Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ποσο αντιθεση εχει?και πoσο αποκριση m/s?και τελικα μπορει να κανει εγγραφη τηλεοπτικου σηματος?σας ρωταω γιατι δεν τα βρηκα αυτα.

Αντίθεση και απόκριση δεν θυμάμαι αλλά δες τα review που έχουν αναφερθεί νωρίτερα. Εγγραφή τηλεοπτικου σήματος (δηλαδή το λεγόμενο Pvr) όχι δεν κάνει. Στάνταρ αυτό. Τώρα αν θα έχει την δυνατότητα αυτή στο μέλλον με κάποια ίσως αναβάθμιση firmware αυτό δεν το γνωριζω, αλλά το ελπίζω!

Απορία επειδή πειραματίζομαι από εχθες.

Που στο καλό είναι η ρυθμίσεις για τα 100hz ή για το φίλτρο θορύβου (ή καπως έτσι το λέει το εγχειρίδιο). Περιγράφει το manual τις λειτουργίες αλλά δεν λέει με ποιο συνδυασμό πλήκτρων στο χειριστήριο εμφανίζονται.

Το tools δεν μου εμφανίζει τέτοιες επιλογές (όπως στην εικόνα στο manual). Ούτε το menu. Στο manual είναι στα ελληνικά, στη σελίδα που λεει για το P.Size. Η διπλανή κολώνα λέει για τα 100hz κτλ αλλά δεν λέει πως πας σε αυτό το μενού.

Γενικά πρώτη εντύπωση, η προηγούμενη LG που είχα ήταν πιο user friendly στα μενού της και είχα μάθει να την δουλεύω χωρίς να ρίξω ούτε ένα βλεφαρο στο manual της.

Μια απορία ακόμα

Όσες ταινίες είδα χθες και 720p και 1080p μου τις παιζει με μαυρες μπαρες πανω κατω. Στο Saturn που ειχα δοκιμασει τις ιδιες ταινιες γεμιζε ολη η οθονη χωρις να αφηνει μαυρες μπαρες πανω και κατω.

Εφοσον η τηλεοραση ειναι 1920Χ1080 και το βιντεο ειναι 1920Χ1080 δεν θα επρεπε να γεμιζει ολο το καδρο???

Υπάρχει ειδικό κουμπί/ρύθμιση???

Αν το κάδρο της ταινίας δεν είναι 1,78:1 ή 1,85:1, τότε θα εμφανίζονται μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.

Αν το κάδρο της ταινίας δεν είναι 1,78:1 ή 1,85:1, τότε θα εμφανίζονται μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.

Μπα οχι, εψαχνα την επιλογη που εχει στα tools που γεμιζει ολο το καδρο. Τωρα ειναι τελεια.

Γιατι πριν με ταινια 1080p, σε αναλυση 1920Χ1080 και να εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω να πιανουν συνολικα το 1/3 της οθονης δεν ελεγε καθολου.

Τωρα ψαχνω να βρω που ειναι οι ειδικες ρυθμισεις για τα φιλτρα θορυβου και τα 100hz.

δηλαδη μαγκες να την χτυπησω αξιζει?την βρηκα 900 στα expert ακριβα καπως

βασικα πιο πολυ με καιει για ps3 και blu rey οποιος εχει παιξει ας μας πει..

Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει πουθενα καποιο μενου στο οποιο να αναγραφονται οι συνολικες ωρες λειτουργιας της συσκευης?

romeosr21, εχω παρει την 37'' απο expert και την εχω συνδεσει με ΧΒΟΧ 360. Ολα τα παιχνιδια παιζουν μια χαρα χωρις να εχω παρατηρησει κανενα προβλημα με lag. Να φανταστεις παιζω τωρα το Burnout Paradise στο οποιο τα σκηνικα εναλλασονται πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα. Εχω δοκιμασει επισης ΝΒΑ 2Κ10, FIFA 2010, PRO 2010 και Battlefield Bad Company 2, ολα μια χαρα.
Η αληθεια ειναι πως οταν την πηρα φοβομουν και εγω για το τι ανταποκριση θα εχει στα παιχνιδια, αλλα τουλαχιστον προς το παρον ολα παιζουν πολυ καλα! Guitar Hero δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα στο αμεσο μελλον θα γραψω σχολια και για αυτο το παιχνιδι ειτε θετικα ειτε αρνητικα.

Αυτο που μου αρεσει πολυ στη συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι πως μεχρι στιγμης εχει τρεξει οτιδηποτε εχω βαλει απο ταινια και βιντεο κλιπ μεσα απο φλασακι και εξωτερικο σκληρο χωρις ρευμα (μια Sony 32EX500 για παραδειγμα στην οποια εβαλα τον ιδιο σκληρο,δεν τον διαβασε καθολου)

Αυτα προς το παρον,οποιος θελει να ρωτησει κατι ας στειλει μηνυμα και θα προσπαθησω να απαντησω.

μαλιστα εισαι γενικα ικανοποιμενοw ετσι?εγω κολλαω στο οτι εχει 900 ευrω και λεω αν ειναι να δωσω τοσα περνω μια LED πχ αυτη και τελειωνω 40PFL5605H αλλα δεν ξερω ποτε βγηκε κ αν ειναι καλυτερη απο την c650

Πολυ ικανοποιημενος. Περιμενω βεβαια και τα ψηφιακα καναλια να δω πως θα φαινονται,αλλα οπως λενε αλλα ατομα, εκει ειναι το δυνατο της σημειο. Στα αναλογικα καναλια τα πραγματα ειναι απλα ικανοποιητικα.
Ενα πιστευω αρνητικο ειναι το γεγονος οτι ζεσταινεται αρκετα μετα απο καποιες ωρες χρησης. Το λεω αυτο συγκρινοντας τη με την ΕΧ500 ενος φιλου μου η οποια υστερα απο ωρες σου εδινε την εντυπωση οτι χρησιμοποιηθηκε για πολυ λιγα λεπτα.
900 βρηκες την 40'',ετσι? Η επιλογη ειναι δικη σου. Καπου ειχα διαβασει σε ενα ξενο φορουμ οτι ειναι καλυτερο να παρεις μια LCD η οποια εχει κανει την εμφανιση της εδω και χρονια (επομενως εξελισσεται συνεχως),παρα μια LED η οποια ειναι σχετικα καινουρια τεχνολογια. Καλυτερα δηλαδη μια LCD τελευταιας γενιας παρα μια LED πρωτης γενιας. Ισως απο αυτο επηρεαστηκα και κατεληξα στη C650.

Απάντηση: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλημέρα. Παρήγγειλα χτες την 40"c650 ( 652 την λένε αυτοί:ADFAD2:) από Κοτσόβολο ( διαδικτιακά). Τιμή 835 € + δωροεπιταγή 150 € minimum ( promo για το mundial). Μαζί πήρα και την 32"c530 437 €. Μπήκαν σε 12 άτοκες δόσεις. Τις περιμένω ατή την εβδομάδα. Ελπίζω να έκανα καλή εγορά:Banane0:.

Μπα οχι, εψαχνα την επιλογη που εχει στα tools που γεμιζει ολο το καδρο. Τωρα ειναι τελεια.

Γιατι πριν με ταινια 1080p, σε αναλυση 1920Χ1080 και να εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω να πιανουν συνολικα το 1/3 της οθονης δεν ελεγε καθολου.

Τωρα ψαχνω να βρω που ειναι οι ειδικες ρυθμισεις για τα φιλτρα θορυβου και τα 100hz.

Φίλε οι ρυθμίσεις για τα 100 hz βρίσκονται στο κυρίως μενού, πρωτη καρτέλα πάνω αριστερά ("picture")-->υποκαρτέλα picture options.
Σχετικά με την ρύθμιση φίλτρα θορύβου, υπάρχουν 2 διαθέσιμα φίλτρα, το digital noise filter, και το MPEG noise filter, και τα 2 είναι διαθέσιμα στο ίδιο ακριβώς μενού με το 100hz που ανέφερα παραπάνω (υποκαρτέλα "picture options").
Να σε ρωτήσω, υπάρχει κάποιος λόγος που ψάχνεις τόσο έντονα αυτά τα 2 φίλτρα?
Εγώ πάντως έχω ανακαλύψει ότι το digital noise filter αλλάζει τρομερά την απεικόνιση μόνο όταν παίζω PS 2 (χωρίς αυτό το φίλτρο πραγματικά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σχεδόν τίποτα στην οθόνη όταν παίζεις). Σε ταινίες δεν έχω δει κάποια αισθητή διαφορά.

Παιδιά έχω διαπιστώσει κάτι αρκετά σπαστικό. Όποτε βγάζω την TV από το ρεύμα χάνονται οι ρυθμίσεις ώρας και ημέρας. Και μετά φτου κι απ την αρχή ρυθμίσεις αν θες να βάλεις timer για να κλείσει μόνη της η TV.

........
Ενα πιστευω αρνητικο ειναι το γεγονος οτι ζεσταινεται αρκετα μετα απο καποιες ωρες χρησης. Το λεω αυτο συγκρινοντας τη με την ΕΧ500 ενος φιλου μου η οποια υστερα απο ωρες σου εδινε την εντυπωση οτι χρησιμοποιηθηκε για πολυ λιγα λεπτα........

