Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους.Απότι είδα η samsung έχει βγάλει firmware μέσα στον ιούνιο.Το έχει περάσει κανείς.Αυτή την στιγμή η δικιά μου έχει το 1011 και το νέο είναι 1021.Επίσης αν το περάσω χαλάνε όλες οι ρυθμίσεις και πάλι απο την αρχή?Η τηλεόραση είναι super,τέλειο μαύρο ,τρελά χρώματα.Γενικά ακολουθώ τον κανόνα οτι παίζει καλά μην το πειράζεις απλά λέω μήπως αξίζει.

είχα το 1011 και πέρασα το 1013

δεν χάνεις απολύτως καμία ρύθμιση

το μόνο που παρακαλάω να φτιάξουνε είναι να έχει μια ακομα επιλογή το zoom του media player σε fit του ύψους της ταινίας

από εκεί και πέρα άμα κάνε κανένα κανένα καλό παιδάκι tweak του firmware και αποκτήσουμε pvr καλά θα είναι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει officialy απο την samsung κάτι τέτοιο.

Last edited:
Φιλε ποσων ιντσων ειναι το μοντελο που εχεις?
Σκεφτομαι για αγορα 32αρας και αναρωτιεμαι αν μηπως ειναι καλυτερα να στραφω στην C530 με ολα αυτα τα σκαλωματα που ακουω για την C650.

Φιλε μου 46 ιντσες

Το θεμα το ανεφερα απλα επειδη το παρατηρησα και εγω μετα τους αλλους 3 και τωρα εχουμε γινει 5.

Και παλι ομως δεν θα την αλλαζα. Ειναι μακραν η πιο πληρης τηλεοραση αυτη τη στιγμη στην αγορα στα λεφτα της (και εψαχνα απο το Φλεβαρη και διαβαζα τα διαφορα φορα εδω και εξω).

Ιδιως οταν καποια κορόιδα στη δουλεια μου αγορασαν στα 960 ευρω και καλα σε προσφορα την Β650 (στις 46 ιντσες) και εγω μπορουσα μετροιτης την C650 στα 970 ευρω αλλα την πηρα στα 1060 γιατί ήθελα 12 δόσεις. Οι ξυπνιοι μαγαζατορες (οι συνοικιακοι) ξεστοκαρουν ακομα κοντα στο 1000ρικο τις B650 και πουλανε και εφε οτι κανουν τρελη εκπτωση γιατι λεει εχει αρχικη τιμη 1500 ευρω -bye-

Παιδιά θα γελάσετε με την ερώτηση αλλά θα ρωτήσω, το dlna και το pc share manager είναι για να βλέπουμε στην tv αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στο pc μας ? Ή υπάχουν και άλλα καλούδια που μας προσφέρει ? Αν προσφέρει μόνο αυτό τότε πιστεύω δεν είναι και καμιά τρομερή ευκολία, αφού μπορείς καλλιστα να περάσεις το αρχείο που θες σε ενα φλασάκι και να το δεις απευθείας στην Tv
http://www.samsung.com/us/consumer/...ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support#http://www.samsung.com/us/consumer/...ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support#

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν προσφέρει μόνο αυτό τότε πιστεύω δεν είναι και καμιά τρομερή ευκολία, αφού μπορείς καλλιστα να περάσεις το αρχείο που θες σε ενα φλασάκι και να το δεις απευθείας στην Tv
Όπως το βλέπει κανείς φίλε.
Επειδή έχω συνδεδεμένη τη δική μου ενσύρματα με το δίκτυο του σπιτιού και έχω εγκαταστήσει το manager στο server/downloader με βολεύει αφάνταστα.

Φιλε μου 46 ιντσες

Το θεμα το ανεφερα απλα επειδη το παρατηρησα και εγω μετα τους αλλους 3 και τωρα εχουμε γινει 5.

Και παλι ομως δεν θα την αλλαζα. Ειναι μακραν η πιο πληρης τηλεοραση αυτη τη στιγμη στην αγορα στα λεφτα της (και εψαχνα απο το Φλεβαρη και διαβαζα τα διαφορα φορα εδω και εξω).

Ιδιως οταν καποια κορόιδα στη δουλεια μου αγορασαν στα 960 ευρω και καλα σε προσφορα την Β650 (στις 46 ιντσες) και εγω μπορουσα μετροιτης την C650 στα 970 ευρω αλλα την πηρα στα 1060 γιατί ήθελα 12 δόσεις. Οι ξυπνιοι μαγαζατορες (οι συνοικιακοι) ξεστοκαρουν ακομα κοντα στο 1000ρικο τις B650 και πουλανε και εφε οτι κανουν τρελη εκπτωση γιατι λεει εχει αρχικη τιμη 1500 ευρω -bye-

Δυστυχως φιλε μου η τηλεοραση θα μπει μεσα σε επιπλο και δε χωραει κατι μεγαλυτερο.

