Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με εμενά στο παραπάνω μου post αν γνωρίζετε θα ήθελα την βοήθεια σας

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά έχω αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση και στο ps3 στο star wars η εικόνα κάνει σε γρήγορες μάχες νερά όπως δηλαδή κάνει και στο pc σε μερικά παιχνίδια που δεν είναι ενεργοποιημένο το vsync σαν να πέφτουν τα fps.Mήπως ξέρετε τι συμβαίνει η μήπως έχω κάνει εγώ λάθος ρύθμιση αν και δεν έχω πειράξει τίποτα.Βοηθείστε σας παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς τίποτα γιατι δεν ξέρω τι να κάνω

Επίσης τώρα που πάτησα info βλέπω οτι λέει στην ανάλυση 1280χ20 60hz

φιλε εμενα μου το κανει αυτο στο crysis(σε πισι). δεν ασχοληθηκα ομως μιας κ ειναι το μοναδικο παιχνιδι που το κανει. βεβαια πιστευο πως εγω φταιω γιατι επαιζα με τις αναλυσεις. σε μενα εχουν πεσει τα fps και οταν "κοιταω" γρηγορα δεξια αριστερα, σκοτεινιαζει η οθονη σε καθε αλλαγη frame...αλλα οχι και 1280χ20... μηπως εγραψες λαθος?... 20???? στο COD 5 παιζει απιστευτα, στο φιφα11 κ το προ11 παιζει ΤΕΛΕΙΑ!!!(για πισι μιλαω 8800gts).το vsync κεντάει. το συνιστω, α !! τι vga εχεις????

Δέν μιλάω για το pc φίλε μου αλλα για την τηλεόραση σε γρήγορεσ σκηνές στα παιχνίδια μόνο κάνει κάτι σαν νερά η οθόνη σαν να πέφτουν τα fps.Απλά ειναι παρόμοιο με τα fps στο pc για αυτο και το ανέφερα το pc

Παιδες πιανω ασηρματο σημα απο διπλανο κτιριο intenet εχω πολη καλο σημαι ,αν βαλω το dongle θα παιζει το internet τν??απλα σκαναρει βρησκει κ κανει συνδεση οπος το PS3? Α η τελευτεα αναβαθμιση αξιζει?ή ειναΙ μονο μανουρα...

Αυτο θα κανει κ για συνδεση στο νετ με το λαπτοπ??μιας κ θελω κεραια υςβ κ για το λαπτοπ...κανει κ για τα δυο??

Δέν μιλάω για το pc φίλε μου αλλα για την τηλεόραση σε γρήγορεσ σκηνές στα παιχνίδια μόνο κάνει κάτι σαν νερά η οθόνη σαν να πέφτουν τα fps.Απλά ειναι παρόμοιο με τα fps στο pc για αυτο και το ανέφερα το pc

ναι εχεις δικιο.. δεν ελεγες για το πισι αλλα για το ps3.για το τηλεοπτικο σημα τωρα το γραφεις... τεσπα , ναι συμβαινει αυτο που λες αλλα εγω δεν το εχω παρατηρησει σε τηλεοραση. θυμαμαι που το ειχε γραψει καποιος αλλος ομως εδω . οτι εβλεπε πως πεφταν τα fps . εγω εχω αλλο θεμα και μονο sto crysis απο πισι. οταν βαζω 1980χ1024 κατεβαινει στα 24 fps !!!!! α να σου πω.. δε νομιζω να παιζεις στο ps3 χωρις να βαζεις λειτουργια παιχνιδιου??? αλλιως χαιρω πολυ... φταιει το motionplus. για check

Ναι έχω βάλει στις πηγές στο hdmi της tv παιχνίδι (αυτο είναι προφανώς) αλλα για κάποιο λόγο το motion plus δεν ηταν απενεργοποιημένο.

Ναι έχω βάλει στις πηγές στο hdmi της tv παιχνίδι (αυτο είναι προφανώς) αλλα για κάποιο λόγο το motion plus δεν ηταν απενεργοποιημένο.

Μήπως θα πρέπει και στο μενού > setup > general να επιλέξεις game mode : on ? Δεν έχω ps3 κι έτσι δεν ξέρω αλλά επειδή το έχω δει στο μενού έλεγα μήπως κάνει κάτι...

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε ξαναδιάβασε το post μου(1494). Γράφω "απλή συμβουλή". Πού να μην το έγραφα δηλαδή. Πιστέυω να καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ συμβουλής και υπόδειξης. Πάντως είμαι ο μόνος που δεν τον δούλεψε, κι όμως σε μένα βρήκες να την πείς. Φιλικά πάντα!

Καλά μην παρεξηγείς Κώστα !
Όλα καλά !

Μήπως θα πρέπει και στο μενού > setup > general να επιλέξεις game mode : on ? Δεν έχω ps3 κι έτσι δεν ξέρω αλλά επειδή το έχω δει στο μενού έλεγα μήπως κάνει κάτι...

Ακριβώς έτσι.

το game mode(λειτουργια παιχνιδιου) δεν ειναι απλα να ονομασεις την εισοδο "παιχνιδι". ειναι στις ρυθμισεις(2 γραναζια σε εικονιτσα) , γενικα, λειτ παιχ. εκει ειναι. αποκλειεται να εισαι σε αυτο το mode κ το motionflow να ειναι ενεργοποιημενο. μην το ονομασεις pc ή dvi ενω εισαι στο hdmi1. υπαρχει λογος.. :p για δες το λιγο κ πες τι εγινε.. -bye-

ΕΧΕΙΣ δικαιο avsinger,δεν καταλαβαινω ομως γιατι γινεσαι προσβλητικος,να δεχτω τα περι ηλιθιοτητας που ποσταρα το κειμενο 3 φορες,αλλα περι μιζεριας και κουτοπονηριας...?δεν το καταλαβαινω.Ειχα αγορασει μια τηλεοραση και μου παρουσιασε αυτην την καταστροφικη βλαβη κι εσυ τρελαινεσαι οτι σαμποταρω την samsung...ημαρτον που λεει και ο φαφουτης...ΗΜΑΡΤΟΝ,ουτε ιδρυτικο στελεχος της samsung να ησουνα δεν θα εκανες ετσι,αλλα για να σε καθυσηχασω θα παρεις τα ποσοστα σου απο τις μετοχες σου στην εταιρια καθως απ οτι φαινεται στην c750 θα καταληξω.

ΕΧΕΙΣ δικαιο avsinger,δεν καταλαβαινω ομως γιατι γινεσαι προσβλητικος,να δεχτω τα περι ηλιθιοτητας που ποσταρα το κειμενο 3 φορες,αλλα περι μιζεριας και κουτοπονηριας...?δεν το καταλαβαινω.Ειχα αγορασει μια τηλεοραση και μου παρουσιασε αυτην την καταστροφικη βλαβη κι εσυ τρελαινεσαι οτι σαμποταρω την samsung...ημαρτον που λεει και ο φαφουτης...ΗΜΑΡΤΟΝ,ουτε ιδρυτικο στελεχος της samsung να ησουνα δεν θα εκανες ετσι,αλλα για να σε καθυσηχασω θα παρεις τα ποσοστα σου απο τις μετοχες σου στην εταιρια καθως απ οτι φαινεται στην c750 θα καταληξω.

τωρα μιλας σωστα. 30% επι της αγορας θελω μονο.(αν και ειπα το αντιθετα στο ποστ μου...ΔΕΝ ειμαστε προωθητες ουτε πωλητες). να σου την αληθεια αυτο που με εκνευρισε πιο πολυ ηταν η τεραστια γραμματοσειρα . σα να πρεπει να σου δωσουμε παραπανω προσοχη απο αλλα μελη που και αυτα μπορει να εχουν καποια ασχημη εμπειρια ή να χρηζουν βοηθεια. νασαι σιγουρος οι περισσοτεροι διαβαζουν ΟΛΑ τα ποστ(οπως εγω) κ περιμενουν να καταθεσουν την αποψη τους ή να δωσουν τα "φωτα" τους σε οποιον χρειαζεται ή να μαθουν κατι που δεν ηξεραν. και δεν προσβαλλα... έκραξα :p μιζερια = κλαιω την τυχη μου και τα λεφτα μου(οκ, σου χαλασε αλλα ηταν εκτος εγγυησης. δε σημαινει θα καιγονται ολες... εξαλλου πρεπει να αγορασεις ενα μοντελο 5 τουλαχιστον χρονων για να εισαι σιγουρος πως θα αντεξει κ να ειναι δοκιμασμενο στον καιρο.ολα ταλλα μπορεις να τα διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες του ποστ. περιεχει απειρες πληροφοριες κ χρησιμες). κουτοπονηρος = ποσταρω τεραστια γραμματα, ρωταω γενικα για τα παντα και ο,τι ψαρεψω. ε δεν παει ετσι. τεσπα τα παιρνω ολα πισω και προσθετω ενα καινουριο. τεμπελης = βαριεμαι να ψαχνω στο νετ κ να διαβασω τα προηγουμενα ποστς.απορία... το περι ηλιθιοτητας γιατι το δεχτηκες???? το μονο που ισως δεν επρεπε να γραψω στον εκνευρισμο μου. περα απο αυτα τα ευτραπελα λοιπον.. καλη η επιλογη σου πιστευω. μηπως η sony ομως ειναι καλυτερη ??? :party:

ok,δεν υπαρχει κατι προσωπικο απλα διαφωνιες,οταν λες,ή μαλλον ρωτας για το αν η sony ειναι καλυτερη...εχεις να μου προτεινεις καποιο μοντελο της sony?κατι καλυτερο εστω θεωρητικα απο την c750?θα με βοηθουσε πολυ αυτοΤο θεμα στα φορθμ ειναι οτι ο καθενας μπορει να γραψει σχεδον οτι θελει παρστανοντας το γκουρου της τεχνολογιας και τι εννοω...διαβαζω κριτικες για lcd,ορισμενοι δηλωνουν εντυπωσιασμενοι με τη νεα τους του βου φοβερο χρωμα,ασυναγωνιστη εικονα κτλ κτλ και ας μην επισελθω στισς αναλυσεις ορισμενων για τα ονομαστικα χαρακτηριστικα hz, panel...
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος καποιος χρηστης του forum εγραψε πωw απεκτησε την c750 απο κωτσοβολο με 940euro,εγω περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα το μοντελο αυτο κοστιζε 1360 και με παζαρια μου εκανε μια τιμη 1200 μετριτοις,οταν δε του ανεφερα τον ισχυρισμο του φιλου εμεινε εκπληκτος,οπωσ κι εγω αλλωστε.Αυτα τα αναφερω γιατι καποιοι θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι σε αθτα που γραφουν γιατι με τα σχολια τους μπορει να αποπροσανατολισουν κοσμοπου δεν γνωριζει και απλα επισκεπτεται το forum για να ενημερωθει ως υποψηφιος αγοραστης.Αvsinger με 15% συμβιβαζεσαι?

ok,δεν υπαρχει κατι προσωπικο απλα διαφωνιες,οταν λες,ή μαλλον ρωτας για το αν η sony ειναι καλυτερη...εχεις να μου προτεινεις καποιο μοντελο της sony?κατι καλυτερο εστω θεωρητικα απο την c750?θα με βοηθουσε πολυ αυτοΤο θεμα στα φορθμ ειναι οτι ο καθενας μπορει να γραψει σχεδον οτι θελει παρστανοντας το γκουρου της τεχνολογιας και τι εννοω...διαβαζω κριτικες για lcd,ορισμενοι δηλωνουν εντυπωσιασμενοι με τη νεα τους του βου φοβερο χρωμα,ασυναγωνιστη εικονα κτλ κτλ και ας μην επισελθω στισς αναλυσεις ορισμενων για τα ονομαστικα χαρακτηριστικα hz, panel...
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος καποιος χρηστης του forum εγραψε πωw απεκτησε την c750 απο κωτσοβολο με 940euro,εγω περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα το μοντελο αυτο κοστιζε 1360 και με παζαρια μου εκανε μια τιμη 1200 μετριτοις,οταν δε του ανεφερα τον ισχυρισμο του φιλου εμεινε εκπληκτος,οπωσ κι εγω αλλωστε.Αυτα τα αναφερω γιατι καποιοι θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι σε αθτα που γραφουν γιατι με τα σχολια τους μπορει να αποπροσανατολισουν κοσμοπου δεν γνωριζει και απλα επισκεπτεται το forum για να ενημερωθει ως υποψηφιος αγοραστης.Αvsinger με 15% συμβιβαζεσαι?

http://www.skroutz.gr/s/264715/Samsung-LE40C750-40''.html εδω λοιπον αγαπητοι μου φιλοι θα δειτε πως η τιμη της 40αρας ξεκιναει απο 979 εως 1378. εσυ γενναίο αστερι, καλα λες για την τιμη 1200 με παζαρια στον κωτσ. μηπως ο χρηστης που ειπε για τα 940 ευρω την πηρε χωρις κουτι? τεσπα, εννοειται πως ο καθενας εδω μεσα λεει ο,τι θελει κ ο,τι ξερει. εγω παντως αυτα λεω :) οποτε μη βασιζεσαι κι εσυ σε ο,τι @ριά σου λεει ο καθενας. αυτο ηθελα να πω κ στο πρωτο μου ποστ. ο καθενας αλλες απαιτησεις εχει, άλλα λεφτα διαθετει, άλλο ματι εχει... και κατι ασχετο.. διαβαζω σε πολλα ποστς παραπονα για το latency της TV. εχει κανεις οντως παραπονο ? ή απλα δεν ξερετε να βαζετε game mode??? κι εγω ειχα επιφυλαξεις στην αρχη , αλλα μολις ανακαλυψα πως μπαινει ... κατουρηθηκα απτη χαρα μου(κι ακομα ναλλαξω). μια χαρα ειναι για gaming. καντο 17% κι εληξε. με 19% στη φερνω σπιτι με δωρο μια μπυρα.deal? :ernaehrung004:

.....κι εγω ειχα επιφυλαξεις στην αρχη , αλλα μολις ανακαλυψα πως μπαινει ... κατουρηθηκα απτη χαρα μου(κι ακομα ναλλαξω). μια χαρα ειναι για gaming. ...... :ernaehrung004:
Τι εννοείς? Ότι στην αρχή σου είχε πολύ μεγάλο Latency και στην πορεία που ανακάλυψες με ποιό (σωστό) τρόπο μπαίνει το game mode είδες τεράστια διαφορά στο latency και μπορούσες πλέον να παίξεις άνετα ?
Δηλαδή έχει όντως τόσο μεγάλο Latency?
Και όντως μειώνεται αισθητά με το game mode στο On ?
Και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ και σε ξένα forums οτι η ποιότητα γίνεται τραγική με το game mode στο On ? Μηπως υπερβάλλουν ?
Έχω να δηλώσω οτι θεωρώ ανοησία που κάποιοι συν-κατoxoi διέδωσαν εσφαλμένα φήμες οτι το game mode μπαίνει σε λειτουργία αλλάζοντας όνομα στο Input (φιλικά όμως !). Πολλοί πλέον νομίζουν οτι μπαίνει σίγουρα έτσι.

Πληροφοριακά αναφέρω πως την LE40C750 ο ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ στο τέλος Οκτωβρίου την έδινε 999 . Τώρα δεν ξέρω. Είναι θέματα πολιτικής πωλήσεων-ανταγωνισμού σε κάποιες χρονικές στιγμές.

γεια σας, έχω την 650 και θέλω να αγοράσω μια HD videocamera την sony HDR-XR155E, ξέρει κανείς αν αντιγραφω τις ταινίες απο την κάμερα σε σκληρό αν θα μπορώ να τις βλέπω στην Tv; δηλαδή αν υποστηρίζει η 650 το σύστημα AVCHD!
ευχαριστώ

γεια σας, έχω την 650 και θέλω να αγοράσω μια HD videocamera την sony HDR-XR155E, ξέρει κανείς αν αντιγραφω τις ταινίες απο την κάμερα σε σκληρό αν θα μπορώ να τις βλέπω στην Tv; δηλαδή αν υποστηρίζει η 650 το σύστημα AVCHD!
ευχαριστώ

φιλε με αυτη την καμερα μπορεις να κανεις εγγραφη σε MPEG-2 και AVCHD φορμα(τουλαχιστον σε αυτα). οποτε σιγουρα αν κανεις εγγραφη σε MPEG-2 δε θαχεις προβλημα. αν γραφεις σε AVCHD το αρχειο που θα δημιουργειται οταν το περνας στο σκληρο, θα ειναι λογικα m2ts το οποιο το παιζει ο παιχτης(player :p) της τιβι. πιστευω δε θαχεις κανενα προβλημα. βεβαια αν καποιος εχει AVCHD καμερα καλο ειναι να μιλησει απο εμπειριας(πως λεμε.. απο καρδιας?). απο την αλλη υπαρχουν απειρες λυσεις με λιιιιιγη παραπανω διαδικασια... αλλα οπως ολοι γνωριζουμε εδω εχει δυνατο παιχτη η samsung! α, σε περιπτωση που δε σου παιζει το αρχειο οπως θα το "δωσει" η cam, πρωτα να δοκιμασεις απλα να αλλαξεις την επεκταση... ή σε m2ts ή avi .... περιεργο αλλα τοχω δοκιμασει σε μια ταινια που ειχε ενα περιεργο exte(δεν το θυμαμαι) σε m2ts κ επαιξε πανευμορφα :p αυτα μπορω να σου κι ευχαριστω για την ενδιαφερουσα ερωτηση.εμαθα κι εγω ψαχνοντας :BDGBGDB55: και μια συμπληρωση.. πας σε ενα μαγαζι που εχει την εν λογω καμερα στην εκθεση με το καταλληλο στικακι , γραφεις με την καμ κανα καλο κωλαρακι ή κανα φουσκωτο μπουστο κ κανεις τα τεστ σπιτι σου χωρις αγχος. μονο να προσεξεις μη λερωσεις την τιβι...:p αναμενω με αγωνια το βιντεο... για...... τεχνολογικους σκοπους βεβαια...

