Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω λίγο μπερδευτεί, το νήμα πιθανόν αφορά την C750, η οποία είναι LCD και όχι την UE40C6500, έτσι είναι διότι με ενδιαφέρει η δεύτερη.

To παρόν νήμα αφορά την C650 και τις παραλλαγές της.

Η C6500 συζητείται εδώ.

Για πιο εύκολη αναζήτηση του μοντέλου που μας ενδιαφέρει, υπάρχει το Ευρετήριο νημάτων τηλεοράσεων.

LED-LCD είναι οι σειρές C6000, C6500, C7000, C8000 και C9000.

Oι σειρές C650 και C750 είναι CCFL-LCD...

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν!!!! εκανα εγγραφη στο σάιτ λόγω του καινούριου μου έρωτα... LE46C650. Αφου λοιπον διαβασα και τις 68 σελιδες του θεματος, θα 'θελα να μου υποδειξετε αν πρεπει να προσεξω-αλλαξω κατι απο αυτο που εκανα σημερα... τι εκανα? πηγα στον κοτσοβολο και στιν τιμη των 1030(πιστωτικη 12 ατοκες+μεταφορα) , παρηγγειλλα την προαναφερθεισα τηλεοραση. κουρασμενος απτο να ψαχνω στο χαος των μοντελων-τιμων-εταιρειων, ο κληρος επεσε στη samsung. Η ερωτηση μου ειναι η εξης .. μπορω να τους ρωτησω τηλεφωνικα ποιο πανελ φοραει ή θα μου το κλεισουν στα μουτρα? υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο πανελ για το οποιο θα με κοροιδευουν ολοι μετα? :p συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα απτην αλλη ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου κ να ακουσω κ μια γνωμη ρε παιδακι μου! ναστε ολοι καλα, οι 68 σελιδες μου εκαναν καλο...δεν εχω μετανιωσει καθολου για την επιλογη μου. σι για..
:SFGSFGSF:με το καλό να τη παραλάβεις!!!

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:SFGSFGSF:με το καλό να τη παραλάβεις!!!

σευχαριστω γιωργο, ανυπομονω σαν τρελος να μουρθει !! θα την τσεκαρω σε xbox-online(bomberman kai fifa10), PC, και τα γνωστα...tv ,movies.. α, μπορει να μου πει κανεις αν αναβουν τα κομβία του control της?facebook τελικα μπαινει?

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α, μπορει να μου πει κανεις αν αναβουν τα κομβία του control της?facebook τελικα μπαινει?

Ναι και στα δύο..:a0210:

Ναι και στα δύο..:a0210:

πανευμορφα... να φανταστω ομως πως δε θα λειτουργει το τσατ ε? υπαρχει περιπτωση με μελλοντικο update να εχουμε και browser?? αντε ... αυριο κανω παραλαβη.. βασανιστικες αυτες οι 4 μερες αναμονης... αγορασα επιπλο, ενισχυτη(yamaha rx v365) και μου λειπουν ηχεια.. μαλλον τα canton movie θα παρω(οικονομικα με καλη ποιοτητα). κι αφου δεν πηγα διακοπες.. θα καθομαι να ποσταρω εδω.. :BDBDG54::guitarist:

πανευμορφα... να φανταστω ομως πως δε θα λειτουργει το τσατ ε? υπαρχει περιπτωση με μελλοντικο update να εχουμε και browser?? αντε ... αυριο κανω παραλαβη.. βασανιστικες αυτες οι 4 μερες αναμονης... αγορασα επιπλο, ενισχυτη(yamaha rx v365) και μου λειπουν ηχεια.. μαλλον τα canton movie θα παρω(οικονομικα με καλη ποιοτητα). κι αφου δεν πηγα διακοπες.. θα καθομαι να ποσταρω εδω.. :BDBDG54::guitarist:

Όχι δεν έχει chat.Oύτε browser πιστεύω να παίξει σύντομα..

Εντάξει γενικά είναι καλό feature αλλά το θεωρώ λίγο μαζοχιστικό να παλεύεις με το remote όταν έχεις pc μέσα στο σπίτι...:p

Άντε με το καλό να σου 'ρθει!! :D

Όχι δεν έχει chat.Oύτε browser πιστεύω να παίξει σύντομα..

Εντάξει γενικά είναι καλό feature αλλά το θεωρώ λίγο μαζοχιστικό να παλεύεις με το remote όταν έχεις pc μέσα στο σπίτι...:p

Άντε με το καλό να σου 'ρθει!! :D

thanks reaper! εννοειται δε θακανα τσατ.. ουτε στο πισι δεν κανω. για το flash ηθελα να μαθω. γενικα ο browser δε νομιζω να χαλαγε κανενα.. :) .... (ειναι 6 ξημερωματα... με την τσιμπλα θα την παραλαβω....

Μια ερώτηση. Γίνετε pass through 5.1 ήχου από οπτική ή HDMI σε ενισχυτή ή δίνει μόνο stereo???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

thanks reaper! εννοειται δε θακανα τσατ.. ουτε στο πισι δεν κανω. για το flash ηθελα να μαθω. γενικα ο browser δε νομιζω να χαλαγε κανενα.. :) .... (ειναι 6 ξημερωματα... με την τσιμπλα θα την παραλαβω....
τη παράλαβες?

Καλησπέρα σε όλους
Ήμουν έτοιμος να πάρω την Samsung 40C650 όταν ψάχνοντας βρήκα ένα review το οποίο στα αρνητικά της τηλεόρασης έλεγε τα εξής
The flicker apparent when 100Hz is switched on is a worry, and though it's always noticeable it's worth persevering with while watching Blu-rays because of the involving picture it creates. There's little in the way of blur or judder and standard-definition pictures are treated well
Με προβλημάτισε αρκετά αυτό που λέει για τα 100hz

NAI !!!! Tην παρελαβα Γιωργο.. μου τη φερανε τη Δευτερα 12 το μεσημερι και απο τοτε , η tv εκλεισε 2 τα ξημερωματα παιζοντας ασταμάτητα... (να σημειωσω πως δε ζεσταθηκε σχεδον καθολου απο πισω, μετα απο 14 ωρες συνεχους λειτουργιας. Καποιος ειχε πει πως καιει πολυ) Λοιπον οι εντυπώσεις μου ειναι παρα πολυ καλες, ειναι σα ναμαι cinema αφου βλεπω απτα 2 με 2,5 μετρα σε 46αρα... η εικονα σε hd ταινιες ειναι απιστευτη ! (χρωμα, κινηση(αρκει να παιξεις λιγο με το motionflow στο manual). Τα καναλια δε μενθουσιασαν καθολου θαλεγα απο εικονα. Περιμενα κατι καλυτερο απτα ψηφιακα(μηπως ειναι ψοφιακα?). Μην πω πως καποια αναλογικα ηταν καλυτερα απτα και καλα καλυτερα, ψηφιακα. Δεν ξερω αν φταιει το σημα ή κεραια μου(αν και απο τη στιγμη που παιζουν τα ψηφιακα, η εικονα ειναι standard) ή η tv ή το μεγεθος ... (46" ειναι αυτες) αλλα εμενα δε με πολυνιαζει παντως...δε βλεπω tv. μαρεσει το οτι μπορεις να παιζεις xbox πχ σε μια θυρα hdmi και να εχεις και την εικονα της tv σε μια απτις 4 γωνιες της οθονης σε μικρο μεγεθος(μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε 2 μεγεθη οπως επiσης ποιας πηγης τον ηχο θα ακους). ο media player της, επαιξε αμεσως και χωρις προβληματα τα 2 mkv που ειδα(οι υποτιτλοι να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια και την πρωτη φορα δηλωνεις αποκωδικοποιηση ελληνικη στους subs απτο tools αν θυμαμαι καλα. Τα αρχεια τα επαιξα απο εξωτερικο σκληρο και αυτο που μουκανε εντυπωση ειναι πως διαβαζει και τα partitions.(ntfs ειχα απο θεμα διαμορφωσης). Οσο για το motion flow... ειναι κατι που πρεπει να εχεις το νου σου.. καλυτερα για μενα να τοχω στο χειροκινητο κ να το προσαρμοζω οπως θελω αν βλεπω "περιεργα". Σε μερικες μερες θα δειξει αν καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις θα με ικανοποιουν παντα σε ο,τι βλεπω την καθε φορα. αν δεν "κατσει" η tv, ισως ναναι λιγο σπαστικο να αλλαζω συνεχεια ρυθμισεις αναλογα τι βλεπω. γενικα εμεινα πολυ ενθουσιασμενος με την εικονα κ δεν αργησα κιολας να βρω τις ρυθμισεις που μαρεσαν. το internet εχει πλακα. Α! θαθελα να μου πειτε με ποιο προγραμμα κανω steaming. δηλωσα κοινοχρηστο το σκληρο στο πισι μηπως το δει η tv μεσω δικτυου αλλα τιποτα. Ενα θεμα που ειναι σημαντικο και το ερευνω ακομα βεβαια ειναι το lag..... το ηξερα απτην αρχη πως δεν ειναι τελεια σαυτο το θεμα αλλα διαπιστωσα τα εξης σημερα... υπαρχουν 4 διαθεσιμα hdmi στην tv. το ενα απο αυτα γραφει DVI. ΜΟΝΟ σε αυτη την εισοδο καταφερα να πετυχω τα 45ms αλλα η εικονα επεφτε πολυ σε ποιοτητα-ευκρινεια-χρωμα.. . το αλλο περιεργο ειναι πως για να επιτευχθει το 45ms επρεπε να ονομασω τη θυρα hdmi1(η 1 ειναι αυτη που γραφει DVI) "PC" ή "DVI PC" ή "ΣΥΣΚΕΥΕΣ" DVI και ΟΧΙ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" οπως λογικα περιμενα. Οποιος γνωριζει το θεμα μπορει να με βοηθησει . Βεβαια θα το ψαξω κι εγω... γενικοτερα παντως και με το μεγαλo το lag, μπορεις να παιξεις παιχνιδια αλλα οχι ολα. (αν εχεις απαιτησεις βεβαια.. πολλοι ισως να μην το προσεξουν καν). Επαιξα Dantes inferno μια χαρα με το μεγαλο lag αλλα στο bomberman που φαινεται πιο αμεσα η κινηση , το ενιωθα κ με εμποδιζε λιγακι.. το ιδιο φανταζομαι θαναι και στο φιφα... αυτα προς το παρον , με κουρασα, παω να κοιμηθω, περιμενω ερωτησεις , απαντησεις, διαπιστωσεις κλπ..

καλημέρα, έκανα λήψη του Dynamic Bowling μέσω του Internet tv αλλά δεν μου ανοίγει την εφαρμογή, μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

καλημέρα, έκανα λήψη του Dynamic Bowling μέσω του Internet tv αλλά δεν μου ανοίγει την εφαρμογή, μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

κι εγω εβαλα αυτο το παιχνιδακι αλλα επαιξε μια χαρα. ουτε update ουτε τιποτα εκανα. καλα , μην τρελαινεσαι , και να το βαλεις δε χανεις κ τιποτα :p προσπαθησε να το διαγραψεις κ να το βαλεις παλι. αν δε σου τρεχει καμια εφαρμογη που κατεβαζεις τοτε εχεις θεμα...