Φίλε μου το διαπίστωσα κι εγώ αυtό όταν την πρωτο πήρα. Όταν περνούσα μπροστά από την Tv από πολυ κοντά, ήταν σχεδόν λες και περνούσα μπροστά απο το καλοριφέρ! Τελικά όμως ήταν καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Δλδ όσο πιο ψηλά είναι ρυθμιζμένο το backlight τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται η TV. Εγώ το είχα στο 20! Εδώ και αρκετές ημέρες λοιπόν έχω ρυθμίσει το Backlight στο 8 και ζεσταίνεται ελάχιστα πλέον. Και φθείρεται και λιγότερο η TV. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι και καλοκαίρι πλέον και σίγουρα ότι και να κάνεις το panel Θα ζεσταίνεται μερικούς βαθμούς πιο πολύ σε σχέση με τον χειμώνα. Τέλος, είναι καλό να εχουμε στ υπόψιν μας και τα Eco settings.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε την πήρες πάντως σε εξαιρετική τιμή.

Την ίδια τιμή την έχει ακόμη ο Κοτσόβολος. Απλώς δεν τη βρίσκεις στα καταστήματα αλλά μόνο διαδικτυακά όπου έχει την επιλογή "παζάρεψέ το". Η gift card έχει σχέση με το πόσα goal θα μπουν στο mundial, με minimum τα 150 € σαν παροχή και αν μπουν πιό πολλά τόσα και θα σου δώσουν. Μια απορία: Για να τη συνδέσω ασύρματα με το laptop χρειάζομαι και κάποιο ασύρματο usb αδάπτορα;
Eυχαριστώ.

Γεια σας παιδιά! :)
Ξέρει κανένας να μου πεί αν μπορεί να βγάλει απο την οπτική DTS 5.1 ήχο απο mkv;
Στα χαρακτηριστικά της γράφει DTS 2.0 + digital output.
Τι σημαίνει αυτό; οτι κάνει decode το DTS σε stereo(2.0) για να το βγάζει απο τα ηχεία της και οτι απο την οπτική το βγάζει full 5.1 ή οτι το βγάζει και απο την οπτική stereo(2.0) ???

Φίλε οι ρυθμίσεις για τα 100 hz βρίσκονται στο κυρίως μενού, πρωτη καρτέλα πάνω αριστερά ("picture")-->υποκαρτέλα picture options.
Σχετικά με την ρύθμιση φίλτρα θορύβου, υπάρχουν 2 διαθέσιμα φίλτρα, το digital noise filter, και το MPEG noise filter, και τα 2 είναι διαθέσιμα στο ίδιο ακριβώς μενού με το 100hz που ανέφερα παραπάνω (υποκαρτέλα "picture options").
Να σε ρωτήσω, υπάρχει κάποιος λόγος που ψάχνεις τόσο έντονα αυτά τα 2 φίλτρα?
Εγώ πάντως έχω ανακαλύψει ότι το digital noise filter αλλάζει τρομερά την απεικόνιση μόνο όταν παίζω PS 2 (χωρίς αυτό το φίλτρο πραγματικά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σχεδόν τίποτα στην οθόνη όταν παίζεις). Σε ταινίες δεν έχω δει κάποια αισθητή διαφορά.

Thanks αλλά τα βρήκα χθες ψάχνοντας στην τύχη :worshippy:

Απλά ήθελα να δω τι effect έχουν σε τηλεοπτικό και mkv σήμα.

Γεια σας παιδιά! :)
Ξέρει κανένας να μου πεί αν μπορεί να βγάλει απο την οπτική DTS 5.1 ήχο απο mkv;
Στα χαρακτηριστικά της γράφει DTS 2.0 + digital output.
Τι σημαίνει αυτό; οτι κάνει decode το DTS σε stereo(2.0) για να το βγάζει απο τα ηχεία της και οτι απο την οπτική το βγάζει full 5.1 ή οτι το βγάζει και απο την οπτική stereo(2.0) ???

Βρε παιδιά ΑΝ κάποιος έχει ενισχυτή ή set home cinema, ας απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα του φίλου toli, το ψάχνω κι εγώ καιρό τώρα αλλά απάντηση καμμιά.. :ADFAD2:

Δλδ για να καταλαβω, γιατι να μη συνδεσεις τη πηγη με τον ενισχυτη για να παρεις 5.1 ηχο κ να συνδεσεις τη τηλ. με τον ενισχυτη?
Εκτος αν δε καταλαβα καλα!!