Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

λογικό αυτό που λες, αλλά πως γίνεται να λειτουργεί για ένα παιχνίδι και να μη λειτουργεί για το άλλο;

Επίσης όταν είμαι στο desktop ή κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός παιχνιδιού η τηλεόραση ΔΕΝ είναι σε game mode, όταν αρχίσει το παιχνίδι αλλάζει μόνη της σε game mode!
Αυτό όμως το κάνει μόνο με το ένα παιχνίδι και όχι με το άλλο όπως ανέφερα και παραπάνω.
αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης!

Η σύνδεση TV-Laptop γίνεται πάντα μέσω της ίδιας θύρας hdmi.

εγω πιστευω πως δεν εισαι ποτε game mode απο αυτα που λες... λοιπον, κανε αυτο που θα γραψω...
1. βαλε να δειχνει η τιβι σου το desktop του υπολογιστη
2. απο το κοντρολ της τιβι πατα menu -> πηγαινε στο μενου "ρυθμιση"(αυτη με τα δυο γραναζια) -> μετα πηγαινε στο γενικα και μετα μπορεις να επιλεξεις αν αυτη η εισοδος θαναι game mode ή οχι. δηλαδη η πρωτη επιλογη στο "γενικα" ειναι η Λειτ.παιχ(ή game mode στα αγγλικα). εαν ειναι εαν ειναι στο "ενεργ" , εισαι στο game mode, αν οχι , οχι.
οποτε αν το κανεις ετσι θα εισαι στο desktop και ταυτοχρονα θα εχεις game mode. το περιέγραψα αναλυτικα γιατι ακομα δεν καταλαβαινω πως ακριβως νομιζεις πως το ενεργοποιεις εσυ(ισως να ονοματιζεις τη θυρα σε παιχνιδι ή πισι κ να νομιζεις πως αυτο ειναι. ΔΕΝ εχει να κανει να κανει με το ονομα της θυρας κ προς Θεου(αν υπαρχει) μη βαλεις DVI PC ή συσκευες DVI ενω εισαι στο HDMI1... αν τα κανεις ολα σωστα κ εξακολουθουν να ισχυουν αυτα που λες......... ειναι οντως αξιοπεριεργο. περιμενω αποτελεσμα.... και γρηγορα παρακαλω !!! :Banane0:

Καλησπερα, υπαρχει αλλο νημα , αποκλειστικα για την C630; Γιατι την απεκτησα προσφατα και θα ηθελα να ρωτησω διαφορα.

αυτό το νήμα είναι και για τη C630, δεν υπάρχει αποκλειστικό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

thanks

παίζει δηλαδή να έχω σε λάθος hdmi θύρα της TV συνδεδεμένο το laptop.

γιατί όμως σε μερικά παιχνίδια ενεργοποιήτε και σε μερικά άλλα όχι;
π.χ. στο guitar hero είναι εντάξει αλλά στο crysis δεν μπορώ να το βάλω;

βαλτο σε hdmi 2-4 για ναμαστε σιγουροι πως δε θα μπλεξεις με το 1 το οποιο εχει καποια ιδιαιτεροτητα μονο και μονο αν βεβαια το ονομασεις dvi... εγω παιζω και crysis(το οποιο τακίζει ...) αλλα και guitar hero(με κιθαρες κ drums του xobox ) . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. σεταρε τη σωστα κ θα δεις.. (ή εναλλακτικα λουσου με ultrex). αυτο το χιουμορ μου ειναι αξιοθαυμαστο παντως.. αντε φιαχτο να παιξεις!!!! γα....ει !!!

βαλτο σε hdmi 2-4 για ναμαστε σιγουροι πως δε θα μπλεξεις με το 1 το οποιο εχει καποια ιδιαιτεροτητα μονο και μονο αν βεβαια το ονομασεις dvi... εγω παιζω και crysis(το οποιο τακίζει ...) αλλα και guitar hero(με κιθαρες κ drums του xobox ) . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. σεταρε τη σωστα κ θα δεις.. (ή εναλλακτικα λουσου με ultrex). αυτο το χιουμορ μου ειναι αξιοθαυμαστο παντως.. αντε φιαχτο να παιξεις!!!! γα....ει !!!

