Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και αν η τηλεόραση ΔΕΝ έχει ανοιχτεί και είναι στο χάρτινο κουτί της που το βλέπω αυτό το ταμπελάκι που λες?
Και μπορείς να μου εξηγήσεις και με φώτος αν γίνετε που ακριβώς γράφει το sq01 που λες.
Το κουτί δε γράφει το πάνελ. Πρέπει να ανοιχτεί και να κοιτάξεις στα δεξιά της συσκευής, στο πλάι.

Μα δεν την εχω αγοράσει ακόμα.
Το ψάχνω για να δω αν μπορώ να δω τι πανελ φοράει η τηλεόραση ΠΡΙΝ την αγοράσω ωστε να φροντίσω αυτή που θα αγοράσω να έχει το s-pva πανελ.

Και όταν λες πλαϊνό μήπως εννοείς πίσω αριστερά στην τηλεόραση και όχι στα πλάγια.

Κοιτώντας την τηλεόραση από μπροστά, βλέπεις δηλαδή το τζάμι, πας στα δεξιά, στο πλάι, που βρίσκονται οι USB, το HDMI και σε αυτή τη πλευρά θα δεις το ταμπελάκι. Από μπροστά δε φαίνεται.

Το έχω καταλάβει ότι δεν την έχεις αγοράσεις. Απλά στο κουτί δε γράφει κάτι.

Ωραία και τι προσέχω σε αυτό το αυτοκόλλητο? Να λέει τι για να σιγουρευτώ οτι έχει το s-pva panel?

Τέλος αν υπάρχει καμιά φώτο του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου είναι ότι καλύτερο.

αυτό το λινκ που έβαλες εσύ σου έχει και εικόνα και λέει τι αντιστοιχεί σε τι

* Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics
* Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung
* Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO, according to one reader who found yet another MVA panel on his 32''.

SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 ένα από αυτά θέλεις να γράφει που είναι της samsung

Δηλαδη όποιο από αυτά "SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03" και να γράφει σημαίνει ότι έχει το s-pva panel?

Re: Απάντηση: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδη όποιο από αυτά "SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03" και να γράφει σημαίνει ότι έχει το s-pva panel?
ναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του λινκ

Ναι το θέμα είναι όμως ότι στην εικόνα ΔΕΝ δείχνει το ταμπελάκι που λέει ποιο πάνελ φοράει η τηλεόραση αλλά το τι δείχνει όταν ανοίξεις την τηλεόραση και πας στο service menu από το ταμπελάκι που θα καταλάβω ποιο πάνελ φοράει?

η εικόνα στο λινκ δείχνει το πλαϊνό ταμπελάκι που στο version γράφει ποιο είναι το panel. Η φωτογραφία το έχει σε κόκκινο κύκλο και μάλιστα λέει ΑΑ01 που σημαίνει "AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics"

Αν το version λέει ένα από τα "SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03" τότε φοράει το πάνελ s-pva της samsung

Επίσης μπορείς και στο κρυφό μενού να δεις ποιο είναι το πάνελ

Μα σας εχω ρωτήσει άπειρες φορές πως πας στο κρυφό μενού και ΔΕΝ μου λέτε.

πατάω στο Share Manager κοινή χρήση έναν φάκελο που έχω ας πούμε στο d: και δεν τον πάει δεξιά στους κοινοχρηστους φακέλους...
παω αρχείο-ιδιότητες και εκεί που έχει να επιλέξεις κοινη χρήση και κατάργηση κοινής ενώ επιλέγω το κοινη που το ξαναγυρνάει στην κατάργηση κοινης

μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις???

Κατ' αρχάς τσέκαρε αν στο Pc share manager πάνω δεξιά εκεί που γράφει Server: σου λέει PC Share Manager.
Μετά από το αριστερό πεδίο κλίκαρε τον φάκελο που θες να στριμάρεις και κατόπιν κλίκαρε λίγο πιο πάνω σε ένα εικονίδιο που δείχνει ένα πράσινο βελάκι και τέλος κλίκαρε λίγο πιο δεξιά στο εικονίδιο που δείχνει δυο πράσινα βελάκια ώστε να εφαρμόσει τις αλλαγές που έκανες. Αν δεν υπάρει κάποιο άλλο άγνωστο πρόβλημα τότε Θα σου βγάλει ένα παράθυρο συγχρονισμού και θα σου λέει server update, και μόλις κλείσει το παράθρο τότε στην τηλεόραση θα σου πετάξει κάτω δεξιά ότι βρέθηκε network device - pc share manager.

