Παιδιά έχω αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση και στο ps3 στο star wars η εικόνα κάνει σε γρήγορες μάχες νερά όπως δηλαδή κάνει και στο pc σε μερικά παιχνίδια που δεν είναι ενεργοποιημένο το vsync σαν να πέφτουν τα fps.Mήπως ξέρετε τι συμβαίνει η μήπως έχω κάνει εγώ λάθος ρύθμιση αν και δεν έχω πειράξει τίποτα.Βοηθείστε σας παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς τίποτα γιατι δεν ξέρω τι να κάνω
Επίσης τώρα που πάτησα info βλέπω οτι λέει στην ανάλυση 1280χ20 60hz
Παιδες πιανω ασηρματο σημα απο διπλανο κτιριο intenet εχω πολη καλο σημαι ,αν βαλω το dongle θα παιζει το internet τν??απλα σκαναρει βρησκει κ κανει συνδεση οπος το PS3? Α η τελευτεα αναβαθμιση αξιζει?ή ειναΙ μονο μανουρα...
Δέν μιλάω για το pc φίλε μου αλλα για την τηλεόραση σε γρήγορεσ σκηνές στα παιχνίδια μόνο κάνει κάτι σαν νερά η οθόνη σαν να πέφτουν τα fps.Απλά ειναι παρόμοιο με τα fps στο pc για αυτο και το ανέφερα το pc
Ναι έχω βάλει στις πηγές στο hdmi της tv παιχνίδι (αυτο είναι προφανώς) αλλα για κάποιο λόγο το motion plus δεν ηταν απενεργοποιημένο.
Φίλε ξαναδιάβασε το post μου(1494). Γράφω "απλή συμβουλή". Πού να μην το έγραφα δηλαδή. Πιστέυω να καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ συμβουλής και υπόδειξης. Πάντως είμαι ο μόνος που δεν τον δούλεψε, κι όμως σε μένα βρήκες να την πείς. Φιλικά πάντα!
Μήπως θα πρέπει και στο μενού > setup > general να επιλέξεις game mode : on ? Δεν έχω ps3 κι έτσι δεν ξέρω αλλά επειδή το έχω δει στο μενού έλεγα μήπως κάνει κάτι...
Ναι έχω βάλει στις πηγές στο hdmi της tv παιχνίδι (αυτο είναι προφανώς) αλλα για κάποιο λόγο το motion plus δεν ηταν απενεργοποιημένο.
ΕΧΕΙΣ δικαιο avsinger,δεν καταλαβαινω ομως γιατι γινεσαι προσβλητικος,να δεχτω τα περι ηλιθιοτητας που ποσταρα το κειμενο 3 φορες,αλλα περι μιζεριας και κουτοπονηριας...?δεν το καταλαβαινω.Ειχα αγορασει μια τηλεοραση και μου παρουσιασε αυτην την καταστροφικη βλαβη κι εσυ τρελαινεσαι οτι σαμποταρω την samsung...ημαρτον που λεει και ο φαφουτης...ΗΜΑΡΤΟΝ,ουτε ιδρυτικο στελεχος της samsung να ησουνα δεν θα εκανες ετσι,αλλα για να σε καθυσηχασω θα παρεις τα ποσοστα σου απο τις μετοχες σου στην εταιρια καθως απ οτι φαινεται στην c750 θα καταληξω.
ok,δεν υπαρχει κατι προσωπικο απλα διαφωνιες,οταν λες,ή μαλλον ρωτας για το αν η sony ειναι καλυτερη...εχεις να μου προτεινεις καποιο μοντελο της sony?κατι καλυτερο εστω θεωρητικα απο την c750?θα με βοηθουσε πολυ αυτοΤο θεμα στα φορθμ ειναι οτι ο καθενας μπορει να γραψει σχεδον οτι θελει παρστανοντας το γκουρου της τεχνολογιας και τι εννοω...διαβαζω κριτικες για lcd,ορισμενοι δηλωνουν εντυπωσιασμενοι με τη νεα τους του βου φοβερο χρωμα,ασυναγωνιστη εικονα κτλ κτλ και ας μην επισελθω στισς αναλυσεις ορισμενων για τα ονομαστικα χαρακτηριστικα hz, panel...
