Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Δεν είναι φρόνιμο να μπει η TV δίπλα στο καλόριφέρ και ακόμα περισσότερο λάθος είναι να μπει έστω και ελαφρά πάνω από το καλοριφέρ (η ροή αέρα είναι από κάτω προς τα πάνω). Εγώ θα έλεγα να κλείσεις τα βανάκια στο σώμα του καλοριφέρ που είναι κοντά στην TV και να ψάξεις άλλο τρόπο θέρμανσης του δωματίου.........Παιδια, να σας ρωτησω κατι...
προσπαθω να βρω τον ιδανικο τροπο να την τοποθετησω στο δωματιο μου, και για να μπει στο υψος που θελω, χωραει εντελως οριακα. Σχεδον ακουμπαει (λιγοτερο απο 1cm αποσταση) στο καλοριφερ, και φοβαμαι μηπως μακροπροθεσμα δημιουργησει κανενα προβλημα αυτη η ζεστη...
Απο την αλλη, για να μπει ελαφρως πανω απο το καλοριφερ (οπου και αποκταμε 15cm ανεση απο τον τοιχο κιολας) πρεπει να ανεβει 30cm πιο πανω, κατι που την φερνει πολυ ψηλα, και επισης θα επρεπε να δωσω μια κλιση προς τα κατω, κατι που δεν επιτρεπει η βαση της...
Αρα θα εχω προβλημα με το καλοριφερ αν τη βαλω στην αρχικη θεση? Γιατι αν ναι, πρεπει να λυσω αρκετα προβληματα για να εγκατασταθει σωστα![]()