφερα
OXI, απλώς δώσε λίγο δύναμη, έτσι ήταν και στην δίκια μουΜα πως περιστρεφεται αφου ειναι πολλη σκληρη η βαση. Μηπως πρεπει να ξεσφιξω καμια βιδα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.