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος καποιος χρηστης του forum εγραψε πωw απεκτησε την c750 απο κωτσοβολο με 940euro,εγω περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα το μοντελο αυτο κοστιζε 1360 και με παζαρια μου εκανε μια τιμη 1200 μετριτοις,οταν δε του ανεφερα τον ισχυρισμο του φιλου εμεινε εκπληκτος,οπωσ κι εγω αλλωστε.Αυτα τα αναφερω γιατι καποιοι θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι σε αθτα που γραφουν γιατι με τα σχολια τους μπορει να αποπροσανατολισουν κοσμοπου δεν γνωριζει και απλα επισκεπτεται το forum για να ενημερωθει ως υποψηφιος αγοραστης.Αvsinger με 15% συμβιβαζεσαι?
Τι εννοείς? Ότι στην αρχή σου είχε πολύ μεγάλο Latency και στην πορεία που ανακάλυψες με ποιό (σωστό) τρόπο μπαίνει το game mode είδες τεράστια διαφορά στο latency και μπορούσες πλέον να παίξεις άνετα ?.....κι εγω ειχα επιφυλαξεις στην αρχη , αλλα μολις ανακαλυψα πως μπαινει ... κατουρηθηκα απτη χαρα μου(κι ακομα ναλλαξω). μια χαρα ειναι για gaming. ...... :ernaehrung004:
ok,δεν υπαρχει κατι προσωπικο απλα διαφωνιες,οταν λες,ή μαλλον ρωτας για το αν η sony ειναι καλυτερη...εχεις να μου προτεινεις καποιο μοντελο της sony?κατι καλυτερο εστω θεωρητικα απο την c750?θα με βοηθουσε πολυ αυτοΤο θεμα στα φορθμ ειναι οτι ο καθενας μπορει να γραψει σχεδον οτι θελει παρστανοντας το γκουρου της τεχνολογιας και τι εννοω...διαβαζω κριτικες για lcd,ορισμενοι δηλωνουν εντυπωσιασμενοι με τη νεα τους του βου φοβερο χρωμα,ασυναγωνιστη εικονα κτλ κτλ και ας μην επισελθω στισς αναλυσεις ορισμενων για τα ονομαστικα χαρακτηριστικα hz, panel...
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος καποιος χρηστης του forum εγραψε πωw απεκτησε την c750 απο κωτσοβολο με 940euro,εγω περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα το μοντελο αυτο κοστιζε 1360 και με παζαρια μου εκανε μια τιμη 1200 μετριτοις,οταν δε του ανεφερα τον ισχυρισμο του φιλου εμεινε εκπληκτος,οπωσ κι εγω αλλωστε.Αυτα τα αναφερω γιατι καποιοι θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι σε αθτα που γραφουν γιατι με τα σχολια τους μπορει να αποπροσανατολισουν κοσμοπου δεν γνωριζει και απλα επισκεπτεται το forum για να ενημερωθει ως υποψηφιος αγοραστης.Αvsinger με 15% συμβιβαζεσαι?
Αυτο θα κανει κ για συνδεση στο νετ με το λαπτοπ??μιας κ θελω κεραια υςβ κ για το λαπτοπ...κανει κ για τα δυο??
γεια σας, έχω την 650 και θέλω να αγοράσω μια HD videocamera την sony HDR-XR155E, ξέρει κανείς αν αντιγραφω τις ταινίες απο την κάμερα σε σκληρό αν θα μπορώ να τις βλέπω στην Tv; δηλαδή αν υποστηρίζει η 650 το σύστημα AVCHD!
ευχαριστώ
Τι εννοείς? Ότι στην αρχή σου είχε πολύ μεγάλο Latency και στην πορεία που ανακάλυψες με ποιό (σωστό) τρόπο μπαίνει το game mode είδες τεράστια διαφορά στο latency και μπορούσες πλέον να παίξεις άνετα ?
Δηλαδή έχει όντως τόσο μεγάλο Latency?
Και όντως μειώνεται αισθητά με το game mode στο On ?
Και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ και σε ξένα forums οτι η ποιότητα γίνεται τραγική με το game mode στο On ? Μηπως υπερβάλλουν ?
Έχω να δηλώσω οτι θεωρώ ανοησία που κάποιοι συν-κατoxoi διέδωσαν εσφαλμένα φήμες οτι το game mode μπαίνει σε λειτουργία αλλάζοντας όνομα στο Input (φιλικά όμως !). Πολλοί πλέον νομίζουν οτι μπαίνει σίγουρα έτσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.