Οτι θες ρώτα

Παίδες το media player της τηλεοράσεις αναγνωρίζει εικόνες σε κάθε αρχείο ταινίας ωστε να δείχνει τον κάθε φάκελο όπως τον δείχνει το wd tv live.

Αυτό που δείχνει στο 1:04 και μετά εν ολίγης.
http://www.youtube.com/watch?v=wFj69RA60K0

Παίδες το media player της τηλεοράσεις αναγνωρίζει εικόνες σε κάθε αρχείο ταινίας ωστε να δείχνει τον κάθε φάκελο όπως τον δείχνει το wd tv live.

Αυτό που δείχνει στο 1:04 και μετά εν ολίγης.
http://www.youtube.com/watch?v=wFj69RA60K0
Όχι δεν αναγνωρίζει εικόνες εξώφυλλων ταινίας. Αυτό που κάνει είναι να προβάλει σαν εικονίδιο της ταινίας ένα slideshow από πέντε thumbs της ταινίας αλλά το κακό είναι ότι το εικονίδιο δεν είναι αρκετά μεγάλο για να διακρίνεις ξεκάθαρα τα thumbs. Και για να είμαι ακριβής την πρώτη φορά που πας να αναπαράγεις μια ταινιά δεν δείχνει thumbs. Πρέπει να την αναπαράγεις μια φορά (όχι ολόκληρη, ίσα-ίσα να ξεκινήσει) και την επόμενη φορά στα εμφανίζει.

Δεν υπάρχει τρόπος δηλαδη να αναγνωρίσει τα thumbs?

Υπάρχει περίπτωση να το προσθέσουν σε κάνα firmware update ή χλωμό το κόβεται?

Πάντως είναι καλός player σε σχέση πάντα με το wd tv live.
Είναι δυνατός player ωστε να αναπαράγει άνετα ακόμα και m2ts αρχεια.

Αν μπορεί ας ανεβάσει κανείς κάνα βίντεο με το πως δουλεύει ο player για να το δω κι εγώ πριν αγοράσω την tv.

Δεν υπάρχει τρόπος δηλαδη να αναγνωρίσει τα thumbs?

Υπάρχει περίπτωση να το προσθέσουν σε κάνα firmware update ή χλωμό το κόβεται?

Πάντως είναι καλός player σε σχέση πάντα με το wd tv live.
Είναι δυνατός player ωστε να αναπαράγει άνετα ακόμα και m2ts αρχεια.

Αν μπορεί ας ανεβάσει κανείς κάνα βίντεο με το πως δουλεύει ο player για να το δω κι εγώ πριν αγοράσω την tv.
http://www.youtube.com/watch?v=4KVN9A_dMBQ

Παιδιά μια ερωτησούλα που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη. Οτι ματροσκα κατεβάζω επειδή οι περισσότερες είναι 1280 X 5-- ή 1920 X 8--, τις "ξανακαδράρω" με το mkv toolnix για να παίζουν σε όλη την τηλεόραση. Στην παλιά LG δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στην C650 όμως όπως και να τις κάνω, πάλι παίζει με μαύρες λωρίδες πάνω-κάτω. Είτε βάλω χειροκίνητα την ανάλυση σε πχ 1280Χ720 είτε βάλω aspect ratio 16/9 το ίδιο και το αυτό. Γνωρίζει κανείς κάποιον άλλό τρόπο; (εκτός από το zoom της TV που δεν με ικανοποιεί).

Επίσης έχω την εντύπωση οτι m2ts δεν παίζει ο player, τουλάχιστον το Avatar που δοκίμασα δεν το έβλεπε.

Απάντηση: Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης έχω την εντύπωση οτι m2ts δεν παίζει ο player, τουλάχιστον το Avatar που δοκίμασα δεν το έβλεπε.
Μετονομάζεις το m2ts σε ts και έτσι το βλέπει. Τωρά αν θα το αναπαράγει κιόλας εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά το βίντεο.

Οπότε μου προτείνετε ακόμα και την le40c650 να αγοράσω που έχει ενσωματωμένο hd media file player να κρατήσω το wd tv live γιατί παιζει πολύ μεγαλύτερη γκάμα αρχείων βίντεο και ποιο άνετα απ' ότι ο player της τηλεόρασης σωστά?

Τέλος μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει το κάθε πεδίο στο mkvtoolnix 4.0.0

Last edited: