Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μόλις την πήρα.... 40c650....
ακόμ αστο κουτί.....
θα χρειαστώ την βοηθειά σας, αν και διαβασα τις περισσοτερες σελίδες....
κυρίως με ενδιαφέρει πως θα τσεκάρω αν εχει προβληματα (φτου φτου...) όπως αυτά που έχουν ειπωθεί....
εχω μια crt29 και δεν ξέρω τι είναι και πως ελέγχονται τα clouding, bleeding, pixel kλπ....
αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σε αυτά...
thanks

μόλις την πήρα.... 40c650....
ακόμ αστο κουτί.....
θα χρειαστώ την βοηθειά σας, αν και διαβασα τις περισσοτερες σελίδες....
κυρίως με ενδιαφέρει πως θα τσεκάρω αν εχει προβληματα (φτου φτου...) όπως αυτά που έχουν ειπωθεί....
εχω μια crt29 και δεν ξέρω τι είναι και πως ελέγχονται τα clouding, bleeding, pixel kλπ....
αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο σε αυτά...
thanks

λοιπόν, την σύνδεσα και στο ιντερνετ, επαιξα βιντεο και απο στικ και απο τον υπολογιστη....
αυτά που δεν βρήκα ακόμα

1. πως βλέπω ποιο firmware εχω?
  2. πως βάζω ημερομηνία?
  3. τα 100ΗΖ ειναι μόνιμα ενεργοποιημένα? το motion plus kai noise fiter απο πού τα βλέπουμε αυτά?
προς το παρόν αυτά.... και συνεχιζουμε...
πάντως στα βολέ των τερματοφυλάκων η μπάλα δεν φαινόταν καλά, που εχω διαβάσει και εδω μέσα....

λοιπόν, την σύνδεσα και στο ιντερνετ, επαιξα βιντεο και απο στικ και απο τον υπολογιστη....
αυτά που δεν βρήκα ακόμα

1. πως βλέπω ποιο firmware εχω?
  2. πως βάζω ημερομηνία?
  3. τα 100ΗΖ ειναι μόνιμα ενεργοποιημένα? το motion plus kai noise fiter απο πού τα βλέπουμε αυτά?
προς το παρόν αυτά.... και συνεχιζουμε...
πάντως στα βολέ των τερματοφυλάκων η μπάλα δεν φαινόταν καλά, που εχω διαβάσει και εδω μέσα....
και συνεχιζω....
βρήκα την ταξινόμηση καναλιών, αναλογικων και ψηφιακών,:idea:
επισης μοδεράτορα, βάλτε και πανελ SQ01....-bye-
δοκιμασα τα αρχεία απο μπετου και μου φάνηκαν όλα μια χαρά.....:award:

Κάνοντας forward ενώ βλέπω μια ταινία από τον media player,η ταινία προχωρά μόνο γύρω στα 15 sec.Πατώταντας παρατεταμένα δεν υπάρχει καμιά διαφορά.Υπάρχει τρόπος η ταινία να προχωρά περισσότερο;

Επίσης αν κατά λάθος πατήσω κάποιο κουμπί και γυρίσω σε λειτουργία τηλεόρασης,υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει η αναπαραγωγή από το σημείο που σταμάτησε;

Ευχαριστώ

Κάνοντας forward ενώ βλέπω μια ταινία από τον media player,η ταινία προχωρά μόνο γύρω στα 15 sec.Πατώταντας παρατεταμένα δεν υπάρχει καμιά διαφορά.Υπάρχει τρόπος η ταινία να προχωρά περισσότερο;
πρεπει να πατησεις παρατεταμενα το δεξια του σταυρου
Επίσης αν κατά λάθος πατήσω κάποιο κουμπί και γυρίσω σε λειτουργία τηλεόρασης,υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει η αναπαραγωγή από το σημείο που σταμάτησε;

Ευχαριστώ
πατας το κουμπι D το μπλε

Πατώταντας παρατεταμένα πηγαίνει 15 sec μπροστά ξεκινα στιγμιαία και μετα άλλα 15 .Δύσκολο να φτάσεις έτσι π.χ στο 70min μιας ταινίας.H αναπαραγωγή γίνεται μεσω pc share manager και αφορα ταίνιες που έχω στο pc.

Στο manual είδα και εγώ αυτό που λες για το D,μόνο που πατώντας enter κατά την αναπαραγωγή,μου εμφανίζει τις επιλογες παυση,μετάβαση,επιστροφη (σελ 31 στο manual )και ´´οχι αυτές στη σελ 33 όπου υπάρχει η επιλογη με το
D.
Τί δεν έχω πιάσει;;

αυτά που δεν βρήκα ακόμα

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως την συνδέω ασύρματα με τον υπολογιστή; Mε το router δεν είχα πρόβλημα συνδέθηκε εύκολα, με τον υπολογιστή όμως δε τα καταφέρνω. Επίσης που υπάρχει ο τύπος του panel που φοράει η τηλεόραση; Smerliao, η έκδοση λογισμικού είναι στο menu υποστήριξη και η ημερομηνία στο plug & play.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο τύπος του πάνελ αναγράφεται σε ένα ταμπελάκι στο πλάι απ' την δεξιά πλευρά.