σε περιπτωση καμμενου Pixel τι κανουμε? βρηκα σημερα ενα και εχει χρωμα τιρκουαζ.

σε περιπτωση καμμενου Pixel τι κανουμε? βρηκα σημερα ενα και εχει χρωμα τιρκουαζ.

εμενα ειχε ενα χρωμα κοκκινο η c750 και την εκανα αλλαγη βρισκοντας σαν προφαση αλλη δικαιολογια και τους ειπα γιατι για 1 πιξελ δεν νομιζω να την αλλαζει η samsung

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όπως το βλέπει κανείς φίλε.
Επειδή έχω συνδεδεμένη τη δική μου ενσύρματα με το δίκτυο του σπιτιού και έχω εγκαταστήσει το manager στο server/downloader με βολεύει αφάνταστα.

Ναι αλλά αυτό που ρωτάω είναι οτι μόνο αυτό προσφέρει το dlna? το να βλέπεις ταινίες και άλλα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Pc? ¨η υπάρχουν και άλλα πράγματα που προσφέρει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Ναι αλλά αυτό που ρωτάω είναι οτι μόνο αυτό προσφέρει το dlna? το να βλέπεις ταινίες και άλλα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Pc? ¨η υπάρχουν και άλλα πράγματα που προσφέρει?
Εγω παντως δεν το καταφερα αν το συνδεσω. Και η tv και το pc συνδεονται στι ιντερνετ αλλα δεν μπορει το ενα να δει το αλλο. Οποιος το καταφερε μπορει να δωσει καποιες οδηγίες
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

ναι, το dlna είναι πρωτόκολλο διαμοιρασμού αρχείων ή stream μέσω δικτύου.

από εκεί και πέρα υπάρχει και το internet tv κομμάτι της τηλεόρασης που είναι εντελώς άλλο θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Εγω παντως δεν το καταφερα αν το συνδεσω. Και η tv και το pc συνδεονται στι ιντερνετ αλλα δεν μπορει το ενα να δει το αλλο. Οποιος το καταφερε μπορει να δωσει καποιες οδηγίες
Ευχαριστω

πρώτα απ όλα θα σου πρότεινα να περάσεις τις ρυθμίσεις του δικτυου της Τηλεόρασης χειροκινητα και όχι στο αυτοματο(dchp).Οι ρυθμίσεις με τις διευθήνσεις του τυπου 192.169.1.ΧΧΧ θα πρέπει να ειναι ίδιες όσο αναφορά την IP του ρουτερ(αν συνδεετε πάνω σε ρουτερ) ή στο pc που σε ενδιαφερει να δεις στο δικτυο θα πρέπει πάλι να είναι στο ιδιο range(ευρος) ...πχ το ρουτερ θα έχει 192.168.1.1 και η TV 192.168.1.2 το ίδιο και αν δεν εχεις ρουτερ και έχεις hub ή απευθειας συνδεση tv με pc...θα βαλεις πχ 192.168.1.2 στο pc και 192.168.1.3 στην TV...Όλα αυτα όσο αναφορά το τοπικο δικτυο.Για ιντερνετ δοκίμασε να βάλεις στο DHCP για να γινουν ολα αυτοματα/Αλλιως θα πρέπει να περάσεις καρφωτές τις IP.Πχ αν έχεις συνδεση ΟΤΕΝΕΤ θα πρέπει να βάλεις για την TV 192.168.1.2(όπου 2 περνει οποιαδηποτε τιμη εκτος της τιμης του ρουτερ)192.168.1.1 για την προεπιλεγμενη πύλη(Δηλαδη την IP του ρουτερ)και μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 και τελος DNS αν εχεις ΟΤΕΝΕΤ πρωτεύον DNS->195.170.2.0
δευτερεύον DNS->195.170.1.1 ΑΥΤΑ...ελπίζω να βοήθησα οσο αναφορα τις ρυθμίσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις -

Ευχαριστω

Το pc και η tv ειναι σε διαφορετικο subnet γι αυτο δεν μπορει να δει το ενα το αλλο.Στο router ειναι ορισμενο διαφορετικο subnet στην ethernet με την wifi συνδεση.
Μια λυση: συνδεεις και τα 2 με καλωδιο στο router
Αλλη λυση: οριζεις στο ρουτερ η ethernet συνδεση να ειναι στο ιδιο subnet με την wifi συνδεση.(αλλαζεις την subnet mask απο 255.255.255.0 σε 255.255.0.0)

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εμενα ειχε ενα χρωμα κοκκινο η c750 και την εκανα αλλαγη βρισκοντας σαν προφαση αλλη δικαιολογια και τους ειπα γιατι για 1 πιξελ δεν νομιζω να την αλλαζει η samsung

Και ποιά ήταν αυτή η δικαιολογία και έγινε πιστευτή και αμέσως σου την άλλαξαν;:shot:

Last edited:
mpetou, enoxos ευχαριστω για τις απαντησεις θα τα δοκιμασω σημερα το απογευμα...