Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΟΚ τα καταφερα με το PVR.
Να ρωτήσω κάτι άλλο, στο σερβις μενού που ενεργοποίησα το PVR είχε και ένα
3D option που είναι απενεργοποιημένο. Τι είναι αυτό, γίνεται μήπως και 3D!!!!
Ναι .... μη φας....έχει γλαρόσουπα!!!:flipout:

Μπορεί κάποιος να μου πει ξανά τις οδηγίες για το guide+ για την lec653.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι .... μη φας....έχει γλαρόσουπα!!!:flipout:

Δεν περιμενα να έχει 3D αλλά ξέρει κάποιος τι λειτουργία είναι αυτή?

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν περιμενα να έχει 3D αλλά ξέρει κάποιος τι λειτουργία είναι αυτή?

καλη η γλαροσουπα απτα χερακια του kandilak? :p παντως δεν πρεπει ναναι για την τιβι μας αυτη η επιλογη... αν θες κανε μια δοκιμη να παιξεις με αυτη τη ρυθμηση κ αν δε γινει τουβλο η τιβι , καλα θαναι :guitarist:

εχω μια ερωτηση ρε παιδια. ενεργοποιησα το hotel mode για το pvr , ολα κομπλε. το μονο προβλημα μου ειναι πως οταν το hotel mode ειναι ενεργοποιημενο, απενεργοποιουνται (greyed out) το channel section (εκει που ψαχνεις για καναλια) και το plug & play στο setup menu. ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; αν απενεργοποιησω το hotel mode, ενεργοποιουνται κανονικα..

εχω μια ερωτηση ρε παιδια. ενεργοποιησα το hotel mode για το pvr , ολα κομπλε. το μονο προβλημα μου ειναι πως οταν το hotel mode ειναι ενεργοποιημενο, απενεργοποιουνται (greyed out) το channel section (εκει που ψαχνεις για καναλια) και το plug & play στο setup menu. ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; αν απενεργοποιησω το hotel mode, ενεργοποιουνται κανονικα..

δεν βρισκω κατι παραλογο σε αυτα που λες. ετσι επρεπε να ειναι. απενεργοποιησε λοιπον το hotel mode και εισαι οκ. το pvr δε φευγει... επρεπε να το απενεργοποιησεις(τo hotel mode) τη στιγμη που ενεργοποιησες το pvr.. δες παλι τον οδηγο.

δεν βρισκω κατι παραλογο σε αυτα που λες. ετσι επρεπε να ειναι. απενεργοποιησε λοιπον το hotel mode και εισαι οκ. το pvr δε φευγει... επρεπε να το απενεργοποιησεις(τo hotel mode) τη στιγμη που ενεργοποιησες το pvr.. δες παλι τον οδηγο.

σωστος, μου ξεφυγε αυτο.. :behead:

Προσωπικά μου κάνει σπασίματα στα 100Hz εκτός από τη ρύθμιση καθαρή εικόνα. Και δεν κάνει ποτέ με απενεργοποιημένο το motion plus.

Το οτι σε μερικους κανει σπασιματα και σε αλλους οχι αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. Εχω δοκιμασει ολλες τις παραλαγες στο motion plus αλλα τιποτα. ειδικα στη ΝΕΤ είναι άστα να πανε. Καποιο μελος μου ειπε οτι εχει προβλημα η πλατφορμα των κρατικων καναλιων, αλλα και στο ΣΚΑΙ μου κανει αλλα λιγοτερο. Τις προαλλες δοκιμασα να δω αγωνα στη ΝΕΤ απο αναλογικο και δεν ειχα προβλημα. Αλλα εκει η εικονα ειναι τραγικη...

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φίλε δοκίμασε τυπικό και motion plus καθαρή εικόνα.
βάλε και τα φίλτρα mpeg και ψηφιακό στο auto.

θα δεις μεγάλη διαφορά.

θα το κάνω φίλε μου και ελπίζω να δω διαφορα.
Τα φίλτρα mpeg και ψηφιακο στο auto που τα βρισκω στο μενου;;;
Ευχαριστω...