Αυτο το χιούμορ σου όμως θερίζει ! (έχεις κάτι με το head & shoulders ?, είναι καλύτερο αρκεί να μην το συνδέσεις στο hdmi1...)

Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω την c630 σε 32", σε αναλογικό σήμα να έχω ενεργοποιημένο το motion plus, και το φίλτρο ψηφιακού θορύβου? Το 2ο το έχω απενεργοποιήσει.Τις ρυθμίσεις εικόνας έχω τις αρχικές και είμαι ικανοποιημένος ,τα περισσότερα είναι στο τυπικό. Ταινίες να προτιμάω 1080p-720p, ή και ποιότητας DVD ; Ταινίες από stickaki ή LAN; Αυτά. Είναι μεγάλο το thread και δεν έψαξα πολύ..

δοκίμασα σε 2 διαφορετικές θύρες hdmi και λοιπόν το πρόβλημα παρουσιάζετε και στις δύο!!!

Παραθέτω και φώτο για να δείτε τι ακριβώς εννοώ.

Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει κανονικά το game mode και στις 2 θύρες.

Στο desktop και στο guitar hero είναι κανονικά σε game mode, στο crysis όμως όχι!
Τρέχοντας το crysis η TV αλλάζει μόνη της την ανάλυση και ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω game mode.

Τις πταίει αγαπητοί συνφορουμίτες;

ιδού και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

sam04091.jpg

sam04101.jpg

sam04081.jpg

sam04071.jpg

εδώ είναι το crysis που ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω το game mode (η επιλογή στις ρυθμίσεις ΔΕΝ είναι διαθέσιμη)
αλλάζει σε 1024Χ768 και απενεργοποιείται το game mode αυτόματα!!!

sam04061.jpg

sam04051.jpg

Προφανώς κάτι πρέπει να κάνω λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... :confused:

Last edited:
Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω την c630 σε 32", σε αναλογικό σήμα να έχω ενεργοποιημένο το motion plus, και το φίλτρο ψηφιακού θορύβου? Το 2ο το έχω απενεργοποιήσει.Τις ρυθμίσεις εικόνας έχω τις αρχικές και είμαι ικανοποιημένος ,τα περισσότερα είναι στο τυπικό. Ταινίες να προτιμάω 1080p-720p, ή και ποιότητας DVD ; Ταινίες από stickaki ή LAN; Αυτά. Είναι μεγάλο το thread και δεν έψαξα πολύ..
από ρυθμίσεις ότι σου αρέσει καλύτερα
εγώ χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις από εδώ, προς τα κάτω, έφτιαξε η εικόνα πάρα πολύ και μετά ότι μου άρεσε στο μάτι καλύτερα

Για ταινίες, από LAN και stick/εξ σκληρό παίζει το ίδιο καλά

Ταινίες να προτιμάς 720p ή και 1080p, τα δέχεται από όσο ξέρω και τα δύο, δε θα δεις και ιδιαίτερη διαφορά νομίζω

δοκίμασα σε 2 διαφορετικές θύρες hdmi και λοιπόν το πρόβλημα παρουσιάζετε και στις δύο!!!

Παραθέτω και φώτο για να δείτε τι ακριβώς εννοώ.

Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει κανονικά το game mode και στις 2 θύρες.

Στο desktop και στο guitar hero είναι κανονικά σε game mode, στο crysis όμως όχι!
Τρέχοντας το crysis η TV αλλάζει μόνη της την ανάλυση και ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω game mode.

Τις πταίει αγαπητοί συνφορουμίτες;

ιδού και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

sam04091.jpg

sam04101.jpg

sam04081.jpg

sam04071.jpg

εδώ είναι το crysis που ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω το game mode (η επιλογή στις ρυθμίσεις ΔΕΝ είναι διαθέσιμη)
αλλάζει σε 1024Χ768 και απενεργοποιείται το game mode αυτόματα!!!

sam04061.jpg

sam04051.jpg

Προφανώς κάτι πρέπει να κάνω λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... :confused:

Φιλε δεν παιζει να κανεις κατι λαθος.. Αφου ενεργοποιητε το game mode και μετα απενεργοποιητε απο μονο του ειναι προφανως προβλημα της τιβι.. Μιλα με το σερβις

ΥΓ Αν μιλησεις πες αν παιζει να αναλαμβανουν αυτοι το παρεδωσε στο σπιτι γιατι κ εγω απο βδομαδα θα την στειλω..

ΥΓ Ισως στην αναλυση 1024 να μην υποστηριζετε το game mode.. Μονο αυτο βρισκω σαν λυση αν δεν ειναι ελατωματικη..

Αν δε σου έχει καθυστέρηση το gameplay στο crysis σε συμβουλεύω να μην μπλέξεις με το σέρβις...μπορεί να σου φτιάξουν αυτό το πρόβλημα (αν και πολύ αμφιβάλλω) και να σου δημιουργήσουν κάνα άλλο (π.χ. καμμένο πιξελάκι)

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δε σου έχει καθυστέρηση το gameplay στο crysis σε συμβουλεύω να μην μπλέξεις με το σέρβις...μπορεί να σου φτιάξουν αυτό το πρόβλημα (αν και πολύ αμφιβάλλω) και να σου δημιουργήσουν κάνα άλλο (π.χ. καμμένο πιξελάκι)

Ωχ! τι ναι αυτα που διαβαζωωω;:violent-smiley-030:
Για πες, τοσο χαλια ειναι οι τυποι; Δυδτυχως δεν το γλυτωνω εγω το σερβις αλλα να ειμαι προετοιμασμενος τουλαχιστον!

Παιδιά μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Όταν κάνει streaming youtube μπορούμε να επιλέξουμε την ανάλυση του βίντεο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωχ! τι ναι αυτα που διαβαζωωω;:violent-smiley-030:
Για πες, τοσο χαλια ειναι οι τυποι; Δυδτυχως δεν το γλυτωνω εγω το σερβις αλλα να ειμαι προετοιμασμενος τουλαχιστον!

Οχι δεν εννοούσα οτι είναι χάλια το σέρβις. Απλά οταν κάτι μας κάνει τη δουλειά μας καλύτερα να μην το ενοχλούμε γιατί μπορεί να την πατήσουμε, π.χ. θυμάμαι παλιότερα εδώ μέσα ένα παιδί που είχε πρόβλημα με το πάνελ και όποτε του το αλλάζανε όλο και κάποιο διαφορετιό πρόβλημα εντόπιζε μετά...

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Όταν κάνει streaming youtube μπορούμε να επιλέξουμε την ανάλυση του βίντεο;

Δυστυχώς όχι...

Να πω και γω την γνώμη μου για την περίπτωση του φίλου mcrenas. Πρώτα απ´'ολα να πω ότι δεν ασχολούμε καθόλου με παιχνίδια στην tv και στο pc πέρα από κάποια flash games δεν παίζω τίποτα άλλο.
Το game mode στην tv με τα λίγα που ξέρω απενεργοποιεί κάποια φίλτρα βελτίωσης της εικόνας για να μπορέσει να ανταποκριθεί γρηγορότερα στην αλλάγή από frame σε frame του παιχνιδιού. Αν το πρόβλημα αυτό συμβαίνει μόνο σε αναλύσεις 1024x768 , το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν είναι HD, πιθανών η tv καταλαβαίνοντας την χαμηλότερη αυτή ανάλυση να αποφασίζει ότι δεν χρειάζεται η απενεργοποίηση των φίλτρων, αφού η επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται για την ανάλυση των frames 1024x768 ασφαλώς θα είναι μικρότερη.
Μην με φάτε απλά την άποψη μου λέω, βάσει της δικής μου λογικής!!!

καλημέρα, υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μπορέσουμε να βάλουμε skype στην 650;

Να πω και γω την γνώμη μου για την περίπτωση του φίλου mcrenas. Πρώτα απ´'ολα να πω ότι δεν ασχολούμε καθόλου με παιχνίδια στην tv και στο pc πέρα από κάποια flash games δεν παίζω τίποτα άλλο.
Το game mode στην tv με τα λίγα που ξέρω απενεργοποιεί κάποια φίλτρα βελτίωσης της εικόνας για να μπορέσει να ανταποκριθεί γρηγορότερα στην αλλάγή από frame σε frame του παιχνιδιού. Αν το πρόβλημα αυτό συμβαίνει μόνο σε αναλύσεις 1024x768 , το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν είναι HD, πιθανών η tv καταλαβαίνοντας την χαμηλότερη αυτή ανάλυση να αποφασίζει ότι δεν χρειάζεται η απενεργοποίηση των φίλτρων, αφού η επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται για την ανάλυση των frames 1024x768 ασφαλώς θα είναι μικρότερη.
Μην με φάτε απλά την άποψη μου λέω, βάσει της δικής μου λογικής!!!

Κι εμένα η γνώμη μου είναι οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει η χαμηλή ανάλυση

SOS!!!
Το μεσημερι εβλεπα μια ταινια απο εξωτερικο σκληρο και κλεινω την TV κανονικα μολις τελειωσε...ολα καλα ολα ωραια μεχρι εδω. Παω πιο μετα να την ξανανοιξω...και τιποτα! Το λαμπακι ηταν αναμμενο (επαιρνε ρευμα δλδ) αλλα μηδενικη ανταποκριση. Την βγαζω απο την πριζα,την ξαναβαζω...ματαια. (να σημειωσω οτι οι μπαταριες στο κοντρολ ειναι καινουριες και οτι δεν λειτουργουσε ουτε το κουμπι αφης που εχει η τηλεοραση). Καποια στιγμη μαλιστα ετσι στο ασχετο εσβησε και το λαμπακι που εχει η τηλεοραση μπροστα ενω τα καλωδια ηταν κανονικα στην πριζα. Και πανω που ημουν απελπισμενος...η τηλεοραση ανοιξε μονη της! Μετα απο μερικα λεπτα!
Τωρα μολις θελω να την ανοιξω, παταω οποιοδηποτε κουμπι και πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα για να ανοιξει ενω πιο παλια εκανε περιπου 5. Να παρω τηλεφωνο για σερβις? Εχω απογοητευτει...

ΥΓ: Με τη βροχη δεν ειχαμε καποια αποτομη πτωση τασης ρευματος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SOS!!!
Το μεσημερι εβλεπα μια ταινια απο εξωτερικο σκληρο και κλεινω την TV κανονικα μολις τελειωσε...ολα καλα ολα ωραια μεχρι εδω. Παω πιο μετα να την ξανανοιξω...και τιποτα! Το λαμπακι ηταν αναμμενο (επαιρνε ρευμα δλδ) αλλα μηδενικη ανταποκριση. Την βγαζω απο την πριζα,την ξαναβαζω...ματαια. (να σημειωσω οτι οι μπαταριες στο κοντρολ ειναι καινουριες και οτι δεν λειτουργουσε ουτε το κουμπι αφης που εχει η τηλεοραση). Καποια στιγμη μαλιστα ετσι στο ασχετο εσβησε και το λαμπακι που εχει η τηλεοραση μπροστα ενω τα καλωδια ηταν κανονικα στην πριζα. Και πανω που ημουν απελπισμενος...η τηλεοραση ανοιξε μονη της! Μετα απο μερικα λεπτα!
Τωρα μολις θελω να την ανοιξω, παταω οποιοδηποτε κουμπι και πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 20 δευτερολεπτα για να ανοιξει ενω πιο παλια εκανε περιπου 5. Να παρω τηλεφωνο για σερβις? Εχω απογοητευτει...

ΥΓ: Με τη βροχη δεν ειχαμε καποια αποτομη πτωση ρευματος.

Τυχερούλη ! τηλεφωνάκι αύριο πρωί πρωί !

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τυχερούλη ! τηλεφωνάκι αύριο πρωί πρωί !

Εν τω μεταξυ η τηλεοραση λειτουργει τωρα κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Ανοιγει οπως παλια. Λες να παρω τηλεφωνο ετσι και αλλιως? Αν ειναι θα παρω απο βδομαδα γιατι θελω να την εχω τουλαχιστον το Σαβ/κο. Το κακο ειναι πως δεν θα μπορω να αποδειξω οτι παρουσιασε προβλημα, αφου πλεον λειτουργει κανονικα...