Last edited:

Τι εννοείς? Ότι στην αρχή σου είχε πολύ μεγάλο Latency και στην πορεία που ανακάλυψες με ποιό (σωστό) τρόπο μπαίνει το game mode είδες τεράστια διαφορά στο latency και μπορούσες πλέον να παίξεις άνετα ?
Δηλαδή έχει όντως τόσο μεγάλο Latency?
Και όντως μειώνεται αισθητά με το game mode στο On ?
Και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ και σε ξένα forums οτι η ποιότητα γίνεται τραγική με το game mode στο On ? Μηπως υπερβάλλουν ?
Έχω να δηλώσω οτι θεωρώ ανοησία που κάποιοι συν-κατoxoi διέδωσαν εσφαλμένα φήμες οτι το game mode μπαίνει σε λειτουργία αλλάζοντας όνομα στο Input (φιλικά όμως !). Πολλοί πλέον νομίζουν οτι μπαίνει σίγουρα έτσι.

1. πριν ανακαλύψω το πραγματικο game mode...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1323678#post1323678
2. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1331230#post1331230

...αφου σκυλιασα κ το βρηκα !!!

1. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1344245&highlight=%EB%E5%E9%F4.+%F0%E1%E9%F7#post1344245
2. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1377439&highlight=%EB%E5%E9%F4.+%F0%E1%E9%F7#post1377439
3. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1431461&highlight=%EB%E5%E9%F4.+%F0%E1%E9%F7#post1431461

θα φιαξω και ενα βιντεακι μου φαινεται για να γινω ακομα πιο σαφης. για το θεμα της ποιοτητας... η ποιοτητα χαλαει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ αν συνδεσεις πηγη στην εισοδο HDMI1 και την ονομασεις PC ή DVI PC. χαλάει(θολώνει) τραγικα η εικονα, απενεργοποιειται η επιλογη παιχνιδιου και μειωνεται πολυ το lag. στα υπολοιπα hdmi(εκτος του 1 δηλαδη) οπως κ να ονομασεις τη θυρα δεν αλλαζει τεχνικα ΤΙΠΟΤΑ παρα το ονομα.. (και ειλικρινα δεν ξερω τι χρηση μπορει να εχει αυτη η επιλογη..). Με τις σωστες ρυθμισεις ομως εχεις ΚΑΙ χαμηλο lag ΚΑΙ τελεια εικονα.(δεν εχεις motionflow και εχεις επιλογη εικονας μονο στο "τυπικο" αλλα δε μας ενοχλει καθολου αυτο).Με λιγα λογια γιατι θα μπερδευτω κι εγω στο τελος.. για να χαιρεστε τα παιχνιδια σας στην τηλεορασουλα σας :

συνδεστε την κοσνολα σας ή το gaming πισι σας σε οποιο hdmi γουσταρετε, πατηστε μενου στο κοντρολ της τιβι, μπειτε στο μενου με τα 2 γραναζια(ρυθμιση) και μετα πηγαινετε στο "γενικα". εκει μεσα θα βρειτε το "λειτ.παιχ." το οποιο το ενεργοποιητε ή απενεργοποιειτε και ειναι το θρυλικο GAME MODE. Eνεργοποιειστε το και ελατε να με αντιμετωπισετε στο fifa!Μοναδικος περιορισμος : εαν ειστε στην HDMI1 ΜΗΝ ονομασετε την εισοδο pc ή dvi pc γιατι θα ξενερωσετε με την εικονα

σε ολους αξιζει χαμηλο lag......... :party:

Last edited: