Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι, κατέβασα πριν λίγο το samsung pc share kai μου έβγαλε στο μενου τηs tv dlna 2. μόνο που δεν αναγνωρίζει αρκετά αρχεία βίντεο όπωs m2ts.

έβαλα κι άλλα αρχεία βίντεο και μου λέει ότι (δεν υποστηρίζονται τα αρχεία βίντεο)!
Τα .m2ts δεν τα αναγνωρίζει, πρέπει να τα μετονομάσεις σε .ts αλλά ασχέτως τι κατάληξη έχει κάποιο βίντεο ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά κωδικοποίησης, κάποια μπορεί να παίζουν και κάποια να μην παίζουν.

Εγώ χρησιμοποιώ τηλεχειριζόμενες πρίζες.

1459627.JPG

Ναι αλλά και αυτές οι μπρίζες όταν τις κλείνεις από το τηλεχειριστήριο μπάινουν σε stand by ! Άρα δώρον άδωρο ! Χρειάζεσαι να τις συνδέσεις σε ένα πολύπριζο να του κλέινεις μετά το διακόπτη !

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@avsinger Τι εγινε μηπως και ο ταχυδρομος σου εχει samsung tv και στα εφαγε τα usb? :)

το πιο πιθανο αυτο εχει γινει φιλε... ξερω που μενει ομως.... :p τιποτα... ελπιζω να ερθει αυριο το ειδοποιητηριο καθηστερημενο μια μερα ωστε να μπορω να τα παρω αυριο... πσσσσσ τι ειπα τωρα.... λογικα οπου ναναι φτανουν ... ασε που ειχαν απεργια οι κινεζοι ολοι και καθυστερησαν αλλες 3 μερες... :afro:

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το πιο πιθανο αυτο εχει γινει φιλε... ξερω που μενει ομως.... :p τιποτα... ελπιζω να ερθει αυριο το ειδοποιητηριο καθηστερημενο μια μερα ωστε να μπορω να τα παρω αυριο... πσσσσσ τι ειπα τωρα.... λογικα οπου ναναι φτανουν ... ασε που ειχαν απεργια οι κινεζοι ολοι και καθυστερησαν αλλες 3 μερες... :afro:

Είχαν διακοπές πρωτοχρονιάς, ανάποδοι ανθρώποι, σίγουρα αυτό φταίει.

παιδιά να ρωτήσω κάτι. το τελευταίο firmware βελτιώνει καθόλου τις ρυθμίσεις του motion plus ή παραμένει το ίδιο ισχυρό (και ναι, μιλάω για όταν το βγάλεις τελείως off από το μενού) ?

Το Frame interpolation της τηλεόρασης λειτουργεί μέσω της μεθόδου εισαγωγής πλήρους καρέ (100 καρέ ανά δευτερόλεπτο δηλαδή από τα 50 ή 120 από τα 60 ανάλογα).Η Samsung ειδικά έχει στο μενού και επιλογή custom που χωρίζεται σε 2 υπο-επιλογές Motion blur και Judder.Έχοντας το Motion blur στο 0 και το judder στο 10 αποφεύγεις την εξομάλυνση κίνησης σε μεγάλο βαθμό.Βέβαια έχει να κάνει και με την επεξεργασία εικόνας (η sony με την samsung έχουν τους καλύτερους επεξεργαστές εικόνας).Για πιο κινηματογραφική εικόνα πας σε plasma βέβαια.

Ναι αλλά και αυτές οι μπρίζες όταν τις κλείνεις από το τηλεχειριστήριο μπάινουν σε stand by ! Άρα δώρον άδωρο ! Χρειάζεσαι να τις συνδέσεις σε ένα πολύπριζο να του κλέινεις μετά το διακόπτη !

Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται το stand by μιας πρίζας με το stand by τηλεόρασης, ενισχυτή, media player – σκληρών δίσκων, ps3. Εμένα οι πρίζες είναι πίσω από έπιπλο και το παραπάνω μου έχει λύσει τα χέρια.

Παιδιά, σόρρυ για την ερώτηση που είναι λίγο άσχετη με τη ροή της συζήτησης, αλλά ο ξάδερφος μου πήρε την Samsung LE40C650 και δεν μπορεί να παίξει τους υπότιτλους όταν βάζει το stickaki. Το βίντεο παίζει μια χαρά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Εγώ του είπα τηλεφωνικά τις πιο προφανείς λύσεις, αλλά τίποτα... Anybody help? Thanks!
Σ.Σ. Μπορεί να το έχετε ξανααναφέρει στις 238 σελίδες, αλλά είναι λίγο πολλές για να τις διαβάσω όλες (και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κάνω search).

