Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά κάτι λίγο πιο γενικό. Αξίζει η αγορά τηλεόρασης 100Hz απ'τη στιγμή που τα κανάλια είναι ψηφιακά ή είναι κάτι τελείως άσχετο? Τα 100Hz κάνουν δηλαδή τη διαφορά καί στα ψηφιακά ή μόνο στα αναλογικά ότι αφορά την εικόνα?

Εχει αγοραση καπιος απο κοτσοβολο την 40c652? Τη πανελ εχει πετυχει?

Last edited:
Παιδιά κάτι λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο μοντέλο. Βρήκα σε ξένο site μια καλή προσφορά για την LE32C679. Δυστυχώς σε ελληνικό δε βρήκα κάποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη tv? Παίζει να μην έχει έρθει ακόμη Ελλάδα ή μήπως έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα εδώ? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω...

Παιδιά κάτι λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο μοντέλο. Βρήκα σε ξένο site μια καλή προσφορά για την LE32C679. Δυστυχώς σε ελληνικό δε βρήκα κάποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη tv? Παίζει να μην έχει έρθει ακόμη Ελλάδα ή μήπως έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα εδώ? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω...

μην την παρεις δεν κανει για ελλαδα ασε που δεν εχει και εγγυηση

μην την παρεις δεν κανει για ελλαδα ασε που δεν εχει και εγγυηση

Κάτι πιο συγκεκριμένο γνωρίζεις μήπως, όπως γιατί δεν κάνει για Ελλάδα? Όσο για εγγύηση αν είναι διεθνής ισχύει κανονικότατα στη Samsung.

Ποσο αστειοι τελικα ειναι οι ασχετοι πωλητες οταν απλα προσπαθουνε να σε κοροιδεψουν. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ:smile::singer: τον πωλητη στα saturn (συγγρου), που μολις τον ρωτησα τι διαφορα εχει η 40αρα C632 με την 40 αρα C650 και γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ( 650 με 999 ) μου απαντησε οτι δεν εχουν καμια διαφορα, απλα την C632 την φερνουν αποκλειστικα στα Saturn και για αυτο η προσφορα. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ.

Ποσο αστειοι τελικα ειναι οι ασχετοι πωλητες οταν απλα προσπαθουνε να σε κοροιδεψουν. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ:smile::singer: τον πωλητη στα saturn (συγγρου), που μολις τον ρωτησα τι διαφορα εχει η 40αρα C632 με την 40 αρα C650 και γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ( 650 με 999 ) μου απαντησε οτι δεν εχουν καμια διαφορα, απλα την C632 την φερνουν αποκλειστικα στα Saturn και για αυτο η προσφορα. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ.

Καλησπέρα φίλε. Είσαι σίγουρος πως ήταν C632 το μοντέλο? Δε το έχω βρεί πουθενά. Για C630 ξέρω πως υπάρχει σίγουρα, μάλλον θα είναι παραπλήσια.

Καλησπέρα φίλε. Είσαι σίγουρος πως ήταν C632 το μοντέλο? Δε το έχω βρεί πουθενά. Για C630 ξέρω πως υπάρχει σίγουρα, μάλλον θα είναι παραπλήσια.

Δικο μου λαθος, η C630 ηταν, το ειδα και στο φυλλαδιο τωρα. Δεν ειναι εκει το θεμα ομως, το θεμα ειναι οτι δεν ηξερε ή καλυτερα δεν ηθελε να μου πει τις διαφορες τους C630 me C650.
(Sorry για την παραπληροφορηση με το 632, δεν ξερω πως μου κολλησε :bang:)

Δικο μου λαθος, η C630 ηταν, το ειδα και στο φυλλαδιο τωρα. Δεν ειναι εκει το θεμα ομως, το θεμα ειναι οτι δεν ηξερε ή καλυτερα δεν ηθελε να μου πει τις διαφορες τους C630 me C650.
(Sorry για την παραπληροφορηση με το 632, δεν ξερω πως μου κολλησε :bang:)
Όχι απλά ρώτησα διευκρινιστικά μήπως είναι κάτι σαν τη C679 που ψάχνω εγώ! Μη τη ψάχνεις με τους πωλητές, κάθε φορά λένε ή δε λένε ότι τους συμφέρει. Εγώ ρώτησα κάποιον στο Saturn για το burn in τη στάμπα δηλαδή που αφήνουν κάποιες πλάσμα και μου λέει αυτό πρώτη φορά το ακούω. Λες κι εγώ απ´τη φαντασία μου έβγαλα αυτόν τον όρο.