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτά που δεν βρήκα ακόμα

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως την συνδέω ασύρματα με τον υπολογιστή; Mε το router δεν είχα πρόβλημα συνδέθηκε εύκολα, με τον υπολογιστή όμως δε τα καταφέρνω. Επίσης που υπάρχει ο τύπος του panel που φοράει η τηλεόραση; Smerliao, η έκδοση λογισμικού είναι στο menu υποστήριξη και η ημερομηνία στο plug & play.
ευχαριστώ...
firmware φραφει 2010/03/23_001007
που βρίσκομαι???
οσο για την ημερομηνία, εκει έχει την ώρα...
αλλα την ήθελα γιαι δεν μου εδειχνε αρχικα το epg αλλα τώρα το δειχνει στα ψηφιακά οπότε μαλλον είναι οκ?

Γεια χαρά! Με τη χρήση των αριθμημένων πλήκτρων η αλλαγή καναλιού στα αναλογικά διαρκεί 3-4 sec(αντιθέτως γίνεται ταχύτερα με τη χρήση των πλήκτρων + -). Υπάρχει κάποιος τρόπος επιτάχυνσης της διαδικασίας;

γινεται ετσι γιατι αν προσεξεις, οταν πατας το 5 πχ, διπλα απο αυτο σου βαζει και 3 παυλες, που σημαινει οτι περιμενει μηπως θελεις να προσθεσεις και αλλα νουμερα (πχ καναλι 512).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντ

Το pc και η tv ειναι σε διαφορετικο subnet γι αυτο δεν μπορει να δει το ενα το αλλο.Στο router ειναι ορισμενο διαφορετικο subnet στην ethernet με την wifi συνδεση.
Μια λυση: συνδεεις και τα 2 με καλωδιο στο router
Αλλη λυση: οριζεις στο ρουτερ η ethernet συνδεση να ειναι στο ιδιο subnet με την wifi συνδεση.(αλλαζεις την subnet mask απο 255.255.255.0 σε 255.255.0.0)
αυτο πρεπει να συμβαινει αλλα ακρη ακομα δεν εβγαλα. η πρωτη λυση αποκλειεται οποτε πρεπει να παιδευτω με την δευτερη. Η αλλαγη αυτή γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του router;;

Παιδια καλησπερα!Ειμαι κατοχος της C650 περιπου ενα μηνα,παρολου που δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις κ βλεπω οπως την εβγαλα απο το κουτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Μου παρουσιαζει ομως ενα προβλημα κ θελω την γνωμη σας.Καποιες φορες οταν παω να την ανοιξω,ακουγεται μονο η φωνη κ το πανελ μενει σκουρο δεν δειχνει εικονα.Την κλεινω κ την ξανα ανοιγω κ ειναι οκ.Το εχει κανει 4 φορες σε ενα μηνα,επικοινωνησα με το service κ μου ειπανε οτι μπορει να ειναι τυχαιο κ αν το κανει συνεχεια θα μπορεσουνε να δουνε τι φταιει.Εχετε καμια αποψη μηπως θελει καμια καμια καινουργια ενημερωση?

Παιδια καλησπερα!Ειμαι κατοχος της C650 περιπου ενα μηνα,παρολου που δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις κ βλεπω οπως την εβγαλα απο το κουτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Μου παρουσιαζει ομως ενα προβλημα κ θελω την γνωμη σας.Καποιες φορες οταν παω να την ανοιξω,ακουγεται μονο η φωνη κ το πανελ μενει σκουρο δεν δειχνει εικονα.Την κλεινω κ την ξανα ανοιγω κ ειναι οκ.Το εχει κανει 4 φορες σε ενα μηνα,επικοινωνησα με το service κ μου ειπανε οτι μπορει να ειναι τυχαιο κ αν το κανει συνεχεια θα μπορεσουνε να δουνε τι φταιει.Εχετε καμια αποψη μηπως θελει καμια καμια καινουργια ενημερωση?

Δεν ειναι τυχαιο... ειναι σαφως καποιο προβλημα πηγαινε την για αντικασταση
με καινουργια οσο προλαβαινεις πριν μεινει στα χερια σου.
Αν δεν σου την αλλαζουνε να τους πιεσεις πολυ μεχρι να στην αλλαξουνε

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρά! Με τη χρήση των αριθμημένων πλήκτρων η αλλαγή καναλιού στα αναλογικά διαρκεί 3-4 sec(αντιθέτως γίνεται ταχύτερα με τη χρήση των πλήκτρων + -). Υπάρχει κάποιος τρόπος επιτάχυνσης της διαδικασίας;
Αντί να πατήσεις 4 πατάς 004, για το 5 πατάς 005... κλπ.

Απάντηση: Re: Samsung C650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το Composite σήμα που περνάει από το κίτρινο βύσμα RCA, περνάει ακριβώς το ίδιο και μέσω SCART. Μόνο που το SCART παρέχει την επιπλέον δυνατότητα και για S-Video και RGB που είναι σαφώς ανώτερης ποιότητας...
Αυτό είναι δοκιμασμένο? Η τηλεόραση όντως δέχεται S-Video?
Μιλάω να το δείχνει και S-Video, γιατί μπορεί να το αναγνωρίζει αλλά να το δείχνει σαν Composite.

Και τα δύο Scart υποστηρίζουν RGB ?
Και τα δύο Scart υποστηρίζουν S-Video ?

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγψ που δεν μπορω να πιασω ψηφιακα?
στην αναζητηση μου βγαζει 0. ειναι δυνατον???
Μήπως έχεις τον γονικό έλεγχο σε ΟΝ ?

Παιδιά, η C530 έχει όντως PIP?
Αν ναι, ξέρω πως δουλεύει μόνο με τις εισόδους, δουλεύει όμως με όλες τις εισόδους? (Composite, Scart, Component, VGA, HDMI/DVI)