Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια, να σας ρωτησω κατι...
προσπαθω να βρω τον ιδανικο τροπο να την τοποθετησω στο δωματιο μου, και για να μπει στο υψος που θελω, χωραει εντελως οριακα. Σχεδον ακουμπαει (λιγοτερο απο 1cm αποσταση) στο καλοριφερ, και φοβαμαι μηπως μακροπροθεσμα δημιουργησει κανενα προβλημα αυτη η ζεστη...

Απο την αλλη, για να μπει ελαφρως πανω απο το καλοριφερ (οπου και αποκταμε 15cm ανεση απο τον τοιχο κιολας) πρεπει να ανεβει 30cm πιο πανω, κατι που την φερνει πολυ ψηλα, και επισης θα επρεπε να δωσω μια κλιση προς τα κατω, κατι που δεν επιτρεπει η βαση της...

Αρα θα εχω προβλημα με το καλοριφερ αν τη βαλω στην αρχικη θεση? Γιατι αν ναι, πρεπει να λυσω αρκετα προβληματα για να εγκατασταθει σωστα :(
Δεν είναι φρόνιμο να μπει η TV δίπλα στο καλόριφέρ και ακόμα περισσότερο λάθος είναι να μπει έστω και ελαφρά πάνω από το καλοριφέρ (η ροή αέρα είναι από κάτω προς τα πάνω). Εγώ θα έλεγα να κλείσεις τα βανάκια στο σώμα του καλοριφέρ που είναι κοντά στην TV και να ψάξεις άλλο τρόπο θέρμανσης του δωματίου.........

Βαλε ενα μικρο διαχωριστικο αναμεσα πχ ενα κοματι mdf 0,6mm.
Το mdf και να ζεσταθει δεν ακτινοβολει την θερμοτητα οπως το σιδερο.
Εκτος εαν δεν σ'αρεσει απο αισθητικης πλευρας.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Είμαι και εγώ κάτοχος της le40c653 από Saturn εδώ και 4 ημέρες.
Ευχαριστώ για το ποστάρισμα της προσφοράς και για τις χρησιμες απαντήσεις.:4624:

Βαλε ενα μικρο διαχωριστικο αναμεσα πχ ενα κοματι mdf 0,6mm.
Το mdf και να ζεσταθει δεν ακτινοβολει την θερμοτητα οπως το σιδερο.
Εκτος εαν δεν σ'αρεσει απο αισθητικης πλευρας.

Κι εγώ αυτό θα έκανα. Θα μπορείς κιόλας να παρκάρεις εκεί το κοντρόλ!
Έχετε βάλει το πρόσωπο σας πάνω από καλοριφέρ? Είναι σαν αερόθερμο!

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Είμαι και εγώ κάτοχος της le40c653 από Saturn εδώ και 4 ημέρες.
Ευχαριστώ για το ποστάρισμα της προσφοράς και για τις χρησιμες απαντήσεις.:4624:
Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Μια απο τα ιδια και εγω! Νεος κατοχος τησ le40c653 απο τη saturn στη Συγγρου στις 28/12!!!! Με πανελ sq01 και κανενα καμμενο pixel! Ενεργοποιημενο pvr με τη πρωτη και γενικα ολα τελεια προς το παρον!!!! Οποτε μπορειτε να με βαλετε και μενα στη λιστα με τους κατοχους.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Μια απο τα ιδια και εγω! Νεος κατοχος τησ le40c653 απο τη saturn στη Συγγρου στις 28/12!!!! Με πανελ sq01 και κανενα καμμενο pixel! Ενεργοποιημενο pvr με τη πρωτη και γενικα ολα τελεια προς το παρον!!!! Οποτε μπορειτε να με βαλετε και μενα στη λιστα με τους κατοχους.

δηλαδή ακόμα δεν τηνπήρες και την χάκαρες ! Έτσι, έτσι ! Καλορίζικη

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλή χρονιά και καλορίζικη. Μια απορία....γιατί τόσος καημός να μπουν όλοι στη λίστα κατόχων....κληρώνει τίποτα;:huh2:

στο saturn της συγγρου οσοι την αγορασατε τωρα, μαθατε αν εχει αποθεμα?
μιλαω για την le40c653.. η προσφορα τυπικα ισχυει μεχρι 14/1..

νομιζω στα 599 ειναι καλη ευκαιρια κ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.. τι λετε?

Καλημερα. Εγω οταν τη πηρα, ειχαν μεινει αλλες 7. Οποτε δυσκολα να εχουν αλλες τωρα.Αλλα αυριο που θα ανοιξουν δε χανεις τιποτα να τους κανεις ενα τηλεφωνακι. Παντως ειναι τελεια!!! Οσο για τη λιστα κατοχων της τηλεορασεις νομιζα οτι εσεις το θελατε. Απο μενα δε με απασχολει καθολου...

Δε ξέρω αν είναι απαραίτητο, δοκίμασέ το και αν συνδέονται όλα τα PC και η TV θα´σαι μια χαρά.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και από εμένα.
Το δίκτυο λειτουργεί κανονικά και με static IP.
Τελικά για το θέμα του DLNA Server εγκατέστησα το MiniDLNA Server for linux μιας και το βασικό μου μηχάνημα τρέχει κυρίως Ubuntu Linux.
Αφού βρήκα οδηγίες στο internet μέσω google. Η εγκατάσταση ήταν πολύ εύκολη (κλασικά από την κονσόλα με copy paste εντολών) και ο server έτρεξε αμέσως.
Μόνη παρατυπία το refresh όταν προσθέτω ή αφαιρώ αρχεία που είναι λίγο μπελαλίδικο.
Τα βίντεο τρέχουν χωρίς σπασίματα μέσω ethernet, οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά, έχει σταμάτημα, ξεκίνημα,μπρός, πίσω στην ταινία.
Μια χαρά!:BDGBGDB55:
Δεν δοκίμασα ακόμη αν διαβάζει από άλλον δίσκο (εκτός Home) ή από εξωτερικό δίσκο. Μάλλον δοκίμασα και δεν λειτουργούσε (έβλεπε τα παλιά) αλλά μάλλον ήταν θέμα refresh.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και με υγεία!

1ο ποστ μόνο και μόνο για να πω ευχαριστώ στο φόρουμ για την μεγάλη βοήθεια από τους... ψαγμένους και μη.

Αγόρασα μια samsung 40c653 απο saturn με 549ευρω.

1. Είχα μια παλιά 21'' sony wega που έλεγα θα την αλλάξω μόνο αν χαλάσει. Αλλά νομίζω οι παλιές τηλεοράσεις είναι...αιωνόβιες.

2. Ήθελα να πάρω 32''. Λογικό αφού στα 3μ ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και με την sony. ΕΥΤΥΧΩΣ όμως σας άκουσα και πήρα 40''.

3. Εύκολα κατέληξα στην samsung 40c653.
Έχω πάθει σοκ με την πολύ καλή ποιότητα εικόνας (χωρίς να συγκρίνετε βέβαια με άλλες tv π.χ.των 1500ευρω!).
Αλλά σε αυτά τα λεφτά...:firstprize:

4. Μοναδική παραφωνία στις πληροφορίες που είχα από εδώ, ήταν ότι ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω από www.technixx.gr (έκανα τηλεφωνική κράτηση της samsung 32c650 στα 539ευρώ! για να την παραλάβω ο ίδιος από Θεσσαλονίκη), διάβασα αρνητικά σχόλια για μη ελληνική εγγύηση κλπ. Παιδιά υπάρχουν ακόμα προβλήματα με αγορές από e-shop και εγγυήσεις;
Εγώ (που δεν ασχολούμαι) έμαθα ότι η ίδια η samsung έχει την εγγύηση στην Ελλάδα και όχι ο fourlis που μέχρι πρόσφατα ήταν ο αντιπρόσωπος.

Η τηλεόραση έχει πολλά καλούδια και σίγουρα πρέπει να διαβάσω και άλλες σελίδες από αυτό το Θέμα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ

Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από εμένα... Ψάχνω αυτές τις μέρες να δω τι παίζει με την C650 και βρίσκω μπροστά μου το παλιό μοντέλο Β650 με τιμή ακριβότερη από το πιο νέο. Παίζει τίποτα ? Εντάξει σχεδιαστικά η C650 είναι ανώτερη αλλά μήπως είναι και κάτι άλλο?

1) http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40.html?keyphrase=Samsung+LE40C650

2) http://www.skroutz.gr/s/74222/Samsung-LE40B650-40.html?keyphrase=Samsung+LE40b650

ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από εμένα... Ψάχνω αυτές τις μέρες να δω τι παίζει με την C650 και βρίσκω μπροστά μου το παλιό μοντέλο Β650 με τιμή ακριβότερη από το πιο νέο. Παίζει τίποτα ? Εντάξει σχεδιαστικά η C650 είναι ανώτερη αλλά μήπως είναι και κάτι άλλο?

1) http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40.html?keyphrase=Samsung+LE40C650

2) http://www.skroutz.gr/s/74222/Samsung-LE40B650-40.html?keyphrase=Samsung+LE40b650

ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είναι προφανώς κάποια ξεχασμένα κομμάτια της B650 σε κάποια μικρότερα μαγαζιά που ποτέ δεν έριξαν τις τιμές τους. Κι όχι μόνο σχεδιαστικά, πολλές λειτουργίες της C δεν υπάρχουν στη B σειρά με κυριότερο το ότι η C υποστηρίζει DTS Audio των ταινιών mkv.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είναι προφανώς κάποια ξεχασμένα κομμάτια της B650 σε κάποια μικρότερα μαγαζιά που ποτέ δεν έριξαν τις τιμές τους. Κι όχι μόνο σχεδιαστικά, πολλές λειτουργίες της C δεν υπάρχουν στη B σειρά με κυριότερο το ότι η C υποστηρίζει DTS Audio των ταινιών mkv.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα βλέπω πως το saturn ;exei thn C653 549euro προσφορά. πιστεύω έχει το κάτι ελάχιστα παραπάνω από την C650. Να ορμήξω να την πάρω?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα βλέπω πως το saturn ;exei thn C653 549euro προσφορά. πιστεύω έχει το κάτι ελάχιστα παραπάνω από την C650. Να ορμήξω να την πάρω?

Χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι πολύ καλή προσφορά. Χτυπήθηκε πολλές φορές αυτές τις μέρες! Όταν λες το κάτι ελάχιστα? Μόνο στην εμφάνιση διαφέρει.

Last edited:
Χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι πολύ καλή προσφορά. Χτυπήθηκε πολλές φορές αυτές τις μέρες! Όταν λες το κάτι ελάχιστα? Μόνο στην εμφάνιση διαφέρει.

Εννοείς τη βάση στήριξης?

κατω απο εκει που λεει samsung η c650 εχει καμπυλη ενω η c653 ειναι ευθεια

(αναμεσα απο το samsung και τη βαση)

attachment.php
<-----c650

attachment.php
<----c653

Attachments

• samsung1.JPG
    samsung1.JPG
    3 KB · Views: 129
  • samsung.JPG