Παιδιά, σόρρυ για την ερώτηση που είναι λίγο άσχετη με τη ροή της συζήτησης, αλλά ο ξάδερφος μου πήρε την Samsung LE40C650 και δεν μπορεί να παίξει τους υπότιτλους όταν βάζει το stickaki. Το βίντεο παίζει μια χαρά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Εγώ του είπα τηλεφωνικά τις πιο προφανείς λύσεις, αλλά τίποτα... Anybody help? Thanks!
Σ.Σ. Μπορεί να το έχετε ξανααναφέρει στις 238 σελίδες, αλλά είναι λίγο πολλές για να τις διαβάσω όλες (και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κάνω search).
1 να εχει το αρχειο με τους υποτιτλους ιδιο ονομα με το βιντεο
2 να μπει στο μενου και να ρυθμισει τη γλωσσα των υποτιτλων στα ελληνικα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

:ciao:
οτι πληρωνεις παιρνεις

οχι παντα.................
Και στη συγκεκριμενη περιπτωση το ενα κανει 41,43 (χωρις εξοδα μεταφορας) και το αλλο 10,20 αντε να παρεις και προεκταση usb για τις παρεμβολες που ειπαμε κανει στο σημα αλλο 1 ευρω 11,20...
Και οσο για τις παρεμβολες που λεμε εγω προσωπικα δεν το βρισκω καθολου αρνητικο και θα εξηγησω και γιατι μιας και ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος. Αφου εχουμε το ιδιο τσιπακι στα 2 στικακια και δουλευουν στην ιδια συχνοτητα, η παρεμβολη σημενει οτι το dlink ειτε εχει δυνατοτερη κεραια ειτε οτι ειναι ρυθμισμενο να εκπεμπει περισσοτερα mW. Αυτο σημενει μεγαλυτερη εμβελεια σηματος και ταχυτερη μεταφορα δεδομενων. Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει αν θα παρει το ενα με 10 ευρω και θα του ερθει σπιτι του σε 2 βδομαδες η το αλλο με 40-50 αναλογα με το απο που θα το παρει και με τα εξοδα αποστολης. Εγω παντως διαλεξα dlink :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Η θα ειναι καλυτερα μονωμενο μαγνητικα το εργοστασιακο και με κατευθυντικοτητα στην κεραια του θα προσθετα εγω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

:firstprize:
Η θα ειναι καλυτερα μονωμενο μαγνητικα το εργοστασιακο και με κατευθυντικοτητα στην κεραια του θα προσθετα εγω!
ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Και στη συγκεκριμενη περιπτωση το ενα κανει 41,43 (χωρις εξοδα μεταφορας) και το αλλο 10,20 αντε να παρεις και προεκταση usb για τις παρεμβολες που ειπαμε κανει στο σημα αλλο 1 ευρω 11,20...
Και οσο για τις παρεμβολες που λεμε εγω προσωπικα δεν το βρισκω καθολου αρνητικο και θα εξηγησω και γιατι μιας και ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος. Αφου εχουμε το ιδιο τσιπακι στα 2 στικακια και δουλευουν στην ιδια συχνοτητα, η παρεμβολη σημενει οτι το dlink ειτε εχει δυνατοτερη κεραια ειτε οτι ειναι ρυθμισμενο να εκπεμπει περισσοτερα mW. Αυτο σημενει μεγαλυτερη εμβελεια σηματος και ταχυτερη μεταφορα δεδομενων. Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει αν θα παρει το ενα με 10 ευρω και θα του ερθει σπιτι του σε 2 βδομαδες η το αλλο με 40-50 αναλογα με το απο που θα το παρει και με τα εξοδα αποστολης. Εγω παντως διαλεξα dlink :violent-smiley-030:
:SFGSFGSF:Congratulations !!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews -

:firstprize:ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Εγώ πιστεύω οτι η διαφορά στην τιμή είναι το ταμπελάκι samsung.
Ομως ρε παιδιά τίσημασία έχει, και οι 2 κάνατε τη δουλειά σας,μερικά γιούρω πάνω κάτω δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφαγε τάπα η μαμά !

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κι ομως ! εγινε αυτο που ειχα πει. τα πηρα σημερα !!! ακομα δεν τα ανοιξα γιατι πρεπει να ετοιμαστω...(εχω live σημερα, GASBAH HALL ΑΓΑΘΗΜΕΡΟΥ 3 ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 134 -- ΓΚΑΖΙ στις 10:30 ποπ/ροκ). οποιος θελει κοπιαζει ;p θα κανω και video unboxing.. χαχαχαχαχα σι γιου .....