Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα πας στο network and sharing center
sto choose homegroup and sharing options
επιλέγεις τι ακριβως θες να βλέπεις και κατοπιν πας στο
choose media streaming options
εκει θα δεις την tv και θα κανεις allow την τηλεοραση
τωρα αφου τα κανεις αυτα απο τον media Player και προσθετεις τους φακέλους που θες

για τα βολέ και εγω το έχω δεί αλλα πιθανόν να οφείλεται στο ασπρο backround που εχει στην εξέδρα. πρέπει να μπερδεύεται ο επεξεργαστης εικόνας με το ασπρο της μπάλας και το ασπρο στις εξέδρες. δεν εχει σχέση με το motion plus αλλα με την αθλια εικόνα της net-et1.
το ίδιο ματς αν το δείτε στο sport+ δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα

τέλος για να ανεβουμε και λίγο καθίστε και δείτε το σκ Motogp στον σκαι στο ψηφιακό. προσωπικα την περασμένη κυριακή απόλαυσα αγώνα με φοβερή ποιότητα εικόνας και χρώματα
Αυτο πως ακριβως το κάνεις? Με το windows media player? Δεν μπορείς απλά να διαλεξεις ποιους φακελους θελεις και να τους κάνεις απλά κοινόχρηστους όπως κάνεις για το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις ένα οποιοδηποτε media player πόσο μάλλον αυτό της ίδιας της microsoft.

Εν ολιγης να μπορει να δει το samsung tv media player τους κοινόχρηστους φακέλους που είδη εχεις στο pc σου.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο πως ακριβως το κάνεις? Με το windows media player? Δεν μπορείς απλά να διαλεξεις ποιους φακελους θελεις και να τους κάνεις απλά κοινόχρηστους όπως κάνεις για το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις ένα οποιοδηποτε media player πόσο μάλλον αυτό της ίδιας της microsoft.

Εν ολιγης να μπορει να δει το samsung tv media player τους κοινόχρηστους φακέλους που είδη εχεις στο pc σου.

προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

άλλο το δίκτυο, άλλο το streaming

θες να βλέπει τους φακέλους με τα παιχνίδια του xbox και τον printer η tv η θές απλά να βλέπεις απο την tv video Και μουσική και ταινίες.?

αν ειναι το 1 προφανως δεν γίνεται γιατί μιλάμε για τηλεόραση.

αν ειναι το δευτερο προφανώς και χρειάζεται ενα κλικ επιπλέον για να το κάνεις. αντι να διαλέγεις απο τον windows explorer τους κοινοχρηστους φακέλους της tv πας απο το media player

organize/manage libraries/ video music pictures κλπ
και θα κανεις add ποιους φακέλους θέλεις.

ουτε χρειάζεται να τρέχει ο media player συνέχεια ουτε τιποτα άλλο

χεχε λοιπόν, Σάββατο τσίμπησα ένα Galaxy S με την προσφορά και έπαιξα λίγο με το AllShare, όλα οκ, αυτό που είχε πολύ πλάκα όμως είναι το πρόγραμμα που έχει η Samy και κάνει τα κινητά της χειριστήρια Touch για την τηλεόραση! Για το απλό Remote είναι οκ τίποτα ιδιαίτερο, αλλά η λειτουργία να γίνετε touch joypad για τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση από τα Samsung apps τα σπάει! Ένα και κάτι χρόνο μετά την αγορά της και αυτή η τηλεόραση συνεχίζει να με εκπλήσσει! Το έδειχνα σε κάτι φίλους μου και τους είχε πέσει το σαγόνι κάτω!

By the way έκανα scan ξανά στην τηλεόραση και μου έβγαλε δυο κανάλια της Nova τα οποία όμως είναι με χαμηλό σήμα και δεν δείχνουν τίποτα. Τι παίζει υπάρχουν free κανάλια της Nova για Demo;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

άλλο το δίκτυο, άλλο το streaming

θες να βλέπει τους φακέλους με τα παιχνίδια του xbox και τον printer η tv η θές απλά να βλέπεις απο την tv video Και μουσική και ταινίες.?

αν ειναι το 1 προφανως δεν γίνεται γιατί μιλάμε για τηλεόραση.

αν ειναι το δευτερο προφανώς και χρειάζεται ενα κλικ επιπλέον για να το κάνεις. αντι να διαλέγεις απο τον windows explorer τους κοινοχρηστους φακέλους της tv πας απο το media player

organize/manage libraries/ video music pictures κλπ
και θα κανεις add ποιους φακέλους θέλεις.

ουτε χρειάζεται να τρέχει ο media player συνέχεια ουτε τιποτα άλλο
Εννοείτε το υπογραμμισμένο δεν είμαι ηλίθιος ξέρω τι μπορεί να αναπαράγει και τι όχι η τηλεόραση.

Να σου πω αν μεσα απο το μενου των win7 64bit ultimate ανοιγμα κεντρου δικτυου και κοινης χρησης -> ρυθμησεις κοινης χρησης... -> ρύθμιση ροής πολυμέσων κανουμε κατά λάθος κατάργηση μιας συσκευής π.χ. της τηλεόρασης μετά πως την ξαναβάζουμε αν δεν εμφανίζετε σε αυτή τη λίστα όπως στην εικόνα παρακατω.

Πριν τη διαγραφή/κατάργηση:

Μετά την διαγραφή/κατάργηση:

Και ξέρει κανείς πως σβήνω τη μνήμη της τηλεόρασης για το ποιες ταινίες έχει παίξει και μέχρι ποιο σημείο γιατί αν αναπαράγω μια ταινία χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και μετά απλά της προσθέσω το αρχείο των ελληνικών υπότιτλων εννοείτε με το ίδιο ακριβώς όνομα που έχει η ταινία εκτός φυσικά από την επέκταση που θα είναι .srt. δεν αναπαράγει τους ελληνικούς υπότιτλους γιατί "θυμάται" την πρώτη αναπαραγωγή της ταινίας χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Last edited:

χεχε λοιπόν, Σάββατο τσίμπησα ένα Galaxy S με την προσφορά και έπαιξα λίγο με το AllShare, όλα οκ, αυτό που είχε πολύ πλάκα όμως είναι το πρόγραμμα που έχει η Samy και κάνει τα κινητά της χειριστήρια Touch για την τηλεόραση! Για το απλό Remote είναι οκ τίποτα ιδιαίτερο, αλλά η λειτουργία να γίνετε touch joypad για τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση από τα Samsung apps τα σπάει! Ένα και κάτι χρόνο μετά την αγορά της και αυτή η τηλεόραση συνεχίζει να με εκπλήσσει! Το έδειχνα σε κάτι φίλους μου και τους είχε πέσει το σαγόνι κάτω!

By the way έκανα scan ξανά στην τηλεόραση και μου έβγαλε δυο κανάλια της Nova τα οποία όμως είναι με χαμηλό σήμα και δεν δείχνουν τίποτα. Τι παίζει υπάρχουν free κανάλια της Nova για Demo;

Ποια προσφορα ? υπαρχει ακομα...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποια προσφορα ? υπαρχει ακομα...?
[οφτόπικ]
Galaxy S 249E σε MediaMarkt και Saturn, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια.

Multirama μην μπείς καν στον κόπο να πάρεις τηλέφωνο είναι εκθεσιακά.
[/οφτόπικ]

Last edited:
By the way απο εκεί που ήμουνα χαρούμενος που δουλεύει το app του Remote στην C650, έτυχε να δω σε κάποιο κατάστημα το video της Samsung για το Smart Hub και μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Έφτασε λοιπόν η ώρα η Samsung να μας εμπαίζει όχι μόνο με hardware αλλά και με software στις καινούργιες σειρές προϊόντων της; By the way έψαχνα το Touch Control στα Samsung Apps του Galaxy S και δεν μου το έβγαζε.

Last edited:

By the way απο εκεί που ήμουνα χαρούμενος που δουλεύει το app του Remote στην C650, έτυχε να δω σε κάποιο κατάστημα το video της Samsung για το Smart Hub και μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Έφτασε λοιπόν η ώρα η Samsung να μας εμπαίζει όχι μόνο με hardware αλλά και με software στις καινούργιες σειρές προϊόντων της; By the way έψαχνα το Touch Control στα Samsung Apps του Galaxy S και δεν μου το έβγαζε.
Ψάξε τα "Samsung remote" και "imediashare" στο android market. Εγώ με ZTE blade μια χαρά καταφέρνω αυτά που γράφεις.

Καλησπέρα,

Έχω ένα θέμα με την LE40C650 μου. Νομίζω ότι προέκυψε μετά την αναβάθμιση σε 3009.2, ίσως όμως και μετά απο clone to usb & usb to tv την λίστα με τα κανάλια μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλέυει το κουμπί Guide, ούτε και το Channel List απο το τηλεκοντρόλ. Το μήνυμα που βγαίνει είναι "Δεν είναι διαθέσιμο". Αντίστοιχα απο το μενού όταν επιλέγω Κεραία, δεν είναι καμμία υποεπιλογή ενεργή, και δεν μπορώ να ξανασκανάρω τα κανάλια. Καμμία ιδέα ?

Ψάξε τα "Samsung remote" και "imediashare" στο android market. Εγώ με ZTE blade μια χαρά καταφέρνω αυτά που γράφεις.
Φίλε μου λίγο πιο πάνω γράφω ότι έχω ήδη και εγώ εγκατεστημένο το Samsung Remote και δουλεύει μια χαρά, δεν μιλάω γι αυτό. Για τις δυνατότητες του imediashare επιφυλάσσομαι και θα το δοκιμάσω. Παρόλα αυτά το επερχόμενο Samsung Touch Control App (προς το παρών λειτουργεί μόνο σε Galaxy S2 και όχι στο Galaxy S που έχω επιτρέπει επέκταση των δυνατοτήτων της άμεσης αλληλεπίδρασης με το menu των Internet TV της Samsung. Περισσότερα, όταν με το καλό κυκλοφορήσει και το δοκιμάσω.

Καλησπέρα,

Έχω ένα θέμα με την LE40C650 μου. Νομίζω ότι προέκυψε μετά την αναβάθμιση σε 3009.2, ίσως όμως και μετά απο clone to usb & usb to tv την λίστα με τα κανάλια μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλέυει το κουμπί Guide, ούτε και το Channel List απο το τηλεκοντρόλ. Το μήνυμα που βγαίνει είναι "Δεν είναι διαθέσιμο". Αντίστοιχα απο το μενού όταν επιλέγω Κεραία, δεν είναι καμμία υποεπιλογή ενεργή, και δεν μπορώ να ξανασκανάρω τα κανάλια. Καμμία ιδέα ?[/QUO
Πρεπει να μπεις στο service menu και να απενεργοποιησεις το hotel mode.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορουμε να κανουμε downgrade στο firmware χωρις συνεπειες?
Έχεις βρει κανένα οδηγό για downgrade? Γιατί από "μαμά" samsung δεν υποστηρίζεται, γι'αυτό ρωτάω!

Οχι.Γι' αυτο ρωταω μηπως τυχον ειχαμε κανα νεο.Αν παω να περασω παλιο πανω απο το καινουριο τι θα συμβει?Δεν θα το περασει απλως 'η θα τρεχω και δεν θα φτανω?

Οχι.Γι' αυτο ρωταω μηπως τυχον ειχαμε κανα νεο.Αν παω να περασω παλιο πανω απο το καινουριο τι θα συμβει?Δεν θα το περασει απλως 'η θα τρεχω και δεν θα φτανω?
Δεν θα αναγνωρίσει νεότερη έκδοση firmware και δεν θα το περάσει.

ΟΚ.Ευχαριστώ.Το ρώτησα γιατί χάθηκε το pvr menu από το s.m. και έλεγα να το επαναφέρω.Οπότε πάπαλα.

ΟΚ.Ευχαριστώ.Το ρώτησα γιατί χάθηκε το pvr menu από το s.m. και έλεγα να το επαναφέρω.Οπότε πάπαλα.

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτησή μου. Με απενεργοποίηση του Hotel Mode, το Guide και το μενού Κεραία λειτουργούν κανονικά.

Σχετικά με αυτό που λές, γιατί δεν το ενεργοποιείς το Extended service menu με τον τρόπο που προτείνεται στο
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107&sid=dec9d30b37c2acfabd6931c269a7d3ea
? Εμένα με 3009.2 μου δούλεψε κανονικά.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτησή μου. Με απενεργοποίηση του Hotel Mode, το Guide και το μενού Κεραία λειτουργούν κανονικά.

Σχετικά με αυτό που λές, γιατί δεν το ενεργοποιείς το Extended service menu με τον τρόπο που προτείνεται στο
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107&sid=dec9d30b37c2acfabd6931c269a7d3ea
? Εμένα με 3009.2 μου δούλεψε κανονικά.
Πολύ ωραίος. Σημαντική πληροφορία αυτή που δίνεις. Θα το έχω στα υπ'οψιν.:a0210:

Γειά σας. Είχα αγοράσει πριν 9 μήνες την LE40C653 από Saturn με 450 Ευρώ. Θέλει να την αγοράσει τώρα και η αδελφή μου.. Ξέρετε αν μπορώ ακόμα να την βρω στα saturn ή κάπου αλλού; Αν όχι, μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το διάδοχο μοντέλο αυτής της τηλεόρασης; Ευχαριστώ!