Καντε μου μια χαρη ρε παιδια και πειτε μου ακριβως τι διαφορες εχει η 40c630 με την 40c650, γιατι ακουω τρελα πραγματα στα μαγιαζια, οπως οτι η 630 ειναι λιγο πιο μικρη σε διαγωνιο απο τη 650!!!!!!!! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΝΤΖΕΣ, ετσι δεν ειναι? Αν καποιος μπορει να μου απαντησει με υπευθηνοτητα ας το κανει. Ευχαριστω

Καντε μου μια χαρη ρε παιδια και πειτε μου ακριβως τι διαφορες εχει η 40c630 με την 40c650, γιατι ακουω τρελα πραγματα στα μαγιαζια, οπως οτι η 630 ειναι λιγο πιο μικρη σε διαγωνιο απο τη 650!!!!!!!! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΝΤΖΕΣ, ετσι δεν ειναι? Αν καποιος μπορει να μου απαντησει με υπευθηνοτητα ας το κανει. Ευχαριστω

Σου γράφω αυτό που βρήκα από google πρέπει να ισχύει όμως γιατί το 'χα ψάξει κι εγώ κάποτε. Γενικότερα η C630 έχει λιγότερο γυαλιστερή οθόνη (δε ξέρω αν ισχύει και για το περίγραμμα το ίδιο) και ενώ έχει όπως και η C650 Internet TV , δε διαθέτει τα Samsung Applications του Internet TV. Τέλος η C650 έχει υψηλότερη αντίθεση χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.

Τώρα για διαγώνιο και αυτά που σου είπανε καλύτερα να μη τα χαρακτηρίσω. Πες δε ξέρω ρε φίλε...

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειναι 1.3

✎​
HDMI IN 1 (DVI), 2, 3, 4 / PC / DVI AUDIO IN

x​
x Αν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου HDMI/DVI, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή HDMI IN 1(DVI).
Για σύνδεση DVI μέσω καλωδίου, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο DVI προς HDMI ή έναν προσαρμογέα DVI-HDMI (DVI σε
HDMI) για τη σύνδεση βίντεο και τις υποδοχές
DVI AUDIO IN για τον ήχο.

x​
x Αν συνδεθεί μια εξωτερική συσκευή, όπως συσκευή DVD/συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray/δέκτης καλωδιακής
τηλεόρασης/δέκτης STB δορυφορικής τηλεόρασης, που υποστηρίζει εκδόσεις HDMI που είναι παλαιότερες από την
1.3, η τηλεόραση ενδέχεται να μη λειτουργεί φυσιολογικά (π.χ. δεν προβάλλεται εικόνα στην οθόνη/δεν ακούγεται
ήχος/ενοχλητικό τρεμόπαιγμα/αφύσικα χρώματα).

x​
x Αν δεν ακούγεται ήχος μετά τη σύνδεση καλωδίου HDMI, ελέγξτε την έκδοση HDMI της εξωτερικής συσκευής. Αν
υποψιάζεστε ότι η έκδοση είναι παλαιότερη από την 1.3, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της συσκευής για να
επιβεβαιώσετε την έκδοση HDMI και να ζητήσετε μια αναβάθμιση.

x​
x Σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα καλώδιο με πιστοποίηση HDMI. Διαφορετικά, η οθόνη ενδέχεται να εμφανίζεται κενή ή

να προκύψει σφάλμα σύνδεσης.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια στο xbox.

εχω συνδέσει το ps2 με Component και βλέπω τέλεια!!

Λοιπόν!!!! εκανα εγγραφη στο σάιτ λόγω του καινούριου μου έρωτα... LE46C650. Αφου λοιπον διαβασα και τις 68 σελιδες του θεματος, θα 'θελα να μου υποδειξετε αν πρεπει να προσεξω-αλλαξω κατι απο αυτο που εκανα σημερα... τι εκανα? πηγα στον κοτσοβολο και στιν τιμη των 1030 (πιστωτικη 12 ατοκες+μεταφορα) , παρηγγειλλα την προαναφερθεισα τηλεοραση. κουρασμενος απτο να ψαχνω στο χαος των μοντελων-τιμων-εταιρειων, ο κληρος επεσε στη samsung. Η ερωτηση μου ειναι η εξης .. μπορω να τους ρωτησω τηλεφωνικα ποιο πανελ φοραει ή θα μου το κλεισουν στα μουτρα? υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο πανελ για το οποιο θα με κοροιδευουν ολοι μετα? :p συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα απτην αλλη ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου κ να ακουσω κ μια γνωμη ρε παιδακι μου! ναστε ολοι καλα, οι 68 σελιδες μου εκαναν καλο...δεν εχω μετανιωσει καθολου για την επιλογη μου. σι για..

αααααα, επίσης έχετε να προτείνετε κανα 5.1 οικονομικο(ηχεια + ενισχυτής)? ειναι για δωματιο 3 χ 3,5 μ και τελειο θα ηταν τα rear να ειναι bluetooth. θενξ ιν αντβάνς:SFGSFGSF:

Εχω λίγο μπερδευτεί, το νήμα πιθανόν αφορά την C750, η οποία είναι LCD και όχι την UE40C6500, έτσι είναι διότι με ενδιαφέρει η δεύτερη.