Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

gjonh ευχαριστώ και γω για την δικιά σου πληροφορία.Το έκανα και δούλεψε.Άπαιχτο αυτό το virtual remote.Τρελαίνεις κόσμο αν θες.

Χλωμό το κόβω να την βρεις.Τις είχε φέρει τότε το SATURN παραεισαγωγή και τις έβγαλε για κράχτη.Μόνο απο εξωτερικό και άμα.

Γειά σας. Είχα αγοράσει πριν 9 μήνες την LE40C653 από Saturn με 450 Ευρώ. Θέλει να την αγοράσει τώρα και η αδελφή μου.. Ξέρετε αν μπορώ ακόμα να την βρω στα saturn ή κάπου αλλού; Αν όχι, μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το διάδοχο μοντέλο αυτής της τηλεόρασης; Ευχαριστώ!

Το νεο μοντελο αντικαταστατης της 40c650 πιο ειναι...?

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το νεο μοντελο αντικαταστατης της 40c650 πιο ειναι...?
Δεν νομίζω ότι υπάρχει. Έχουν παρουσιάσει φθηνότερα μοντέλα LED (σειρά 4000 & 5000) και ίσως για να μην υπάρχει εσωτερικός κατάργησαν τις ενδιάμεσες (6ΧΧ & 7ΧΧ) LCD.

Έχω κατεβάσει 2 φορές το αρχείο με το firmware 3009.2 για την 32c650 και δεν μου κάνει εγκατάσταση στην TV.Συγκεκριμένα,το έχω δοκιμάσει και στις δύο θύρες,με δύο διαφορετικά στικάκια(τα οποία παλαιότερα την έχουν αναβαθμίσει μια χαρά) αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε αναβάθμιση.Τι μπορεί να φταίει? Έχει την 3009 έκδοση πάνω τώρα.

Έχω κατεβάσει 2 φορές το αρχείο με το firmware 3009.2 για την 32c650 και δεν μου κάνει εγκατάσταση στην TV.Συγκεκριμένα,το έχω δοκιμάσει και στις δύο θύρες,με δύο διαφορετικά στικάκια(τα οποία παλαιότερα την έχουν αναβαθμίσει μια χαρά) αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε αναβάθμιση.Τι μπορεί να φταίει? Έχει την 3009 έκδοση πάνω τώρα.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου. Δεν χάνεις τίποτα σημαντικό. Εγώ έχω κρατήσει την εργοστασιακή μου 1011 έκδοση και έχω παρακολουθήσει όλα τα change log από τότε μέχρι και το τελευταίο firmware και δεν υπήρχε κάποια αλλαγή που να αξίζει την μετάβαση σε νέο firmware.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην αγχώνεσαι φίλε μου. Δεν χάνεις τίποτα σημαντικό. Εγώ έχω κρατήσει την εργοστασιακή μου 1011 έκδοση και έχω παρακολουθήσει όλα τα change log από τότε μέχρι και το τελευταίο firmware και δεν υπήρχε κάποια αλλαγή που να αξίζει την μετάβαση σε νέο firmware.
Καλά αυτό εννοείται,έχουμε και σημαντικότερα θέματα από το firmware της TV να ασχοληθούμε!
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το περνάει..και επίσης είμαι της άποψης αφού βγαίνει νεότερο firmware όλο και κάτι θα βελτιώνει,έστω και ασήμαντο.

Καλά αυτό εννοείται,έχουμε και σημαντικότερα θέματα από το firmware της TV να ασχοληθούμε!
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το περνάει..και επίσης είμαι της άποψης αφού βγαίνει νεότερο firmware όλο και κάτι θα βελτιώνει,έστω και ασήμαντο.
Το έκανες αποσυμπίεση και έβαλες στο φλασάκι μόνο το αποσυμπιεσμένο αρχείο για να στο αναγνωρίσει;
Αν το έβαλες όπως ήταν όταν το κατέβασες, δε θα το δει η τηλεόραση.

Την έκανα κι εγώ την αναβάθμιση. Όλα καλά.
Το PVR σου δουλεύει ή δεν την έχεις χρησιμοποιήσει αυτή την δυνατότητα?

Το έκανες αποσυμπίεση και έβαλες στο φλασάκι μόνο το αποσυμπιεσμένο αρχείο για να στο αναγνωρίσει;
Αν το έβαλες όπως ήταν όταν το κατέβασες, δε θα το δει η τηλεόραση.
Ναι κανονικά τον αποσυμπιεσμένο φάκελο.Το έχω κάνει πολλές φορές και σε άλλη Samsung που έχω και η διαδικασία είναι σωστή.Τώρα τι γίνεται..δεν ξέρω!

Μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα να δει η tv μου τα αρχεια του υπολογιστη μου, ενώ κατέβασα το Share Manager και τα βλεπει κανονικά τα αρχεια η τηλεόραση, όταν παω να κανω αναπαραγωγή μου γράφει ''το φορμα αρχειου δεν υποστηρίζεται'' και σε ταινιες και σε μουσική και σε φωτο. Καμιά ιδεα?????

Κατ'αρχας βαλτο στο usb1
μετα πατα media player
μετα πατα το κοκκινο κουμπι για να το διαλεξεις
λογικα θα δει τα αρχεια που εχεις μεσα

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτησή μου. Με απενεργοποίηση του Hotel Mode, το Guide και το μενού Κεραία λειτουργούν κανονικά.

Σχετικά με αυτό που λές, γιατί δεν το ενεργοποιείς το Extended service menu με τον τρόπο που προτείνεται στο
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107&sid=dec9d30b37c2acfabd6931c269a7d3ea
? Εμένα με 3009.2 μου δούλεψε κανονικά.
Αν αλλαξω το ονομα του μοντελου οπως λεει στον οδηγο,θα εχει αλλες συνεπεις στην τ.β.(εικονα,ηχο,ρυθμισεις,κτλ.)?
Το εχει δοκιμασει κανεις?

Θελω link απο firmware που να υποστηριζει το PVR....
το δικο μου firmware ειναι παναρχαιο 2010/03/14_001006.....δε μου βγαζει το μενου του pvr ....γιατι??

Εστω κανενας που να του εμεινε σε στικακι και να το ανεβασει καπου,,,,plzz :)
PVR η c650 δεν διαθέτει όπως έρχετε από το εργοστάσιο, πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσω κρυφών μενού. Ακολούθησε της οδηγίες στα παρακάτω link και δες το και στο βίντεο του avsigner

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1453723&postcount=1633

http://www.youtube.com/watch?v=WQZylco1EH8

Το ότι είναι παλιό το firmware σου δεν νομίζω να σε εμποδίσει. Αν δεν τα καταφέρεις λόγω firmware μπορώ να σου ανεβάσω κάπου ένα από αυτά που έχω κρατήσει σε αρχείο, αλλά πρώτα δες το με το firmware που έχεις.

ΔΕΝ μου βγαζει απο το βημα 4 και μετα να μπω πουθενα..οποτε θα χρειαστω λιιιγο νεοτερο firmware....εχω το τελευταιο αλλα δε το βαζω γιατι διαβασα οτι δε λεει και χανετε το pvr ..\
Ευχαριστω

ΔΕΝ μου βγαζει απο το βημα 4 και μετα να μπω πουθενα..οποτε θα χρειαστω λιιιγο νεοτερο firmware....εχω το τελευταιο αλλα δε το βαζω γιατι διαβασα οτι δε λεει και χανετε το pvr ..\
Ευχαριστω
Να σου ανεβάσω το 1016? εγώ έχω το 1011 και δουλεύει