θα το κάνω φίλε μου και ελπίζω να δω διαφορα.
Τα φίλτρα mpeg και ψηφιακο στο auto που τα βρισκω στο μενου;;;
Ευχαριστω...

Το έχω κάνει αλλά μία από τα ίδια...

Το τελευταίο firmware να το κατεβασω; θα δω καμιά βελτίωση;;

Last edited:

Βασικα κι εγω περιμενω να μου ερθει το refurbised WiFi stick να δω κατα ποσο δουλευει με την τηλεοραση μας, παρεπιπτοντως ειμαι περιεργος πως προστατευεται η τηλεοραση οταν εχεις ασυρματο δικτυο απο σκουληκια που προσβαλουν ακομη και κινητα με πλατφορμες Linux...

Το οτι σε μερικους κανει σπασιματα και σε αλλους οχι αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. Εχω δοκιμασει ολλες τις παραλαγες στο motion plus αλλα τιποτα. ειδικα στη ΝΕΤ είναι άστα να πανε. Καποιο μελος μου ειπε οτι εχει προβλημα η πλατφορμα των κρατικων καναλιων, αλλα και στο ΣΚΑΙ μου κανει αλλα λιγοτερο. Τις προαλλες δοκιμασα να δω αγωνα στη ΝΕΤ απο αναλογικο και δεν ειχα προβλημα. Αλλα εκει η εικονα ειναι τραγικη...

εμενα ολα τα κρατικα καναλια κανανε σπασιματα.. η λυση μου? να παιξω με το καλωδιο της κεραιας.. μολις το σηκωσα πιο ψηλα, τα σπασιματα εξαφανιστηκαν. οποτε τωρα το καλωδιο "κρεμεται" απο την δεξια γωνια της τηλεορασης μεχρι να παραγγειλω κρεμαστη βαση για τον τοιχο.

Καλημερα σε ολους. Εχθες το βραδυ μου εμφανιστηκαν στο internet tv το TED και το samsung apps us. Για το samsung apps ξερεται κατι; Απο οτι καταλαβα ολα τα widget ειναι με πληρωμη απο πιστωτικη; Τιποτα free δε παιζει;

εμενα ολα τα κρατικα καναλια κανανε σπασιματα.. η λυση μου? να παιξω με το καλωδιο της κεραιας.. μολις το σηκωσα πιο ψηλα, τα σπασιματα εξαφανιστηκαν. οποτε τωρα το καλωδιο "κρεμεται" απο την δεξια γωνια της τηλεορασης μεχρι να παραγγειλω κρεμαστη βαση για τον τοιχο.

Δηλαδή θες να μου πεις οτι ειναι προβλημα του καλωδιου της τηλεορασης και το πως ειναι τοποθετημενο;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

AVSINGER εκανες τπτ με το wi-fi dongle?

κανω καθε μερα... τα περιμενω... εχουν ταχυδρομηθει απο 2 του μηνα.. λογικα απο μερα σε μερα περιμενω ειδοποιητηριο....... αντε να δουμε τι θα γινει...... οποιος θελει να κατοχυρωσει στικακι να μου δωσει τα λεφτα πριν ερθουν για αποφυγη παρεξηγησης. πχ, αν δεν παιζουν με την τιβι θα σας τα δωσω κανοντας την παπια? ειπαμε απτην αρχη ειναι ενα μικρο ρισκο.. στην τελικη θα λειτουργουν σαν wifi dongle για pc...

Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα από τον ίδιο στο ebay και περιμένω να έρθει από το Hong Kong.
Είδομεν...

Σε καποια sites ειδα πως εφοσον ειναι D-Link DWA-140 δουλευει κανονικα και δεν βλεπω το λογο να μην δουλευουν σε μας, εγω παραυτα δεν παραγγειλα απο το link που βαλατε πιο πισω αλλα απο αλλο e-bay καταστημα που λεει οτι ειναι γνησια αλλα ελαφρως γρατζουνισμενα εξωτερικα, ειδωμεν:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220687923816&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω παραγγείλει κι εγώ ένα από τον ίδιο στο ebay και περιμένω να έρθει από το Hong Kong.
Είδομεν...

απο τον γνωστο πλεον σε ολους μας dreambestbuy κι εσυ ? :afro: